Vi åpner showet i morgen :)

Hei hei 🙂

I morgen er det lørdag og vi GLEDER OSS masse til å danse vår Quickstep for dere! Snart er det siste trening for meg og Anders, det betyr at i dag skal vi jobbe med å få frem morsom personlighet og danse, danse, danse gjennom mange ganger 🙂  Anders har jobbet kjempe hardt med både tekniske ting og IKKE minst  med holdning!

I morgen er det første gang ett par skal ut dessverre 🙁  Derfor må dere stemme hvis dere vil at vi skal komme oss videre!! 🙂

Husk: vi er første pat ut på parketten i morgen! Vi skal åpne showet med en fin og morsom quickstep!!! Det lover jeg 🙂

Foto: Thomas Reiseter. Vår første dans cha cha! Anders var utrolig flink!!! 🙂

Stor klem Elena 🙂

 • BramellRooney

  enig, er bare skadene som stopper de to gutta der foreløpig..

 • TV2Kimrhaugen

  Det kan vi stryke, det er helt sikkert! Jeg avstår fra å spekulere videre 🙂

 • TV2Kimrhaugen

  Tja…Tja…Tja….Er jammen ikke sikker. Han har endel spennende kvaliteter, men jeg er svært usikker på om han kommer til å levere jevnt over så gode prestasjoner at han blir et stort OBS!

 • JonasSt

  Da kan vi stryke det håpet.
  VG: Zymer Bytyqi ønsker seg vekk fra Sandnes Ulf, og kritiseres for holdningene av Sandnes Ulf-trener Asle Andersen.

 • Henrik Østensen Heldahl

  Endelig en god artikkel på Amerikansk politikk på TV2! Fortjener førstesideplass.

  Gleder med veldig til debattene; det er dette valgkampen har bygd seg opp til etter konvensjonene.

 • Dagens ledelse i Viking har ikke den nødvendige ballasten til å drive en fotballklubb. Det har de bevist gang på gang.

 • De medgangssupporterne som har skiftet beite til Sandnes Ulf kan de bare beholde. Kommer vel krypende tilbake å forsøker seg etter at Ulf rykker ned, men de kan bare holde seg vekke.

 • Jan Hansen

  Viking går rett til helvete slik de driver. Er ikke løye den ene sponsoren etter den andre finner mer fornuftige måter å bruke pengene på. At Viking supporterne fra Sandnes nå støtter Sandnes er naturlig og bidrar i ytterligere grad til at publikums svikten blir stor på Viking Stadion. Å kunne drive en klubb så gale i så mange år er ganske utrolig. Jeg håper de ser at hele landet ler av de. Da støtter jeg heller nøkternhet og ærlighet, og fremfor alt guts/insats og vinnervilje slik som f.eks i Haugesund og Strømsgodset. Det er slike lag de norske supporterne blir glad i.. Bare synd det er så få som har forstått det.

 • Anonym

  Det var vel en grei oppsumering av ståa. Det jeg har merket meg som det går an å vurdere uten “faglig”ballast, er påstanden om at spillerne ikke “kjemper, og blør for drakta”.

  Hvis Hareide og ledelsen tror at det er det som er problemet, kommer de aldri til å få klubben opp av gjørma. Da kan de like godt skylle på at spillerne har for lange neser og korte ører.

  Jeg vet ikke hva en trener kan gjøre for at “talentene” ikke klarer å finne hverandre selv i upressede situasjoner, med medspillere i åpne rom.

 • Anonym

  Meget bra blogg, Solberg! Du treffer uten tvil spikeren, og det du skriver føles svært beskrivende for Viking. Selv er jeg Bryne-supporter, men må innrømme jeg nesten, men bare nesten, begynner å synes synd på Viking.

  Flott blogginnlegg, forhåpentligvis tar kolleger av deg etter, og hever nivået på sine blogger for TV2.

 • Spot On KSS !!

 • Godt sagt!

