Det drar seg til!

hei alle sammen!  Håper dere har det fint! Nå er det jo snart fredag igjen, og vi er på liveshow nummer 6! Ganske sykt at jeg fortsatt henger med må jeg si! Dere aner ikke hvor mye det betyr for meg, og jeg er evig takknemlig for at dere stemmer på  meg! Man merker jo at vi blir færre og færre, og at konkurransen blir tøffere og tøffere! Nå er vi syv ufattelig sterke deltakere igjen, og det gjelder mer en noen gang å prestere! Det er blir jo selvfølgelig et enda høyere forventningspress også, så ja, det er mye press for å si det sånn!=P  Jeg merker også mer og mer hvor mye dette betyr for meg, og hvor mye jeg vil dette! Skal gjøre mitt aller beste i morgen, og jeg håper dere blir fornøyd og stemmer meg videre!!!

Take care!!

Snakkes!

 • Veronika

  Heei Atle

  Lykke til på fredag
  skal nedover og se på.

  Klemz Veronika

 • Jay sean

  Halla man
  Du Rocker X-Factor!
  Lykke til på fredag.
  – O Sean

 • Kamilla

  Lykke til i morgen, Atle 🙂 Skal stemme masse på deg 🙂
  Du er best, og jeg er rimelig sikker på at du vinner X Factor!

 • Thomas

  Hei!

  Håper du vinner hele sulamitten!!

  Du har imponert stort, og jeg var veldig spent den gangen du skulle synge sex on fire. Jeg hadde sett den bli sunget av en annen deltaker i england var det vel, Jamie “Afro” Archer (du har sikkert sett den. 🙂 ), og han gjorde en veldig bra versjon av den, jeg ble voldsomt imponert over hvordan du gjorde den låta minst like bra som han. Det beste jeg har sett på x-factor så lenge jeg kan huske!!

  Keep it up!!

  You rock!

  vennlig hilsen

  Thomas

 • Emilie

  Hei Atle 🙂
  Jeg heter Emilie og er 5 år gammel. Jeg synes du er kjeeempe flink til å synge,og jeg er blitt glad i deg jeg 🙂
  LYkke til i morgen 🙂
  Gleder meg masse til å se på.Jeg har f¨ått vannkopper å må være inne hele dagen.Er litt kjedelig så da er det kjekt det er x-factor imorgen hvertfall 🙂
  Håper du vinner hele x-factor 🙂
  HEIA ATLE!!! 🙂

  Klem fra Emilie,5 år. 🙂

 • stig

  du rocker kompis.. stå på !

 • marita ;L

  Du må ikke bekymre deg for stemmer, for det blir det nok av! Du har vunnet x-factor for meg, iallefall!

 • karoline

  Hei jeg skal se på på fredag:-d

  Du rocker!!!

 • Nora

  Hei Atle! Tror det kommer til å bli veldig bra imorgen og kommer til å heie på deg! Du er allerede en stor artist for meg og håper virkelig du kommer til å gi ut masse plater uansett hvordan det går i X-Factor fordi du er utrolig god og har en helt rå stemme! Masse lykke til Atle! Heier på deg! 😀

 • stine

  Heisann, gleder meg virkelig til fredag. gleder meg til å se at du rocker scenen. stå på du vinner nok hele sulamitten! du har hvertfall min stemme!
  rock on!

 • Heei 😉

  Du er bare helt syk ! Gleder meg til og se hva du kommer til og gjøre til fredag ! du her bare helt rååååååå ;D !!!!

 • Invi

  Utrolig… morsomt sangvalg denne uken, må jeg si. o.O Opprør mot at kommentarfeltet ditt fylles med låtønsker, kanskje? Om du ville kunne du jo ha blitt tidenes mest populære menneskelige jukebox.

 • Riesto

  Du slutter ikke å overraske du Atle 🙂 Din versjon er jeg veldig spent på!!!
  Liker Invi sin kommentar :))

 • anonym

  både spent og redd. Umbrella til en rockstjerne? er det mulig? men men, vi får se i kveld hvordan du presterer men den jentesangen. Håper du syger bra men likevel, stemmer jeg alltid på MO. Lykke til Atle

 • ingrid

  Vi stemmer på deg, vi vettu, Atle! Du trenger ihvertfall ikke å være redd for å ryke ut ; ) Heia, Atle!

 • Bettsy

  Lykke til i kveld. Gleder meg til å høre deg synge Umbrella. Spennende valg av låt…. 🙂

 • dansejenta

  Hei Atle ! Du eier alle på x-factor! Du er bare best<333 🙂

 • Dude du er den beste vokalisten som har kommet i Idol/X-faktor sammenheng siden vi fikk Kurt Nilsen, hands down!

  Stå på du har en lysende karriere foran deg uten tvil!

 • Jente 16

  Du kommer til å klare deg bra i kveld 🙂 Du er BEST!!! Heier på deg 🙂 Stå på 😉

 • Spenstig låtvalg må jeg si! Gleder meg til å høre:)

  Masse lykke til!
  tvi tvi

 • Ina

  Du lyser virkelig opp noen kjedelige sykehusuker, og gjør fredagskvelden magisk!

  Lykke til i kveld, Atle! =D

 • anonym

  ble skuffa i kveld likevel. låta passa ikke. dessverre for meg

 • Atle! du er så flink 😀
  kjempebra i dag, kult robin bli med 🙂
  dere er så søte ;*

  Menne, kan du ikke synge en av dine egene sanger a? digger aspera!

  og en ting til, kan du ikke ta opp når du synger den ”sammen vi har et håp i sammen om at det skal bli fred på jord” du var så herlig da!

 • M 18

  Atle, du er dritdeilig. Og stemmen din er syk! 🙂

 • Pia

  Kjære, kjære Atle!

  Det er en måte du kan utmerke deg skikkelig på og gå forbi Mo. Syng “Love Hurts” med Nazareth!
  Du kommer til å blåse parykken av hele Norge, for den stemmen du har er helt vanvittig bra! Det har bare ikke kommet godt nok fram ennå!

  Det er IKKE mange artister på kloden som kan synge “Love Hurts”, men det kan du:)

 • Steinar

  Hallå. Jeg pleier å høre må samme type musikk som du synger. Det jeg syns hadde vært fett, er at du hadde prøvd å synge 3 Doors Down – The road i’m on. Det er en J…… Bra sang;p men som sagt, syng det du føler for og liker.

  Mvh Steinar

 • Jannike

  Hei jeg ville bare si masse lykke til i kveld. Vi heier på deg, spesielt min datter Christina på 5år. Hun blir helt rar når hun ser deg på tv å sier…åååå han er bare sååå kjekk! Det er skikkelig søtt. Hun er en stoor fan av deg. Så lykke til!!!

 • Atle er drit kul å eie noe sykt mye!det er bare å ha troa på deg sjøl så vinne du..Atle <3

 • Atle, du kommer til å vinne hele xFactor. Du er hvertfall helt klart den beste. Jeg så deg akkurat på tv, du har en utrolig fantastisk stemme og Umbrella er en sang som er utrolig bra, og den ble enda bedre når du sang den c:

 • hei atle eg er så fen av deg eg har skreve atle på handa mi:)

 • robin

  hei atle jeg heier på deg jeg stemmer vær fredag minst 50 ganger det er sant håper du vinner

 • Andrea

  Du er best Atle

 • emilie

  Hei Atle 🙂
  Jeg har et sang ønske at du kanskje kunne synge Nickelback med ”If to day was your last day” eller ”How you remind me”. Hadde passet stemmen din utrolig bra 🙂 + Jeg heier på deg, tror du vinner.
  Hilsen Emilie 16

 • Heidi Kristiansen

  hei atle 🙂 du e faen meg så go å flink jo
  du komme t å vinne hele x-factor uten tvil, tror eg kje har sett en så bra artist i norge som deg , me trenge rocka artist i norge:)
  stå på videre 🙂
  btw du e døds deilige damn du e fine 🙂 drømme gutt e du jo
  hilsen heidi 24

 • Torill

  Hei Atle.
  Synes du gjorde det bra med Umbrella i kveld. Du er uten tvil den beste deltageren i X Factor. Kom med forslaget til mentoren din om å synge Jon Bon Jovi eller ACDC neste gang. Da vinner du hele X Factor. LYKKE TIL VIDERE. Krysser fingrene for deg.

  Hilsen Torill

 • Caroline

  syns du gjorde en utrolig bra jobb i dag=)

  stå på!

 • robin

  hei atle har et par ønsker du kanskje kunne synge jeg hadde likt vis du hadde synget ironmaiden:the number of the beast btw du er best du vinner helle driten as

 • JOHANNA

  HAHAHHA DU ER DIGG, å du synger helt fantastisk :DDDDD

 • Karoline

  Tror du hadde passet til å synge sanger av volbeat!

  Du har en så sykt råå stemme! Du er kjempe flink ;D

 • Emil

  Du har gjort en kjempe jobb!!! 🙂 hilsen Emil.

 • herreguuuuuud så god du er…………………………………

 • du er så sykt kul asså

 • hade skal se atle rule til neste runde…atle<3<3<3<3<3<3<3

 • Johnny E

  du er nr 1 enkelt og greit!!!! 😉

 • Rita Heian

  Du er bare helt rå Atle………stå på……..:)

 • Hei atle:)
  du er syk til å synge, digger tattttisene til deg og robin! dere er helt råe:) digger deg så utrolig mye 🙂 håper du virkelig vinner x-factor!! fortjeeneeer det så sykt! sier alltid til pappa “drømmeguttttttteeeeeeen i verden”! goooo deg;D

 • Morten K

  hei atle.Du er kjempe flink. jeg ser på deg hver fredag .syns sangene dine er tøffe.|

 • Marcello

  Hei Atle, du er så god til å synge

 • Kjersti Ystheim

  Jeg må bare si at du har bevist gang på gang, men i dag tok du kaken for min del. Den versjonen du gjorde med Umbrella i kveld er bare sinnsykt mye bedre enn originalen:-) Vi digget deg her i stuen, både mannen og jeg. Du er veldig flink, Atle. Vi stemmer på deg og håper at du kommer veldig langt:-)

 • Råkul opptreden i kveld. Digger at du holder deg til rockeimaget ditt.
  Håper du vinner hele sulamitten!

 • Emma

  Hei du.
  Bare ett tips: jeg er kansje ikke en guttefrisør men kansje du skulle roe deg litt ned med den sveisen du har

  Emma

 • Ian Engebretsen

  Hei, jeg er en gutt på 6 år som går i 1 klasse på Ytre Enebakk skole utenfor Oslo. På tirsdag skal vi lære om bokstaven A og vi må ha med noe som begynner på A. Lurte på om jeg kunne ta med deg, så jeg fikk mammaen min til sende deg en melding på bloggen din. Jeg synes du er veldig flink til å synge. Vi heier på deg og Hans.
  Hilsen Ian

 • Hei! er en jente på snart 9 år jeg går i 3 klasse.. håper du vinner hele greia. Du er helt råå.. Fint du sang umbrella. Det er en av mine favoritt sanger. Du må forsatt stå på :)) Heier på deg Heia Atle Heia Atle!!!!!!

