Ny fredag!

Først av alt,takk for dere som stemte på meg sist fredag og takk for alle hyggelige innlegg her på bloggen min!Det varmer veldig og da føler jeg virkelig en sterk motivasjon for å gi dere en god opplevelse nå på fredag,gleder meg!!

Til dere som mener at det er ufortjent at jeg er i Xfactor fordi jeg har jobbet som artist tidligere vil jeg bare si at dette er litt mer sammensatt enn det kanskje virker.Mange av finalistene i årets Xfactor har jobbet som musikere i mange år og vi har alle prøvd å nå frem med det vi føler at vi er god på.Sannheten er at jeg personlig føler at jeg fortsatt hadde en lang vei å gå før jeg kunne kalle meg artist og ville finne en måte der jeg kunne lære mer om formidling,sceneopptreden og ikke minst,sangen.Dessuten ville jeg prøve og nå ut til flere med min stemme fordi min drøm har alltid vært,og vil alltid være å kunne stå på scenen og berøre de som lytter! 

Jeg har en fantastisk mentor i Elisabeth og har allerede lært masse mer som jeg gleder meg til å ta i bruk!Jeg håper at dere vil gi meg en sjanse til å vise  enda mer..

Nå på fredag skal jeg gjøre noe jeg har gledet meg til lenge og jeg håper det treffer noen av dere..nå er jeg hjemme i Bergen og koser meg med datteren min men i morgen drar jeg til oslo og setter igang forberedelsene!!

Stor klem fra Marthe!!

 • du er en artist,du har ikke noe å gjøre på X factor

  • Marit

   Jada, du er en artist, men det er det mange andre i X factor som er også. Du har bare vært så “uheldig” at du har vunnet Spellemann og vært litt mer synlig enn de andre tidligere.
   Synes du er flink:)
   Stå på!!

   • Netta

    Blir såååå irritert på folk som MÅ klage på alt og ingenting!!
    x-faktor er ikke et program for å finne ut om du er en artist – men om du har en x-faktor!! Og Marthe har all mulig grunn til å være med i x-faktor!

 • aGurken

  Marthe, du har absolutt noe å gjøre i x-factor! ikke hør på som sier noe annet! du er faktisk en av de som kan å synge, du er helt fantastisk! jeg håper du eller Hans vinner, hvis ikke er det bare å gratulere x-factor med å være tidenes fjortis program!!

 • Jon

  Dette er så typisk nordmenn: X Factor skal kun være for “mannen i gata”. Jeg synes det er utrolig flott å ha noen med erfaring, men som fortsatt er ute etter å lære og gripe mulighetene. Dermed for du muligheten til å vokse som artist og musiker. Jeg ser ingen grunn til at X Factor skal være for amatører med et visst potensiale, og hvorfor vi skal lære opp det norske folk til å kun hylle amatørkunst.

  Se på lignende konsepter, som American Idol. Utrolig mange musikkstudenter og ferdigutdannede musikere som har meldt seg på disse programmene, noe som gjør at nivået blir utrolig høyt og tv-programmene veldig bra.

 • Åh, kjære Marthe! Jeg kommer så defintivt til å gråte når du framfører din vakre “inni dæ sjøl” i morgen! Har hørt auditionen din om og om igjen og blir like beveget hver eneste gang! Du er en unplugged artist og denne kvelden blir DIN! 🙂

 • anja

  Jeg synes x-faktor er helt riktig for deg. Stå på, og gleder meg til sangen din imorgen

  • nora

   heia heia heia heia heia deg …………………………………………………..stå på marthe
   jeg digger deg du synger nydlig 🙂 🙂 <3 du burde vinne 😉

 • Bente

  Hei Marthe.

  Var på en konsert i Harstad en gang hvor du sang “Wild Horses”

  Det øyeblikket glemmer jeg aldri, så vakkert og sart – jeg fikk helt frysninger. Hadde håpet å se deg synge den i X-factor, og venter i spenning. 🙂

  Lykke til fredag, gleder meg å høre egenkomponert sang.

