“Victory Today”

Min single “Victory Today” kommer med ukebladet SE&HØR Fredag 12 November. Albumet heter “X-Factor 2010” vol 2.
Jeg gleder meg enormt. Håper du liker sangen.

Jeg har skrevet den selv, pluss at jeg har hatt god hjelp av min musikkdoktor i Orkdalen.
Låten kommer også i elektronisk salg en uke senere. Så, den som vil ha cd, må løpe og kjøpe SE & HØR.
Det er forhåndsolgt ufattelige 200.000 eksemplarer av hver single. Jesssssssssssssssssss!!!! ENDELIG! =)

 • Du er noe helt for deg selv Hans. Av musikerne som deltar i x-factor er du den med sterkest særpreg. Du har et utrolig vakkert særpreg i stemmen, nesten litt Buckley, og du lager helt nydelige låter. I tillegg trakterer du gitaren som en helt. Jeg kommer til å kjøpe alt du gir ut, for jeg elsker høre stemmen din og kunne hørt på den en hel dag i strekk. Håper å se deg i topp 3, sammen med Marthe og Mo ♥ Dere tre er favorittene mine :O) Hilsen en annen musiker der ute, som egentlig hater konseptet X-factor, men som elsker dere 😀

 • Mona

  Gleder meg til å høre “Victory today”. Det blir også artig å se hva du kan få ut av Footloose 🙂 Enig med Mica, du er noe helt for deg selv i dette konseptet. Lykke til Fredag. Jeg stemmer!

 • Ann-Christin Haugen

  I dag var du helt rå på den sena:) knall bra låt til deg og jeg digger filmen også:) Lykke til:)

 • Lykke til <33

  • Geir Moen

   Hei Hans!

   Flott å sjå d går så bra me dæ 🙂 Har spesielt to minna fra tia vi jobba sammen – det ene e da du fremført “When you wish upon a star” i Støren kirke på juleavslutning – å d andre e at du introdusert mæ t Kjøkkensjef Natvig’s krydderblanding!! Memories for life!!!

   Wish U all the best – å stemme på dæ kvar fredag!!!

 • usen takk for en kjempeflott oppvisning i kveld. Synes du var best! Glad jeg har to CD`er med deg fra tiden som Jumping Jerry jeg. Du var rå da også!

 • Gina

  Fra første gang jeg hørte deg synge, og såg deg, tenkte jeg JOHNNY CASH med en gang! håper virkelig vi får høre deg synge en av hans låter snart, kanskje spesielt da “Hurt” om det skulle være opp til meg.. 😉 Den tror jeg du hadde sunget helt KONGE 🙂

 • Jim

  Grattis så langt da. Det hær går da rett veien d. Bare du får oppretthold litt fart i melodian din så går d hær langt d sjø, Glæd dæ t å kom hem, d snør på frødalen no. Snakkaes.

 • Du seiler opp som den store favoritten min i år for du er virkelig musikalsk og har sjarm, glimt i øyet og skikkelig skills på gitar (noe selv jeg som ikke kan spille noen instrumenter kan se helt klart) =D Og jeg fikk det plutselig for meg at jeg tror “Friends on the other side” fra filmen “Princess and the Frog” vil passe deg veldig godt. Det er jo en mulighet hvis det dukker opp en passende anledning på X-Factor 😉

  Lykke til og ha en fortsatt fin dag!

  • Anne Irene Grønvold

   Hei Hans! Jeg skulle gjerne hørt deg synge “In the ghetto” med Elvis

 • Dæven du e RÅ!!!!!! Ikke ofte æ e på konstert men kommer du til bodø så finn du mæ fremst ved sena å rocka hvilt!! Joho!!!!!

  • Morgan

   Eg håper at du vinner hele X-factor !!! : D

 • les paul

  Kvaliteten på X-factor er faktisk ganske høy i år mye takket deg være deg Hans! Du skriver gode sanger, synger bra og gitarspillinga er fantastisk.
  Tips: Hadde vært stas om du kunne ta en Dire straits/mark knopfler låt. Skjeldent noen covrer noe av materialet til gitar guden. Kansje er det vanskelig, men du er en sterk artist som kan få noe bra ut av det.

  Lykke til videre, fortsett å skrive og produsere, du er flink!

 • Mona

  Det gleder meg at du skal synge en egenskrevet låt denne uka. Fint at du viser den følsomme sida også

 • Hei,og gratulerer med kjempeinnsats i x-factor..vi stemmer i vei,og heier på deg :0)

  Har hørt rykter om at du skal flytte til Høllonda…i så fall …hjertelig velkommen 🙂

  lykke til med morgendagen .

