Spennende uke=)

Jeg må jo selvfølgelig takk så utrolig masse nok en gang til alle dere som har stemt meg videre nok en gang!!  Jeg er utrolig takknemlig, det finnes ikke ord!  I helgen dro jeg en tur hjem til mi kjære mor i skien for å få litt ro. Alltid godt å komme hjem til mor og få omsorg og stell. Merker at jeg er der litt for sjeldent, så må skjerpe meg litt å besøke hjembyen litt oftere!

Denne uken her er det masse spennende som skjer! I dag var vi i studio som vanlig og valgte låt til fredag, og jeg må si jeg gleder meg masse! Er veldig fornøyd med låtvalget, og tror det kommer til å bli en kul fremføring! I morgen og onsdag skal vi spille inn video-innslag til fredagen. Temaet er jo film, så har hørt noen rykter om en film-trailer…stikkord: action=P Moro!!  På onsdag skal jeg i intervju og fotoshoot med bladet cosmopolitan, det tror jeg også blir veldig moro! så med andre ord en spennende uke!

Håper dere har det bra og koser dere masse!!

Atle

 • Tine

  Kos deg masse denne uken, og lykke til til fredag!
  Gleder meg til å se hvilken låt du skal fremføre 😀

 • Tror jeg må kjøpe cosmopolitan, haha! Lykke til, gleder meg 🙂

 • Hege(:

  Gleder meg til fredag! 😉
  Håpe du vinnj heile skit´n (som vi si i trøndelag) 😀

 • Anonym

  Hei Atle! Det er en sang jeg synest at du burde fremføre noe som passer stemmen din perfekt og det er Pantera – Cementery gates fremfør den du og du kommer videre vær eneste uke ;).

 • svein

  Du var meget flink sist fredag!
  Lykke til videre!

 • Jente 16

  Håper du får en fin uke 🙂 Gleder meg til fredagen, du er BEST!!! 😀

 • Lise

  Hver gang du går på den scenen gir du absolut ALT! det er slik det skal gjøres. Du har en utrolig flott tilværelse på scenen, du gir så mye energi ut av deg selv, en positiv energi som du sprer utover og som forplanter seg hos alle.

  Stemmen din er helt rå, hvor du VET hvordan du skal bruke den, du har kontroll over hvordan du skal bruke scenen og stemmekraft. Du er helt topp Atle!

  Noen har fordommer mot tattoveringer og barbert sveis, men du får det til å
  bli noe stort, noe eget. Noe folk respekterer og liker ved deg.
  Når du går på den scenen gir du 110% vokalmessig og show.
  Fortsett slik 🙂 Lise 20

 • Aurora

  Du er utrolig flink ! Kommer til å nå langt hvis du vil:D

 • Tina

  Du er kjempeflink Atle, å du gir alt. Håper du kan synge Nickelback, da hadde du virkelig rocka scenen;)

 • Marte

  Gleder meg til å høre hvem sang du skal spille på fredag 😀
  Heier på deg!

 • Nora

  Masse lykke til på fredag Atle! Vet at du kommer deg videre nok en gang! Gleder meg masse til å følge deg videre i X – Factor! 😉

 • Iselin

  Hei Atle!

  Ville bare si at jeg synes du er utrolig flink, og at jeg har en sterk følelse av at du kommer til å vinne hele greia=). Du har det lille ekstra, det udefinerbare(X-factor med andre ord). Scenen kler deg, og du kler scenen.. Ser ut som om det er der du hører hjemme=) Gleder meg til å se hva du skal synge neste gang.. Fantastisk å høre på deg, det gir noe, og det er er veldig viktig!

  (Har du vurdert å synge noe fra Incubus? Kunne kanskje vært noe for deg.. f.eks “love hurts” eller “dig”)

  Lykke til ihvertfall =)

 • danseløven

  hei hvilken by kommer du fra? gleder meg til X factor på fredag

 • Helene Nilsen

  Hei Hei:)

  Gleder meg masse til og høre hvilken låt du skal fremføre 😀
  Masse lykke til x)

 • Karina

  Hei Atle 🙂
  jeg er helt enig med “Lise 20” ! Du står på og gir alt, slik det skal gjøres.
  Hver fredag kjenner jeg meg nesten stolt av å heie på deg. Du er jo bare best!
  Fortsett sånn og lykke til 🙂 Her i huset stemmer vi for alle penga 😉

 • Caroline

  Sjekk ut fakta på atlepettersen.blogg.no 🙂

 • Henriette

  ÅÅÅ som jeg gleder meg til fredag! 😀 Skal bli utrooolig spennende å høre hvilken sang du skal fremføre 😉 Hahahah, stemmer på deg hver eneste uke, og ikke bare fordi du er utrolig flink, men fordi du leverer hveeer fredag! 😀

 • Elisabeth

  Hei Atle 🙂
  jeg syntes du har en helt unik og fantastisk stemme, helt vanvittig bra! hadde vært stilig om du sang Guns N’ Roses – Sweet Child O’ Mine…
  Endelig noen som får rock’n frem i X-Factor! du fortjener å vinne!!! (skulle ønske du kunne spilt med bandet og for CD’n til Aspera var konge!)

