The show must go on

Da var X factor-eventyret over for Irresistible.
Det har vært en fantastisk opplevelse fylt med latter, glede og tårer. Med andre ord, masse gode minner!
Vil bare si tusen takk til alle dere som stemte på oss gjennom hele konkurransen. Det har betydd kjempemye for oss å vite at vi har hatt deres støtte. Vi kan med hånden på hjertet si at det er svært tungt for oss å forlate x factor og føler at vi ikke fikk vist hva vi egentlig kan! Det bor så mye mer i oss, og det kommer vi til å jobbe med å få fram. Det slutter ikke her!

Ønsker uansett alle de gjenværende deltakerne lykke til videre. Vi har knyttet et sterkt bånd til alle, og det er også en grunn til at det er trist å dra. Crewet, dommerne og hele opplegget har vært helt fantastisk og vi kommer til å savne alt og alle <3
Vil også gi en stor takk til verdens beste mentor, Klaus Sonstad, som faktisk ga oss denne sjansen. Det har vært en drøm å jobbe med han, og han har lært oss veldig mye på kort tid. Vi har blitt utrolig glad i deg!
Så igjen..Tusen takk, Kjære Klaus. Du aner ikke hvor mye du har gjort for oss.

Den tiden vi har vært her har vært den beste i livet vårt, og vi kommer nok aldri til å glemme det. Norge var kanskje ikke klare for en jentegruppe, men gjør dere klare…for her kommer vi!

KissKiss Irresistible

Takk for oss

 • Cecilie

  Hei

  Dere skriver at “føler at vi ikke fikk vist hva vi egentlig kan! Det bor så mye mer i oss”. Når hadde dere tenkt å vise det da? Når de andre deltagerne som virkelig presterer gjør sitt aller beste hver eneste fredag. Dere fikk jo mange muligheter, flere fredager enn dere fortjente, til å vise oss at dere var verdige en plass videre.
  Norge er kanskje ikke klar for jentegruppe, men folk blir i allefall ikke klar og overbevist når ikke sangtalentet er bra nok. Nordmenn omfavner veldig raskt flinke talenter som har vist noe spesielt, men jeg tror nok bare det er til å ta innover seg at dere ikke var flinke nok i forhold til de andre som var med.
  Men for all del, musikk er sikkert lidenskapen deres, og det skjønner jeg er vanskelig å gi slipp på. Så masse lykke til 🙂

  • Ingunn

   Cecilie, du vet virkelig ikke hva du snakker om! Så gjør som Nina sa; ta dæ et eple eill nå!!
   Irresistible, dere er kjempeflinke! Jeg er stolt over at jeg kjenner dere! 🙂

 • Kristin

  Dere er kjempeflinke, stå på videre!!!!

 • Cecilie, ta dæ et eple eill nål!
  Irresistible <3 dåkk e hæli veitja!

 • Katinka

  Cecilie, jentene har sangtalent. Kan med hånda på hjertet si at disse jentene ikke har fått vist oss hva de virkelig er gode for. Har sett dem live flere ganger før x-facktor, og det er ubeskrivelig mye av det de presterer. Det var synd de ikke fikk vist det, men de kommer vell sterkere tilbake.
  Jeg ønsker Saima, Lise, Ingri og Hanne lykke til. Jeg har tro på dere, stå på!

 • Saima Irén Mian

  Hei, Cecilie! 🙂
  Selvfølgelig har vi mer å vise! Vi hadde spart på noen av favorittlåtene våre, men desverre kom vi ikke langt nok til å få plassert dem under riktig tema.
  Jeg synes at vi fortjente å komme så langt vi kom, og at de gjenværende deltakerne fortjener å være der de er nå. Alle er verdige vinnere på hver sin måte 🙂

  Det bor nok mye mer i oss, men vi fikk ikke vist det, og det må vi nok ta på oss skylden for, hehe. Uansett så mener jeg at vi har sangtalent og at vi er en god gruppe, men smaken er som baken..delt i to 🙂

  Takk for kommentar og tusen takk for at du ønsker oss lykke til videre. Det setter vi pris på 🙂

  Og takk til alle dere andre som kommer med fine og varme tilbakemeldinger til oss. Dere er fantastiske <3

  • :)

   Shackles klarte det nesten i fjor, se og lær:)

 • Maiken

  Jeg er HELT enig med Cecilie. De andre deltagerne gir alt de har hver fredag og at dere har kommet så langt å ikke vist det dere kan synes jeg er helt idiotisk. Dere fikk denne muligheten til å gjøre nettopp det, vise hva dere kan, så jeg synes det er bare rett at dere gikk ut.
  Ps. synes også kritikken fra Marion var helt riktig, ikke alle synger like bra og det svekker gruppa, enten dere liker det eller ikke. Men det er en ærlig sak 🙂 MEN, jeg synes det er beundringsverdig at dere holder sammen selv om det er personer som ikke kan synge like bra som de andre, stå på, selv om jeg ikke heiet på dere selv 😉

  • Omar Hamzaoui

   Hei, jenter!:D syns dere røk ut for tidlig, håpa på å se dere i finalen:( men lov meg at dere kommer med ei plate da;)

 • Noa

  Maiken og Cecilie, dere er langt ute på jordet. Skjerp dere jenter 🙂 Selvfølgelig er det ikke idiotisk å si at man føler at man ikke har fått vist sitt beste. Når det er sagt så synes jeg Irresistible fikk vist sitt store talent, men jeg tror også de hadde enda mer inne. Som Saima sier så handler det mye om låtvalget. De temaene som har vært hittil har ført til at de ikke har kunnet framføre de låtene som får fram deres absolutte toppnivå. Dette gjelder forresten noen av de gjennstående deltagerne også.

  Uansett så har Irresistible fått vist sitt store potensiale for hele Norge 🙂

 • Gunhild

  Hei! jeg er også fra sør trøndelag!!! jeg vet at dere går på follo vidregående skole, jeg har to store søstre som går på follo vidregående skole:):) jeg har stemt på dere hver kveld i X factor, dåkk e rå bra,
  dåkk har jobba supert me sang valg:):):):):)

  dåkk har jobba bra:):)

 • Saima Irén

  Hei, Sunniva!
  Tusen takk for det, det var hyggelig å høre! 🙂
  Hehe, jaa..måtte ha oss litt mat da vet du 🙂

 • Emma

  Hei Saima.
  Dere i irresisteblerocker.
  Det var kjempe trist at dere røk ut. Det var det værste mareritt.
  Hva er det dere driver med nå for tiden som dere ikke trenger og trene til xfaktor?Jeg var en megastor fan!!!!

  Emma

 • Emma

  Så fint.
  Håper jeg ser mere til dere.
  Har dere skrevet noen låter selv?

  Emma

  • Emma

   Hvor lang tid bruker dere her på bloggene og komentarene her om dagen?

   Emma

 • Saima Irén

  Du ser nok oss igjen, hehe 🙂
  Ja, vi har faktisk skrevet noen låter selv, men de er ikke helt ferdige!
  Vi har tekst og melodi, men vil gjerne forbedre kompe på sangene 🙂

  Vi bruker egentlig ikke denne bloggen mer siden vi gikk ut av x factor, men ser vi det er noen som hilser eller har noen spørsmål, så går vi selvfølgelig innpå og svarer 🙂