 • robin\og helle familen

  lykke til stemmerr 50 ganger vær gang ikke tul vis hva du er godt for
  hilsen robin 11 år

 • Musikkmannen

  Er dette den sangen du fremførte i dag på X Factor?
  Isåfall må jeg få si at dette var ett magisk øyeblikk i norsk tv historie.
  Dette er hands down den beste fremføringen i ett talent program noen sinne, Norge, USA, UK…. samme hva man slenger ut, ingenting kan måle seg.
  Du er en fantastisk musiker! Å denne låten gir hvem som helst en tåre i øye kroken!

  • Johnny E

   Hei Hans. denne siste sangen din var bare helt SYKT BRA!!!!!!!!!! bare en ting å utsette på. og det er ….. du kan ikke bruke Fender gitar reim når du spiller på noe så unikt som en Gibson gitar 😉
   Stå på. når slipper du ut en plate????

 • Låta du fremførte i dag var helt nydelig! Og du har en så behagelig stemme å sitte å høre på! Satt igjen med tårer i øya i dag ja…!! Lykke til vidre Hans!!

  • Geir Saken

   Først av alt så vil jeg støtte Johnny E her… Fender gitarreim blir litt feil på ett slikt klenodium av en gitar 🙂

   Ellers så husker jeg bare en opptreden fra i dag.. og det var din.
   Låta skal kjøpes. Noe av det tøffeste jeg har sett… og definitivt på denne type konkurranser.
   På høyde med Jeff Buckley’s versjon av Halleluja og det sier litt.
   Vinner du hele greia, så vær tro mot deg selv… ikke bli en popartist.
   Du er oldschool rocker og god på det.

   Total parkering av konkurransen var det der.

 • Silje

  Jeg er helt målløs! Du sang fantastisk. Fantastisk stemme, fantastisk på gitar og fantastisk låtskriver.

  Jeg satt hjemme i sofaen og grein, så vakkert var det.

  Heier på deg, men det er ikke sikkert 1. plass i X-factor er det beste for deg.

  • Hans fan

   Den sangen du fremførte var helt Fantastisk og Vakker. Jeg ble kjempe rørt og ville ikke at u skulle stoppe å synge!!! Er det victory today??? Om ikke hvordan får vi hørt mer av den??=) Har kjempe lyst på sangen. Du må gi den ut isåfåll!!!! Stor klem!!

 • Thomas

  Hallois Hans!

  Jeg har aldri giddi å skrivi til noen deltakere Nooen gang på xfactor.. Men jeg har stor respekt for deg som Gitarist, og låtskriver! Ser du spiller Es, og som jeg tilfeldig så noen skreiv her, så var det visst feil å spille Gibson med Fender reim! hehe.. Må leee.. Kult, du gjør det! Du har en sinnsyyyk feeling, og en tone som får sjel og hjerte til å tenke seg om! Jeg er selv låtskriver, vokalist og låtskriver.. Spiller Fender tele og strat, og har nylig skaffa meg en Lp custom i sunburst faktisk..hehe.. Stå på Hans, la den gode gamle sjela leve, og ikke minst vise hva musikk med sjel dreier seg om! Dagens låt er din låt Hans! Den lever nok i mange for resten av livet!! Igår var det steve Gaines “One in the sun”

  Hilsen Thomas

 • FIN SANG DU SANG I KVELD DU ER RÅ HEIER PÅ DEG

 • Silje

  Æææ… Jeg hadde faktisk krøpet til kiosken for å kjøpe Se og Hør om det hadde vært “Moments” på plata. Hvor kan man få tak i den? Jeg må ha den!

  Og sier det igjen…. har fryktelig lyst å høre deg synge Jeff Buckley (“So real” eller “Last Goodbye” spesielt.)

 • cecilie

  Du rørte meg til tårer i kveld <3 det gikk rett i sjela…
  Det var så deilig å bare kunne sette seg ned og nyte, for en gangs skyld. Syns du burde synge mer av dine egne sanger! Det kler deg helt klart best 😉
  Også ville jeg bare nevne.. Jeg tror Madrugada med Electric ville passe utmerket til deg? Nok en sånn sang som går rett inn i sjela, og det beviste du i kveld at du er dyktig på 😀
  HEIA!! 🙂

 • Ernst

  Du er bare helt faaaaaaaaaaaaaaaaaaaantisk. Kveldens melodi var prikken over i-en. Du er en verdig vinner av x-faktor. Stå på, og lykke til.

