Takk!!

Nå er Xfactor over for min del og det har vært en utrolig flott tid for meg.Jeg har lært så mye,møtt så mange fantastiske mennesker og hatt det utrolig flott rett og slett.

Takk til dere som har stemt og støttet,evig takknemlig for det!!!

Det er både godt og trist å være hjemme igjen nå,jeg kjenner jo at jeg savner de andre veldig allerede…men jeg skal heie på de hver fredag,husk å stemme på din favoritt!!

Stor klem fra Marthe

 • Ragnhild Blickfeldt

  Tusen takk for mange flotte x-faktor kvelder. Du har gitt meg god underholdning. Du har en særegen stemme, som jeg aldri kommer til å glemme. Lykke til videre med din sangkarriære. Var bortreist nå i helga, så jeg fikk ikke med siste program. Stor var skuffelsen da jeg kom hjem og fant ut t du var ute av konkurrnsen. Men du går ut med hevet hode, du har gitt oss utrolig flotte fredgskvelder. (Og så har du jo riktig dialekt ogs). Stor klem fra Ragnhild fra Finnmark.

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 • Nina

  Hei Marthe! Jeg er iallefall blitt stor fan av deg. Oppdaget deg igjennom X-faktor. Du synger nydelig vakkert – og ligner på Sharon Stone. Hørt det før?

 • Nina

  Dessuten ligner du Sharon Stone. Hørt det før?

 • Lotte

  Hei Marthe 🙂 Flott du koste deg under x-factor.
  Du passet kanskje ikke helt inn i programmet, da du sang sanger som den eldre generasjonen hører på.
  Eldre ser også på x-factor og stemmer, men kanskje ikke de som blir de første til å kjøpe cd’n til x-factorvinneren.
  Vil tro du var VELDIG heldig som kom så langt, etter min mening fortjente du ikke det.
  Du var også mye eldre enn de andre deltagerne, pluss at du har mye erfaring fra før.
  Å melde deg på programmet var vel bare å få PR for de andre CD’ne dine? 😉 Det hjalp sikkert også, så håper du er fornøyd.
  Klem.

 • tio

  Kjempebra opptredener i x factor. Du har masse talent, ingen tvil om det. Bono har en fantastisk og særegen stemme så da blir fallhøyden mye større enn hvis du hadde valgt en sang som opprinnelig er songet av en mer ordinær stemme. Men du har en veldig fin stemme altså. Lykke til videre!

 • Simen

  Synd at du gikk ut av X-Factor, Marthe. Du var favoritten min, og du burde i hvert fall kommet mye lengre! Du er best!

 • Håvard

  Lykke til videre i karrieren!
  Håper å få høre mer fra deg i tiden som kommer. Som artist og låtskriver slår du de fleste!

 • Siri

  Frisyren din sist var helt forferdelig.Du kledde den ikke.

 • Laura

  Hei Marthe, jeg ble veldig overrasket da jeg så at du var ut av X faktor! Du er en artist av stor kvalitet , og jeg vet at du kommer til å gjøre ” Big things” med din store talent. Masse lykke til!

 • sara

  hei Marte jeg heide på deg jennomm hele x-faktor det var synd at du ikke vant men jeg håper du hadde det fint på x-faktor du er drit flink til og synge asa kan jeg få svar fra deg son at jeg ser om du har fått den

  • sara

   hei Marte jeg er din største fan er du i bergen nå eller?

 • Elin C. Leikanger

  Hei Marthe. Håper inderlig at du ikke hører på når noen skriver at du ikke fortjente å komme så langt . Mine tanker om mennesker som skriver sånt er at de er umodne og sikkert ikke særlig gamle. Antageligvis en veldig ung sjel.
  UANSETT… Du synger vakkert og jeg har mange ganger fått frysninger på armene av hvor fint du synger. Ta med deg det positive du får av kommentarer og gjem det i hjertet ditt. Du er en flott kvinne som kommer til å gjøre det bra framover. Det vet jeg. Du fortjente å komme så langt som du gjorde. Faktisk hadde jeg håpet at du kom mye lenger. Fordi du har en kvalitet ved stemmen din og du har jobbet hardt for å komme dit du er i dag, og fordi jeg liker deg veldig godt som artist.
  Lykke til videre i livet! Lykke til med karriæren. Stor klem

 • Lilly

  Heisann,

  jeg syns du har nydelige sanger og en utrolig fin stemme som passer til sangene dine. Jeg har hørt sanger fra deg før, og å høre deg igjen gjør at jeg får lyst til å kjøpe din neste cd :)) Lykke lykke til videre! Du har et stort talent!

