Tilbake til 50-tallet.

Uken begynte noe dramatisk for meg. Jeg satt i tv-stuen på toppidrettssenteret og pugget koreografi. Plutselig kjente jeg at det luktet svidd. Jeg tittet ut av vinduet og så flammene “slikke” seg opp etter veggen. Det første jeg tenkte på var å få varslet resepsjonisten og brannvesenet. Det var trist å se en bygning som har betydd så mye for meg stå i brann.

Men nå ser både Lars og jeg frem til nye utfordringer. På lørdag er det Jive som teller. 50-tallet er absolutt tilbake på Dansefabrikken.

Andrine 🙂

Senorita`n er klar :)

Hei alle sammen!

Er ferdig med siste treningsøkt, nå er det bare å huske alle trinnene… 🙂

Blir spennende i morgen med første utstemning. Håper dere liker min paso doble, så jeg blir med videre.

Har fått besøk av min gode venninne Randi Hammerø fra Molde. Hun skal heie på meg i studio i morgen, koselig! Gleder meg!

Andrine 🙂

TV 2 AS

Lars Hilles gate 30, Pb 7222, 5020 Bergen

Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten avtale med TV 2 AS (utgiver) og/eller med annen klareringsordning (Kopinor www.kopinor.no eller Norwaco www.norwaco.no), er enhver lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring (herunder visning) bare tillatt når det er hjemlet i lov (til privat bruk, sitat og lignende). Utnyttelse i strid med lov eller avtale medfører erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel.