Tilbake til start, bokstavelig talt.

Nå på fredag synger jeg At last igjen. Mange av dere som har ventet på den, og nå kan jeg endelig si at dere ikke trenger å vente lenger. Nå skal jeg ikke rote bort sjansen min. Jeg skal levere bedre enn jeg gjorde på audition, og dere skal stemme 🙂
Så ses vi i finalen, okei?

haha.

Love u people!

 • Lasse

  YES! YES! YES!
  Så perfekt timing å fremføre ‘At last’ igjen akkurat nå!
  Sjakktrekk deluxe, taktisk innertier !!!
  Hvis du klarer å gjøre den like bra som på audition blir
  det finaleplass på deg, det er jeg helt sikker på !
  Og der kan alt skje…..
  Lykke til imorgen, du skal få masse stemmer fra meg !

 • Filip

  Jeg heier på deg Annsofi! 🙂
  jepp, vi sees i finalen 😀
  lykke til i morgen, du kommer til å få finaleplass! 🙂

 • Anette

  Heia Annsofi!!! <33 jeg heier på deg, Atle og Mo <33 Håper du vinner fordi du er KNALL flink og pen (a) =D

 • Marte

  Hei:) Lykke til i morgen. Du har valgt du flotte sanger og jeg gleder meg til å høre deg synge. Håper du fremfører At last ENDA bedre enn på audition(hvis det er mulig), jeg ble iallfall overbevist om at du er et stort talent da jeg så deg på tv første gang:) Stå på! Håper på deg og Mo i finalen!

 • Nils

  Bless you, Annsofi ! 🙂 🙂

 • Pia

  Et lite tips du bør ta til ettertanke:
  De tre andre deltakerne har en ro når de kommer på scenen. De leverer et show; ikke bare en sang. Det er der du må bli bedre. Enten ser du utilpass og nervøs ut, eller som om du kjeder deg. Du må gjøre litt mer ut av deg selv, vise glimtet i øyet og smile.

  Ellers vil jeg si at Kelly Clarkson sine sanger antagelig passer stemmen din veldig godt, og at jeg likte Lullaby. Overrask oss alle i morgen med en bedre fremførelse enn vanlig. Krysser fingre for deg, og stemmer om du leverer.

 • Hei Annsofi!
  Lykke til i morgen!
  Kos deg på scena i mårrå 😀
  Mvh Silje1998

 • henriette

  Kommer å ser på deg imorra.
  Har med en plakat der det står heia Annsofi også.
  Har troa på deg!<3

 • Christoffer H

  Beast of burden med bette midler er sangen du skulle ha sunget.

 • Masse lykke til i kveld, Annsofi! 🙂 Skal heie og stemme på deg vet du 🙂

 • At last så er det Annsofi,s tur å rykke ut 🙂 Burde skjedd forrige gang.

 • Dina

  Heier på deg og Mo<3333 Får ikke sett på idag fordi jeg skal på leir i helgen men skal ta det opp på TVen og se det på nett-tv:-D

  Klem Dina<33333

 • Mie

  Heei 🙂
  Jeg gleder meg syykt til ikveld når du skal fremføre :DD
  Syns du er kjempeflink! <3
  Vi sitter hjemme og stemmer på deg alle sammen ;D
  Lykke til! <3

  PS.
  Til Dina: Her diskuterer vi ikke Mo, men Annsofi <33 :))

 • svein

  Lykke til i kveld skjønne Ann Sofi!

  klem 🙂

 • danseløven

  ja en uke igjen så er det finale jeg tror du, atle,eller hans kommer videre i finalen

 • stem på ann sofi ……..heia ann sofi du e kjempeflink stå på dette går fint. heie og på atle og mo de tre er4 best,beklager hans e håpe du går ut

 • Ave

  Hadde vært så kult å se deg og Mo i finalen. “Black” & “White” på sitt allervakreste! ♥

 • julie

  HEIA ANNSOFI 😀 stå på 🙂

 • STOOR fan dah! <3

 • Eva

  Hei Anne Sofi, du er fantastisk flink. en ting jeg vi si ,ikke noe kritikk, men hold microfon litt avstand fra munn. pga hører ikke text du singer klart.
  ellers stå på ,stolt av deg ,fra Eva som flyttet fra sarp i år. klem

 • Eva

  jeg heie på deg ,og stemme også – du er best :))

 • Eva

  En sang perfekt for deg Bonny tyler. total eclipse of the heart.