 • danseløven

  hei du må ikke bry deg om de som ikke vil ha deg i X factor det vil jeg håper du vinner hele x factor gleder meg til i kveld

 • Gullbrit

  Stå på…. du har en nydelig stemme!!!! ikke minst når du synger svensk. 🙂
  Gullbrit – immigrant fra Sverige

 • nora

  jeg syns du er flink særlig når du synger svensk 🙂 <3

  • Odd Lyngmo

   Du e bare fantastisk god Marthe, håpe du vinn heile skiten. Ps! Syng dine egne sanga!!!!!!!!!!

   • Marlene

    Nydelig sang! Traff meg midt i hjertet.
    Takk

 • Silje

  Hei Marthe 😉
  Du va kjempeflink oppå scena i dag:)
  Utrolig at du har skrevet de sangen selv den var helt fantastisk:-)
  Håper at du vinner 😉
  Jeg er også ei jente som elsker å skrive dikt, historier, sanger,dans,drilling,sjonglering og sang har du noen tips til meg som elsker alt det?
  Vis du har Facebook så skal du få høre noen av sangene og dikt som jeg har funnet opp selv 🙂
  Æ Håpe at du kommer langt og vinner heile greia!
  Ha en super fin helg Marthe!!

  Hilsen Silje 12 år 😉

 • Silje

  Hei Marthe:)

  Da du sang din egen sang i kveld ble jeg helt satt ut av hvor vakkert det var! Det traff meg rett i hjertet og det rant et par tårer nedover kinnet. Vet ikke hvilken sorg du har skrevet om, men det kan nok bety forskjellig for hvert menneske som hører den. For meg ble det da jeg var gravid og kjæresten min forlot meg og mitt ufødte barn. Det var som jeg opplevde deler av sorgen på nytt, men at noen hadde satt ord på det jeg følte og jeg ble faktisk lettere til sinns etterpå. Tusen takk for en nydelig låt.

  Håper du synger flere av dine egne låter i X-factor.

  Varme hilser fra Silje

  • Hei Marthe.

   Du er favoritten min. Du har en fantastisk stemme som v virkelig treffer.
   Jeg ble så glad da du ble ropt opp i dag. Du fortjener å gå videre.
   Håper du vinner x-factor, men desverre så ender det alltid opp slik vi ikke vil i alle musikk program. Det er masse folk som stemmer som ikke hører etter og virkelig lytter. Jeg er veldig musikk interessert og blir så lei meg når det ender urettferdig. Denne gangen håper jeg folk har lært å stemmer med hjertet, og virkelig hører etter.
   Ha en fin uke. Gleder meg til å høre deg neste fredag.
   Klem fra Wenche

 • Torill

  Tusen takk for en fantastisk sang. Første gang du sang den på audition, kom tårene med en gang. Den traff meg og min sorg, beskrev den så godt. Jeg håper den blir mulig å kjøpe snart – enten på iTunes eller på cd. Takk igjen og lykke til videre i karrieren..

 • Jannicke

  Kan man få kjøpt den nydelige sangen din på itunes eller noe?

 • Kommer du til å gi ut denne på i-tunes eller en annen plass? Jeg MÅ ha den 🙂 Trenger sårt sangen din fordi den løser alle følelsene jeg ikke kan sette ord på. Når jeg hører deg synge denne, er det så mye jeg klarer å definere som jeg aldri har opplevd at noen andre sanger har kunnet gjøre for meg!

  Og jeg hadde rett 🙂 Kvelden ble virkelig din! Ser på reprisen nå, og sitter enda mer rørt enn i går – i dag fikk jeg deg for meg selv foran tv-skjermen, og kunne bare nyte de vakre tonene dine! Jeg elsker forresten pianospillinga di 🙂

 • Tine

  Ser ingen hensikt i å stemme på en som allerede ER oppdaget, ER en erfaren artist, allerede HAR platekontrakt og alt ER anerkjent med Spillemannspris. Hva skal hun vinne, en platekontrakt hun alt har for en 3. eller 4. CD? Syns det er skuffende unfair av Marthe å konkurrere mot uerfarne tenåringer bare for gratis PR, la andre få den sjansen du allerede har fått Marte. Kan du tenke deg hvordan det ville vært om alle artister gjorde som du, da ville ingen uerfarne og uoppdagede talenter få sjansen i et program som nettopp er ment for UPPDAGA artister.

