Overveldet!

hei alle sammen!!

Nok en gang må jeg åpne med å takke alle sammen for at dere stemmer på meg!! Det betyr bare mer og mer, virkelig!

Det er en ting jeg har tenkt veldig masse på i det siste, og det er alle de fantastiske kommentarene og låtforslagene dere legger igjen til meg både her og på facebook siden min! Jeg vil at dere skal vite at jeg leser hver eneste kommentar, og alle betyr like mye for meg! Dere sender jo også inn masse låtforslag, masse bra låtforslag! Det er masse ting jeg kunne ønske meg å gjort av det dere foreslår, men håper dere forstår at jeg ikke har mulighet til å gjøre alle! Når det gjelder å velge låter er det en ganske inviklet prosess, så jeg håper ikke jeg skuffer noen med at jeg ikke velger det dere har foreslått! Låtene må passe med tema, ha en historie for meg, passe med produksjonen, så ja, det er mye som skal være på plass når man skal velge! Jeg ser på alle låtforslagene dere kommer med og tar de med til vurdering, så vet dere det!!=D Det er jo faktisk en del forlsag jeg har gjort også, det må ikke glemmes! blandt annet goo goo dolls – iris og we all die young – steel dragon!=)

På fredag møtte jeg en utrolig kul gutt! Petter het han og var 7 år hvis ikke jeg husker feil! han hadde vunnet biletter til live-sendingen og et møte med meg! og jeg må si jeg følte med ganske beæret da gutten trappet opp med samme sveis som meg! Det er noe av det største og mest rørende jeg har opplevd på lenge! Blei så satt ut at det eneste jeg sa i ganske mange minutter var; nei, så fett!! Fet sveis:P haha Så en hilsen til deg Petter! Du er kul!!

Ellers er det en ganske vanlig uke!=) masse øving, og faste “x-factor rutiner” hvis jeg kan kalle det det=P Til fredag er det Norsk aften og jeg gleder meg masse!  Skal synge på norsk for første gang i konkurransen, en låt jeg lover at dere kommer til å synge med på!=D

snakkes folkens!

Petter og meg!!=D

 • Kristina

  Du er favoritten min Atle! Du synger rått, du er deg selv, og jeg digger det. På alle fremføringene dine har jeg sett deg, og hørt deg. Du har noe eget ved deg, som gjør at jeg kjenner igjen deg og stemmen din med en gang. Det er bare en ting å si; Du MÅ komme langt. Masse lykke til på fredag! Om Norge ikke sender deg til tops er de noen jævla idioter, og jeg kommer da til å flytte fra landet! 😉

 • Irene

  Hei Atle.

  Gleder meg til fredag- og Norsk aften. Det blir nok like konge som alltid når du synger.
  Jeg var inne å så på videodagboka di…. Må si at det er godt du har valgt sangkariere fremfor å være videomann… hehe. Utrolig flink til å filme 🙂
  Jeg håper jo fremdeles at du skal synge noe 30 sec to mars sang snart jeg da… Men vet det kan bli vanskelig. Men kanskje på albumet ditt???
  Gleder meg vilt til å høre deg på fredag. Forje fredag synes jeg bandet spilte litt for høyt, så stemmen din ble litt borte… Så håper lydmannen er flinkere nå på fredag.
  Masse masse lykke til- du rocker som alltid.

  Du er allerede en rocker- og har tatt hele Norge med storm 🙂 Stå på.
  Du kommer alltid til å ha min stemme 🙂

 • Jenny-Alice

  syng den.. ‘we all die young’. jeg elsker den! jeg spiser salat til frokost fordi jeg er syk idag. pappa nekta meg å gå på skolen. dårlig gjort. jeg har dobbelt time matteprøve og svømming idag. jeg kjeder meg. jeg skriver. herregud. jeg er litt teit nå. heha.. ._. kan jeg få stemmen din? 😀 stemmen min er ødelagt. siden jeg er så forkjøla. men vanligvis.. vettuhva? jeg pleier å bli overraska over hva jeg faktisk klarer med stemmen min avogtil. når jeg IKKE er syk. for nå er jeg syk! så nå må jeg blir frisk. fordi jeg ikke gidder å være sjuk så mye lenger. fordi da klarer jeg ikke å synge på julegateårninga. og det er bare trist. og jeg kjeder meg. er det bare meg eller er det grusomt kaldt her? hvafaen er det jeg driver og surrer med? jeg er altfor mye syk. jeg har blitt tvingt til å melde meg på x-faktor neste år. for det tør jeg ikke. jeg er ikke flink nok. men jeg må finne en sang jeg kan synge. fordi.. ejg vil være trygg på de sangene jeg synger. JEG FRYSER! jeg tror snart jeg skal snike meg på skolen. pappa har nemlig dratt på jobb. og stemora mi sover MOHAHHA.. det der.. det var ganske teit. 🙂 petterfyren var skjønn. jeg vil å ha en så søt sønn når jeg bli mamma. jeg skal få en sånn.. KUL familie. med kule klær. og musikalskeeee. musikalske unger, altså. ikke musikalske klær, ehe.. jeg liker å drømme. jeg liker liksom å fly litt sånn vekk fra virkeligheten. litt veldig bort fra alt som heter .. drit? eller.. eller.. eller.. BANG – mistet kreativiteten min. på lørdag. for nå fryser jeg bare, jeg 🙂 JEG BABLER! skyt meg. 🙁 jeg blir jo helt gal. JEG ELSKER DEG!!! heheh. nå var jeg veldig fjortis. men jeg mener det. du har en sykt bra stemme liksom. er du så komfortabel med deg selv og stemmen din som det virker som? eller er du bare sånn som meg som bare.. lurer verden til å tro at jeg danser på rosa skyer. jeg liker ikke rosa. en gang til. eller er du bare sånn som meg som bare.. lurer verden til å tro at jeg danser på BLÅ skyer? 😀 jeg liker blå veldig mye. og nå.. tror su helt sikkert at jeg har mentale problemer. at jeg har svekkede sjelsevner. hahahha. det var det de sa om knut hamsun og la han inn på psykiatrisk eller eldrehjem eller noe. også skrev denne gamle gubben på nesten 90, med svekkede sjelsevner, en svær bok. den siste boka han ga ut. “på gjengrodde stier”. det her greiene ble veldig sånn. ja. hei. også var det en sånn fyr som skrev noe greier for avisa. og han skrev. “det finnes to forskjellige typer mennesker; den første typen er de med svekkede sjelsevner, og den andre er de som enda ikke har blitt undersøkt”.. derfor burde jeg også blitt lagt inn pga svekkede sjelsevner, så kanskje jeg hadde klart å skrive litt flere sanger. smart tenkt. heha. DET ER KALDT. tror du kanskje at jeg er gal? ja? DET ER JEG IKKEEE 😀 jeg er helt normal, faktisk. nesten. frida sier at jeg er det teiteste mennesket ho vet om. men det er greit. fordi ho er det teiteste mennesket jeg vet om. det er akkurat derfor jeg er så glad i ho. derfor er vi bestevenner. ho skal tatovere meg. for det han jeg bestemt. hei, her har du en du-er-flink-blomst. fordi du er flink. vææærsgo 🙂 nå er det ikke lenge til jeg stikker på skolen, hehe… 🙂 frida elsker deg også. vi bor i sarpsborg, hvist du lurte. og ja, jeg skriver HVIS med T… heha. teit vane. sånn som alle de andre vanene mine. øy.. kanskje her jeg bor jeg her jeg har blitt lagt inn pga svekkede sjelsevner, og nå sitter jeg og skriver en bok til atle 😀 yay! følg med op x-factor neste år a! 😀 også kan du late som om du husker meg, og si “ho der.. ho er teit, ho” også ler dere og kaster popcorn på meg fordi jeg er så dårlig. også hopper jeg av scena og flyr opp i taket og ut av taket og dit hvor du er også kjøper jeg gulrøtter og kaster gulrøtter på dere! 😀 smaaaart. jeg skal tegne det en gang. kanskje etterpå. så skal jeg sende det til det. også husker du kanskje en gang at jeg er ikke gal. og JEG ELSKER DEG. unnskyld. heheh nå må jeg løpe. hvist ikke rekker jeg ikke skolen.. ehhehe. hadebraaaa, du er heeeeit. hehehe. ja <3 jeg vet hvem atle vinner x-factor. 🙂