 • TrineLise

  Hei! 🙂
  Liker kjolen din kjempegodt! Hvor er det du har kjøpt den? 🙂

 • Lene

  Hvor har du kjøpt kjolen din? 🙂

 • Katja

  Fantastisk Annsofi, du leverte sinnsykt bra denne gangen, er utrolig gøy å se og å høre deg synge At last!!!!! :0))))) Lykke til videre!!! Gleder meg til du gir ut ditt første album ;0) Klem fra Drammen

 • tg

  hei er fra sarp jeg og

 • Du er så fantastisk flink! Jeg blir helt ordløs når jeg hører deg synge! Håper du vinner hele shiten 😀
  Stå på, and du your thing!

 • kan ikke du synge my lullaby igjen? du sang den såå fint og nesten akkurat som hun som synger den på ekte! 😀

 • Ingrid og Anette

  Hei Ann-Sofi!
  Vi satt og følgte med på deg på x-factor i dag (3. desember) og ble helt forelsket i kjolen din. Den var så utrolig nydelig. Vi lurer på om du kunne fortalt hvor du hadde kjøpt den. Vi synes du er kjempeflink!
  Håper på svar!

  Ingrid og Anette.

 • helle

  du er syyyk! 😮 elsker stemmen din! en christina aguilera-låt hadde passet perfekt til deg! 🙂

 • halla. jeg syntes at du er drit kul. stor fan 🙂

 • Jorunn Elizabeth

  utrolig bra sangvalg til deg,digger stemmen din,du kommer til å bli stor….

  c”,)

 • Stine

  Du sang “At last” sinnsykt bra i dag, hørte fremgangen fra audition utrolig godt, døds bra!! Håper å se deg i finalen! Ser andre har spurt, men hvor har du kjøpt kjolen, den var døds fin? 😀 Juleklemmer fra Bærum

 • Johanne

  Så flink du var denne gangen! Stemmen din passer perfekt til den sangen! Håper du kommer videre nå da!

 • emilia

  DU ER BEST ANNSOFI! <3 DU SKAL VINNE! DU RUUUUUUUUUULER!!! 😀

  -Klem Emilia <3

 • jørn

  shit ass. du er flink Annsofi, digger deg, gleder meg til du kommer ut med plate 😀

 • Christine

  Må bare si at jeg gråt da du fremførte Oh holy night,er en av mine favoritt julesanger. Håper å se deg blandt topp 2,for selv om jeg er mektig imponert over deg så har jeg en annen favoritt. Men du er en av to poersoner som har fått meg til å gråte av å høre denne flotte julesanger,så det betyr veldig mye for meg! 🙂 Lykke til videre:)

 • Heei!!! Jeg heier på deg og du er best jeg heier på:mo og atle og deg.

  GOD JUL!!!! ØNSKER JEG DERE ALLE. HILS TIL ALLE PÅ X FACTOR

 • sangene dine er veldi fine diger deg 🙂

 • julie

  du er sjempe god men det synes ikke venina mi (#)(#)(#) :):):):):);););)

 • Arvid P

  Tycker du borde dra Der Storhet Gror i finalen, och visa att du e særping 😉

 • svein

  Flott levert,Ann Sofi!
  Håper du kommer til finalen!!!
  STEM FOLKENS!!!

 • Vilde

  Lykke til videre i kveld! Hvis du går videre, bør du synge blues! Eks. Jesus just left Chicago, av ZZ Top. Tror den ville kledd deg! 🙂

 • Kikke

  Ja, du var kjempeflink! Og den kjolen var råfin! Hvor kan den kjøpes/hvilket merke er det?

 • Pau

  Hei Ann Sofi.
  Det er en fryd å høre deg synge. Du er en av mine to favoritter i X-Factor.
  Og eg håper virkelig du kommer til finalen.
  Stemmen din er unik, kraft full, nydelig. Alt på en gang.
  Tross din unge alder, det er helt fantastisk å å høre på deg.
  Eg får gåsehud, hver gang du synger.
  Å høre deg synge er REN NYTELSE!!
  Du fortjener en plass i finalen.
  Du og Atle.

 • Arne Frog

  Jeg gråte hvær gang du synger, så tusen takk, fra Trøndelag.
  Kom med CD så gleder jeg meg……..

 • Paul

  Ser fram til din første CD. Håper den kommer veldig snart.

 • Ninni

  Kunne likt å høre deg synge sanger av Tracy Chapman, min favoritt.. Tror stemmen din hadde æret hennes sanger!!