 • Hva skal du danse neste uke? 

 • tenk å få danset med deg, Atle..

 • hallkatla

  Jeg fikk frysninger når jeg så dere  danse engelsk vals! Og får fremdeles frysninger når jeg ser på klippet 🙂

  Wow, en ekte gentleman!! Ser ut som om Atle har danset i mange år….

 • Så søtt ansikts utrykk på atle der 😀  gleder meg til å se dere danse igjen i kveld 😀

 • TV2Sporty

  Etter spørsmål fra en TV 2 Sporty-leser:

  HF gir god beskjed om nåtilstanden når du gjennomfører en økt som er ment å skulle være en standartøkt. Jeg presiserer at standardøkten kjøres regelmessig for å sjekke ut tilstanden. Hvis de ytre faktorene er tilnærmet like, som det går an å få til når det kjøres inne på mølle. Hvis HF er lavere enn ved forrige gjennomkjøring er formen forbedret. Normalt en kombinasjon med bedret arbeidsøkonomi, AT og VO2 max. Disse faktorene henger sammen.
  Fartsanbefalingene jeg gir for hver belastning er relatert til antatte, eller helst konkrete registreringer av personlig rekord på 10km og vanig langkjøringsfart (sone 1 – 2). 5min`s dragene ligger 10-15sek over min/km relatert til PB 10km. 10 min-dragene på høyere hastighet, gjennomføres med 15-20sek over PB 10km for min/km.
  Jeg anbefaler å gjennomføre økten på flatt underlag. Svaret gir seg da selv, øk farten gradvis. Vi gjennomførte aldri denne type økt i motbakke.
  Lykke til, jeg tar gjerne innspill!
   
  Hilsen
  Johan

 • isolator

  Heisann Johan! Snublet i dag over denne artikkel og en lignende du skrev i VG i 2010. Synes denne økten med arbeid over og under den anaerobe terskelen ser spennende ut. Personlig er jeg ingen løpsatlet, men forsøker å presse tiden på en 10.000 meter ned under 40 min. Pr. i dag løper jeg på omtrent 43 – altså ingen løpsfantomet 🙂 Hvordan parallellforskyver man den tabellen som ligger i denne artikkelen, til f.eks. å kunne være en god hjelper for den tiden jeg ønsker å nå?

  Kent.

 • Åge Fred Gram

  Det ville vært de mest fornuftige AP på 25% og FRP-H på 55% da ville det bli forandring.Bedere veier,ikke sykehuskøer,mer politi i gatene,glade pensjonister,barn,barnebarn når formueskatten og arveavgiften forsvant.

  • Bjørn T. Dahl

   Absolutt. Akkurat slik som det er og har blitt i Europa ellers.

 • Jan Magne Andersen

  Hev sperresgrensa til 10% og gjør den absolutt. Det er på tide å rydde litt opp i dette demokratiske problemet. Mangfold eller ikke mangfold, det kan umulig være riktig at et parti for særinteressene til 40 000 bønder eller 5 000 kristne skal kunne holde resten av landet som gissler. Ut med det, få det vekk. Så får det heller være kjedelig for en kommentator eller redaktør eller hvem det måtte være.

  • Bjørn T. Dahl

   Helt klart. Ingorer store andeler av landets befolkning, og tvangsinnfør politikk som bare gavner de som bor i de større byene.