 • Jenny-Alice

  åneiaaa. det er sånne GULE smil!!! :’c faaaallerifallera. fillern! STYGT!heha

 • Sunny

  Du er min favoritt atle digger den unike stemmen din du er bare helt rå
  også har du en morsom frisyre 🙂

 • Stine

  Du burde synge 30 seconds to mars – Kings & Queens. Den hadde passet deg perfekt!

 • Sunny

  Hei Atle du var morsom og se på når du sang umbrella med rihanna på fredagen den sangen passa kanskje ikke deg men du er så kjekk og se på så man glemmer lissom og følge med på sangen 🙂
  Håper og få møte deg en dag se om du er like rå i virkeligheten
  Du må være den kuleste råeste og kjekkeste X factor har hatt på lenge håper du vinner hele greia 🙂
  Stooor klem fra Fredrikstad jente

 • Ann Theres

  Atle, du er bare best! Gleder meg til fredagens framføring. Masse lykke til! 😉

 • Jenny-Alice

  at .. er det greit at du synger “we all die young” for evig og alltid? syng den hver dag. værsåsnill. siden det er.. en av de beste låtene jeg har hørt deg synge.. den og.. den der.. tingen. som jeg ikke husker jo.. nei. tulla. men uansett. SYNG DEN RESTEN AV LIVET! SYNG MASSE SANGER hihi.

  når jeg tenker meg om, så skrev jeg kanskje det lenger oppe? at jeg syns du skal synge den? .. foralltid! SYNG DEN I BEGRAVELSEN OG BRYLLUPPET MITT :D:D:D jeg gifter meg såklart etter at jeg er død.

 • Marie

  Du er så flink! Du er favoritten i x-factor :- ) Hvis ikke du kommer til finalen så skjønner jeg ingenting. Alle sangene du har sunget til nå har vært utrolig gjennomført og bra! Liker måten du synger på, og er på.

  Du er så pen i tillegg!

  Blir spennende å se deg synge en norsk sang denne gangen.

 • J16

  Du er UTROLIG kjekk! Jeg synes du har en utrolig kul stemme og du er jo selvsakt bare BEST!!! i X-Factor 🙂 Heier på deg! 😉

 • Digger deg, Atle! Du gjør det bedre på scenen for hver gang!

 • Stine

  Hei Atle! Helt sinna sykt rå stemme du har! Tror du ville kledd å synge “bed of roses” av Bon Jovi 😉

 • Karina

  Seriøst, Atle. Ikke ofte jeg gidder å kommentere/lese blogger, men nå må jeg bare.

  BED OF ROSES – BON JOVI.

 • albert

  Bed of roses er sunget av Tanita tidligere i konkurransen….=/

 • Kjersti

  Hei Atle!
  Du er rå god til å synge! Har ikke hørt maken! Skifter alltid over til x-factor når du skal synge! Og ikke mist er du råå kjekk også:) lykke til videre! Jeg tror du vil nå langt!!

 • me

  Du er virkelig flink! kan du ikke skrive om hvilken musikk du liker?

 • Therese

  Har så lyst å se deg på fredag, men jeg jobber til 9, så får bare se resultatene:\ Selv om jeg vet at du kommer til å gjøre det dritbra, som alltid, er det sykt trist at jeg ikke får sett hele opptredenen din! Du er best <3

 • Blir spennende å høre hvilken sang du skal synge til fredagen! Syns du velger veldig gode låter, så det kommer nok til å bli like bra som alltid! 🙂

 • 🙂 Blir gøy å høre hvilken sang du har valgt til fredag:)
  Tror Dizzy Mizz Lizzy med låte Silverflame hadde passet godt til deg om du vet hvem det er. Utrolig fin sang . Lykke til på fredag 🙂

 • Hei.
  Lurer på hvilken sang du skal synge neste gang 😉

  Men du kommer aldri lenger enn Mo ^^

 • Riesto

  Hei Atle og alle hans fans 🙂 Lokalavisa Varden har lagt ut en bildeserie av Atle. Gå til Varden.no og klikk på bildeserier. Her er det bilder fra Atle var 13 år:) Artig å se noe av alt det du har vært med på. Masse lykke til på fredag med frenførelse på norsk.

