Tusen takk,

Det varmer virkelig mitt hjerte at en kan være et redskap til glede og forløsning for andre. Jeg håper jeg får dele enda mere av mitt repertoar. Det å få være en del av samspillet med et publikum som stadig gir meg rosende tilbakemeldinger er noe helt spesielt.
Tusen takk igjen.

 • Morten Rosenlund

  DU ER HELT KONGE- DU VINNER X-FACTOR

 • Håper virkelig du tar deg turen til Bergen en gang og spiller konsert her, det hadde vært kongebra<3 Jeg kommer nok på konsertene dine mer enn en gang uansett hvor du spiller, det lover jeg deg<3 Stemmer som bare pokker på deg! Du er min vinner;)

  *Klem*

 • Tusen takk for vakker musikk og fantastiske tekster – du er magisk, jeg har hørt på deg om igjen og om igjen

  vi er mange som venter på at du skal gi ut plate – og vi GLEDER oss til den er ute 🙂
  stå på – du vant første dagen !!!

  • Tobias

   Du er helt konge! Vil høre litt mer god gammeldags blues : D. Kanskje en Robert Johnsen klassiker? Crossroad blues eller noe sånt : )

   Uansett, jeg stemmer på deg! Lykke til videre i konkuransen =)

 • Håkon

  Satt i salen å hørte en magisk framføring i går. Kjøpte SE & Hør i dag for å få sjekket ut ““Victory Today”, og må bare si at jeg ble om mulig enda mer begeistret for denne. Utrolig stolt av deg 🙂 Lykke til videre. Keep me informed !

  • Sara

   Du e en verdig vinner av x-factor! Vet ihvertfall at det e mang Lersbygg som sitt å stemme maaaang gang på dæ, æ e en av dem 😀

   • Camilla H

    Moren min og jeg stemmer på deg hver fredag:D
    Du gjorde det supert denne fredagen også:):)

 • Helt suveren. Digger din blues og rock-a-billy. sats mer på rock-a-billy.

 • Digger deg .Er selv en stor fan av rock-a-billy og blues. så fortsett sånn.
  Håper virkelig du vinner X-faktor 2010.

  • Hællæ…
   Tja, hva skal man egentlig si uten å gjenta de tilbakemeldingene du allerede har fått… fredagens opptreden er noe av sterkeste jeg har opplevd fra en scene, voksen kæll 37 år – griner når en annen kæll speller… Lykke til med karrieren videre!

 • Loke

  Fantastisk. Var et historisk X Factor øyeblikk da du perfekt leverte sangen din sist. Og hvilken sang. Var mange som satt med tårer og frysninger rundt i landet.. Visste du hadde greia, men kanskje ikke at det var topp internasjonal klasse som dette. Gratulerer!

 • JPP

  Kjære vandringsvenn
  Du lot oss ta del i det som venter, bak “skillet”
  Du lot oss alle smake på og ta del i den FØLELSEN det er når en har brutt gjennom “barrierene” og kommer i kontakt med kilden til de sanne toner og til selve livet.
  Kilden ligger der og venter på at vi alle kan ta den i bruk, men det er bare det at det er “NOE” i mellom som stenger oss ute fra den fantastiske verden du førte oss inn i et øyeblikk.
  Igjen.. Du ga oss alle en smakebit at hva som egentlig bor i oss alle.
  Du vandrer på en flott vei Hans.
  Tusen takk

 • Heidi

  Hans:)
  Æ har hørt på sangen din minst 100 ganga siden i går kveld….:) Melodien e nydelig, teksten e rørende og du syng bare fantastisk:))
  E trønder ja, men ikke inhabil;)……du vinn -faktor….du ska vinn x-faktor!!

  • Erik

   Hei Hans, nå har vi følgt deg i opp og nedturer. På fredag stillte du i egen klasse med kun Mo hengende litt på slep. Jeg er 100% sikker på at du vinner og ønsker deg masse lykke til, det er et kjempefint spillested her i grimstad som du burde bli booket inn på. Stil/gitarspill/stemme står i stil, og egne låter er knall. Du er min soleklare favoritt

   Hilsen en gammal rockemanager:-)

   • Nina

    Førstkommende fredag åpner Putballhuset på Ler slik at fansen har et samlingsted når Hans skal i ilden igjen! Håper mange har anledning til å ta turen for å støtte Hans og skape stemning! Dørene åpner kl. 1830

  • Miriam Bill

   Hans!! Du rørte meg noe helt vanvittig på fredag, klarer ikke få det ut av hodet!! Kunne tenkt meg og fått kontakt med deg angående en spillejobb?

 • catrine

  jeg klarer ikke sette ord på det du fremfører, helt rått. gleder meg til du kommer med cd.

  • Malin

   Fantastisk. Sangen din rørte meg langt inni hjerterota. Heier på deg!!!

 • Kent

  If I dig myself a hole

  I won’t be free the devil ….?)

