Takk…..

Jeg takker dere som har stemt på meg inderlig!!

Fredagen var en fantastisk opplevelse og jeg vil så gjerne komme langt!Det å synge på en scene og å få lov til å glede andre med musikk er min store drøm,skal gjøre alt jeg kan for å levere neste fredag!!

Nå er jeg hjemme i Bergen og koser meg med min lille datter før jeg snart reiser tilbake til Oslo og setter i gang med forberedelsene..lurer på hva jeg skal overraske dere med neste gang… 🙂

Ha en deilig søndag!!

Gode tanker fra Marthe

 • Tante Mette

  Takk vennen…for at du er så stødig, og så sikker, og for at du holder en så høy standard.
  Kjempestolt av deg.
  Kos og klæm fra tante.

  • Rebecka

   Hei Marthe. Håper med hele mitt hjerte at du vinner. Alle her hjemme skal stemme på deg . Gleder meg veldig, klem fra Rebecka. (DITT SØSKENBARN)
   <3<3<3

 • Hei, jeg heier på deg og Egor 🙂 Jeg danser også sportsdans og treneren min er broren til Egor 😀

 • jibe00

  Stella DUUu Er bare Best!! 🙂

  Heier på deg helt frem til seieren.Dere danset helt supert i dag og forrige uke!! 
  Unajowa ku ceza!!

 • Du er best Stella jeg heier på deg 1000 hilsner fra Mia Christine

 • carina1234

  stela takk for at jeg fik synge i lame deg på sjøvegan hilsen carina

 • helgebull

  Enig i mye av dine vurderinger, men når det gjelder Brann: Hvorfor mener du at Kalvenes ikke bør brukes på backplass? Jeg mener han har spilt vel så bra der som på stopperplass, de få gangene han har fått sjangsen der ute på siden. Farten hans har han alltid vært dyktig til å kompensere for ved å lese spillet godt.

 • Håkon Tveit

  Gøy å være etterpåklok å se hvor svakt du har vurdert Haugesunds forsvar her. Bangura og Decamps har jo vært bunnsolide, og at du ga forsvaret til Haugesund lik karakter som Stabæk, og verre enn Viking er artig å se nå : )

 • fortøyd ved akershuskaia frøken, ikke ankret opp……. 🙂