Konsert på Hagan i Nittedal!!

foto:varingen

Eivind fridde til hjemmepublikum

X Factor-Eivind flørtet med publikum, tullet med sangtekstene og fridde til sine egne med låta «I´m yours». Lørdag formiddag sang han på Hagansenteret.

på Hagan som såpiller konsert!

– Har dere lyst på en til? Hva sier du Markus, skal jeg ta en jeg kan, ropte Eivind ned til kompisen som sto midt i et lattermildt publikum. Eivind Sagli brukte fridagen sin lørdag til en opptreden under 20-årsjubileet til Hagansenteret.

Bare Eivind og gitaren
Minikonserten ble til på kort varsel. Lørdag er fridag og egentlig hviledag for X Factor-deltakerne. Derfor stilte han opp uten bred annonsering og uten lys og lyd. Bare Eivind og en gitar i høstkulda. Det hindret ikke sjarmøren fra å levere intim og god stemning.
– Det er alltid deilig å komme ut av bobla. Dagene kan bli litt ensformige. Det er selvfølgelig dritgøy å øve inn sanger og opptre sammen med bandet, men det er veldig godt å putte noe annet inn i hodet innimellom. Jeg trengte noe annet å tenke på nå. Puste litt frisk luft, smiler Eivind til Varingen.no.
Litt ubehagelig ble det da det plutselig smalt i gitaren.
– Den er lånt og skikkelig dyr. Nå er jeg redd jeg må betale for den, sier han, og ser på gitaren med bekymret mine.

Sang for sine egne
Settet startet med en reprise av fredagens «Let´s just fall in love again». Etter litt justering for kald høstluft og ekte «unplugged» helt uten høyttalere, spilte han på hele sjarmspekteret. Han sang Remedy av Jason Mraz, med et musikalsk sidesprang innom Oasis´ Wonderwall. Han fridde til det lokale publikummet med «Saints» skrevet av kompisen Magnus Granholt. Han startet Mraz´ karakteristiske refreng med å synge «Nå… må… alle klappe i hendene for da… blir… det så mye finere». Så snart alle hadde dradd på smilebåndet og klappet taktfast, kvitterte han med å smile tilbake til sine egne og synge de velvalgte ordene «I´m yours».

Banket Marion i Mariocart
For ikke lenge siden var Eivind hjemme i Nittedal og hentet en Nintendo Gamecube. Den bruker han og romkamerat Mo til å spille Mariocart ut i de sene nattetimene. Av og til har de spillebesøk også.
– Jeg banka Marion Ravn i Mariocart. Eller, jeg lot henne vinne én gang da…

Lover fett show
Neste fredag lover Eivind fart på scenen.
– Låta får dere ikke vite, men jeg kan røpe at jeg legger fra meg gittaren og tar med meg danseferdighetene, sier han til Varingen. Til publikum lovet han et heftig show.
– Dere må stemme på meg fredag, så skal jeg love dere et fett show, ropte han, før han føyde til et lavmælt «kanskje» og høstet humring på bakerste foreldrerekke.

Kilde: Varingen

http://www.varingen.no/Kultur/tabid/390/Default.aspx?ModuleId=53188&articleView=true