  Store klemmer fra Claraa<33

 • J16

  Du var DRIIIIIT rå i kveld 🙂 Du ruuuler 😉 Du er bare BEST!! Stemmer på deg hver fredag 🙂 Lykke til 😀

 • du var helt utrolig stemmer minst 5 ganger hver gang…

 • Mats fra ulefoss

  Den jakka du brukte på fredag 12.11.10 hva heter den jakka?????????
  Plisss Svar………… 🙂 🙂

 • emma

  Hei ATLE du er såååååååååååååååååååååååå FLINK til og synge. Med den SEMMEN ER du HELT RÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! på SENEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

 • Mikael

  Syns du kan synge Kings of Leon – Use somebody en av fredagene !;)

 • Renate

  hei
  du er mia venn og min søte snille sanger som eg elsker å høre på eg heier ¨på deg og kan sangene du synger uttenat hilsen renate på 12 år i bergen

 • Nita

  Hei! Du har en veldig fin stemme. Syns du skal synge “Sex on Fire” med Kings of Leon, den er veldig bra, og den hadde passet til deg! 😉
  Lykke til videre!

 • janne

  hadde vert gøy og fått høre deg synge sonata artica med replica:O) du er sinnsykt flink til og synge:O)

 • Jan Frode Rønningen

  Du Atle!

  En låt som hadde vært kult om du tok, og rocka litt opp er Shout med Tears for Fears.
  Det er en låt som man kan gjøre ganske mye med, og som vil kunne bli dritkul.
  Bare se hva denne jenta gjorde med låta: http://www.youtube.com/watch?v=2Xw9qVTl_Nw

 • Lise

  Hei Atle!
  Synes The Captain av Biffy Clyro hadde vært en bra sang til deg 🙂 Håper du vinner foresten 🙂

 • Jan Frode Rønningen

  Jeg skrev her isted, og ser at det er mange som gir deg anbefalinger. Dritkult, og bra anbefalinger. Men hvorfor ikke gjør en twist? Gjør noe som ikke folk forventer av deg? Håper du så videoen som jeg sendte deg link til. Hun blander 2 låter til 1, og får det til å høre helt fantastisk ut. Her er linken til videoen en gang: http://www.youtube.com/watch?v=2Xw9qVTl_Nw

 • Ann Katrin

  Hei Atle!

  Hadde vært utrolig rått å høre deg synge Jealousy eller Honestly av HAREM SCAREM.

  Kjempebra sunget av deg ikveld forressten! Og Ikke minst når du sang “We all die young” av Steel Dragons. Den filmen er kjempe bra!

  Lykke til videre!

 • Atle: Hva med UGLY KID JOE, og denne låta?
  http://www.youtube.com/watch?v=byEGjLU2egA

 • Trond

  så godt å se at en i den typen musikk som er mitt hjerte nærmest.
  en ydmykt ønske om låt som jeg trur du kan synge er :
  Edguy – hymn
  ( egentlig en sang av Ultravox, men Edguys versjon ermere rocka ):
  http://www.youtube.com/watch?v=AXcEKJX5ldk

  Ønsker deg all lykke og heier på deg.

 • eller norske SPAN’s “FOUND”

 • Anne

  At det går ann å synge så bra, og være så rå på cenen. Er 53 år gammel, men ung i musikksmak! Stemmer og heier på deg! Du er fantastisk!
  Passer vel bra til å synge Nickelback og creed tenker jeg! Anne!

 • Please, IGGY POP “real wild child”, (original var vel en 50 talls kis)
  http://www.youtube.com/watch?v=def3ob2h-1s
  eller noe med Billy Idol hadde vært rått for deg
  rebel yell: http://www.youtube.com/watch?v=fv0_BoXt3kU
  white wedding: http://www.youtube.com/watch?v=tgFh4RHgn0A

 • Cecilie

  DU EIER !
  jeg digger deg, stå på. du har en særegenhet som nesten ikke fins innenfor musikk lenger.
  du leverer hver gang! Jeg syns den siste opptreden du hadde var den beste. Drit i karlsen!
  DU VINNER LETT.

