Heia Pappa!

Isac lader opp til lørdagens quickstep!

Ikke lett å dra fra dette sjarmtrollet hver dag, men fryktelig koselig å komme hjem igjen:)

 • Jan Haugen

  Flower Power og oppmykning av narkotikaloven…
  En mykere utgave av Blitzhuset ??

 • Jan Haugen

  Å…?? Jeg trodde EVA JOLY frontet de grønne i Frankrike ??

  Hvilken KUNNSKAPSRIK DAME var det du tenkte på ???

 • mittfedreland

  Det har jeg lest ganske mye av, og fulgt nøye med på Dagsnytt atten, nrk2, hvor de har vært veldig ofte innom og debattert for sitt syn. Sist debatt på TV med H, Ap, og SV, hvor det tydelig viste seg at Rasmus Hansson (MDG)kom til kort med utspillet sitt.

  De er oppviglere/aktivister/en sekt som bedriver massesuggesjon. Fort gjort å la seg fange av den slags, som deg f.eks..

 • ann

  i sverige er miljøpartiet 3.største part og i frankrike er de også store .til orientering at centerpartiet i sverige er på bunnen med sin politikk .en kunnskapsrik norsk dame fronter de grønne i frankrike.

 • ann

  du er muligens uten kunnskaper anbefaler deg og lese programmet

 • Geir Aaslid

  Miljøet vårt trenger ikke flere partier med budskapet: Mennesket har syndet og nå skal det betales avlat.
  Det er innovasjon og ny teknologi som skal verne miljøet vårt, og det er større selvstendighet for universitetene våre og full ytringsfrihet for forskerne våre som er veien videre.

  Vi trenger ikke Jørgen Randers ettbarnspolitikk eller hans diktatur. Jørgen Randers har helt rett i at sosialdemokratiet har feilet, men løsningen er mere demokrati, ikke mindre.

  Vi kan ikke fortsette å ha det slik i Norge at forskere trakasseres av regjeringen vår og fratas forskningsoppgaver bare de markerer faglig uenighet i pressen med SV-regjeringen.

  Løsningen er ikke å legge miljøet ved å legge ned taxfreesjappa på Gardermoen. Det er på tide å fokusere på de reelle problemene.

  Ikke stem på mere av det samme!
  http://www.piratpartiet.no

 • mittfedreland

  MDG er det ikke bruk for på Stortinget. Det er andre partier der som har miljø i programmet sitt.

  Det er for mange partier allerede og sperregrensa bør settes til 6.

  Jeg ser på MDG som en sekt med oppviglere/aktivister.

 • mittfedreland

  Jeg har aldri kunnet fordra fanatikere. MDG er fanatikere!

 • Stjernefox

  Jeg trodde MDG var solidariske helt til jeg leste partiprogrammet 🙁

 • sofia

  Miljøpartiet er det eneste partiet som
  lytter til forskning.
  Forskning på rusmisbrukere, skole, mat, dyr, miljø. forskning på det meste er integrert i politikken deres.

  Hvordan er dette urealistisk?

  MDG kan samarbeide på begge sider. MDG ser forbi blokkene, fargene og uenighetene – Jeg forstår at V&SV føler seg truet. – SV & V virker smålige og barnslige i denne valgkampen. Rakker ned på andre grønne er uten hensikt. samt at de da fremstår som tennåringsjenter med lav selvtilit! Det er ikke MDG sin skyld! De som prioriterer miljøet burde stå sammen om den saken. Ikke kjekle over alt annet! Forøvrig har SV så mange antkampanjer mot andre partier i stedet på å fokusere på hva de selv vil. Det er derfor de misster stemmer. Totalt useriøst! – Når det er sagt liker jeg flere ting i programmet til både SV og V. Hadde de vært seriøse og full av politisk vilje, kunne de vært ett alternativ. Sammen hadde alle tre vært sterke og fått til mye bra!! 🙂 synd bare ett av partiene har vilje, evne og ett ønske om samarbeid. (De grønne:)

 • Eirik Gram Franck

  Flott at MDG blir tatt på alvor og at vi blir lagt merke til. Men litt synd at SV og Venstre må ty til usannheter for å prøve å angripe De Grønne. Blant annet prøver Lysbakken å påstå at MDG ikke er solidariske. Enten har han ikke lest prinsipprogrammet der solidaritet er noe av det som lyser mot deg, eller så farer han med løgn. Når det gjelder realisme/urealisme er det helt klart den politikk som føres nå som er urealistisk. Politikken til MDG har en samlet miljøbevegelse bak seg og er utformet i dialog med fagfolkene og miljøvernorganisasjonene og etter anbefalingene i rapportene fra FNs klimapanel. Solhjell sier så flott på egne skrytekonferanser at fakta må få makta. De Grønne tørr å gjøre dette og at de Grønne nå fosser frem på meningsmålingene setter klima på dagsorden. Skjøtskifts kommentar faller sådan på stengrunn.

 • Torstein Bjordal

  Når det gjelder narkotikapolitikk er MDG det enste partiet som går inn for Skadebegrensing og regulering, etter modell av Portugal og Sveits, mao det eneste partiet som går inn for en BEVISBASERT narkotikapolitikk, i motsetning til de store partiene som utrolig nok velger å se bort fra beviser og statistikk..

 • Jan Bojer Vindheim

  For Venstre og Sv er det åpenbart viktigere å bevare det gamle to-blokksystemet enn å skape de nødvendnige forandringene i samfunnet: http://vindheim.wordpress.com/2013/08/10/blokkpolitikkens-avgrunner/

 • Asbjørn Syverhuset

  Det hadde jo vært mulig for Venstre og SV å endre programmene sine og dermed komme med et tilbud til de grønne velgerne, men de har ikke gjort dette, og veldig mange miljøvelgere føler at SV og Venstre ikke lenger representerer dem. Når det da kommer et parti som disse velgerne føler seg hjemme i, kommer det naturligvis en endring. Vi har jo ingen plikt å stemme på partier som ikke passer oss.

  Journalisten skriver at veksten i MDG kan føre til at miljøsaker får mindre plass i valgkampen. Dette føler jeg er dårlig begrunnet. Journalisten ignorer en annen viktig mulighet, nemlig at MDG kan føre til mer fokus på miljøsaker, og at miljøvelgerne kan samles i en større gruppe i stedet for å bli spredt mellom flere mindre som alle sliter med å holde hodet over vannet.

 • Therese Lindh

  Kommer det flere sesonger?

 • Therese Lindh

  Kommer det flere sesonger av Beverly Hills? Og evt når?:)

 • Spesielt

   Anzji var aldri ute etter han, bare rykter.

 • HAHAHHA, jeg elsker birthe. Vis flere bloopers!

 • Nammin så søt! 🙂