  • magnarStoroy

   Sperregrensa gjeld berre for utjamningsmandata. Altså det siste mandatet i fylket. T.d. har Møre og Romsdal åtte mandat som alle 13 listene kan få, medan det niande mandatet, utjamningsmandatet, kan berre tildelast parti med over 4% i landet totalt.

 • magnarStoroy

  Tre parti? Då vil eg ha Venstre, Senterpartiet og Kristeleg Folkeparti på Stortinget, og med Trine Skei Grande som statsminister.

 • liberaleren

  Når du skriver “Statsministerkandidaten sa først at hun ikke hørte hva journalisten sa, før hun avbrøt intervjuet og gikk.” skal det vel i rettferdighetens navn nevnes at journalisten hadde terpet på samme spørsmål i flere minutter, og fått svar av en tålmodig Erna Solberg. Men de minuttene ble klippet bort. Dermed blir inntrykket ganske annerledes. Eller hva?

  • Mats Kvaløy-Bjørbekk

   Vi var veldig mange som ikke hørte noe egentlig svar fra Solberg, kun utallige forsøk på mer eller mindre elegante unnamanøvrer. Journalisten skal derfor ha honnør for at han ikke lot Høyres leder slippe fra det med den typen tåketale som ha vært partiets standard talemåte de siste år. Det viser seg jo at partiet slettes ikke vet hvordan vårt skattesystem fungerer, og enda mindre hvordan de skal få til å både kutte formueskatten og samtidig forhindre at mange av de aller rikeste blir nullskatteytere.

   For øvrig høyst lesverdig av Jan-Erik Larse. Denne valgkampen er på ingen måte avgjort.

  • Stein Conradsen

   Og sånnn fungerer mediene. Det vet en partileder veldig godt, spørsmålet er hvordan han/hun takler det.

 • Magne Jenssen

  Kan ikke forestille meg at statsministeren heter Stoltenberg etter valget.

 • Reidar Roll

  Nå må pressen slutte å snakke om intervjuet der Erna gikkk. Hun hadde svart på det samme spørsmålet ti ganger. Journalisten hadde tydeligvis bare sagflis mellom øra.

 • Sjaron

  Mulig det gikk en alarm, men det var jo ingen grunn til så mye som en liten bjelle engang. AP hadde nedgang i juli og Høyre hadde tilsvarende oppgang. Når er vi tilbake til juni nivå, og derfra er det måneder og år siden de rødgrønne ledet på målingene. AP skal vel ha sånn omtrent 35% dersom SV også har 6% og SP har godt over 5% for å vinne valget eller hva?

  På den andre siden, følger jeg spent med, og kan fort bli helt irrasjonelt urolig, jeg også.

 • Reidar Storbæk

  Umulig å ta det som Jan-Erik Larsen skriver objektivt. Han er Ap-mann på sin hals og personlig venn med Stoltenberg.

 • Fullt Navn

  Når terroristvennen PK Foss uttaler seg, så rømmer folk Høyre.

 • Kjell -Arne Slettum

  Ja stemmer man Rød/Grønt,så slipper man ihvertfall å bli skuffet,man forventer jo ingenting.

 • Inge Hermanrud

  Da er det bare for Høyrefolk å stemme taktisk!

  • Hvorfor skal de stemme taktisk? Det er dumt å stemme taktisk. Det er ødeleggende på demokratiet vårt, å stemme taktisk. Det man skal gjøre er å stemme på det partiet man er mest enig med, og ikke stemme taktisk. Om da ikke det å stemme på sitt eget parti er taktisk da. Høyrefolk burde selvsagt stemme Høyre. Venstrefolk burde stemme Venstre osv. Men så kan man også stemme Venstre om man ønsker en mer sentrumsorientert politikk (sentrum-høyre) osv. Jeg for min del er veldig enig med Høyre, men mest enig i Venstres politikk. Da må jeg selvsagt stemme Venstre. Jeg vet at sannsynligheten for at Høyre blir med er rimelig stor også. =)

   • Fiskern9

    Hvis man er mer enig i hva en blågrønn regjering vil klare enn alle andre alternativer, så er vel strengt tatt det man burde stemme?

