TUSen TAKK!!

Tusen hjertlig takk for alle stemmer som tiket inn og sendte meg videre inn i dette herlige eventyret! <3

Til de som lurer hette låta
The Remedy av Jason Mraz
http://www.youtube.com/watch?v=5YKjvcEkGI0&playnext=1&list=PLD01F4893EADADF74&index=54

Feteste låta ass!!!

Har mye å gjøre for tiden så rekker desverre ikke åsvare alle som skriver til meg både på msn / Facebook / og her 😉
Men luwz too you all <3 !!

 • Kiim

  Det var virkelig døds bra! skjønte virkelig ikke at dommerne sa det de gjorde, det skjønte jeg lite ut av altså ..:-) Men hvertfall har stemt en del på deg.. fordi jeg kjenner meg selv så utrolig godt igjen i deg da.. men ihvertfall så har jeg lagt deg innpå ipoden når du spiller på UKM å hører på deg istedenfor orginalen hele tiden.. 🙂 du er faktisk 100 ganger bedre enn orginalen, når i tillegg orginalen er døds bra sier det litt om deg;-) lykke til håper du vinner hele shiten!!!!!:-D

 • Marthe

  jeg synes du var kjempe flink Eivind:)

  • Markus

   Heey! Du er kjempe kul heier på deg! Du vinner heile greia.(trur eg)
   Eg og någen av vennane mine har lagt en heia gjeng! har lagt utruligt mange plakatar!Forsett å jer de så bra! 1spørsmål kan du synge Love me eller en aenn sang?Hade

 • Mariaa..

  OMFG ! Du e drit goo : p
  Æ vædda på at kommet te å vinn heile greia …
  Heia på dæ ! Stå på 😀
  Eni du e 1000 ganger bedre enn orginaln 😀 !

 • Gratulerer 😀
  Heier på deg! <3 Håper du vinner!!!

 • Kristina

  Du kan å synge. men blir litt anonymt noen ganger, men å du er så utrolig søt! *namme* 🙂 Bedre enn riskrem med rød saus!<3

 • Jonas

  Den låta der er fantastisk, det er du og. Mate, du må bare roe ned, hører du er stressa på scenen:) Mennn du!!! Knallbra jobba sålangt, fortsett og bare tenk at du skal kose deg og ikke på alt annet (som vinnersjanser osv). Det er så viktig 🙂 Hør også på marion imellom, ho er jo tross alt flink 🙂

 • HeddaMoooori

  heeeeeey. stemma på deg 5 ganger:-D jeg synes du rocker og ruler på scenen. Håper du vinner alt<3<3<3<3<3<3<3
  Lovely from meeeee

 • Du er den aller beste! De andre er også gode, men du er bedre!!!
  Du MÅ vinne!!!

 • Jeg kjøpte ett kontantkort på 200kr og jeg brukte opp alt på DEG!! ;D

  Du var KJEMPE god ! ;D

  Tilsammen har jeg brukt rundt 600kr på deg no til å stemme… Så da må du vinne !!!!!! ;D

 • anonym

  Hei eivind <33

  Du er driit søøt …
  eg stemmer på deg hver gang og eg håper du vinner heile x-faktor…:)

  eg veit at du kommer til og eie i finalen…:)
  Du er eit forbilde for meg og kommer alltid til og vere det <3

  hilsen dine to beste to jentene dine <33

 • bamsemooms

  Heisann søta <33

  Du er veldig fin og kjempe flink til og synge for og vere så ung …
  Det ser ut som om at du er 15 år …..
  Heier på deg …….

  Hilsen bamsemoomsene …..:)

 • Hay!

  Du burde synge “Down candlelight remix” med Jay Sean.

 • Jenta

  Hva med å synge f.eks. denne?

  http://www.youtube.com/watch?v=K4mfUyjfuA0&feature=channel

  Seriøst! For å nå til topps må du virkelig tenke over hvilke sanger du plukker ut (det har alt å si!), og jeg tror du må gjøre noe annet enn sanger a la Jazon Mraz. Jeg vet ikke hva som kan passe stemmen din (your song var bra, Derulo-sangen likeså), stol på mentoren din, hun har teft!
  Du er en av mine favoritter, og jeg ønsker nemlig at du når langt! Lykke til! 🙂

 • Hei Eivind!

  Jeg digget det! Du er jo mye bedre en orginalen. Det gjorde meg rent forbannet når jeg hørte det dommerne hadde å si. Du har alltid vært bra. Men du har blitt bedre og bedre. Håper du tar til deg alt det positive folk skriver til deg. Du må også huske på at det ikke er dommerne som bestemmer. Det er oss her hjemme. Og hvis det norske folk har noe mellom ørene, så går dette bra. Vil ønske deg lykke til på fredag.

 • Jannicke

  Du er så lik vinni fra paperboys!!!!!!!!!!!

 • Trude

  Jeg håper du vinner Eivind, jeg skal stemme på deg imorgen 😀

 • Ann-Helen

  Lastet ned låten akkurat nå, og kom til å tenke på hvor urettferdige dommerne var mot deg sist fredag. The remedy er dritfet, og du gjorde den dødsbra! Følte dommerne hadde bestemt seg litt på forhånd mtp kritikken av deg. Låtvalget var ikke dårlig fordi du hadde bestemt det selv – det var dritbra, og dommerne tok feil 🙂 Lykke til på fredag!