 • :)C

  Har sagt det hele tiden, du er den desidert mest talentfulle av deltagerne. Men det gjør ikke noe om du går ut i kveld. Å ha x-factor-vinner stempelet som artist er ikke bare positivt. I tillegg kan 16 år være litt for ungt for å gi ut plate og turnere/føre et “stjerneliv”. Uansett så er du et kjempetalent annsofi 🙂

 • Amanda

  hei ann sofi. jeg vil bare komme med et musikk ønske. dette er min yndlings sang. kanskje du synes den er litt barslig men. ” ill always remember you ” miley cyrus 😉

 • =)

  Hei.
  Hvor er den kjolen du hadde på deg i kveld fredag 3. desember kjøpt hen???

 • Darkmoon

  Hei..

  Jeg synes du har en flott stemme, og tror du har et stort potensiale til å bli en stor artist og gleder meg til å høre mere av deg i fremtiden.
  Min favoritt er da du sang Sam Brown – Stop… Det var en sang som virkelig passet stemmen din. og bar helt RÅ!!! 🙂

 • Thea

  Du er utrolig flink , heier på deg ! <3 Håper du vinner hele x-factor ! Du er for bildet mitt <3 Jeg nyter det å høre deg synge ! om du kommer til finalen bør du synge : Himmel på jord av Maria Arredondo , Find my way to Bethlehem av Carola 😀 kos deg , Du VINNER ! <3

 • Merete

  Fy søren du er flink! I kveld gjorde du det virkelig bra! Når du synger At Last blir jeg så glad, den kler deg virkelig! Du er råtøff, og jeg digger deg!

  Heier på deg!

 • Åge

  Heia Annsofi 😀 har egentlig aldri sett spesielt på x factor/idol, men når jeg så deg synge holy night i kveld, fikk jeg fullstendig gåsehud!! Helt utrolig! Ryker du ut i kveld, så er det skandale!

 • Norge487

  Jeg har aldri hørt noen synge like dårlig som Annsofi! Mo var hundretusenganger bedre!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Paul

  HURRA!!!!!!!!!!!
  DU KLARTE DET!!!
  GRATULERER SÅ MYE.
  VEL FORTJENT!!

 • Anonym

  Hei Annsofi!

  Må først og fremst få si at du synger helt utrolig fint! Jeg er veldig glad i sang og musikk selv. Jeg tenkte å tipse deg om en sang du burde synge neste gang om ikke den er bestemt. Jeg syntes stemmen din hadde passet utrolig bra til å synge Brandie Carlile – The story! 🙂 En fantastisk fin sang og sikkertnok super til din stemme!

  Håper du vinner dette 🙂

  Hilse tnh

 • Kristin

  Gratulerer med finaleplass!!

  Du har en helt råå stemme, og det hadde vært kjempegøy å høre deg
  synge noe av BETH HART.

  Lykke til i finalen 🙂

 • hei. jeg heier på deg!(L) jeg vil du skal synge” I miss you ” av Avril Lavigne.
  jeg vil du skal synge den sangen fordi den sangen betyr ganske mye for meg!:D
  mye hun synger er litt av det som har skjedd med meg!

 • Olav Buran

  Grattis med finaleplassen!!!

  Hvis du får sjansen til det, må du synge The Story av Brandi Carlile
  Hilsen Olav

 • Håper du kan synge hurt – christina aguilera! du hadde passet den sangen.

  digger deg!
  GRATULERER MED FINALE PLASS!

 • Marie

  Annsofi du ruler du har eid senen alle episodene av x-factor. Håper du vinner stor x-factor klem fra din største fan Marie.

 • Stian

  Gratulerer med finaleplass! Syng Firework (Katy Perry) eller Nicole Scherzinger – Poison 🙂
  Lykke til i finalen!!! 😉

 • Jorun

  GRATULERER!!!!!!!!
  Så har jeg som så mange andre et ønske om sang. Til finalen hadde det passet så bra at du hadde sunget Beatles sin HELP, men i Tina Turner stil. Både tekst og melodi ville vært deg. Når du synger med følelse, og ikke så høy og mye musikk bak, er det vidunderlig. Bare en lten tanke fra meg.
  Ønsker deg helt til topps. Klem :O)

 • martin holter

  DU ER DRIT FLINK TIL Å SYNGE OG DRIIT PEN <3 DU EIER TIL OG VÆRE 15 ÅR ASS 😉

 • Siv Aarflot

  Hei Annsofi….
  Vi heier på deg,du er veldig flink.
  “At last” som du fremførte ikveld ar godt å høre deg synge…
  Etta James er virkelig artisten du bør hente sanger fra “out of the rain” er vår faoritt.
  Ta og lytt litt på den <3 den tror jeg vil falle i smak..
  Uansett Annsofi..Vi heier på deg fra en liten familie på 3 ,bosatt på Lørenskog.
  XXXXX krysser fingre for deg!!