    • Ja. Det jeg mente. =) Man stemmer det partiet man liker best. Ikke det man liker nest best fordi det er større, (…)… Om man stemmer ut i fra størrelsen på partiene så vil jo det bidra til å gjøre demokratiet fattigere, og det vil ikke hjelpe ditt favorittparti opp.
     (Om da ikke favorittpartiet ditt er en av de aller største da=P )

   • Inge Hermanrud

    Ser poenget. Godt valg! Venstre er et glimrende valg!

    • Yess! Det er det! =) Venstre er Norges eldste parti, men det er, slik jeg ser det, det mest moderne partiet som finnes på tinget per dags dato! 🙂

 • Sjaron

  Det er ikke mye naivitet igjen hos en gammel kommentator. Grøss.

  Det verste er vel at han har rett. Det er ikke bare et spørsmål om hvilken retning folk vil ha på politikken, men om hvem som tør bruke flest av de skitne triksene, og hvor mange som går på det.

  • ElToro74

   Det er vel det som kalles “APs formidable valgkampmaskin”; den dypeste verktøykassa med skitne triks, de råeste PR-rådgiverne, og overraskende servile media.

   • Tore Sinding Bekkedal

    Servile media? Som eksemplifisert med den absolutt ikke tendensiøse språkbruken over; “Så hardt og brutalt de bare kan. I et desperat, siste forsøk på å beholde makta, kommer garantert Arbeiderpartiets og de andre rødgrønne partienes valgkampkanoner…”?

    “Valgkampmaskina” er meg og de andre i grasrota av partiet, som banker på dører, står på valgtorg – snakker med folk. Det er at hundrevis om ikke tusenvis av mennesker rundt hele Norge som mener at Arbeiderpartiet har de riktige løsningene, står på dag og natt for det samfunnet de vil ha.

    PR-rådgivere, du liksom…

    • Psilly

     Mekanismen er som følger: De bruker ca. 1 milliard årlig av skattebetaleres penger på PR-rådgivere. En av effektene av dette er at den såkalte “grasrota” fortsatt gidder å stå på torg og dele ut roser og annet materiale, banke på dører og ringe rundt og forstyrre folk i middagen. Uten denne massive PR-kampanjen hadde mange av disse vendt partiet ryggen, vær du sikker.

     • Jan Poseidon Welde

      Pluss at de deler ut drøssevis av røde roser, dyrket av underbetalte og uorganiserte arbeidere i Afrika, det er “solidaritet” overfor norske gartnerier – og SP for den del . . .

     • Tore Sinding Bekkedal

      Staten bruker en milliard på sine PR-folk, ikke partiet.

     • Psilly

      jeg skrev regjeringen, eller har ihvertfall presisert det nedenfor i tråden. Det er det som er det som er rapportert i pressen, poenget mitt er uansett det samme, nemlig at slik propaganda virker, også mot egen velgermasse. Ellers er det jo forsåvidt og et faktum at ingen partier har større valgkampkasse enn Ap.

    • Skeptisk_ja

     “”Valgkampmaskina” er meg og de andre i grasrota av partiet, som banker på dører, står på valgtorg – snakker med folk.”
     .. så du tror dere utgjør hele maskineriet? Da er du en nyttig idiot.

     • Tore Sinding Bekkedal

      Jeg sier ikke at vi utgjør hele, men jeg syntes bare at den skyggeverden-aktige karikaturen du tegner av Arbeiderpartiet ikke kunne stå uimotsagt – som om PR-rådgivere liksom skulle være et fenomen som gjaldt Arbeiderpartiet spesielt.

     • Skeptisk_ja

      “Valgkampmaskina” er meg og de andre i grasrota av partiet, som banker på dører, står på valgtorg – snakker med folk.”

      Din uttalelse.
      Jeg står for min.
      Late som om man kjører drosje fordi det er der man får ærlige meninger – helt til det avsløres at det er en reklamefilm med betalte folk i baksetet. En “rocke”video som liksom er laget for venner … Informasjonsoperasjonene for å sette dagsorden og de store kanonene. Millioner på innynding med roser. Liksominteressen for de svake noen uker i året. LO som liksom krever, men som bare er en del av maskinen. Det er valgkampmaskinen.