 • heia atle jeg er din største fen du kommer nokk i finalen du og mo står nokk i gjen du er verdens beste elsker deg <3<3<3<3 e din største fen ever<3<3<3!!!!!!!!!!!!!!!!! hilsen michelle 11 år

 • elsker deg du er den bestehusker du hvordan det var og ta mmr eller bcg som man kaller det send meg en melding og si vhordan det var skal ta den den 29\11\10 grue mæ:-(<3

 • Aaah, så det er sånn det e!

  Hei Atle! du burde synge Nickelbacks If today was your last day. den burde passe deg perfekt! 😀

 • heei, du burde virkelig synge Collide – Howie day! Den kommer til å passe supert til din stemme. Du er fantastisk, jeg digger deg<3

 • trine

  Hei Atle : ) gleder meg veldig til å høre deg på fredag. du er utrolig flink til å synge! digger deg. vil bare ønske deg masse lykketil på fredag. Jeg vet at du kommer til å vinne hele x-factor. Stå på! : D

 • Hay!

  Adam Lambert sanger passer perfekt til deg, spesielt “if I had you” og “what do you want from me”. Digger deg og stemmen din 😀

 • 200

  DU ROCKER.

 • 200

  syng noe av ac\dc eller black sabbath \m/

 • Syng noe av Bon Jovi hvis du får anledning! 🙂
  Hahah, for en herlig gutt!!

 • Madeleine

  ATLE! <3
  Du har så SYKT rå stemme! ville gjerne ha hørt deg synge Shinedown – Call Me eller Shinedown – Second Chance 😀 Stemmen din er perfekt for de sangene!

  Tenk på det i værtfall 😉

  STEMMER PÅ DEG!

 • KRISSY & TESSY

  vi jentene fra skien vil høre deg synge “Pretend.Relieve.Regret” av Emarosa ! 😀

 • Så tøft av den lille gutten, haha 😀 Så søtt. Gleder meg til du skal synge, du er rå Atle!

 • Carsten

  Det finnes bare ett Aspera.

 • Jeg tipper du skal synge splitterpine..

  Jeg har en sang som jeg liker veldig godt, og som jeg tror kan kle din stemme. Det er The Used – on my own..
  Den er rocka men rolig.. Vil høre deg med flere rolig sanger..

  Aldri vært fan av sånn musikk egentlig, mne du endra det synet..
  Takk:D

  Stå på og lykketil:D

 • mina

  hei du;)
  lite musikk forslag, hadde det ikke vært litt morro med pagans mind en gang?
  eller adam lambert passer du og te, bare du gjør det til ditt eget.
  masse lykke til videre!!!

 • Marcus Gusfre

  Halloysen Atle ! Marcus som gikk trinnet under deg på Skien! vil bare si at du har hele skien i ryggen på dette ! å masse lykke til ! jeg synger fortsatt så om du ser meg på en scene et eller annet sted så si hei om ikke stjerne nyktene har tatt overhånd ! 🙂 hehe.
  lykke til Atle , og gjør din greie ! for det er det du kan best ! gleder meg til å høre mer fra både deg og Aspera !

 • Martha

  hei:) jeg har og samme sveis som deg:) hvertfall i følge en guttunge som var innom på jobben min. så flott sa jeg da:) for det er jo en stilig sveis:) har vel bare jenteversjonen da:) og i en mye kulere farge:):)

 • Sunny

  DU ER DRITKJEKK ATLE LOVE YA BOY 🙂 🙂

 • Emilie

  Hei Atle!
  Først ville jeg bare si at du er superflink til å synge, du er favoritten min! Jeg blir overrasket om du ikke vinner!
  Forige fredag var jeg i studeo å så på, og jeg ble veldig positivt overrasket over “Umbrella” Det var kjempebra! Hører på den, på YouTube, hele tiden!
  Jeg ville også bare fåreslå et par låter av BonJovi, jeg vet du vil fremføre dem dritbra! det er: It’s my life, Livin on a prayer og Shot through the hart!

  Mange klemmer fra Emilie!
  P.S. du er kjempe kjekk!

 • tom

  Hei!

  hvor har du lært å synge så høyt… og rockskrik…. og hvor lenge har du kunnet gjøre det?

 • Atle jeg kan ikke vente til FREDAG B-) kan jeg ver din største fæn???

 • tom

  du MÅ synge she`s gone med steelheart… hvis du skal toppe alt du har gjort!!

 • Du er min favoritt, du kommer til å vinne.
  Jeg har et spørsmål, hvem synest du er flinkest til å synge i xFactor bortsett fra deg da?

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 • Hanna

  Atle er best de som står i mot er en gulrot hihi ;D digger deg bye ;D

 • Gratulerer! Du fortjener virkelig å ha kommet så langt som du har gjort. Gøy å se en med litt mer rocka preg på stemmen sin slå ann i en slik konkurranse. Du har virkelig en kjempebra stemme, som du bør være mer enn stolt av! Jeg gleder meg til fredag, og håper du leverer like bra som du har gjort til nå 🙂 En ønskelåt fra deg engang i fremtiden, måtte blitt radioactive av kings of leon. Den tror jeg du ville passet godt!

 • Atle du gjør din det bra nor du synger kjempe bra! kan jeg ver din største fæn

 • J16

  Jeg gleder meg syyykt til å høre deg synge i morgen 🙂 Du er BEST! 😀

 • June

  Hei!! Synes at du er kjempe flink til å synge, du drar til med den ene bra låten etter den andre. Synes at du virker jordnær,og ydmyk,med det i tillegg så fortjener du å vinne!!:) Hadde vært kult om du hadde valgt låten -I`l do bad things to you,synes at den er drit rå!!;);) Stå på,ønsker deg lykke til!!;)

 • Camilla

  Er jeg og kul om jeg klipper meg sånn som deg?

 • Så kul liten gutt, da.
  Har hørt rykter om at du skal synge forelska i læreren i kveld. Det blir spennende å høre hvordan du tolker den slageren.
  Gleder meg til å se og høre på.

 • Kristoffer!

