Barndom!

Da var nok en helg gått forbi, og den har stort sett bestått av sosialt samvær og oppbygging av nederlaget. Vi har endelig kommet over sjokket etter fredagens siste sending, og er klare for å kjempe videre om å nå drømmen vår.

I dag har vi vært i studio med Klaus, og fått bestemt ny låt til kommende live-show!  Nok en gang har vi fått veldig fine låtforslag fra dere, noe vi setter stor pris på, men endte til slutt opp med ei låt vi og Klaus ble enige om. Denne ukens tema er barndom, og vi håper og tror at gode, gamle minner vil strømme tilbake til en del av dere.

Vi har også vært til stylist og sangpedagog, hvor vi har kommet frem til noen fine antrekk og fått litt instrukser på hvordan vi skal øve vokalmessig denne uka.

I morgen skal vi til koreografene, og vi gleder oss til å se hva de har planlagt for oss. Vi håper på å få kunne gi dere et forrykende show på fredag!

KissKiss Irresistible

 • Marit :)

  Koselig å lese bloggen deres jenter 🙂
  X Faktor har satt Skaun og orkdal på kartet og det er mange flere i Trøndere som endelig har fått et bekjentskap med dere. Jeg får daglig tilbakemeldinger på hvor flinke og tøffe dere er ! Jeg er kjempestolt av dere 😉
  Mananger`n

 • Dere er skikkelig flinke, dumt at dere kom i duellen – men sånn er det bare 🙂 Gleder meg til fredag!

 • Ingri Rønning

  Tusen takk alle sammen!
  Danseløven: Vi er fra ulike steder litt utenfor Trondheim. Hanne er fra Meldal, Lise Viktoria er fra Børsa, Saima er fra Buvika og jeg er fra Orkanger.
  Setter stor pris på all den gode støtten!

  KissKiss Irresistible

 • Åshild

  Råbra opptreden i kveld! Stå på! Heier på dere! Ville glede meg å se dere som vinnere av X-factor!

 • Julie Nilfjord

  Anbefaler dere å prøve ut Ego – The saturdays.
  Tror det blir bra 😉