 • Dritbra denne fredagen også Atle!:D Hadde vært rått å høre deg synge “Number of The Beast” eller noe i den duren!:D

 • Emma

  Hei igjen Atle.
  Hvor mange år er kompisen din Robin.

  Emma

 • Camilla

  hei Atle!
  Jeg heier virkelig på deg, og håper du vinner hele x-factor.
  Du sier at det er noen syke deltakere med nå, men du er den sykeste. Jeg kjenner det kribler i magen når du skal synge! Du er fantastisk!!
  Stå på 🙂

 • Hege

  Hei Atle 🙂 Er sikker på at du ville taklet denne låta nydelig, en av mine favoritter http://www.youtube.com/watch?v=T6oKhMPemjY 🙂

 • Jamie

  Hei

  så din opptrenden med Sex on fire SNAKK om RIP OFF fra jamie afro i Xfactor UK! så uorginalt!

 • Lilly

  Atle. du må bare slå til med denne av bon jovi- bed of roses http://www.youtube.com/watch?v=9GMxoiHBjPo&feature=related
  bruk din råhet i stemmen å klemmetil på reff. hører deg alt synge den!!!

  ønsker deg lykketil!!

 • Cecilie

  Jeg digger at du gir ALT hver gang!
  Har jeg en dårlig dag på fredag, så setter jeg meg forran tv’en å ser på deg synge, da blir dagen min til den beste i hele verden!
  DU VINNER, ATLE!
  STÅ PÅÅÅ!! 😀

 • Silje ! :)

  Heisann Atle : ) Du er super på scenen også med Robin !! : D Vis noen her syntes Robin var drit flink på gitaren , så da burde dere høre på sangene til Above Symmetry !! 😀 Jeg heier på deg ! :o)

 • Hei Atle <3
  Du er en konge til og synge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Å du må bare komme videre i konkuransen du er kjempe filnk til og synge<3
  Jeg og pappen min stemmer på deg hele tiden å hører på sangene du har synget<3

  HÅPER DU KOMMER VIDERE I KONKURANSEN ATLE!!!!
  VI STEMMER PÅ DEG( meg og pappa)

  Hilsen victoria 9-år
  Blir kalt viccy og vic!!<3

 • tom

  Hei atle!
  Du er en konge til og synge<3
  du har helt RÅ stemme!!!

 • Hei Atle!
  Lykke til<3
  Gleder meg til og høre stemmen din igjen!!!!!!!!!

 • Gleder meg til høre deg synge<3

 • Gleder meg til og høre deg synge<3

 • DU ER HELT RÅ!!!!!!!!!!!!

 • Vaako

  Hallois atle, jeg bare lurte på har Aspera noe egen nettside, ønsker å følge bandet og kjøpe plata=) har hørt de fleste låtene og de er drit bra=) prøvde å søke dere opp på myspace uten noe hell XD

 • Else

  Dude, du var fantastisk på Umberella. Heldige oss som fikk høre den mange ganger!
  Når du har hestehale, ser du forresten syykt ut som mannen fra Mulan! http://i185.photobucket.com/albums/x66/aerial16701/cartoons/mulan/mulanandshan.gif
  Jane var enig med meg! ;D

 • Hilde

  Jeg liker deg….. 🙂

 • Stavi

  Hei Atle.
  Synes du er klart best i X-factor.
  Her er noen få eksempler som du kan vurdere å synge senere i konkurransen:
  Sonata Arctica- Peacemaker(Power Metal) eller Nickelback/ Bon Jovi. Tror det vil passe til stemmen din. Stå på:)

 • Silje

  Du er rå Atle 🙂 Håper du vinner hele Norge 😉
  Håper også vi får høre deg synge Hinder, evt lips of an angel. Din stemme til den sangen…Priceless 🙂
  Lykke til videre 🙂

 • Maren

  Du er utrolig kjekk! Du er så tøff at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre 😀
  Jeg håper du vinner x-factor fordi du har x-factoren!