  Altså, det er egentlig fælt å få frysninger av en gutt, men jeg får det hver fredag når du opptrer, du er en “kommende” Bon Jovi! helt ekstremt det du driver med! Du er den første stjerna i Idol/X-factor etter Kurt Nilsen! 🙂

  Den dagen du opptrer med en 30 Seconds To Mars låt kommer jeg til å få tårer i øynene, lover å gi deg 100 stemmer! Hvis ikke så må du synge en på en av de kommende store konsertene dine! (:

  Uansett, masse lykke til i kveld! Spent på The Kids, blir sikkert veldig bra! Vinner du ikke X-factor så blir jeg veldig sint , du har en kvalitet i stemmen som ingen i Norge har hatt før deg!

  STÅ PÅ VIDERE, ATLE, MASSE LYKKE TIL! 😀

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 • Jeg heier på deg Atle.
  Du er så flink til å synge og showe på scenen! Lykke til masse i kveld, og håper du vinner hele x-factor!! 😀

 • Bente

  MASSE lykke til i kveld. Jeg heier på deg. Du har noe helt eget med stemmen din. Du ser ut som en virkelig tøff kjekkas, men jeg tror at du er en myk og god gutt innvendig 🙂 Stå på! Stemmer på deg i kveld, så det skal ikke stå på meg i alle fall 🙂

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 • Gina

  “We Die Young”, av Alice in Chains.. en råtøff sang til en råtøff gutt!
  Uansett, Good luck! Peace, love and Rock&Roll!!

 • danseløven

  hei du synger bra

 • Mia

  Jeg kom nettopp på en sang som hadde vært helt rå til stemmen din. “I won’t be crying” av Infernal. Et tips tips fra meg, og jeg heier fortsatt på deg og har gjort det siden audition! Lykke til, stemmer i kveld og :- )

 • Bridge over troubled water – Simon and Garfunkel. Say no more 🙂

 • heia jeg elsker deg jeg elsker håret dit håper jeg ser deg <3<3<3:)

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us '0 which is not a hashcash value.

 • Atle, du er helt sykt god..Gaad, jeg elsker musikken din og alt..Du synger sinnsykt bra.. 😀 Sanger som passer deg er disse av foreksempel noen du liker, Bon Jovi?, eller kanskje Dream Theater?..Og forresten elsker jeg plata til bandet til “ripples“.Den er sykt kul,…Fortsett med den gode jobben

  -Mille

 • Atle du er rå-digg!!!!!!

 • Malene :-)

  Du er rå på sangene du synger. Du passer virkelig til å synge alt du, lurer på hva du ikke klarer å mestre innen sang og musikk. Det kan ikke være noe det 🙂 Stå på! Du er dyktig!

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 • Atle du er drit søt!
  Du er drit flink til å synge!
  Kjenner du Olav Andre?
  Han er fettern min 🙂
  Jeg tror du jobber der han går på skole eller noe?

 • Du er best!!
  Du eier helt sykttttt. Du blir bare bedere og bedere for hver gang du er på senen og du er kul med denn sveisen. hils din mentor fra jonas k..
  plissssssssss
  du er best!!!!!!!!!!!

 • MARTHE:)

  HEIA ATLE:) JEG HUSKER AT DU VAR JULENISSEN VÅR. VI HAR FORTSATT DEN GITAREN VI FIKK AV DEG. DU RULER VI DIGGER DEG:) HAPER DU VINNER HELE X FACTOR:) HILSEN MARTHE 9 ÅR, GAMEL NOBO PÅ BORGÅSEN.:):):):):)

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 • amalie=)

  ja hei mamma og pappa sier du har en stor framtid å at du har en vakker stemme

 • Sara

  Aaw, Petter virker som en herlig unge! Er garantert mange som ser opp til deg, Atle – og du skuffer aldri 🙂 Helt fantastisk opptreden i kveld også! Stå på!

  xx

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 • Atle!!!!!
  Du er min favorit…..
  Var litt redd at det skulle bli for mye rock, så at folk skulle slutte stemme på deg….
  Men idag overbeviser du meg og mange andre om at du kan mye mer enn så….
  Herregud hvilken stemme, du er jo helt rå jo!!!!
  Perfekt låtvalg!

  Lykke til videre!

  Håper virkelig at du eller Mo vinner, dere er i en egen klasse 😉

  Hilsen fra en svenske-f–n 😉

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 • Saba og Antonia

  Atle<3<3<3
  Du var rå på scenen i kveld, men det var ingen overaskelse for det er du alltid!
  Det var akuratt som å høre Morten Harket når du sang, bare at du var myyyyyye bedre<3
  Du er drit digg og pen og vi er bare dine største fans!!! #1

  -Elsker deg, klem dine aller største fans<3<3<3

  PS: Stemt på deg masse:D

 • helene

  du ruler gjør dit beste jeg håper du kommer langt 🙂

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 • Elin

  Hei! Vil gjerne komme med et låt-forslag til deg…….En sang jeg syns er kul og syns kunne passe til deg : ” What do you want from me” av Adam Lambert !

  Du er helt rå!! Stå på videre og lykke til videre :)) Heier på deg !

  Fikk gåsehud når du sang “Velvet ” av Savoy i kveld ! Kjempebra!! :))

 • Sangstemmen din er helt sinnsyk, Atle! Når du fremførte Sex On Fire, gråt jeg av glede! Du er helt fantastisk! Kan ikke du synge Linkin Park engang?! Det hadde vært helt utrolig fantastisk! Jeg er blodfan av deg, så om du kunnet sunget Linkin Park engang, hadde det vært helt supert! Du hadde sunget Linkin Park helt rått!!!
  Digger deg! 🙂

 • Helene

  du er farlig deilig as <3

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us '0 which is not a hashcash value.