    • ElToro74

     Jeg skal gi media litt, men bare litt, mer cred nå. Stort sett er de ganske flinke til å følge APs og deres kommunikasjonsrådgiveres linje når det gjelder temaer som tas opp og vinklingen. Det står jeg ved. Et godt eksempel er hvordan formueskatten har vært trukket frem; det enkleste og billigste retoriske poenget for AP, men en skatt hele resten av verden har avskaffet fordi den er idiotisk.

     Valgkampmaskinen er agendaen i mediene. Den er ikke de halvpreppede rosedistributørene. Beklager om det sårer. 2009-valget ble vunnet gjennom bløffen om “borgerlig kaos”, eller det som ellers kalles demokrati; en sak som APs PR-rådgivere kjørte hardt og som satt bra i en homogen medievirkelighet hvor ingen medier brukte en kcal på å diskutere om APs krav om å tilsidesette velgernes stemmer var legitimt.

 • bjornen1965

  Håper det blir helblått denne gangen. Vi må bli kvitt de rødgrønne.

 • akbra

  Dersom NRK er ARK så er hvert fal TV 2 et TV 2 fox. TV 2 er ikke mye nøytralt nei.

  • Kai A. Stensson

   TV2 var eid av amedia (tidligere A-Pressen og før det Norsk Arbeiderpresse)
   Etter de ble solgt i 2012 så ble tonen i de politiske artiklene en smule forandret.

  • John Atle Vestvik

   De siste dagene har de i alle fall fratatt kanalen all mulig troverdighet. I andre media uttalte de at de så frem til diskusjon om deres famøse sykehjemsundersøkelse. Og følger det opp med å ikke åpne for innspill til egne forklaringer.
   Monolog er kanskje TV2`s sære nye definisjon av diskusjon?

 • En stemme til Venstre er en stemme som styrker Venstres politikk, ikke noe annet partis politikk!

  Det vil gjøre Venstre sterkere i forhandlinger med de andre partiene.

  Jeg vil vise til denne nyhetsartikkelen som tar for seg skremmestemmer:

  http://www.dn.no/forsiden/kommentarer/article2221447.ece

  • Sjaron

   Jeg har forhåndstemt på FrP, og har heller ikke Venstre som annet valg. Likevel ønsker jeg Venstre lykke til. Det er meget viktig at man får et mest mulig solid borgerlig flertall, og at Venstre tar plassene fra de Rødgrønne, eller De grønne for den del. Det jeg liker best ved dere er politikken for grundere og Abid Raja. En meget dyktig politiker.

   • Guest

    Det jeg syntes er fint er at det er noen FrPere som deg, som liker oss Venstrefolk. Jeg har mye oftere hørt frpfolk snakke nedlatende enn positivt om oss Venstrefolk,

    Dette er første gangen. Så Det var veldig hyggelig lesning!
    🙂

    Jeg har nemmelig heller ikke så veldig i mot FrP. Har vurdert det flere ganger, men de er ikke så liberale som jeg vil at et parti skal være for at jeg skal kunne stemme på dem…

    Så jeg ønsker deg og FrP også lykke til! Jeg vil ha en borgerlig regjering. Helst en regjering der alle er med. Altså en fireparti-regjering, med eller en treparti er mer gunstig for meg. Jeg vil først og fremst ha en blågrønn regjering. Men om det ikke går, vil jeg ha en regjering bestående av Venstre, Høyre og FrP. Det tror jeg ville vært en bra mix for norge.

    For begge våre partier, baserer seg på liberalismen.
    Jeg den sosiale liberalismen, mens du den klassiske, (selv om FrP i praksis fører en sosialliberal (noe mer autoritær enn venstres, politikk) politikk.

