Skjerpings unge mann..!

Litt sliten etter en morsom uke på dansefabrikken.!

Hvert mange bra treningstimer med både latter og frustrasjon. Elena er streng, men en fantastisk flink danselærer.

Chachaen Elena har koreografert er skikkelig kul, bare jeg klarer å få slengt ut rompa å hender på riktig sted til riktig tid:)

Første dans begynner å sitte ganske bra, men jeg skulle gjerne sett at selvtilliten på parketten kom litt tydeligere frem.

Siste uken før premieren skal brukes godt, og neste Lørdag skal det virkelig brukes det som er av rytmer og såre danseføtter!

Jeg gleder meg til en tøff uke…!

 • Odd

  Hei.

  Ser at denne økten kjøres på tredemølle, men kan den like bra kjøres ute? Er klar over at vær og forhold spiller inn en god del, men for effektens skyld?
  Jeg antar at laktatverdiene skal akkumuleres gjennom økten, men hvor ligger den øvrige grense? 5 mmol?

  Odd

 • CASS1

  Du er min favoritt Ravi eller Ivar men du er toppen <3-hilsen en veldig stor fan:):):):)

 • Anonym

  Etter spørsmål fra en TV 2 Sporty-leser:

  HF gir god beskjed om nåtilstanden når du gjennomfører en økt som er ment å skulle være en standartøkt. Jeg presiserer at standardøkten kjøres regelmessig for å sjekke ut tilstanden. Hvis de ytre faktorene er tilnærmet like, som det går an å få til når det kjøres inne på mølle. Hvis HF er lavere enn ved forrige gjennomkjøring er formen forbedret. Normalt en kombinasjon med bedret arbeidsøkonomi, AT og VO2 max. Disse faktorene henger sammen.
  Fartsanbefalingene jeg gir for hver belastning er relatert til antatte, eller helst konkrete registreringer av personlig rekord på 10km og vanig langkjøringsfart (sone 1 – 2). 5min`s dragene ligger 10-15sek over min/km relatert til PB 10km. 10 min-dragene på høyere hastighet, gjennomføres med 15-20sek over PB 10km for min/km.
  Jeg anbefaler å gjennomføre økten på flatt underlag. Svaret gir seg da selv, øk farten gradvis. Vi gjennomførte aldri denne type økt i motbakke.
  Lykke til, jeg tar gjerne innspill!
   
  Hilsen
  Johan

 • tenk å få danset med deg, Atle..