  Også har du en helt utrolig stemme! Du gir alt, og
  jeg håper framtiden din blir masse konserter, album og at du får det
  flott! 🙂

  Hilsen Atle’s største fan (:<3

 • Atle du er råest bare råest du du er den beste:) du er kul hilsen Daniel.:))

 • du hvar flink i går>3

 • Hei Hei Atle <3
  Du er helt RÅ til å SYNGE!!!!!!!!!!!!!!
  Å jeg elsker å høre deg synge atle!!
  <3<3<3<3<3

 • Hei Atle !

  Jeg håper at du leser denne kommentaren:)
  Pappa jobber sammen med pappaen til Robin så jeg skulle få autografen din!
  Jeg er veldig sikker på at du vinner x-faktor!

  Jeg syntes du skal synge noe av metalica eller kiss:)

  Stemmer på deg !

 • ME!
 • 200

  DU ruler. jeg syns virkelig du skal synge long live rock n roll av rainbow eller rock n roll children av dio

 • Ta også syng “Cemetery Gates” av Pantera da! En av verdens vakreste metallåter noensinne. Pluss at du er jo prikk lik min store helt Phil Anselmo, som var vokalist i Pantera. Sjekk den ut er du snill, hvis du ikke har hørt den allerede, noe som burde vært obligatorisk 😉
  Du får min stemme hver enste fredag!

 • Ta også syng “Cemetery Gates” av Pantera da! En av verdens vakreste metallåter noensinne. Pluss at du er jo prikk lik min store helt Phil Anselmo, som var vokalist i Pantera. Sjekk den ut er du snill, hvis du ikke har hørt den allerede, noe som burde vært obligatorisk 😉
  Du får min stemme hver enste fredag.

 • kjell

  Du må synge Closer-kings of leon

 • Kamilla

  Hei Atle jeg lurte på om du kunne spørre hun som danset for deg på fredag 12.nov om hvor hun har kjøpt kjolen sin. hehe syns den var rå tøff så vil gjerne ha en lik.

  ellers må du bare stå på, for du har talente.

 • Lene

  Hei Atle! Du var fantastisk på fredag, digger deg! Håper du skal synge “If I had you” av Adam Lambert en gang! Tror det hadde passa deg veldig bra. Stå på videre!

 • Hei Atle!

  Vet du? Jeg digger deg jeg : )
  Du er helt rå altså, digger stemmen din! Prøver å stemme på deg på hver sending, selv om det ikke er like lett å få med seg programmet hele tiden, så prøver jeg så godt jeg kan! Håper virkelig du vinner, for det fortjener du virkelig! Og igjen, JEG DIGGER DEG!! 😀

  Hadde vært morsomt om du hadde sunget “Bed of roses” av Bon Jovi, den passer deg perfekt, og den er utrolig lett og lære seg, i tillegg er den utrolig fin også <3

  Lykke til videre, jeg digger deg (igjen) 🙂

 • Aggi

  hei Atle:)
  Syns du skulle sunget noe av Kaizers:) Det hadde vært helt perfekt <3
  Ellers må det sies at du er min store favoritt, vi heier på deg hjemme hos oss 🙂
  Stå på videre:)
  Klem 🙂

 • Hei 😀 Håper du vinner X-factor 🙂 Det tror jeg du gjør du er jo kjempe flink å synge 😀 Jeg stemt på deg men jeg vet ikkke vor mange ganger i dag da ca 8 ganger eller noe 😀 Har stemt noen andre ganger også:D men da sstemte jeg på deg og Mo 😀 men nå heier jeg på deg 😀

  Lykketil Atle 😀 Klem fra to jenter som er stor fan av deg 😀

 • iselin

  du er pest du råka på senen du er søt lov ju jeg åper du vinner ele x faxtor yoyoyoyoyoyoyoy