 • Di cd’ene vi får i “SE OG HØR”

  Er det mulig å kjøpe di andre plasser ?? ;D

  PS : Lykke til på FREDAG ;D

 • ine

  orginalen er jo kjedelig i forhold til din versjon 😉
  stå på i x- factor. heier på deg!
  hadde vært kult om du kunne sunget:
  bruno mars – grenade

 • Love you!!!! Jeg håper du vinner!!!! Du er den ALLER beste!!!!
  Hvis ikke bdu vinner, vet ingen hva som faktis er musikk. Du MÅ vinne!!!
  Stå på!!!

 • Ina

  Heei jeg heier på deeg ! 🙂
  det er mange flinke der men du er helt konge “” hehe stemmer hver fredag på deg , Hilsen meeg ! ina <3

 • Anne Renate

  Heeia! Heier så sykt på deg! Du har en fantastisk stemme og er bare helt sjønn ! :D! Du er helt konge åsså ! Håper du vinner alt! Du fortjener det! :D<3
  Ser på x-factor til du går ut! <3

 • hei jeg heter cecilie dahl du er søt du er flink og synge konge er du

 • danseløven

  hei gleder meg til i kveld du skal synge håper du vinner x factor 2010 du står igjen med hans post 4 og ann sofi du er søøt lingner på christian stenseng som var med på idol 2005 er du og fra haslum i bærum? håper du svarer på innlegget mitt hadde vært kult kortid kommer du på nettreff

 • du er kjempe flink eivind og så sssssssssssssssøøøøøøøøøøøøøøøøtttttttttttttttttttttt i love you <3 gleder meg til å se deg igjen

 • Camilla

  Jeg er flinkeren deg å synge, men du er flink du og

 • katarina

  Hei Eivind eg bare diger deg du er den søteste i verden (L)

 • Hei Eivind! jeg bare digger deg,seriøst du er dødsrå! har stemt på deg dritlenge nå, du har alltid vært min favoritt pluss at du er dritkjekk. Haha, jeg lurer på om du har en fanmail eller noe? gjerne svar meg hvis du kan 😉

 • Hvorfor skal du vite det??

  Hei Eivind du var kjempe flink i går!!! 😀

 • Hei Eivind:)
  Jeg håper du vinner.
  Krysser fingrene for det.
  Du har en dritt bra stemme.
  Håper du vinner.

  Klem fra meg
  🙂

 • mææi :P

  heei eivind. du er så supersøt og kjekk så jeg heier på deg. jeg stemmer på deg masse hver gang.. du er den beste på x fakotor. KJEMPE masse lykke til 😛 du er best <3

 • Babek Bina

  Eivind du må vinne.Med hvilken gitar bruker du for eg har lyst på en som deg .
  Hilsen Meg Babek vinn vinn vinn Eivind

 • hei eivid veldig kjekk du er da har du msn det har jeg min er monicahegna@hotmail.com og du er bare 19 år bare også har har du vært med på i dol også det viste jeg ikke var du ikke 17 da eivid jeg har lagt inn deg på facbokken min nå kanskje vi kan bli venner og snakke sammen og skrive skulle hilse ra annsofi fra d eg ha en god kveld da hils så masse fra de andre fra meg da eivind oki hilsen monica

 • Oda

  Hei Eivind!
  Jeg håper du leverer sangen i dag kjempe bra…

  Klemmer fra Oda.. 🙂

 • Ulrik

  Hei Eivind
  Jeg lurer på hvilke klær du hadde på deg i kveld,? De var råkule. Hvor har du kjøpt de?
  Kjempe dumt at du måtte gå i dag, jeg heiet på deg!

 • laila stensrud

  Heisann
  Var trist at du måtte dra hjem i kveld. Men stå på,dette kan du.
  Jeg kjøper plata di når den kommer,blir bare glad av å høre på deg 🙂
  Lykke til videre

  Mvh Laila

 • HALLA EIVIND!!!

  DU ER SÅ SYKT GOD!!!
  SKJØNNER IKKE HVORFOR DU RAKK UT!!! DU EIER JO!!!

  HILSEN SONDRE(10)

 • Emilie

  JEG VIL HA MSN DIN <3 HEHEHEHEHEHEHEH ER SYYYYYYYKT FAN SA DETTE FØRSTE GANG JEG SÅ DEG JEG ER ALLEREDE FORELSKA OG FAAN JO

 • Mina

  hei<33
  Jeg digger deg og det var utrolig dumt at du røk ut!!!
  Jeg er syyyyyyyyyyyykt forelska i deg!!!

 • HANNAH

  HOT!!!!

 • kult bilde 🙂

 • Du fortjente å komme videre! <3 Du danset veldig bra. Ønsker deg lykke til på lørdag! Kram

 • Feigis

  Synes ikke du skal ta deg nær av hva som eventuelt blir påstått om deg ifm. kontrakter.

  Synes det er ganske feigt å gjemme seg bak anonyme kommentarer, og ikke si det direkte (face-to-face). Har liten respekt for mennesker som velger en slik løsning for å få sagt “ting”.

  Håper de står frem.

  Lykke til på lørdag – skal gi deg en stemme:)

 • Silje P. Kvalsvik

  haha! så bra!