 • Lena Arsjø

  Du kan synge velvet til meg når som helst og hvor som helst!!!!
  Fantastisk er du :=) smeltet litt her…

  Lena77

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 • Sunniva

  Atle du er best 🙂
  Du er så flink og dyktig og du har en nydelig stemme 🙂 Lykke til , håper du vinner <33

 • Anette

  Atle! Jeg har vært en stor fan av stemmen din helt fra begynnelsen av, men jeg må si at du imponerte meg mer en jeg trodde var mulig med din andre sang i kveld. Du viste fram en annen side av stemmen din, som jeg mener gjør deg sterkere. Musikk er en stor del av hverdagen min, og jeg mener at er sterk vokal virkelig kan definere hva som er bra musikk. Du har en utrolig kraftfull men likevel behagelig og ydmyk stemme, som du burde være kjempe stolt av å eie. Jeg gleder meg mye til du kommer ut med egen musikk!! Gratulerer med seieren i kveld og lykke til videre.

 • Blake

  du er sinnsyk deilig. skulle ønske du ikke var sammen med han duden=) og heller med meg og synge for meg hele dagen.

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 • Blake

  du er sinnsyk deilig. skulle ønske du ikke var sammen med han duden=) og heller med meg og synge for meg hele dagen.

 • Ida

  Atle.
  Det var bare dette jeg ventet på, at du viste deg fra denne siden. At du viser at du setter pris på alle som skriver til deg, heier på deg, og stemmer deg fram! Ufattelig bra gjort 🙂 Kjempe koslig at du sendte en hilsen til han lille gutten også.
  Nå har du offisielt blitt perfekt. Hehe :p

  Dumt jeg ikke møtte deg hjemme i Skien når du bodde her.
  Håper dere kommer å spiller på 1001 watt til neste år 🙂

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 • Marte

  Du er så flink Atle! Jeg gleder meg hver fredag til å høre deg synge, du skuffer aldri. Stemmen din er bare helt rå, elsker den rocka stilen din. Du ER artist 110%. Jeg gleder meg til å kjøpe plata di:)) Du har en stor framtid! Jeg er sikker på at du kommer til å vinne, jeg heier på deg!!:):)

 • Nina

  Hei.

  Utrolig bra jobba i dag, nok en gang! Du klarer det hver dag og hver eneste gang gir du meg gåsehud!! Jeg får en ganske høy telefonregning hver måned, men jeg vet at det er verdt det og ønsker å se deg videre og til finalen.
  Gleder meg til den første plata kommer, og så neste og neste!
  Du er awesome, og jeg elsker stilen din og musikken din!
  Stå på Atle, jeg vet du kommer til å gjøre en knall bra jobb!! Kom deg til finalen og vinn X-Factor i år 🙂

  Du er mitt idol og den jeg heier på!!

 • Aggi

  Tusen takk, Atle <3 Du æ fantastisk 🙂

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us '0 which is not a hashcash value.

 • Aggi

  Tusen takk, Atle <3 Du æ simpelthen heilt fantastisk <3

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us '0 which is not a hashcash value.

 • Vaako

  Hei
  kjempe bra jobba i dag =) syntes det var herlig å se deg bak pianoet^^ btw hørte på plata te bandet ditt i sta mens jeg malte så endte opp med noe “fan”art (vakke så jævlig bra menxD) så vist du vill se den så har jeg posa en kommentar med link på sia te bandet ditt =) også håper jeg at dere likern, at den ikke er for crap xD ha en fin uke videre gleder meg til å høre deg igjen neste fredag ^^,

 • Rå bra

  Hei!

  Du er noe av det beste jeg har hørt/sett på lenge:)) Håper virkelig du kommer med en plate og med litt annet en heavyrock, du har en sånn stemme at jeg kunne hørt i timesvis:)) Tror du er en av de vi får med oss i lang tid:)) LYKKE tIL!
  Hele min familie stemmer på deg:) Eneste neg..kan godt kvite deg med luggen;) du er rå pen!!

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 • Hei 😉 Ville vert fantastisk låtvalg for deg å synge Shinedown – Simple man ;)! !

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 • Cathrine

  Åå, det bildet er det søteste jeg har sett! Haha, herregud, så skjønt. Du er flink og fin, Atle. Hørte på en sang her om dagen og tenkte den hadde passet deg litt. Radiohead – Creep.

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 • Patrick

  etter delfinale 3, har du bare imponert meg til de grader. Jeg hadde aldri trodd det var mulig at noen kunne synge med så mye trøkk og råskap som du gjorde den dagen. Det var helt vilt!!!

  X faktor hakke vært kjent for å romme hard rockere/ metal guys. Riktig nok er dette sjangere, folk setter pris på og ikke høre på i det hele tatt. Du ufarlig gjør dette på en fantastisk måte, det må jeg bare si. Du forteller dem som ikke er stor fan av metall, at det er mulig å høre på det uten å ikke skjønne bære av hva de sier. Det finnes en haug med låter folk sikkert har foreslått som sikkert allerede er nevnt, ,men jeg kan det i betraktning at du takler det BRA!

  Hvis du noen skulle lese dette og så kan jeg like godt komme med et forslag, det er en vanskelig låt å synge, men Run To The Hils med Iron Maiden, skulle ikke være det største problemet for en sånn fyr som deg. Du har i hvertfall respekt hos meg hvis du klarer det! Bring the metal to the world! \m/

 • Jeg har klipt meg lik som deg. Jeg var hos frisøren på lørdag og klippet meg lik på håret som deg.
  Du er best, du må ikke ryke ut fra x-faktor.
  Du er kul!!!!!!!

 • Signee

  Du burde synge noe av Papa Roach!
  Det hadde passa deg heeeelt perfekt!

  Forresten, du kommer til å nå langt 🙂

  Heier på deg! 😀

 • Azra

  Hei Atle 😀
  Jeg elsker stemmen din den er helt råå 😀 du burde prøve å syngen if i had you av adam lamber den hadde passet helt rått til stemmen din har du hørt den før? hvis ikke her er linken til sangen:
  http://www.youtube.com/watch?v=wmXQFwlD7vk

  Håper du vinner xfactor 😀

  Lykke til på fredag 😀

 • Hei igjen, vet ikke om du leser kommentarene i de gamle bloggene (kommenterte tatto-bloggen din), så jeg må bare skrive det her også:

  Har du vurdert HAIR TATTO? Det er tatoveringsmønster som man barberer inn i håret, ville passet perfekt der du allerede er kortklippet. Som jeg skrev i den andre bloggen din så tror jeg en hair tattoo ville satt prikken over i’en for stilen din! Du kan gå inn på http://www.tez.no og trykk på “London 2010”, der kan du se bilder av det om du ikke har sett det før. Tror det ville blitt veldig kult 😉

  Lykke til videre i X-faktor!