    Godt valg! Ja, jeg også liker Abid Raja. Men han skuffet meg når han sa at han var i mot surrogati, og i mot å legaisere hasj… Men men, får håpe at FrP gjør det om vi får en V, H, FrP regjering! =) Det hadde vært en sinnsykt spennende koalisjon!! 🙂

 • Regjeringsskifte

  Kjære Stein Kåre Kristiansen du tar FULLSTENDIG FEIL HER………….det eneste Jens trenger å gjøre etter 9.september er det Sponheim prøvde seg på sist, nemmlig å innvitere V og KRF med i en rød grønn regjering, og det er det som vil bli gjort …så alle som ønsker skifte…obs obs stem FRP eller H

  • SNTM

   Bare tull. Det ville i såfall vært som å skrive sin avskjedsøknad for all fremtid fra Stortinget ved kommende valg. Venstre og KrF har et uttalt løfte om at de garanterer for regjeringsskifte.

   • Fiskern9

    Vel, en regjering med V KrF blir jo regjeringskifte..

    • Chris Jensen

     En ‘samarbeidsregjering’ med AP som storebror, blir det det alltid har vært; Ren AP-politikk.

     • Fiskern9

      KrF og Venstre har muligheten til å velge, og Venstre har mye større grunn til å velge Høyre, KrF er vel sånn akkurat på midten.

     • Chris Jensen

      Om KrF og Venstre skulle velge AP-sammarbeid, ville de ikke ha svekket, men massakrert egen troverdighet.

      Dessuten må et samarbeid med AP være lite fristende med tanke på hvordan AP har utradert sine nåværende samarbeidspartnere.

   • Jan Poseidon Welde

    .. og hva skulle et løfte fra Venstre være verdt ….?

    For alle som ønsker regjeringsskifte: stem Høyre eller FrP, alt annet vil være et sjansespill med bortkastede stemmer til de små utpressingspartiene, når disse havner under sperregrensen!

    • SNTM

     Som sagt så vil det være verdt hele Venstres politiske troverdighet. Og fremtid på Stortinget. Dessuten er jeg, i motsetning til en viss løs kanon av en eks-partileder, av oppfatningen at FrP står nærmere Venstre enn Ap. Nettopp fordi V og FrP er liberale partier. FrP har mange gode liberale forslag selv om forskjellene er store på miljø og innvandring.

 • Debattant

  Jeg blir sur om Venstre snyter de borgerlige for valgseier i år også. Problemet er at skremselspropaganda funker dessverre.

  • Fiskern9

   Jeg tror du misforsto noe i teksten..

   • Debattant

    Som at AP prøver å skremme potensielle Venstre-velgere over til AP fordi de liksom bidrar til FRP sin asylpolitikk?

    Hva jeg misforsto er ikke så interessant. Det som er interessant er at det har skjedd før. Og mennesket lærer som kjent ikke av sine feil.

  • Stjernefox

   Jeg også Få Venste over 4 %, sånn at de borgerlige vinner!

 • Har forhåndstemt Venstre! Et riktig valg for meg!

 • Tom Erik Frydenlund

  Og med seg på laget har de et sponset LO og alle deres forbunds. Siste var at LO anbefalte å stemme SV KUN av taktiske grunner.

  • Chris Jensen

   Får håpe vi får en borgelig regjering som ved nye korrupsjonslover får satt en stopper for denne udemokratiske samrøra.

 • Arild Tiller Schjefstad

  Jeg har forhåndstemt på venstre for deres ærlighet og ønsker om en grønn fremtid for meg og mine barn og barnebarn….Alt skal ikke stå og falle på olje.

  • Mens du kjører barna i barnhagen….miljøvennelig det…

   • Arild Tiller Schjefstad

    Kjører kollektivt og oppfordrer flere til å gjøre det samme.

    • Så heldig da..her jeg bor går det verken buss eller tog.Men jeg som ufør må betale mer av min inntekt i avgifter, enn du må av din inntekt,om du er arbeidsfør vel å merke..rettferdig spleiselag det?

     • Arild Tiller Schjefstad

      Er ikke noe rettferd i det spleiselaget derfor mener jeg å stemme riktig i håp om å sette folket først.

