En overveldet Marthe …. <3

Kjære blogglesere!

Det tok noen dager å summe seg etter sist fredag,det var en såpass sterk opplevelse når alt stemte,tilbakemeldingene var fantastiske og jeg var videre i Xfactor. Men sterkest av alt var opplevelsen av å få tilbakemelding fra dere der hjemme som hadde hørt sangen min og funnet trøst i den/klart å relatere den til noe i deres eget liv. Det at dere skriver om det her på bloggen min gjør meg ydmyk og svært takknemlig.

Det har alltid vært drømmen min med musikken,å klare å røre noe i den som lytter.Og sånnsett er jo Xfactor en fantastisk mulighet til å nå ut til mange og samtidig utforske hvilke evner man selv har.

På fredag er det filmkveld og da synger jeg en sang som jeg er veldig,veldig glad i.Tok meg mange år før jeg satte meg ned og virkelig leste teksten på denne sangen,den er virkelig helt fantastisk og jeg gleder meg til å synge den for dere!

Takk igjen til dere som tror på meg og stemmer meg videre,evig takknemlig!

Kos og klem fra Marthe

 • TMB

  Sangen din gjorde noe helt spesielt med meg. Jeg vet ikke hva det var, men det var bare veldig spesielt. Det virker som den sier alt som så utrolig mange før deg har prøvd å si i både sangtekster og bøker. Men det er ingen som har klart å få ned ordene, men det har du. Og tusentakk for det. Håper det blir singelen din om du vinner, for den er bare helt fantastisk.

  • svein

   Håper noken vil satse på deg samme kossen det går videre.
   Du er meget meget dyktig,og den sangen du sang sist,bør bli singel 🙂
   Lykke til videre

 • Arne

  Ser ingen hensikt i å stemme på en som allerede ER oppdaget, ER en erfaren artist, allerede HAR platekontrakt..

 • Elsker den norske nye sangen din, men den fra EPn din “better off without it” vil alltid være min favoritt. Den er hinsides vakker 😀 Håper du synger den en av kveldene på x-factor ♥

 • det du sang*

  • Camilla

   Hei!

   Du sang helt nydelig ikveld:) (også!!). Håper du når helt til topps! Ønsker deg masse lykke til!

 • julie

  skal ikke bare kurt nilsen melde seg på x-factor å vinne å da? du har platekontrakt kvinne, hvorfor skal du ha en til når det er så mange andre som fortjener det mer?

 • Roar Berg-Buan

  Jeg har virkelig tro på at du kommer videre. Jeg hører din nydelige sangstemme og tror du kommer til å vinne hele X-.faktor.

 • dette here er bra 05.11.10
  super fin sang elsker den sangen så fin

 • Øivind Johnsen

  Takk for en fantastisk opplevelse i kveld.
  Tankene gikk tilbake til min ungdom, og jeg så deg for meg synge en av mine største favoritter, I’ve never been to me med Charlene (http://www.youtube.com/watch?v=zhrIS01XFEk&feature=related).
  Tror denne nydelige balladen hadde kledd deg.

  Takkeklem fra Øivind.

 • Roy

  Hei, Marthe
  tror jeg har funnet den perfekte låten for deg.
  Sjekk ut: A fine Frenzy med låten Almost lover.
  Perfekt låt for stemmen din og pianoet ditt
  Liker det du gjør.
  Stå på

  • du har en fin å krafti stemme

   i kveld hadde du en veldi fin stemme å du sang en veldi fin sang i kveld<33

 • Stine

  heia su sang bra i kveld, men du synger bare rolige sanger. Kan du prøve å synge en sang med litt liv i ? jeg tror du passer til det også.

 • Iselin

  Heeei…!

  Marthe, eg elsker det den nydelige sangen din som du har laget som du sang på den første gangen din, eg lurer på kor eg kan få tak i teksten til den <33

  -Iselin-

  • Marte

   Hei Marthe.
   Du er veldig flink, men jeg kommer ikke unna med å tenke på at der er i grunn veldig feigt at du er med i X.faktor. Du har gitt ut CD, vunnet spellemannspris, og har profilert deg i Norge. Alle de andre deltagerne er ukjente mennesker, med et spesielt ønske. Du har egentlig fått oppfylt det ønsket allerede, så jeg syns det er utrolig urettferdig at du fortsatt er med. Sangene dine ligger på youtube, spotify og sikker mange flere musikkprogrammer og nettsider. Gi heller ukjente, dyktige mennesker sjansen til å skinne litt, du er egentlig kommet langt nok, og har gjort ditt. Uansett, sangen du selv har skrevet er fryktelig fin.