  Hjelp! 🙂

 • veronica

  Hei Hans:)
  Det var en fantastisk sang du hadde denne fredagen..
  Jeg ser du og din gruppe har cd’r på itunes, men hvor er denne sangen?:O
  Fikk sååå mersmak

  • Glenn

   Den dagen dine låter, og spesielt med en eller flere fra X-factor (og SPESIELT sist fredag) så kjøper jeg den så fort som overhodet mulig! Du er rå og sist fredag var utrolig!

   • Kari

    Hei Hans,
    du sang i mitt søskensbarns begravelse. Det var første gang jeg hørte deg, og har vært fortapt siden.
    Moments var helt nydelig sist helg. Jeg heier på deg. Du vinner hele skiten!:)

  • cati

   hei kjære hans 🙂
   kan du ikke legge inn moments på bloggen din?
   nydelig sang<3

   • Hanne G. L.

    Du er en fantastisk artist Hans! Du både skriver og framfører låta dine helt rått. Sangen du framførte sist fredag var rett og slett vakker. Jeg gleder meg til du gir ut album og heier på deg i x-faktor! Du er i en egen klasse!!!

  • fan

   du må bare vinne!! du er best. elsker stilen din og stemmen din. trøndera e bæst!!

 • Merete L

  Du er kjempeflink =) Og desidert den beste sist fredag =) Utrolig vakker sang!

 • Bente

  Hei:)

  Jeg lurer egentlig på om du, er klar over åssen gullgruve du sitter på med den låta du sang forrige fredag. Du har nå min stemme:) Tusen takk, for den nydeligste sangen som har kommet frem på mange år.
  Gleder meg til å høre mer fra deg.. :)) Lykke til i Xfaktor.
  Vinner du ikke, så har du iallfall vunnet manges hjerter med den sangen din..
  og jeg vet med hånda på hjertet vi vil høre mer fra deg:)

  Kos deg og nyt:) Det fortjener du:)

 • Marte

  Sangen din “Moments” er fantastisk. Jeg får frysninger hver gang jeg hører den. Fikk tårer i øynene da du fremførte den sist gang, og jeg håper virkelig at du vinner. Den sangen vil jeg ha på plate!

  • Inge

   Takk for en fantastisk opptreden sist. Den rørte meg langt inn i hjerterota. Og et par tårer måtte også komme. Du er i en egen klasse. Takk Hans.

 • Marte
  • Hans,

   du har gjort det veldig bra hittil og enda er du med. og jeg er glad for at du fortsatt er med. ikke gi deg. stå på, fra starten til slutt. gi aldri opp. kjemp hvis du kan, stol ikke på en ussel tyran, frihetens kampen slår. kampen blir snart over og snart er seieren vår, dont give up

 • Marielle

  Hei Hans,
  Selv om det er litt vanskelig å følge med hver uke her fra statene prøver jeg så godt jeg kan via tv2.no. Jeg vil bare si at du er helt suveren og du fortjener absolutt å vinne hele greia! Ser fram til å høre mer fra deg!

  Hilsen stor fan fra KY!

 • Hilde

  Håper med hele mitt hjerte at du vinner alt Hans! Du er en fantastisk artist. En sjelden utgave. Dine sanger strømmer rett inn i hjertet mitt. Ditt talent rører meg til tårer. Lykke til videre 🙂 skal krysse alt jeg har for deg. Rock on man!

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 • Boggie

  Hans: Et godt tips på sangvalg til neste fredag!!
  http://www.youtube.com/watch?v=7S_dV8c25-4

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 • Jonny

  Lykke til videre i X-Factor.
  Musikken din er helt enorm. Jeg kommer garantert til å kjøp plata når den kommer ut.

  Mektig imponert trønder!

 • Bente

  Du blir bare bedre og bedre. Jeg håper at du vil utgi plate og jeg vil garantert kjøpe den. Du har en enorm feeling når du synger. Du rører ved hele min sjel, rett og slett, veldig sjelden. Ønsker deg lykke til. gi en lyd når platen kommer.

 • Camilla H

  Hei Hans,
  Hele familien min og jeg… Vi digger deg:)
  Vi skal stemme på deg.

  Klem
  Camilla

 • hei hans.
  du er bare rå. skulle ønske du reiv i en fletvood mac sang som jeg hørte for første gang forge uke . den finnes på sammle cd . nr 8 på cd 2 . denne er som laget for deg og gitaren din . er overbevist om at du vinner .
  damene på best kroa på hjemstedet ditt skulle også prøve å fomidle sangen til deg .
  hilsen vestlening

 • E

  HANS::

  JOHNNY B GOODE ER PERFEKT FOR DEG HANS

  #HETTFINALETIPIS

 • Ingrid

  Hei Hans, Æ syntes at du hva ganske bra i finalen å d hva rettferdi att du vant!
  Sangen din “moments” E helt harlig, du kan å skriv sanga, d e no vert fall sant 😀
  Du å Atle har like stor X factor syntes æ!
  Men d e jo ikke æ som bestemme d, d e jo heile Norge.

  Takk for at du jor x factor litt meir spennende! Glæde mæ te å hør sangene din på plate!

  Heia på Begge to:D

  MVH Ingrid Fra Trøndelag

 • DilaZo

  Du va dyktig på danse gulvet:)