     • Så bra ;)Men ikke stem grønt da…da blir det flere avgifter.

 • Disqusor

  Sponheims glipp ? Han og Jens hadde en guttetur på høyfjellet , uten mobiltelefon !

 • Jens lovet jo Sponheim Fylkesmannsjobben i Hordaland..

  • Johannes Georgsen

   Hehe, original teori. Og George Bush sprengte tvillingtårnene.

  • globetrott

   Og han fikk den og der sitter han fremdeles.

  • Chris Jensen

   Det er velkjent at fylkesmannembetene eksisterer for at toppolitikerne skal ha en bekvem måte å kvitte seg med konkurenter på, både i og utenfor eget parti.

   Nobelkommiteen er en annen klassisk plaster-på-såret-jobb.

 • Johannes Georgsen

  Ap kan spare seg det blåblå fugleskremselet: Norske folk vil
  på valgdagen få kalde føtter og vippe forhåpningsfulle H+FrP ut av flertall.

  Det blir borgerlig flertall, og ren H-regjering. V/Krf går som sagt
  ikke i regjering med Frp. Frp vil ikke avsette Jens for å innsette en
  V/Krf/H-regjering. Og hvis Frp mot formodning skulle la seg innsette med H av V/Krf, så vil det være vel vitende om at V/Krf i løpet av fire år vil gruse og slite en slik regjering ut.

 • Jan Rune Traa

  Det blir regjeringsskifte.
  Så valget står mellom en mørkeblå regjering, eller en blågrønn regjering. Jeg vil gjøre mitt for at den nye regjeringen kommer til å føre en så grønn polityikk som mulig, at den har et god sosial profil og en god næringspolitikk. Derfor stemmer jeg Venstre ved valget!
  Og om du fremdeles er i tvil så vil jeg bare minne om at Venstre er det ENESTE partiet før dette valget som har fått topp karakterer både fra næringslivet for sin næringspolitikk, og fra miljøbevegelsen for sin miljøpolitikk!

  • Jan Rune Traa

   Har visst vært litt hard med tastaturet, beklager norsken, men innholdet står jeg for fremdeles… 😉

  • Sammen er vi sterke. Partibarometerene viser at Venstre er veldig sterke nå før valget! Vi har vært oppe i 7… Jeg håper sinnsykt mye på at vi oppnår 10% på valgdagen! Det ville gjort Venstre at Venstre ville fått igjennom ufattelig mye liberal og grønn politikk, som jeg tror nordmenn hadde satt stor pris på. Da får de se da, hvor mye frihet de får med vårt parti.. Vi vil jo fjerne en del unødvendige lover som fungerer mest som gledesdrepere, mer enn de er nødvendige… Så vi får se! =D Jeg gleder meg i alle fall veldig til Valget!!! Godt valg!

   • Kjell Gunnar Bleivik

    Så nå har du forlatt Venstre og er blitt leder for Oppland Liberalistene? Hva var det du mislikte med Venstre?

    • Jeg har det, ja. 🙂 Jeg missliker dette med at det ikke er konsekvent.
     Ikke har en helhetlig ideologi som er håndfast, og noe man kan studere.
     Jeg tror ikke helt at blandingsøkonomien fungerer bedre enn markedsøkonomien, siden man her finansierer over skatteseddelen, og dermed ikke har noen konkurranse om å levere best mulig tilbud til en best mulig pris. Jeg ser da for meg at det blir motsatt (og det ser man jo i nyhetene daglig?) at det som er skattefinansiert: Det offentlige, blir mer og mer byråkratisk og tungrodd, og dyrere og dyrere (dette ser vi jo når man stadig må øke skattene for å finansiere det).

    • BTW: Godt at det finnes andre arenaer å møtes på enn diskusjon.no Kjell. Herre min hatt, de tolererer jo ikke litt tullball engang der inne. =)

 • Geir Ødegård

  Dette er en tapt kamp for Ap da de fører en valgkamp totalt blottet for egen politikk og egne ideer. Alt dreier seg om drittkasting mot høyresiden, og det bør normalt ikke være nok for å vinne et valg.