 • Tine

  Heia Marthe

  Fy søren så flink du er. Må selvfølgelig følge med deg hver fredag. Du har en helt nydelig stemme og sangen i dag var virkelig deg. Du skal være skikkelig stolt av det du har utført til nå og jeg gleder meg til fortsettelsen,

  Klem fra Tine på bunnpris 🙂

  • svein

   I kveld imponerte du stort! Din beste opptreden.
   FANTASTISK SANGVALG!!!!!!! Mitt i blinken for deg! Ein rolig song der du også
   får vist kraften i stemmen din.Trur du gjerne kan velge sanger der du får “trøkt”
   til skikkelig,du har ei heilt fantastisk stemme! Tusen takk for nydelig framføring!!!Velg ein song der du får skikkelig vist kor flink du er neste fredag,slik som i kveld.Fekk tårer i augene! Utrulig vakkert!

 • Reidar

  Idag fløt tårene over. Aldeles nydelig, Marthe…..Tusen, tusen takk…….

 • Michelle

  Jeg elsker stemmen din! Den er unik og kjempe nydelig =)
  Bra gjort i kveld…du fikk skikkelig fram stemningen i sangen syns jeg

 • Andrè

  Hei Marthe ! – ser fremtil å kjøpe plata di !
  – tror du har så mye å spille på at en låt neste uke med fart vil bli digg ! —- gleder meg til neste fredag…

 • Odd

  Hei Marthe.
  Du har en fin stemme.Du kan kansje synge noen av “Blackmores Night” Hun er bra.
  Rainbow Eyes.
  Wish you were here.
  Belive in me.
  Du finner sangene på” Spotify” Ha en fin dag

  • Venke

   Heia på dæ!!!

 • Bjørn-Arne Connolly

  Jeg simpelthen bare digger deg…du leverer rett inn i hjertet mitt :)))

  lykke til videre….håper og tror du er med helt til slutt :))

  velger å spille på to hester, siden dere har så forskjellig uttrykk, så du og Atle er mine favoritter… :))

  • Vibeke

   Marthe, du er fantastisk! Ser det er folk som mener det er helt feil at du er med i x-factor fordi du er en artist fra før av, og du har platekontrakt. Men jeg vil heller takke deg for at du er med, for hvis ikke hadde jeg mest sannsynlig aldri oppdaget deg. Det talentet du har må du aldri gi slipp på. Tekstene og melodiene du lager er så givende og vakre, og den særegne og nydelige stemmen din bare elsker jeg! Du er med i x-factor fordi du ville ha en ny start, og det synes jeg var et smart valg. Nok en gang TAKK! Du vinner hele greia:)

 • Elisabeth

  Hei Marthe
  Syns din versjon av both sides now var helt fantastisk. Siden du skriver mye egne tekster på norsk, bør du sjekke lars bremnes sin oversettelse av both sides now (begge sien nu), den er til og med på nord norsk:)

 • Silje

  Hei:) Vi har et skoleprosjekt hvor vi skal forberede et bryllupsplanlegger-firma for oppstart. Vi lurer på om du hadde vært villig til å synge i noen av bryllupene? Vi lurer også på hva slags pris du eventuelt tar for dette? Fint om du svarer tilbake på mailen.

  Mvh Silje:)

 • maren

  du har en utrolig kul og fin stemme marthe

 • Anonym

  Egg og tomater…..Jajaja, det er i alle fall bedre å ta sjansen på ” å drite seg ut, enn å dø av forstoppelse”.
  Tro meg, jeg er operert for tarmslyng to ganger. 
  Livet må leves her og nå, mens vi har en sjanse, så dette skal bli morsomt !!! 
  Carpe Diem og Amor Fati 

 • tror dette må være nå at det kuleste jeg har vert med på:) 

 • Kari1960

  Dette må vel være noe av det dummeste dere har produsert, etter jakten på fjøset eller skal jeg tråkke deg på tåa –  eller som dere sier jakten på kjærligheten og Skal vi danse , begge har gått ut på dato – sammen med Farmen  Jeg håpet faktisk det ble streik så vi slapp en ny sesong…men dette tar kaka

 • Kari1960

  Dette må vel være noe av det dummeste dere har produsert, etter jakten på fjøset eller skal jeg tråkke deg på tåa –  eller som dere sier jakten på kjærligheten og Skal vi danse , begge har gått ut på dato – sammen med Farmen  Jeg håpet faktisk det ble streik så vi slapp en ny sesong…men dette tar kaka !! Glad dere ikke har rett til og kreve lisens

 • Juliavict

  Dette er det dårligste jeg har sett noengang. Blir dette sendt hver dag også?

 • bjornihle

  Fytterakkern, dette var det dårligste jeg har sett. Dette må dere slutte å sende ellers mister dere alle reklamepengene deres.

 • Juliavict

  Er det noen som vet noe om seertall i.f.t. denne elendigheten?

 • Kan dere ikke lage en superfinale der det beste nummeret fra vært program kan delta så vi kan se hvem som er best av alle?

