Lille lørdag!

Hola!

I dag er det onsdag og lille-lørdag, og bare 2 dager igjen til neste sending. Tiden flyr! Heldigvis begynner ting å komme på plass. Nå er det hardkjør på trening og guri malla som det tar på å danse paso! Hadde nesten glemt hvor slitsomt det var, jeg:P Hehe.. Det er fortsatt en del pirking, men det blir flere og flere gjennomkjøringer nå jo nærme lørdag vi kommer. Etter en SÅ bra start som vi hadde kan vi ikke ligge på latsiden og sveve på skyene. Nå skal vi jobbe like hardt om ikke hardere for å holde oss på dette nivået. Forventer fortsatt blod, svette og tårer.. (Vanskelig med disse tårene, men..)

På treninger har vi noen skobørster vi bruker for å skrape opp lærsålen på danseskoene for at det ikke skal være glatt å danse. Det hender også at man skraper hendene med denne børsten om man ikke er forsiktig! Au…

I paso skal man ha et viss look. Man skal være litt barsk og litt morsk. Men jeg vet ikke HELT om dette er looken Atle bør gå for på lørdag?

Paso doble har også en holding som kanskje ikke faller helt naturlig. For mange så virker det veldig snodig å gå og danse på denne måten, men klarer man det blir det en super paso da! 🙂 Her viser Atle noen eksempler:

Sånn her skal man IKKE danse paso:

Men dette er en skikkelig pasorumpe:

Min gode gamle danselærer sa til meg en gang at om man klarer å holde en femmer med rumpa gjennom hele dansen, da har man danset en god paso! Så får vi se om vi skal prøve det trikset eller ikke da? Hehe…

Etter en super økt i dag sitter jeg igjen med åtte gnagsår totalt på begge føttene (altfor ekkelt å se på til å legge ut bilder av dette :P), ømme muskler og en innmari god dansefølelse!! 😀

Parkettprøve i studio i morgen! Dette blir bra 😀 Til da så får vi slappe av og sove litt så lenge.

Adios!