 • Atle du gjor det bra jeg likte forelska i læren

 • Marte Pettersen

  Du har en helt utrolig rå stemme! Venninna mi og jeg var på x-factor om fredagen og jeg må si det var veldig bra å høre deg live – ikke bare på tven. Håper du vinner hele x-factor!! 😀

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 • Jeg har kommentert før på dette inlegget, men har noe å si 😀
  Du burde synge Mucik again, eller no boundries med Adam Lambert, dere har veldig lik stemme..Og du er så bra at det kommer til å gå rå bra.Jeg er 110 prosent sikker på at du kommer videre neste fredag også, og jeg vil at du skal fortsette med å synge så bra..Ha det gøy på scenen:D

 • Nelli18

  Atle
  Da du sang velvet, sto alt stilt. Det var bare magisk. Alle i stuen satte helt stille å bare satt å gapte. Fikk sån chill inni meg. Jeg forelsket meg i stemmen dit der å da. Innrømmer at jeg ikke har vært noe fan av der før nå. Skulle ønske det var meg du sag om:p Håper du når langt, lykke til. 🙂

  • Rebecca

   du vinner heile drite !:D<3 eg elska deg du er faen meg best

 • Anne

  hei atle! må bare si at jeg digger deg!! Du har en utrolig fin stemme som sikkert alle er sjalu på:) Jeg har et låtforslag, vet ikke om den passer til ukens tema, men den er bare så utrolig fin!:D

  The band Perry – If i die young 😀

  Selv om det er en jente som er vokalist her, så funker det:D Det er et klipp på youtube av en gutt som sang denne, og det var bare så utrolig fint at jeg nesten begynte å gråte! tror du hadde gjort et cover av denne sangen mye bedre!!:D:D

  Gleder meg til å se deg på fredag samme hvilken sang du velger;-)

  Hilsen Anne og LYKKE TIL!!

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 • Marthe

  Hei!
  Jeg har låtforslag til deg: “Hurts – Stay”!
  Sangen er kjempe fin, og tror den hadde passet veldig godt til deg 😀

  Lykke til videre og håper du står i finalen!

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 • Silje

  Hei!

  Håper du vinner!! Digger din råe stemme.
  Har et sangforslag til deg 🙂 Kanskje en litt rolig låt, men hadde kanskje passet..?
  Faithfully av Journey. Er i hvertfall en veldig fin sang.
  Stå på – stemmer på deg!

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 • sigggg

  date? ;*

 • gratulerer med enda et steg nærmere finalen 🙂 vel fortjent!

 • Tupsi

  Har aldri vært noen skikkelig rocker, men Atle, du er bare helt rå!! Du har en sykt bra stemme, som kler både rock og ballader. Og det viste du virkelig på fredag! Og du viser alltid at du er med på låta med hele deg. Lykke til vidre, du er garantert en av finalistene!:)

 • Patrick

  etter delfinale 3, har du bare imponert meg til de grader. Jeg hadde aldri trodd det var mulig at noen kunne synge med så mye trøkk og råskap som du gjorde den dagen. Det var helt vilt!!!

  X faktor hakke vært kjent for å romme hard rockere/ metal guys. Riktig nok er dette sjangere, folk setter pris på og ikke høre på i det hele tatt. Du ufarlig gjør dette på en fantastisk måte, det må jeg bare si. Du forteller dem som ikke er stor fan av metall, at det er mulig å høre på det uten å ikke skjønne bære av hva de sier. Det finnes en haug med låter folk sikkert har foreslått som sikkert allerede er nevnt, ,men jeg kan det i betraktning at du takler det BRA!

  Hvis du noen gang skulle lese dette og så kan jeg like godt komme med et forslag, det er en vanskelig låt å synge, men Run To The Hils med Iron Maiden, skulle ikke være det største problemet for en sånn fyr som deg. Du har i hvertfall respekt hos meg hvis du klarer det! Bring the metal to the world! \m/

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 • du skal få en sykkel av meg til jul, Atle 🙂

 • Anders

  Hei 🙂
  Du e en rå type !
  en sang som hadde vert kult for deg, e bon jovi – blaze of glory ! de ha vør kånge !

  Lykke til videre 🙂

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 • Norges heavy comunity :P

  bra jobba til nå!!
  Du kommer fra et heavy band og hadde vært greit om du faktisk viste det fram med noe litt mer heavy enn kings of leon:P sir ikke du ska gå helt overboard og bynne å screame men litt metallica, avenged sevenfold eller liknanes hadde ikke skada, mitt forslag e at du syng noe av Avenged Sevenfold. dette kan du gjøre når du selv føler for det mitt forslag e i finalen da du ska vise ka du e god for og ka slags musikk du ska gå for etter x-factor såm er heavy. hadde vært rimelig rått vess du tok skikkelig av i finalen.
  keep on the good work.

 • Espen

  Helt enig med deg Norges heavy comunity, du burde synge no Avenged Sevenfold. Du har den samme greia som vokalisten M.Shadows har og det bør du utnytte. Hvis du noen gang skulle få muligheten til å velge sang selv bør du sjekke ut Dear God fra skiva Afterlife. Det er en sang som har en dyp mening bak seg og som folk vil føle, føler den passer stemmen din og at du ville gjort gutta i Avenged stolte:)

  Stå på, du rocker!!

 • rikkehaugen’

  heihei,Atle! synes du har en utrolig bra stemme, har heid på deg helt siden første gang du sang! Du er bare helt rå,må jeg si.
  Her er forresten, en sang, du kanskje kunne se på, så vist den passer emd tema, osv..kunne du synge den? 🙂 ;

  Chris Daughtry – September

  den er utrolig fin, og jeg tror den hadde passet utrolig bra til stemmen din!
  Stå på videre, håper du vinner hele xfactor!