 • EricaInNorway

  Dere var jammen flinke i går.

 • smokewater

  Det er du som har den beste stemmen. Det er du som bare kan kline til og hvor man i sofaen blir “blown away”. Du har også utstråling på scenen. Det eneste som er å pirke er at når du skal være lavmælt, så kan du bli innadvendt og ikke får frem sårhet. Får du det rettet på det, så er du en soleklar kandidat til å vinne.

 • knib

  Kirsti! Du sang knall bra i dag og den buksa du hadde på digga jeg så hvor er den fra?

 • Silje1998

  Det var helt perfekt sunget Kirsti!!!!!!Det var noe av det fineste jeg har hørt noen gang:) hehehe ja må jo bruke penger på deg for vi vil jo at du skal vinne vet du 🙂 !!!! <3 <3Du bør si "Bank I bordet ja! " har ikke vært det selv jeg før jeg begynte å si at jeg ikke hadde blitt syk og plutselig ca ei uke etter jeg så det så ble jeg forkjøla,Vond hals,hodepine:/ Så du bør ikke si det bare til ditt eget beste! 🙂
  God helg Klem <3 🙂

 • Svein Erik Johansen

  Helt ufatteøig at du ble stemt ut. Jeg tror du er for flink for det norske idolstemmende publikum. Du bør absolutt bli plukket opp av en eller annen som produserer/regiserer musicals for stemmen din er helt enorm. Lykke til videre. Jeg kommer til å kjøpe det første du kommer ut med på plate.

 • mariussbuertange

  Jeg har ikke sett idol på mange år, men forrige uke så jeg på en episode, den du ble stemt ut av. Jeg fatter bare ikke hvordan hverken Henrik eller Isak kan gå videre imens du ble stemt ut. Henrik hadde jo ikke sangstemme og Isak hadde fått lagt på en reverberation effekt på mikrofonen så han fikk et ekko som teknisk sett forfalsker stemmen hans. Ingen av de kan måle seg med hverken talentet eller stemmen du har, så det at du ble stemt ut gir ingen mening. Dårlig av stemmeren å favorisere uten å ta hensyn til talent, for det er tydeligvis de kjekke guttene som blir stemt frem på tross av at to av de ikke har noen som helst plass som finalist.

 • You are a good Blogger. Sorry I don`t know what Blogger means on English

 • High__Voltage

  i hope he will succeed!

 • $25293230

  Hei, når får jeg tv2 sumo til min samsung smart-tv? 

  • Vi jobber for tiden med å utvikle en
   helt ny og forbedret versjon av TV 2 Sumo, med enda mer innhold og en bedre
   brukeropplevelse. I tillegg jobber vi med forbedring av eksisterende
   applikasjoner, samt lansering av Sumo på helt nye plattformer! Vi kan derfor
   ikke si eksakt når Sumo vil være tilgjengelig på Samsung smart TV, men lover at det i
   løpet den kommende tiden vil komme mange spennende nyheter.

   • Luciano

    Håper at dere lanserer snart TV2 Sumo på Ps3.
    Hadde blitt en trofast og lykkelig kunde.

  • Heisann! Vi kommer med en løsning for smart-TV, men kan ikke love når det blir. Vi jobber med den nye tjenesten nå, og kommer med masse nyheter i løpet av de neste månedene. 🙂

   Mvh Iselin

 • Fikk invitasjon til Beta på mail. Logger inn, fyller inn koden, trykker aktiver og får feilmelding “no user”.Jaja kan vel ikke forvente at alt skal fungere;)

  • Simen Sveum

   samme her

 • Kurt-Erik Karlsen

  Når kommer tv2 sumo som en app til Windows 8 og Xbox?

  Har sett på ESPN og andre sportstilbydere på Xbox, hvis dere får noe lignende, så er jeg solgt!

  PS: Utmerket Windows Phone app dere har fått, stå på! 🙂

  • Sterling

   TV2 Sumo er nå ute med app for windows 8, og det ser veldig bra ut!!

 • adrian

  må man ha silver light på ipad, for å se program??

 • Ohmi

  Gleder meg!!!! 😀

 • Ronny Kausland

  Hei
  Jeg sitter å venter på en Google TV ( http://www.google.com/tv/)… men får å få kastet ut altibox må jeg kunne tilby TV2 til resten av familien( dere har laget noen avhengigheter).

  Vil “nye” Sumo fungere tilfredstillende på Google TV?

 • lena_68

  Kommer ikke opp noe vindu å legge inn koden her. Logger på som vanlig, og kommer bare til det vanlige vinduet.

 • disqus_ZSvn9F9zur

  mulig å få se engelsk fotball på android app?? får ikke HD1 opp som valg på appen????

 • 7024

  2 ting TV2.

  Smart TV app bør være en enkel sak og fikse ganske fort?

