Oh my god..!!!

Nå nærmer det seg den store premieren, og det er mange detaljer som må fikses..

Selvfølgelig er det trinn og selve dansen som er viktigst, men kronen på verket er tydeligvis å være dressed for success!!

Her kommer det tre frekke alternativer.. 😉

Litt større utringning en på hoppdressen, men det blir sikkert lekkert..

Sklir ihvertfall rett inn på både Kiwi og Expert.

 • ann

  skal first house styre norges befolkning -og alle politiske prosesser stoppe opp first house kan fort bli et sjelsord .

 • Tor Arne Larsen

  Det var ikke sofaen som senket AP, det var elendig politikk gjennom 8 år….men hva kan man forvente annet enn skremselskudd og bortforklaringer fra en mann rødere en stalin

 • Jan Haugen

  Hersketeknikken med å spå dommedag om NOEN ANDRE overtok roret, samt tydelig bevist manglende gjennomføringsevne var nok en sterkt medvirkende faktor til at den R/G “regjeringen” tapte med glans….

 • Åge Fred Gram

  De Rødgrønne ble senket av sin egen politikk.Olje boring,gasskraft uten Rensing,fler fattige ,fler kriminelle,fler på uføretrygd,avkristing av norge,skatteøking for pensjonister,sykehuskøer,skifergass.

 • Kjell Ødegård

  Det mest absurde er å utelukke mange folk fra demokratiet. Sperregrensa er alllerede altfor høy, slike a titusener av velgere ikke har noen innflytelse i det hele tatt. Et alternativet system der det største partiert tar alt, er ikke særlig demokratisk. Dessuten er det ikke slik som du sier at det er ” de partiene folk ikke vil ha som kan stille mest krav”. Til sammen utgjør de små partiene svært mange prosent, og det er slik at de store partiene gir de små bare så mye makt som de ønsker for at de selv skal kunne få gjennom SINE viktigste krav. Hvis Høyre eller AP ikke får gjennom sine viktigste planer, så ønsker de selvfølgelig ikke å samarbeide med små partier. Kjøpslåing utgjør dermed en viktig demokratisk og utjevende faktor.

 • fornuften22

  Kan du komme med eksempler på det du kaller løfter og løftebrudd?

 • fornuften22

  Har du konkrete saker som er så konkrete at det er mulig å bevise hva som ble lovet og slik at du kan bevise at en eller flere politikere jukset eller lovet for mye og slik at straff ser rimelig ut eller slik at det virker rimelig med starffeforfølgelse av noen?
  For det første bør du legge fram beviser.
  For det andre bør du framføre gode argumenter for at det er rimelig med straff ut fra hvor ille saken er.
  Har du noe konkret å komme med?

 • fornuften22

  Stem nei.
  Stem nei til SV i regjering.
  Stem derfor ja til opposisjonen.
  Det beste er å stemme ja til et parti som er helt tydelig i opposisjon med en politikk som ikke på noen måte kan forveksles med politikken i SV.
  Både Venstre og Sp og Krf har politikere som er tydelig negative til oljeindustrien i Norge slik som hos SV.
  I Høyre er det dess verre også tendenser til angst for co2.
  Til og med i FrP er det tendenser til angst for co2.
  Angst for co2 fører lett og fort til uvilje mot oljeindustri i Norge.
  Det er farlig og uheldig og kan hindre at nye oljefunn kommer fort nok til å sikre nok inntekter til gode pensjoner til de eldre.
  Men Høyre og FrP er samlet sett helt tydelig i opposisjon og med en politikk som ikke kan forveksles med politikken i SV.
  Modne og eldre mennesker bør tenke på hva som kan sikre pensjonen og eldreomsorgen og helsevesenet i Norge.
  Da bør de modne og de eldre stemme på politikere som ønsker oljepenger og oljeinntekter til Norge.
  Stem ja til oljeinntekter.
  Stem ja til helse og gode pensjoner og stort oljefond.