 • Sara

  Du er så syyyyykt flink til å synge, herregud , du kommer nok til å bli en internasjonal stjerne med Dit stoore og fantastiske talent, jeg får frysninger av å høre stemmen din og måten du synger på Perfekt , rett og slett 🙂

 • Du har en helt fantastisk stemme. Jeg er egentlig veldig kritist til personer som synger den sangen, spessielt siden den er så vanskelig. Men du klarte det helt perfekt! 😀

 • Så nå røyk du ut… min favoritt!!
  Gi ut plate jeg kjøper garantert 🙂

  lykke til videre!!!!!

 • Anonym

  Hei Maria! 

  Det var så synd at du røk ut i dag! Du har en så vakker stemme og er ei utrolig nydelig jente. At du i tillegg har klart å stå på slik med to små barn, det står det virkelig respekt av! Jeg har to små selv, så jeg vet hva det innebærer…;-)

  Har lyst til å si at anonym hets og negativitet på nettet er forkastelig! Det dreier seg kun om misunnelse. Du har alt, og det er det mange som har problemer med å takle. Stå på videre! Vi kjøper plate, vi. 🙂

 • Anonym

  Så nydelig og fint laget av gutten din! Det hjertet gjorde iallefall at mammaen sang helt fantastisk idag og fikk meg til tenke over på mange gode ting.

  Det som sønnen din laget til deg kan være et tegn på at du skal finne lykken i deg selv og finne glede i være sammen med familie og at du kan føle deg like stor der som på scenen. Like mye lykke, utfoldelse.  Barn er så kloke og jeg tror det er viktig at bidragene dems blir sett på som dypere enn bare good luck og sånn! 🙂
  Ønsker deg lykke til videre, Maria! 🙂

 • Anonym

  Du bør være STOLT over innsatsen din i årets Idol, kjempebra opptreden i dag. Jeg var imponert! Er sikker på at vi får høre mer fra deg. Lykke til videre! 🙂

 • Du var helt fantastisk idag Maria!! Ingen av de andre i konkurransen er i nærheten av så talentfulle som deg! Det er at du røyk blir bare for dumt, når du HELT klart er best.. Men samma det! Du er en helt fantastisk artist, og har fått utrolig mange fans, så bare stå på videre 😀 
  Gleder meg til å høre mer fra deg!! Du er herlig 😀

 • Anonym

  Bare en video som minner oss på hvor god han var!
  http://www.youtube.com/watch?v=tflOSUnx3mw

 • Anonym

  Jeg kommer hvert fall til å tenke på Ronaldinho som en av verdens 5 beste gjennom tidene. Står idag som mitt største idol og forbilde. Glemmer aldri smilet, væremåten og gleden kombinert med den blendende teknikken, blikket og finessene. På maks nivå velger jeg å sette ham aller høyest av alle. Har ikke sett sånne tekniske ferdigheter og et så stort register.

  Hadde vært ekstremt gledelig å få sett ham danse i Brasil VM 2014 sammen med Ganso, Neymar, Lucas og andre unge brasilianske stjerneskudd.

 • cara, eu nunca vou esquecer ronaldinho gaucho, ele foi o melhor jogadro do mundo, melhor q messi e melhor q maradona. A coisa e q ele mora aqui no Rio, aqui tem mulheres q nao tem nenhuma outro lugar no mundo, e as tradicoes da festa aqui pode ser maluco. Ele é da uma favela, nao é a culpa dele, nas favelas a gente nao tem nada sem familia

 •  for dem som ikke husker hva denne mannen har gjort… kan jeg fortelle gladelig at i hans storhetstid hadde han fått messi til og ligne på et lite spedbarn …. ronaldinho + el fenomeno = exelence !

 • vil si zlatan er bedre enn dem alle

 • Ronaldinho vil alltid bli husket som en av de beste spillerne igjennom tidene. 

 • Cool!