  Og hvorfor klarer dere ikke å lage en app som fungerer godt for Android brett ?
  Feks Samsung galaxy t 2? Fungerer jo strålende å se fotball på iPad. (Har begge deler)

 • Robert_K01

  Når blir det mulig å få sett fotball fra Premier League i 50 bps? Sammenligner man med TV ser Sumo sendingene veldig “hakkete” ut…

  • Supermann1

   Helt enig, virker som om at TV sendingene har MYE høyere FPS (Frames Per Second, altså bilder per sekund) enn sumo.

 • Supermann1

  Når blir betaen åpen / sumo 2.0 lansert?

 • Ingrid

  Hei. Blir det noe endringer med Sumo på Altibox? Er ikke noe særlig fornøyd med dagens UI/UX. Forresten så har det ikke virket på et par dager heller. Har det vært noen problemer med dette i det siste? /Ingrid

 • La det være valgfritt å ha undertekst på sendinger.

 • Jan Erik Fjellheim

  Fantastisk program! 🙂
  NRK må nok dele “Gullrekka” med TV2 de kommende fredagene, “Norge Rundt” har ingenting å stille opp mot dette! 🙂

 • Fredrik_Eg

  Fikk dessverre ikke med meg denne episoden. Vil serien komme ut på DVD?

 • Som det sies i andre programmer med hårete aktiviteter: Do not try this at home …

 • mittfedreland

  Erna Solberg (H) må nå snarest offentliggjøre hvilke partier hun tar med i sin regjering. Det er ikke tilfredsstillende at hun fremdeles sitter i robåten sin og vugger. Hun skylder velgerne ved årets valg et klart og oppriktig svar. De _må_ få vite hva slags politikk de kan forvente seg med en ny regjering. Høyre (H), Fremskrittspartiet (Frp), Venstre (V) og Kristelig Folkeparti (Krf) går ikke sammen. De kommer til å gå opp i liminga.

  Krf vil ikke sitte i regjering med Frp. Samme problem har Frp med V. Frp vil ikke støtte en regjering de ikke er med i.

  Det er vingling og slingring i robåten din Erna.

  Kabalen til Erna Solberg og resten av Høyre går ikke opp slik ståa fremdeles er! Erna Solberg kan ikke bare late som ingen ting og tro at alt ordner seg. For ikke å snakke om at velgerne skal holdes for narr/tro det samme.

  • Jan Hansen

   Det er akkurat det som vil skje. ALT VIL ORDNE SEG!

   • mittfedreland

    Ja, men til hva?
    Regjeringsskifte blir det nok, og da håper jeg på et sterkt Frp.

    • DATATUFS

     valgflesk sier man? Erna er personifiseringen av
     dette

  • per johnny halden

   Viss det skal bli ro i leiren , så må venstre hoppe over til de røde ,
   det er der de tilhører , så viss de blå vil vinne , så må de kutte ut venstre . Høyre må slutte å stemme for APs forslag i stortinget
   hele tiden , dette virker som om de plasserer mellom rødt og blått
   derfor må dere velgere som vil ha forandring ,,,, STEMME FRP godt
   VALG

 • Erik L Thoresen

  Synes vel at det fenomenet med at man skal ha avklart konkret på forhånd hvilke partier man skal ha med seg i regjering er ganske så udemokratisk, og ikke minst en uriktig fremgangsmåte.

  Det er og skal være valget som avgjør, antallet stemmer som gir de enkelte partier oppslutning og påfølgende tyngde i det politiske setet som avgjør. Med å på forhånd utelukke samarbeid, eller avgjøre velgeroppslutning før et valg det bør ikke skje. Pressetalsmenn, og politikere seg like og medier i tillegg bør holde seg for gode til å komme med slike farsotter. Det henger ikke på greip.

  De som også mener at en stemme dit eller dit, gir en stemme dit eller dit er også feil, selv om det med slike konstellasjoner som både medier og særskilt politikere på den røde fløy legger opp til at man må ha på plass før valget gir et inntrykk av at man må ha bred enighet og såkalte plattformer på plass. Det er feil. Som en velger så er det dette bildet som forundringspakken som jeg liker kalle de rødgrønne ønsker å male, noe av det som visker ut de enkelte partiers politiske forskjellighet, og gjør meg usikker på hva de egentlig står for og vil arbeide for. Jeg som velger er opptatt av hva jeg anser som vil være til det beste for meg. Hva jeg setter pris på gjenspeiles i det personlige valget jeg tar. Når jeg da har politikere som rører til forutsetningene ved mitt valg, så blir jeg heller usikker enn sikker i det valget jeg skal til å gjøre, der må jeg gi kudos til de rødgrønne som gjør nettopp dette. De bidrar til å gjøre valget enkelt.

  Stem ikke på dem sier det.