Uke 44

Jeg forbereder meg nå til program nr 5 i årets X-Factor. Det begynner å føles rart nå. Mange av de jeg har hatt rundt meg siden i sommer, har avsluttet sin tid i showet. Jeg tenker at livet har masse muligheter å by på videre.

X-Factor er som en slags rulletrapp tenker jeg. En rulletrapp man går på, og som kan ta deg litt fortere til neste etasje. Jeg tenker at mange som er med på dette, ville ha kommet dit de skal komme uansett, og denne høste bare gir oss litt ekstra fart.
Det er i alle fall spennende. Jeg er så enormt takknemlig for at du bruker tid og penger på meg.
Jeg kjenner at jeg fremdeles har masse å by på.
Ha en fin uke.

Hans

 • Du æ rå !

 • Mona

  Rulletrapp er et fint bilde. Bedre enn springbrett, synes jeg. Det går fortere oppover, men ikke så fort at man ikke kan se hvor det bærer hen. (Springbrett kan føre en så fort opp at det ender med stort fall.)
  Du fortjener denne rulletrappa. Du er flink!
  Stå på. Jeg skal bruke kroner på deg 🙂

 • Ståle

  Stå på Hans – heier på deg! (og stemmer, selvfølgelig)

 • Melhusbygg

  Du ruler i X-Faktor, Hans!
  Jeg har ikke brydd meg så mye om X-Faktor tidligere, men når du gikk videre så er jeg blitt fast seer hver fredag. Du er faktisk ganske unik med din stil og sjanger i denne konkurransen og jeg er overbevist om at programmet nå apellerer til et bredere publikum på grunn av deg.

  Jeg har hørt deg live en gang, på Høvdingen (Melhus), det var minst like tøft som på X-Faktor. Du har faktisk vekket til live en sjanger for meg som jeg hørte mye på tidligere.

  Så nå har jeg funnet frem noen gamle CD-plater fra samlinga mi. Har vært igjennom Fab. T-Birds, Georgia Satellites og John Hiatt.

  Sistnevnte har forresten en låt som jeg tror har kledd deg riktig så bra: When You Hold Me Tight fra plata Perfectly Good Gitar.
  Den har et catchy comp. og tøff gitar! Noe for X-Faktor? 😉

  Uansett vil jeg si som Klaus sa til deg;
  Takk for den fine opplevelsen!

 • Ypperstepresten

  Lykke til på fredag, og husk botsøvelsene.

 • sarena

  du synger falsk jeg er ikke enig med dommerene,haha var en spøk du er verdens beste sanger du eier alle saammen i x faktor:):)