“Kanj æ få autogafen din?”

Tusen takk igjen for at du stemte på meg. Jeg er litt forbauset over at så mange ønsker meg hell og lykke.
Jeg har på noen måter vært litt forutinntatt, og tenkt at dette er et show for de mange under 25 år, men jeg ser nå at det går veien for oss som appelerer til de mange over 25 også.
På en annen side har jeg jo til og med fått møtt mange nydelige, søte barn også, som synes det er gøy å se meg på tv. Det er jo en heeeelt ny situasjon for en som bare har trålet blues og rockeklubber i 15 år. Jeg synes det er kjempeartig, og overveldende.
I dag, mens jeg satt på Gardermoen og ventet på flyet hjem, kom en liten jente bort til meg og spurte på autograf, ja faktisk så måtte broren spørre for henne for hun var så sjenert. Slikt er helt nytt for meg, og jeg ble beveget av møtet med dette vakre, lille mennesket.
Noen kommer kanskje med en krøllete kvittering fra Prix, og ber om autograf, mens andre vil ha sprit-tusj rett på armen. Og jeg skriver”Hans”, med noen skakke 8-delsnoter bak. Det er bare rart at dette kan glede noen så mye.
Det gleder meg, og varmer mitt hjerte.

 • Stian

  Det er da en del tenåringer som heier på deg i X-factor! Noen venner av meg (inkludert meg sjøl), gleder seg til hver fredag, til og med setter av fredagen til å se på deg framføre knallsterk bunnsolid høykvalitets musikk ispedd en særegen kraftig stemme, og tekniske finesser på gitaren! Og det viktigste av alt. Du lever deg inn i musikken!

  Stå på videre!

 • jeg heier på deg ! du er råå Hans, og du var kjempe flink sist gang. stå på.

 • john

  du må vinne! stemmer på deg hele tiden. du lever deg virkelig inn i det du gjør og man kan se du liker det. det er kjempe bra, stå på videre Hans. Håper du kommer med en stor opptreden fredag ! jeg gleder meg 🙂

  • Amanda

   Hei Hans. Her jubla vi, når du Rocka på Fredagen! Gratulerer så langt i X-Factor Håpe du vinn hele greian 🙂 Ikke glem å kom å fisk i Børselva i sommer! Da skjønne du at æ er dattera til Gunn og Roar. Lykke til på fredagen:-) : )

 • Pip

  Selv om du gjorde det knallbra sist fredag syns jeg stemmen din passer aller best til rolige låter. – Det er da den fine vibratoen i stemmen din kommer best frem, og det er den som gir deg særpreg syns jeg. Låta du sang på audition i Trondheim var nydelig!

 • Anders Rofstad

  Hei Hans!

  synes d e steike trivelig å sjå dæ på tv kvar fredag!… (litt dyrt men! :-))

  villa bærre si “stå på!” og “Knekk føt!” æ…

  mvh
  Anders

 • danseløven

  hei gleder meg til i morgen sangen du skal synge er min favoritt sang av aha

 • Ragnhild

  Gratulerer med dagen, Hans:)

  • Lene

   Hei Hans. Synes du er kul og har en utolig stemme. Hadde vært fantastisk å høre deg synge Sting en gang. Tror det hadde blitt magisk 🙂
   Lene

 • Mona

  håper du har hatt en fin bursdag i dag :-). Er spent på hvordan din versjon av Aha-låten blir.

 • Chandler

  Mange interessante valg denne gangen. Gleder meg til å høre din version av Hunting high and low!

 • Du bør høre på dette bandet her! Samuel Tramp fra Honningsvåg. Kanonband som kjører en sjanger som kjører en stil som ville kledd deg godt! Sjekk ut på Spotify – dette er jeg sikker du liker (ligger noen smakebiter på myspace også)..

