Nå er det nok Ryan Giggs!

Det vil si, jeg driter i hvem Ryan Giggs har eller ikke har ligget med. Men hvorfor skrives det mer om at Ryan Giggs har ligget med damer enn at John Carew har ligget på latsiden?

Fra de samme norske avisene som hamrer løs på den walisiske fotballspilleren har jeg møtt journalister som har skrytt av alt de har på norske fotballpersonligheter. Sladder som de ikke skriver. Som ikke angår andre enn familien til den enkelte.

Hvis norske journalister er så opptatte av familielivet, hvorfor vet jeg da at Ryan Giggs har hatt en angivelig elskerinne som heter Imogen og at han visstnok skal ha hatt seg med katta til søsteren til mor si?

Det er en del ting man kan klage på med Norge, men vi burde være stolte av at vi har hatt en konservativ finansminister som er åpen homofil eller at vi har en statsministerkandidat der VG-nett kan lage en satire over hennes singelliv.

Tenk hadde amerikanske politikere latt være å bruke så mye penger på enten å etterforske utroskap eller dekke over det. Kanskje hadde ikke Obama med det korrigert hele budsjettunderskuddet, men jeg hadde sluppet å bli så lei av å lese om det.

Hvem som ligger med hvem burde ikke bety så fryktelig mye for en politiker. Og det burde i alle fall ikke bety noe som helst for en fotballspiller.

VG, Dagbladet, for den saks skyld TV2 og alle andre: fra nå av, kan ikke bare Ryan Giggs få ligge med hvem han vil?