 • nadia stor fan

  hei det er nadia her jeg bor i sandefjord og føller med på deg ver dag jeg digger deg du er super hot selv da du sa sexy the fire i love you you rock !!!!!!!!!!!!!!!!! har du msn vis ja kan jeg få den jeg vil ha autografen din men du bor så langt unna

  love you

 • Hei Atle. Du synger fint. lykke til på fredag

 • ola gram

  HALLA atle jeg digger sangene dine jeg heier vist nok på mo men hvis han går ut så er du den som eier mo og atle er de som er best

 • du bør synge noe av David Bowie

 • Doc Holoister

  STÅ PÅ, vi stemmer på deg så fingra er såre.
  Er jo snart jul så da drar du vel Halford`s versjon av O Holy Night for å få opp en rocka julestemning. 🙂
  Vi henger med deg

 • Jannike

  Herlig bilde 🙂 Liker sveisen din, Atle!

 • Du e min favoritt i x-factor! 🙂 Heier på dæ, og håper at du vinne hele skitn 🙂
  Beundrer sangstemmen din og måten du framfører sangan dine på! 🙂
  Forresten, så syns æ at du e superkjekk 😉

 • Heii!
  Heie suuper masse på dæ, du e best av absolutt alle!!
  Du kjems t å vinn hele x-factor, Ja, du e bare bæst!
  stemme på dæ hver gang! 🙂
  du syng så utrolig bra og fint!

  Masse masse masse lykke til i Finalen!!! <33

 • du er så søt Atle! 🙂 håper du vinner hele driten! <3

 • Du er min favoritt jeg stemmer på deg vær gang:) Du kommer til og vinne:) det håper jeg:) Lykke til du er BEST:)<3

 • Kine

  Atle <3 Du er så KJEKK!
  OG DU VINNER X FACTOR 😀
  Jeg skal stemme masse 😀
  😀

 • Ida

  Hei!

  stemmer på deg HVER fredag!!!!!
  Du er helt RÅ til å synge! Og du er jævlig kjekk! <3
  Skal stemme masse på deg i kveld! <3
  Kjempe fan!

 • Christine og Gøril

  Atle, du burde heeeeeeelt klart ha vunnet x-factor!!!! Du er helt syk til å synge, og vi digger deg 🙂 Gleder oss til å kjøpe cd’en din! :)))))

 • Camilla

  Hei Atle.. Du er bare helten min! Fineste smilet, flotteste personligheten ! Du har nok ikke bare smeltet mitt hjerte, men hjerte til alle andre her i landet.. Jeg lurte på en aldri så liten greie, det har seg nemlig sånn at jeg er ekstremt fan av Three Doors Down, hadde ikke du kunna synga en sang av de? If this was your las day, er jo bare ekstraordinær og ubeskrivelig, den sier så sinnsykt mye om mange menneskers hverdag.. Tror den sangen passer deg perfekt 😀 Kleem

 • Torill Nordeide

  rååååå heeeelt råååååttt…. kommer på konserrt tvert me nokka slikt… frysninga langt opp ette øran.. kuuult

 • Truls minutt for minutt

 • Utrolig bra!!!! Ingen over, ingen vedsiden……..

 • nice truls

 • nice one truls

 • N9 !

 • hva er flaueste du har gjort i skal vi danse?

 • hva er det beste minnet med skal vi danse?

 • Anonym

   bra

 • Anonym

  Atle er snil mot kari!

 • Anonym

  atle vinner

 • Som Chelsea-fan kunne jeg ikke vært mer enig. Det er for mye søppel i Chelsea-stallen. Vi har en spiss som ikke scorer. En av verdens beste keepere som har begynt å lekke som en sil. En forsvarsmur som blir revet ned fort som fy. Og et midtbaneledd som sliter med kreativiteten. Jeg vet ikke hvem som har skylda, spilllerene eller Villas-Boas. 

  Å vinne trofeer en sesong betyr ikke at man alltid kommer til å vinne trofeer. AVB kom nok inn litt for tidlig i Chelsea. At han kommer til å bli solid om 20 år er det ingen tvil om dersom han fremdeles er i live. Men Abramovitsj er neppe så tålmodig! Kjøpet av Fernando Torres og Chelseas managerhistorikk viser det.

  Søppelet må vekk for å få Torres og Villas-Boas til å fungere. Jeg har liten tro på noen av dem, men tror Chelseas situasjon blir langt bedre om spillerene som er både over toppen og over 30 forsvinner. 
  Fra utsiden kan det se greit ut å beholde Lampard og Terry. Det er lojale Chelseagutter som brenner for laget først og fremst. Skulle de forsvinne så blir det til Kina eller til sin egen stue foran TV-skjermen. De som må vekk er derimot, Ashley Cole(langt over toppen, sesongen hans har vært begredelig), Didier Drogba forsvinner dit han for penger, Malouda MÅ ut. Bosingwa og Paolo Ferreira begredelige backer som taper hver eneste hodeduell. Passer fint på Juniorlaget til Haugesund.

  Tv2 skrev om stallrydding i sommer, og jeg ønsket så inderlig at det var sant! For nå skjer det, det som alle skrev i sommer. At AVB ikke klarer å holde the big boys i sjakk. Bli kvitt de spillerene som er nevnt. Få inn unge spillere som presterer og samtidig har en framtid i flere år. Hvorfor vi ikke brukte pengene på Aguero framfor Torres er fremdeles rart for mine øyne. Abramovitsj ser tydeligvis mer på navn enn på prestasjoner.

  Hva vi skal gjøre med spillere som Cech, Essien og ikke minst Luiz er vel mer uvisst men jeg har tro at de fremdeles har mulighet til å komme på et greit nivå.  

 • Siste nå er Rafael Benitez på vei til Chelsea !  Chelsea kommer grusomt tilbake 2012-13:) Voksne spillere med hår på bryste skal ha makt i garderoben . Spillere som John og Frank er trenere i Chelsea om få år.Chelsea vil alltid være et lag som svinger i prestasjonene og vi tar noen nedturer.Vi som holder med Chelsea er vant med opp og ned turer:) Nå er det lit slit men ingen krise. Come on Chelsea:)

  • Eh? Jo, det er krise, vi spiller elendig og ligger altså på en femteplass..uten CL neste år, er det fullstendig krise både sportslig og økonomisk. Chelsea har investert MYE og hvis vi ikke klarer å kvalifisere oss for CL, er det trist, tragisk.

   Rafa er forøvrig ikke på vei. Ikke er han velkommen heller.