 • Heier på deg!! Hvor i Skien er du fra? 🙂 Bor i Skien jeg også..

 • Jente 16

  Du er en STOOOR inspirasjon for meg 🙂 Stå på, du er UBESKRIVELIG flink! 🙂 Heier på deg, tror du vinner 🙂

 • Pia

  Du e heilt RÅ! du søng sykt bra, å verske som ein super fyr! love your tattoos too! 😉 ska stem på dæ te the bitter end.

  varme hælsninga fra trønderfan.

 • krs

  Sykt bra du synger!
  Kunne tenkt meg å høre deg synge “Sting – fields of gold”.
  Tror den hadde passa perfekt til stemmen din, selv om den ikke er rocka, menmen,
  man må jo alltids prøve noe nytt! ;- )

 • Silje

  Du bør helt klart synge noe av Adam Lambert! For your entertainment, burde passe deg bra i tillegg til at sangen både er bra og litt småsexy!!

 • kan du hilse Marion fra meg du er rå nei hva er tema i x factor?? du må videre:)

 • M

  For en FANTASTIST opptreden!!! 🙂
  You are all we need and more!!! 🙂 fyyy F så rått 🙂
  Lykke til

 • Dan The Man

  Hva med Cemetary Gates av Pantera, tror stemmen din passer bra til det.
  http://www.youtube.com/watch?v=RVMvART9kb8

 • Synd med mo som er ute

 • Synd med mo haaper du vinner naa

 • Digger deg vil stemme paa deg til du vinner. B)

 • Tonje :)

  MO RØYK UUUUT :'( !!!!!

  jeg er sååå lei meg.

  (du var flink du og atle)

 • maja

  jeg heier på deg=)

 • Heia Atle
  Vi er en familie på 4 som kommer til finalen og heier på deg.
  Ønsker deg all lykke.

  Gjert

 • Anonym

  Hei..
  Skikkelig urettferdig at du røk ut. Syns dommerne skal bestemme…så blir det mer rettferdig. Det samme skjer jo i Idol. Stå på..du er en topp jente:)

 • Jeg håper du går helt til Topps .. synes du danser kjempebra:)

 • Hei Anders og gratulerer med flotte danseoppvisninger de to siste lørdagene.
  Jeg har selv drevet med konkurransedans i 12 år, men det var rullestoldans 🙂
  Likevell ser jeg at du har fantastisk hoftebruk i latindansene – derfor lurer jeg på hvorfor du sier at: “Min kropp er IKKE bygget for dans”?
  Tvi, tvi videre
  Hilsen
  Morten Lüthcke
  Hole Kommune

 • Anonym

  naturtalent uten like:)) love you! lykke tel videre!

 • Dette var veldig trist men det er slikt vi ikke kan styre.Du var en stor favoritt, men du må først og fremst tenke på helsa. Kanskje neste år ??? Ønsker deg riktig god bedring. KLem…

 • Storfavoritt!!! Ønsker deg god bedring og håper Tv2 gir deg “gullbillett” til SKAL VI DANSE 2012 🙂

 • carina-wiklund

  Gratulerer som barteløs!!
  MEN, kan du være så snill og fortelle meg hvor du har kjøpt den hodeskalle t-skjorta du hadde på deg? 🙂

 • Deadline day i Januar.

  Husker jeg våknet opp og fikk med meg at Liverpool hadde lagt inn et bud på 30 millioner pund på Carroll. Prisen vet vi alle endte 5 milioner høyere. Men dette var noe nytt i forhold til Liverpool og overganger de siste årene. Dette var et klart bevis på at de Gillett og Hicks virkelig var ute av klubben og at de nye eierne og ledelsen i klubben var klar for å minimere skaden for et salg av Torres.

  Det at de også la inn bud på andre spillere, viste at de virkelig ville forsterke stallen og begynne å bygge et vinnerlag for fremtiden.

 • Chelsea 2-1 Man United

 • radni-Margrete

  Hei hilde. eg lurte på om eg kunne få litt fakta om deg, om kor gammel du er, kor gammel du var nårm du begynte som dyrepasser. det er til eit skoleprosjekt. helst svar FØR fredag i uke 5, helst på onsdag eller torsdag hyadde vore fint. 😉