 • Roy

  hei Marthe
  Tror jeg har funnet en perfekt låt til deg.
  Sjekk ut: A fine Frenzy med låten Almost lover
  Perfekt for din stemme og deg bak pianoet.
  Stå på, liker det du gjør

 • Bente Halvorsen

  Jeg er sååå fan av deg Linni Meister!! Ser på musikkvideoene bloggen din og den derre linni på bliss. Jeg er din STØRSTE faan!!! :’DDD

 • Aah, elsker deg, Linni!! 

  Hvor redigerte du videon? <3
  Love <3

 • hvor er TAKK FOR AT DERE STEMTE PÅ OSS-videoen dere lovte oss da?

 • Jeg kaller ikke oppmerksomhet til demokrati og valg og valgkamp og til ytringsfrihet og til menneskerettigheter her i Norge for navlebeskuelse.

 • ida

  helt klart

 • gvor

  Hva med LOs Thon boikott. En demonstrasjon i at de har økonomisk makt via sine medlemmer til å skusle bort en 1/2 million kroner. Respektløshet er usjarmerende uansett hvem den er siktet mot. Det er en ærlig sak å være uenig i partipolitikk, men å bedrive straffesanksjoner på eget initiativ mot enkeltvelgere er jo bare skremmende. Det er ikke en oppgave for et overordnet organ.

  Var det Lo som også hadde en sjarmerende pr-kampanje mot privatisering av helsevesenet ved forrige valg? Der hvor helsepersonell i det private ble fremstilt som reneste, ja hva skal man kalle det, gærninger. Herregud så flaut.

  Intelektuell aktivitet og finesse er tydeligvis helt fraværende. I tillegg klarer de selv å bygge seg et antirenome, og gjør seg selv til drømmefiende nr.1, mot hvilket parti det nå skulle være.

 • Perso22

  Ja Tor Mikkel.Her har du jo plukket på øverste hylle i arogansens og dumskapens høyborg .

 • Laban

  Synest valgkampen begynner å bli en parodi på seg selv med alle disse agurknyhetene. PR-rådgivere har alltid en skjult agenda. Agenda til Wara er skjult i en av disse “beskrivelsene” .. og i dette tilfellet er det “Arbeiderpartier hadde Stein Erik Hagen som hoggestabbe i 2009” . Bra. Dette er ett godt eksempel på den fiendtlige holdningen regjeringen har ovenfor de i dette landet som sysselsetter flest mennesker utenfor det offentlige.

  Senest i går uttalte Kristin Halvorsen at “formueskatten til de 7% rikeste i landet er nok til å dekke frukt og grønt satsningen i ungdomsskolen” . Mange borgere blir provosert når de hører at rikingene skal få skattelette. Og via eksempler så går de fem på. Enkleste måte å vinne velgere på. Men det store bildet er at de siste 8 år har mange flagget ut. Senest Seadrill i Stavanger. Mange mister jobben pga skattepolitikken som ikke gjør det mulig å konkurrere mot utenlandske selskaper. Særnorsk formueskatt.

 • tjukken18

  Jeg vill kalle dem samfunnets verste fiender…
  En nydelig bukett, alle like elsket av landets tenkende individer…

 • Fan63

  Her har nok Wara bomma litt. På første plass troner den ubestridte ener: Carl Ivar Hagen.

  • “Her har nok Wara bomma litt. På første plass troner den ubestridte ener: Carl Ivar Hagen.”

   Har Frp valgt ham som fiende?

 • Tor Mikkel Wara:

  Hva med Thomas H. Eriksen?

 • “5) Agnete Haaland som representant for Kultur-Norge.”

  Hmm… Jeg tror ikke jeg vet hvem det er.