 • Anonym

  latterlig

 • Anonym

  VIF ???????
  HAHAHAHAHA….mulig dere er fra byen,men den må du dra laaaaangt på landet med!
  Først må dere kvitte dere med M.A.

 • Anonym

  Meget god analyse 🙂 Kom igjen Enga!

 • Du skrive vel negativt om Molde fordi de ikke samarbeider med deg lengre og skriver positivt om VIF siden de faktisk vil samarbeide med deg.

 • Anonym

  “krydderet har forsvunnet” Ja du er meg en fin en. De fleste resonnementene til de andre lagene du lister opp her minner om ren synsing og håp, fremfor opplysninger basert på fakta. Lykke til, Vif, dere er et flott lag. Men Molde kommer til å jobbe steinhardt for å gi konkurranse hele veien, og med det solide støtteapparatet og den målrettede jobbingen tar de det mest sannsynlig hjem i år også!

 • fredrik_gjertsen

  trengs ikke, hna har den allerede! avb kommer til å holde det han har lovet, vent og se!

 • Om du heier på City eller United så er dette her helt sykt komisk

 • Da er i vertfall ikke du Chelsea fan han har jo allerede repekten

 • Anonym

  Du får aldri Chelsea-fansens respekt

 • Nei nei, men dere kan jo først begynne å vinne ute i Europa ;)? Altså titler.

 • Den dagen de avslutter arbeidsforholdet så er det fordi Villas-Boas går av selv. Mark my words.

 • vet du hva jeg mener det at sånne som deg er de som er fornuftige

 • Anonym

  Husk at for Abramovich, så finnes det ingen “mellomsesonger”……….Om Chelsea mister poeng i de neste kampene, så er det bare å satse penger på at han mister  jobben…….
  YNWA

 • Anonym

  Tror ikke at Abramovich velger å sparke AVB med det første. Ron Gourlay, konsernsjef i Chelsea FC, har selv sagt at de skal gi AVB tid til å bygge et nytt og bedre lag. Om han snakker sant vet man ikke, men kan jo håpe!

 • Harrison Jones

  Hvis vi ikke kvalifiserer oss for CL, er det krise jo! Chelsea er en av europas største klubber som alltid skal være i toppen. Noe annet vil være krise og flaut. 

  Vi hører til i verdenstoppen. Vi skal ikke bli som Liverpool og være ute av det gode selskap i flere år.

 • *Eg er tilgjengelig for Chelsea jobben fra nyttår, om AVB skulle få fyken……

 • Avgjørelsen med å ansette AVB kommer til å se helt latterlig ut om han får fyken i løpet av sitt første år. Mannen er et av verdens største trenertalenter, og kun 34 år gammel. Om ikke han får tid, hvem gjør det da? Dette setter en presedens som Roman ikke kan leve med, han skyter seg selv i foten. Chelsea blir en lite attraktiv klubb.

  Mange Chelsea-supportere, blant annet meg selv, var inneforstått med at dette kunne bli en mellomsesong, og det at lag som Tottenham, Liverpool, Arsenal og Newcastle ser ut til å gjøre sine beste sesonger på noen år kan føre til at de blå på første gang på 9 år ikke er med i CL. Dette trenger ikke være noen krise, alt avhenger av tilliten som AVB blir gitt, jeg har iallfall ståltro på portugiseren.