 • Stian Andrè Lindberg

  Ivar Hoff bør få seg nye øyer tror jeg 😀

 • Stian Andrè Lindberg

  Jeg syns med Fredrikstad hjerte at Vidar Martinsen har vært mye bedre enn Jørgen Horn eller andre Norske midstoppere på lista 😀

 • Han er ikkje norsk

 • Anonym

  Edvald er ikke nybakt norgesmester på tempo, men i fellesstart. Hold deg til håndball du 😉

 • Anonym

  http://www.vargas12.com/2011/10/maria-mohn-jeg-lever-ut-drommen-i-idol/

  Fredag 28. oktober kl 2030 står Norge stille, ikke en bil å se på veiene, ikke et menneske å se i gatene. Det er ikke ewt menneske å se. 

  Alle sitter å ser på IDOL, og Maria Mohn som trollbinder sitt publikum igjen.

  Ikke glem å stemme på Norges neste IDOL.

 • Jonas Muhammad

  Salaam! Det er ikke ofte jeg skriver på blogger, men i dag gjør jeg det. Dette for å utrykke min kjærlighet til Pakistan. Dette landet ble skapt ut av India for å skape trygghet først og fremst for muslimer og samtidlig respektere andre religioner og ivare ta deres interesser. Jeg mener veldig tidlig i pakistansk historie har religiøse ledere sviktet. De burde fra dag 1 gitt det pakistanske folke et identitet. Demokratisk islamsk stat som er fremtidsrettet med visjoner om å vokse seg stort i samarbeid med verden rundt seg. Det praktiske burde tilrettelegges. Aller mest burde det vært investert i å utdanne det pakistanske folket, helsevesenet og infrastruktur. Dernest burde det rettes stor oppmerksomhet på fremavle poliktikre som ER pakistanere i hjertet, sinn og visjon. Dagens politikre i Pakistan er dessverre importerte “nikkedukker” som i en kortperiode er i maktposisjon – og mens de er det – jafser de til seg rikdommer som gangner deres egne interesser frem for landets interesser. Folk i pakistan har begynt å se dette. Jeg setter min lit til ungdommen i Pakistan. De trenger å ta landet tilbake fra de såkalte korrupte ledre. Dette  gjøres ved revolusjon mot SYSTEMET. Begynne med samme inspirasjon og visjon som Jinnah hadde i 1940-åra samtidig som en tar hensyn til verdensbildet i dag og minst 100 år frem.

  Jeg er opptimism på vegne av Pakistan og vet at pakistan som nasjon kan få det til(InshAllah), Pakistan som et land har nok av ressurser.  

 • Kollektivet er på Twitter med TV2_Kollektivet og Cess finner du på CessSN 🙂

 • Har vært på tre konserter med deg… Og de blir bedre og bedre… Selvom jeg er mektig imponert over deg og stemmen din, må jeg si at jeg er like imponert over bandet ditt… De er helt rå!!!! (men så elsker jeg Above Symmetry oxo da) Spesielt er jeg imponert over Robin… Han er virklige god og ikke minst hyggelig… Var heldig og fikk klem og snakke litt med han etter den siste konserten jeg var på…

  Lykke til videre med musikken, singelen, albumet, skal vi danse og alt det andre du driver på med…
  Husk å ta vare på alle de gode minnene som du opplever langs veien, og husk å ta vare på de gode vennene du har rundt deg… Det er de som er der i gode og tunge stunder 🙂

  Krysser fingerne og stemmer på deg i kveld…

  Klem

 • Anonym

  Nå ble jeg nesten litt rørt, det er veldig flott å se at du er så “down to earth”, og ydmyk ovenfor det som skjer med deg! (det er vel en av mange grunner til at du har blitt så populær) Selv om du har mange flinke og snille mennesker rundt deg, så jobber du jammen hardt selv også, og det vises i alt du gjør! Det er utrolig spennende å følge deg, du er så utrolig flink, du gjør visst ingenting halvveis du! Her i huset gleder vi oss til det som kommer både når det gjelder musikk og dans! Masse lykke til i kveld og med albumet som kommer!

 • Hopp over Kiwi og Expert og velg rosa 😉
  Lykke til!

 • Foreslår at dere begynner en time tidligere i morgen :O)