 • John Atle Vestvik

  Nå ser det ut som det er din egen strategi du forteller om her da Stein KK. Ville helst bedt deg ta ansvar for egen strategi heller enn å prosjisere tankene dine over på Jens S. Men det er som kjent vanskelig for en som projiserer å skille mellom egne og andres tanker. For ikke å snakke om det å ta ansvar.

 • NorskArbeider

  Venstre har 6,9% mens SV er på 4% er det noen som forsvinner er det de rødgrønne.
  De borgerlige partiene har 100 mandater….Frp og høyre har 80 alene
  Det er bare å si Morna Jens….

 • Anders Solheim

  “Du veit ikkje ka du snakka om”…
  De som huske resultat av meningsmålinger fra tidligere valg, vet at det er store avvik fra målinger til de faktiske valgresultatene.
  Til og med valgdagsmålingene har veldig store avvik fra faktiske resultater.
  Hvem som regjerer etter valget er det ingen som vet, ingen som kan spå.

  De som ønsker regjeringsskifte må ikke ta noen seier på forskudd, men mobilisere for fullt. Siden de Rød-Grønne tydeligvis har som eneste stratetegi å angripe de borgerlige, hadde det vært på sin plass med motangrep.

  De borgerlige kan tape valget i år på snillisme.
  Siden Jens har sagt at de ikke må snakke stygt om landet vårt, er det ingen som gjør det…

 • NorskArbeider

  Dagens….SV 3,5% 🙂
  Mandater: De rødgrønne 60 De borgerlige 100, dette er en ren utklassing!!

 • Peter Bering

  Ap burde samarbeide med V og KF samt Sp.

  • Psilly

   Oi oi oi, da snakker vi, en rød-grønn-gul Arbeiderpartiregjering, tror du vi hade fått tilbake statskirken?

   • Peter Bering

    Nei, men det hadde blitt en katastrofe av uforminsket muslimsk invasjon og grenseløst hykleri. Det er mulig at alle disse fire partiene allerede tenker på samarbeid. Velkommen Noristan.

  • Chris Jensen

   Etter åtte år burde småpatiene ha lært at man ikke ‘samarbeider’ med AP. Man gjør som AP sier, ellers får man smake pisken.

   En hovedgrunn til at SV gjør det dårlig er at de som ønsker SVs politikk har skjønt at det får man ikke ved å stemme SV.

 • ann

  statsministerens store velgerskare er de utlendinger som ikke snakker norsk .och der mullane gir gode råd .hvordan norsk samfund fungerer må ikke debatteres for bra

 • Henrik Halland

  Du har sikkert rett i dine analyser. Det jeg ofte ser(hører) er at kvinneligepolitikere ofte blir omtalt med fornavn, mens gutta blir omtat med etternavn. Og så har du de derre terningkastkjole repotasjene, en styggdom. Jeg stemmer ikke AP men Anikken Hvitfeldt steg 50 hakk på skalaen etter beksemsko stuntet.

 • Disqus_Mann

  Det blir nesten useriøst at det (i alle fall tilsynelatende) ikke er korrigert for politisk tilhørighet her.

  Når Siv Jensen omtales i negative ordlag i Dagbladet, så handler det neppe kun om at hun er kvinne. Omtales for eksempel Kristin Halvorsen på samme måte?

  Det burde også opplyses litt mer om hvilken type “forskning” som ligger til grunn her. “Norsk og internasjonal forskning” kan også f.eks være kjønnsforskningen til Jørgen Lorentzen og Eva Lundgren.

 • IF

  Interessant analyse. Spennende å studere stereotypier innenfor bestemte diskurser, enten det dreier seg om politikk eller fotballjournalistikk: http://www.idrottsforum.org/articles/vanveen/vanveen.html

 • DATATUFS

  siv er nok den mest representative av damene og ingen Michelin figur

 • Kjell Gunnar Bleivik

  Og erfaringen er?