 • Ave

  Fantastisk vakker fremførelse. Var helt stum! Gleder meg til den kommer på Youtube, så skal den omgående over på Ipodden. ♥

  • Louise

   Helt utrolig nydelig sang og fremførelse!

 • Moments

  FANTASTISK bra sang !! Dette er etter min mening din beste opptreden og fremførelse så langt i X-Factor. Du har i dag gitt din selvskrevne sang den beste markedsføring og jeg tipper på at salget av den singlen vil ta av 🙂 Teksten treffer mange mennesker….og jeg er en av dem !

  Lykke til videre og fortsett å skriv sanger! 🙂

 • Ina

  Hei Hans!!
  I dag varmet du hjertet mitt så varmt!! Helt fantastisk…. Det eneste jeg syns er dumt med at du fortsatt er med i X-faktor er at jeg ikke får sett å hørt deg på Putballbanen på Ler i år…:) Jeg har likt musikken din i mange år og nå har du fått vist deg får HELE Norge og det ER så fortjent!!! Stå på videre, jeg skal stemme på deg hele veien frem så håper jeg at du kommer å spiller å synger på Ler til neste år!!!!!!! LYKKE TIL VIDERE HANS!!!!!!

 • Ina

  Glemt å si BJØRN BERGE, VIDAR BUSK OG HANS BOLLANDSÅS….. Alle tre e helt konge!!!!

 • Tove K.

  Denne låta vil brenne seg inn i våre hjerter! Melodi og tekst berører oss alle. Har vel aldri i mitt 62-årige liv blitt så følelsesmessig berørt av noen låt som jeg i kveld ble ved din framføring av “Moments”. Tusen takk, Hans! Er kjempeglad for at jeg i kveld har X-Faktor på opptak! Spiller låta om og om igjen, gråter, tørker tårer, nynner med og er takknemlig for at vi endelig i X-Faktor har med en person som er i besittelse av X-Faktor!!

 • Elisabeth

  Dritbra! Fy flate, du rørte meg til tårer i kveld 🙂
  Lykke til videre, måtte den beste vinne!

 • Line

  Kan du synge Anthony & The Johnsons?

  Heia. Du har en veldig spes signatur i stemma di. Og jeg lurer på: Har du noen gang sunget noe av Anthony & The Johnsons? Tror de sarte låtene deres ville passet deg perfekt. Noe å teste – og annerledes enn det du ellers synger?

  Heier på deg!

 • Maria

  Hei Hans!
  Digge det du gjor i kveld. Kongebra! Har syntes at du har vært helt super helt sia æ så dæ på audition! Glede mæ te du slipp plate og singel’n din Victory Today og Moments (??? som æ håpe du å gir ut snart!)
  Heie på dæ Hans!
  Hælsninga fra jæmbygda! 😀

 • Elisabeth

  Er det mulig å booke deg for spillejobber?

 • Du er en fantastisk artist hans. For oss som liker musikk rett fra hjertet er du noe helt unikt i Norge. Jeg gleder meg til og høre mer fra deg. Din innlevelse i musikken er helt fantastisk. Det du gjør er ærlig og det merker folk. Derfor blir du en stor artist. Fortsett og vær deg selv og ikke la såkalte proffer bestemme din musikalske fremtid. Det har jeg sett dårlige eksempler på og artistene smuldrer opp i mengden. Der er ikke du. Fortsett med det.

 • Ole Martin Bollandsås

  Hei Hans.
  Har akkurat hørt din framførelse i dag. Som innhabil slektning må jeg få uttrykke min beundring for ditt talent som låtskriver og artist. Jeg fikk gleden av din opptreden i opptak i dag, men det var ikke desto mindre en total musikkopplevelse. Vi heier på deg i alle bauger og kanter av familien Bollandsås. Strå på

 • Emma

  Kan du farge hanekammen din Gønn, pliiiiiis!

  Emma

  • Jorun

   Takk for en MAGISK tv-opplevelse fredag kveld!!! Gleder meg til å høre Moments igjen på platen din. Du har allerede vunnet, uansett hva som skjer videre. Lykke til!

 • Heihei Hans!

  Du var helt ubeskrivelig flink i går, og sangen din traff meg rett i hjertet! Jeg har sett opptredenen om igjen og om igjen og om igjen, det var så nydelig 😀

  TUSEN TAKK!

 • Line

  TUSEN TAKK for den fantastiske Moments! Jeg har hørt den utallige ganger allerede, og får tårer i øynene hver gang! Du er vinneren uansett, masse lykke til, jeg heier på deg!!