  To låter som hadde passet i x-factor:
  Highlights: Road to hell (fet låt som eksploderer til en fantastisk låt)
  Crossroads – ( dette er rock n roll-perfekt x-factorlåt)
  man with hat – nytelse

  Ellers er egentlig alle sport gode låter med litt spesiell tekster 🙂
  Jeg er sikker på du vil elske dette bandet!! Jeg har sett de live to ganger på Hamar og har blitt blodfan. Albumet er en skam ikke har kommet opp og frem! Din sjanger Sir – det er jeg sikker på

 • Mariann

  Hans,du er fantastisk! Jeg ser på X factor kun pga deg,du har sjarm,stemme ,ja du er en artist. Jeg smelta allerede på auditionen din,og visste at dette kommer du langt med!!
  Uttrykket ditt er helt villt deilig. Håper du vinner,uansett: Plate blir det og jeg skal ha den! Masse lykke til videre,ser frem til kveldens sending:)

  Mariann 27-

 • Trønderfan

  Hei, har en perfekt sang for deg til neste runde i x-faktor. Sangen fallin’ and flyin’ med Jeff Bridges. Den er fra den herlige filmen Crazy Heart.

  Du er konge!!!

 • rocka

  synd at du måtte synge en låt som henter høy og løv med haha.du skulle heller ha syngie noe i fra roy orbinson hadde kled deg mye bedre

  • Senjamann82

   Hallais Hans. Fy F… din verson av Aha va heilt konge, driiiitkul. Snakk om å gjøre en låt tell sin egen….heilt genialt!

 • Supermann

  Heisann Hans!

  Syntes du er knall bra!!
  Sjekk ut Antony & the Johnsons med hope ther`s someone
  Tror den passer knall til stemmen din:)

  Lykke til videre!!!

 • Silje

  Jeff Buckley og Big Bang!

 • Tobben

  Kjempejobb i kveld!!! 🙂 Synes din versjon av Hunting high and low var rå. Noe helt eget… Tøft! 😀 Ellers er det alltid en højdare å se deg. Du har et helt eget utrykk. Jeg stemte mye i kveld. 😉 Håper det kommer plate! Lykke til videre!

 • Dag Rune Bergheim

  Gratulerer med solide femføringer, Hans….!! Kjempetrivelige fredagskvelder der jeg faktisk ofrer noe av gullrekka for å følge med.. Og som Anders skrev, “det blir dyre fredagskvelder”…. Det er nå man føler man har mange unger med kontantkort… Men vi fortsetter og stemme deg frem når du leverer så gjennomført som du gjør… Stå på videre Hans!

  • Sindy

   Hans, vet du ka!! Jeg bare elsket din versjon av “Hunting high and low”. Jeg var ikke kjent med sangen fra förr og etterpå hört også A-ha sin versjon, og jeg må bare si at jeg likte den bedre når du sang den.

   Det er så fint når du synger ballader!

 • Andre

  Hei
  Robert Plant and the Band of Joy “harms swift way” hadde passet perfekt til deg!

 • Andrè

  HANS ! DU E RÅ !! – Tipper flere Blues Brothers-låter kler deg bra ! -lykke til i mange uker til…..

 • Hans du e bare helt utrulig bra, håpe vi kan få deg til Senja i 2011.
  Du vinn XFACTOR!!!!

 • Emilie

  Hei….
  HVOR BOR DU??
  Må bare komme bort til deg og få et bilde av deg og autografen! Du komer til og være min favoritt hele mitt liv!!!

  Den sangen du skrev til kona de er bare helt nydelig!!!

  Takk. Fra Den Største Fan I Hele VVerden! Emilie

 • kanskje det er fordi dommarane gir alt for få raude kort som gjer at dei er dårlige?? 😉

 • Flott blogg. Eneste jeg vil kommentere er at antall røde kort er høyere i Spania/Italia sansynligvis fordi det er kultur for juks og skittent spill der nede.

 • Steven Fletcher!!!

 • Anonym

  Lurer på hvordan Wolverhampton slo Manchester United, på Old Trafford, uten engang å være i ledelsen. Høres litt merkelig ut, men det er vel bare meg.

  • Det er vel bare deg, for Wolverhampton tapte 2-1 på Old Trafford, og vant med samme sifre hjemme.

  • Wolverhampton slo united på hjemmebane.. ikke old trafford

 • Guest

  639938 er det en Chelsea-spiller i snitt tjener i løpet av en arbeidsuke. Hvorfor nevne Chelsea når du like godt kan nevne Man City eller Man United?Overbetalte fotballspillere er uansett intet nytt. Likevel, som du nevner. Tottenham bør kanskje vurdere å kvitte seg med Gareth Bale. 

 • <3 Steven Fletcher <3