 • Mari Hjul

  Kjære Maria! I mine øyne og med mine ører er du så talentfull. Jeg føler at du er et medmenneske, sensitiv, følsom, kreativ og klok. En kvinne med masse erfaring og kunnskap, samtidig som du har barnet i deg fyllt med nysgjerrighet og lekfullhet. Jeg kjenner ikke deg som person, men jeg har fått et godt inntrykk av deg. Du er en artist! Du gikk inn i konkurransen som en artist og kommer til å gå ut av konkurransen forhåpentligvis med seieren i boks som en artist! Jeg tenker på deg og hvilken utsatt situasjon du er i, med mye press, stress og folk som mener ditt og datt. Artist verden er jo slik,men konkurransen setter alt så ekstremt på spissen. Du er satt i en situasjon med mange dyktige mennesker og sterke personligher rundt deg. Jeg håper du ser på det som noe positivt og at det ikke stresser deg. I blandt føler jeg selv i hvertfall at med så mange inntrykk rundt meg, så er det lett å miste seg selv i det hele. DU er så sterk og DU er så fantastik dyktig. Sorry språket men faen du har alt i deg! Du kan det her! Stol på det, for du har noe stort, noe helt unikt! Publikum stemmer og du har vært av de 3 siste som har ventet på svare om å få bli igjen i konkurransen. En utrolig vanskelig situasjon som kan skape mange tanker. Og jeg hadde vært redd for å bli stemt hjem og tenkt hva vil folket ha og der igjen stress. Mitt råd er: ikke prøv å tenk på hva seerne vil ha, men at du heller stoler på at du kan. Stol på at slik du vil synge sangen, din følsomhet, din tolkning og talent skaper magi. Et tips på veien er da å gå inn i teksten, et ord for meg kan bety noe helt annet for deg. Smak på ordene og da vil du kjenne at du at ordene sitter djupt inne i deg og at følesene kommer til deg helt naturlig. Jeg har alltid vært ekstremt nysgjerrig på hvorfor noen lykkes så ekstremt, mens andre ikke. Hemmeligheten ligger i hvordan man bruker hodet.Det er ofte bare veldig små forskjeller mellom de beste og resten!!
  Jeg blir irritert når noen sier at du er en alt for gammal bitch. Forsøk å bare ikke ta det innover deg, du vet veldig godt selv at du ikke er det. Slik jeg har fått inntrykk av deg så er du et så omtenksomt menneske, men husk også å tenke og ta vare på deg selv oppe i alt dette. 
  Nå er jo jeg en av disse menneske som sier ditt og datt til deg, men jeg ville så gjerne si til deg at: Du vet best selv! Jeg har troen på deg! Lykke lykke til!
  Beste hilsen Marihøna.(marihøner bringer lykke)    
     

 • Anonym

  Wow maria! Du er på bare så vakker og så flink til og synge. Alle vennene mine heier liksom på alle de mest unge med partymusikk men din musikk er så NYDELIG! Heier på deg! Hilsen Synne 12 år fra Asker 🙂

 • Paul André Sommerfeldt

  Du er en flott artist. Ikke bry deg om teite kommentarer. Lykke til videre 🙂

 • Anonym

  Personlig, blir jeg så pinlig berørt av de som står bak slike typer meldinger/uttalelser, at jeg faktisk skammer meg dypt & indelig over å dele artstilhørighet med disse menneskene.. 
  – Slike uttalelser er utelukkende grunnet i misunnelse, da de som faktisk ikke liker det som blir servert fra scenen (eller i andre sammenhenger, for den saks skyld), kommer men en helt annen form for kritikk..
  Lykke til videre i konkurransen!

 • Anonym

  Kjære Maria,
  Du er en artist som har varige kvaliteter og dybde med en flott stemme. Jeg er så heldig at jeg har hørt deg live og vet at du er god.
  Det er veldig mange voksne og godt voksne der ute som er ute etter noe å relatere seg til. Du kan komme til å betye mye for mange. Stå på og lykke til!

 • Anonym

  Jeg EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELSKER deg Elena du er kjempe pen pen pen pen

 • Skal stemme for dere i morgen, ønsker dere videre og helst til toppen! Klem fra Natalie

 • Skal stemme for dere!  Ønsker dere videre og helt til toppen!!! Klem fra Natalie

 • Gleder meg veldig til å se dere i Quickstep. Skal sitte klistret foran tven og sende masse 5 tall 😉
  Lykke til!!

  Klem, Lene 🙂