  • Thea

   Helt utrolig sang. Jeg satt med frysninger hele veien.
   Kona di er heldig som fikk dedikert en så vakker sang.
   Jeg ønsker deg lykke til.

 • Beate

  Utrolig nydelig låt “Moments”!!!
  Den absolutt beste av alle fremføringene til nå i X-faktor!!!!
  Du er absolutt en av mine favoritter!
  Ærlig og troverdig i det du gjør! Helt ekte :)og det kommer du lagt med i konkurransen!
  Masse lykke til!

 • Anonym

  Egg og tomater…..Jajaja, det er i alle fall bedre å ta sjansen på ” å drite seg ut, enn å dø av forstoppelse”.
  Tro meg, jeg er operert for tarmslyng to ganger. 
  Livet må leves her og nå, mens vi har en sjanse, så dette skal bli morsomt !!! 
  Carpe Diem og Amor Fati 

 • tror dette må være nå at det kuleste jeg har vert med på:) 

 • Kari1960

  Dette må vel være noe av det dummeste dere har produsert, etter jakten på fjøset eller skal jeg tråkke deg på tåa –  eller som dere sier jakten på kjærligheten og Skal vi danse , begge har gått ut på dato – sammen med Farmen  Jeg håpet faktisk det ble streik så vi slapp en ny sesong…men dette tar kaka

 • Kari1960

  Dette må vel være noe av det dummeste dere har produsert, etter jakten på fjøset eller skal jeg tråkke deg på tåa –  eller som dere sier jakten på kjærligheten og Skal vi danse , begge har gått ut på dato – sammen med Farmen  Jeg håpet faktisk det ble streik så vi slapp en ny sesong…men dette tar kaka !! Glad dere ikke har rett til og kreve lisens

 • Juliavict

  Dette er det dårligste jeg har sett noengang. Blir dette sendt hver dag også?

 • bjornihle

  Fytterakkern, dette var det dårligste jeg har sett. Dette må dere slutte å sende ellers mister dere alle reklamepengene deres.

 • Juliavict

  Er det noen som vet noe om seertall i.f.t. denne elendigheten?

 • Kan dere ikke lage en superfinale der det beste nummeret fra vært program kan delta så vi kan se hvem som er best av alle?

 • smokewater

  Det er du som har den beste stemmen. Det er du som bare kan kline til og hvor man i sofaen blir “blown away”. Du har også utstråling på scenen. Det eneste som er å pirke er at når du skal være lavmælt, så kan du bli innadvendt og ikke får frem sårhet. Får du det rettet på det, så er du en soleklar kandidat til å vinne.

 • knib

  Kirsti! Du sang knall bra i dag og den buksa du hadde på digga jeg så hvor er den fra?

 • Silje1998

  Det var helt perfekt sunget Kirsti!!!!!!Det var noe av det fineste jeg har hørt noen gang:) hehehe ja må jo bruke penger på deg for vi vil jo at du skal vinne vet du 🙂 !!!! <3 <3Du bør si "Bank I bordet ja! " har ikke vært det selv jeg før jeg begynte å si at jeg ikke hadde blitt syk og plutselig ca ei uke etter jeg så det så ble jeg forkjøla,Vond hals,hodepine:/ Så du bør ikke si det bare til ditt eget beste! 🙂
  God helg Klem <3 🙂

 • Svein Erik Johansen

  Helt ufatteøig at du ble stemt ut. Jeg tror du er for flink for det norske idolstemmende publikum. Du bør absolutt bli plukket opp av en eller annen som produserer/regiserer musicals for stemmen din er helt enorm. Lykke til videre. Jeg kommer til å kjøpe det første du kommer ut med på plate.

 • mariussbuertange

  Jeg har ikke sett idol på mange år, men forrige uke så jeg på en episode, den du ble stemt ut av. Jeg fatter bare ikke hvordan hverken Henrik eller Isak kan gå videre imens du ble stemt ut. Henrik hadde jo ikke sangstemme og Isak hadde fått lagt på en reverberation effekt på mikrofonen så han fikk et ekko som teknisk sett forfalsker stemmen hans. Ingen av de kan måle seg med hverken talentet eller stemmen du har, så det at du ble stemt ut gir ingen mening. Dårlig av stemmeren å favorisere uten å ta hensyn til talent, for det er tydeligvis de kjekke guttene som blir stemt frem på tross av at to av de ikke har noen som helst plass som finalist.