 • Når Mancini benket Tevez fikk han skryt, når AVB benker Cole, Lampard og Essien for han straff.
  Galskap

 • Pato – Drogba
  Podolski – Malouda
  Moutinho – Lampard
  Baines – A. Cole

  • Anonym

   Som Chelsea-supporter er jeg ikke interessert i å bare kjøpe inn stjerner som vi tidligere har gjort, spesielt ikke utenlandske spillere. For at laget skal ha noe sjel og supportere skal kunne kjenne seg igjen i laget, så trenger vi å bruke fler av spillerne fra ungdomsakademiet vårt! Sturridge var et røverkjøp da han ikke fikk spilletid i City, McEachran har et stort talent, Bertrand har vist seg som en fremtidens Ashley Cole. Men problemet er at ingen av disse spillerne vil bli stjerner uten å få spille kamper!

  • FEIL 

   Lukaku – Drogba
    – Malouda
   McEachran – Lampard
   Bertrand – A. Cole
   det er så mye spennende som kommer opp fra reservelaget/u18 nå må de få tillit for det er de som brenner for klubben ikke dyre overprisede primadonnaer

 • Anonym

  Det er ikke “gammeldags” at 34 år og ingen erfaring som toppspiller kan bli problematisk i en klubb som har vært blant topp tre de siste 5 årene minst, når laget ikke leverer.

  Det er riktignok mange av dem som er mett, og over “the top”. Det er også et faktum at laget har fremstått helt uten fasong i store perioder, og hvis disse spillerne vender seg mot treneren er det uansett et merkelig argument at spillerne må gå, selv om det selvsagt er i en annen kontekst.

  Dette er stallen han har fått utlevert, og det er ikke noe som heter at “dersom og hvis” han hadde fått muligheten til å fornye laget, ville det sett annerledes ut. Ingen manager får alle sine ønsker oppfylt, og sjangsen for at dette laget skal bare være en “midlertidig” løsning til Villa Boas har fått fornyet og spilt inn en ny tropp er lik null.

  Han ble hentet for å levere med dette laget, og det makter han ikke.Det er sikkert dønn “urettferdig”, men slik er altså virkeligheten i dette gamet..

 • Feil. Andre Villas-Boas ville hente Moutinho, Pereira og Falcao. Det var hans største ønsker! Han ville bygge et helt nytt lag, med en helt ny filosofi. den kjedelige diamant formede 4-4-2 formasjonen som Chelsea har brukt siden Mourinhos dager skulle erstattes med en angrepsvillig 4-3-3. og jeg tror at han hele tiden har innsett at Terry og Lampard ikke passer inn i det systemet, derfor ville han ha Porto-spillere han kjente godt fra før og som kjente hans filosofi. I stede for Moutinho kom Meireles, Falcao glapp, og i stede blei Lukaku hentet inn. Her mener jeg første del av planen hans sviktet. det faktum at Meireles ble et hastekjøp på overgangsvinduets siste dag mener jeg også styrker min teori. Cahill ble for dyr for Chelsea i sommer, da Bolton priset han til 20 millioner pund, men nå er han på plass og Chelsea har en fantastisk ballsikker og spillende duo i han og Luiz.

  Jeg har sakt at Boas trenger tid, og at ikke all skylden skal legges på han, for Chelsea er faktisk like dårlig og like lite samspilt som forrige sesong. Ryggraden må knekkes opp. Terry, Lampard, Cole, Cech og Drogba har for mye makt, og noen av dem, om ikke alle, burde sendes på dør. På samme måte som Alex Ferguson har kvittet seg med verdensklassespillere som Nistelrooy, Stam, Beckham og Keane fordi han mente de så på seg selv som større en klubben. 

 • Anonym

   Vel, Boas ble mest sannsynlig ansatt på grunnlag av at hans filosofi harmonerte med Abro sine ambisjoner, og hans visjoner om hvordan Chelsea skulle se ut. Abro sine visjoner om hvordan kjærlighetsbarnet hans skal fremstå har lenge vært i utakt med både trenere og spillere. Jeg vil påstå at det var dette som var den bakenforliggende årsaken til Mourinho sin bortgang fra klubben, den tunge perioden før Mourinho ble avløst/enighet fra sin kontrakt var bare en legitim unnskyldning.

  Nå har Abro famlet i mørket en stund, og den ene treneren etter den andre har fått smakt sverdet. Nå har Chelsea oppnådd fantastiske resultater i denne perioden, men symptomene på at noe ikke har vært helt bra har vært der hele veien. Slik jeg husker det var Chelsea veldig gjennombruddshissige i starten av Mourinho sin periode, men utviklet seg til å bli et kalkulerende maskineri. Det har vært perioder hvor spillet har vært bedre, men jeg synes i det hele tatt at man ikke har utviklet seg nok fra den siste perioden med Mourinho som sjef. Endog har de hatt så mye kvalitet i laget at disse lagmessige svakhetene har blitt kamuflert.

  Endog blir disse svakhetene veldig tydlig når disse bærebjelkene taper seg i kvalitet og innstilling. Når man sådan ansetter en trener som har til hensikt å spille en stil som krever mer bevegelse, større forflyttningsevne, høyere tempo og mer fleksibilitet, ja da kan man lett hente metaforer fra starten av den industrielle revolusjonen. Disse bærebjelkene som en gang var så viktige sliter med å omstille seg, men samtidig er egoet altfor stort til å være ydmyk, og da blir det fort konflikter. Til forskjell fra blant annet Giggs og Scholes som ikke sutret, men fant ut at hvis de skulle være med på det her måtte man stikke fingern i jorda og utvikle seg videre.

  For denne forandringen vil og må komme, og skal man da kvitte seg med det som representerer framtiden, eller skal man tviholde på en gammel storhet som ikke vil omstille seg? Det er imperier som har gått til grunne pågrunn av en slik stahet, og da kan vel også Chelsea gjøre det hvis man ikke gjør noe med det. Denne prosessen burde startet for lenge siden, men nå har man overlatt ansvaret til en en forholdsvis urutinert trener, og utad får han bemerkelsesverdig lite støtte. For den neste treneren må ta akkurat den samme kampen, hvis Boas blir den tapende part, om ikke Chelsea vil råtne på rot.