 • martin holter

  syng just the way you are -bruno mars. for jeg vil stemme på deg for vil bruke opp penger på tlf min så skal ste,mme på deg siden mo røyk ut ;(

 • Thea

  Du er utrolig flink , heier på deg ! <3 Håper du vinner hele x-factor ! Du er for bildet mitt <3 Jeg nyter det å høre deg synge ! om du kommer til finalen bør du synge : Himmel på jord av Maria Arredondo , Find my way to Bethlehem av Carola kos deg , Du VINNER ! <3
  Skal spele kamp på søndag og når jeg skårer skal jeg tenke på deg !! <3
  Liker at du ikke synger helt likt som alle andre .. det gjør at flere liker å høre på deg ! 😀 Tusen klemmer fra meg ! <3<3<3<3<3<3<3<3

 • Arne Frog

  Ett ønske gikk opp ikveld, hva med Tina Turner neste gang??? Stå på——-det går bra.

 • Annecken Nøland

  Hei Annsofi
  Så utrolig fin stemme du har. Første gang jeg hørte deg tenkte jeg “Sam Brown” og låten “Stop”. Spør Jan Fredrik om den om du ikke kjenner til henne. Det er vinnerlåten din. Lytt på den og du vil forhåpentligvis skjønne hva jeg mener.

  Hilsen mor Annecken som heier på deg sammen med datter Annecken,
  Lykke til!

 • Du var råbra ikveld, Annsofi. Stemte maaaange ganger på deg ikveld. Har ikke stemt tidligere, men ikveld måtte jeg bare. Var dødsfornøyd med kveldens utfall. Lykke til i finalen. Uansett hvordan det går der, er du sikret en framtid.

 • Hei Annsofi!
  Jeg er en utrolig stor faan av deg.Og vil gjærne komme med et sang bidrag jeg tror hadde passet veldig bra til din stemme:)
  Jeg hadde syntes det hadde vært utrolig morsomt og tøft om du sang sangen So what av P!nk.Dette er en sang jeg har håpet på du har skullet synge lenge!..Og jeg hadde blitt utrolig glad om du i alle fall hadde tenkt på og synge denne sangen.
  For du og P!nk er egentlig UTROLIG like.Men, med litt forsellige preg;)
  Kult om du våger.

  Linemi<33

 • Eva

  Jeg stemte på deg i hele kveld!!Nå som Mo har gått ut,er det ikke tvil i min sjel:DU BØR VINNE HELE GREIA !!!Du har virkelig en sterk og vakker stemme-så stå på,Annsofi!!
  Kunne du ikke synge noe av Beth Hart i finalen????F.eks.”Soulshine” eller “Over you”(???) DU har mye av samme sjelfulle stemme som henne,så en av hennes låter tror jeg kunne føre deg rett til topps!!!

 • svein

  Gratulerer med FINALEPLASS!!!
  Du var knallflink i kveld!!!
  Knallhard jobbing neste veke!!!
  Du er i utfordrerposisjon,og spiller du kortene riktig,kan du gå heilt til topps!!
  THE STORY,Me and Bobby M med Janis Joplin,Christina Aguilera,Lizzie,Maria
  Mena med samme som sist…..
  Valg av låter kan avgjere finalen.DU MÅ VERE LIKE MAGISK NESTE fredag:)
  Gratulere nok ein gong!!!
  Finaleklem !

 • Gerd Othelie

  Ann Sofi: Gratulere m,ed finaleplassen. Vær så snill: Syng The Story av Brandi Carlile

 • Lone

  Hei !

  Gratulerer med finaleplass!!!
  Du har en helt rå stemme.
  Vil bare komme med et tips til sangvalg neste uke:
  Don’t let me get me (Pink) tror jeg ville passe kjempebra til din stemme.
  Lykke til!!!! Jeg skal stemme masse på deg.

 • Jorun

  Ps. Legg merke til at de som skriver stygt om deg ikke engang tør å skrive navnet sitt….. Ikke bry deg om dem. De er vel bare misunnelige….. Klem :O)

 • heidi

  Gratulerer, du e kjempe flink..:) Heier på deg.. Du var bare helt fantastisk når du sang den sangen til etta:)

  dattern min syns kjolen din var så fin, hvor kan jeg få kjøpt den. tenke æ skulle få taki den til min datter skal på skoleball, hadde vært litt artig å overrasket henne me den:)

 • tora

  grattis<3
  Du skal vinne:-)

 • Der satt`n !!
  Bra Annsofi, fortsett i samme sjanger og du drar seieren i land.
  Mitt ønske og håp er å høre deg synge “Cry Baby” Janis Joplin, samme gate som i kveld.

 • Charlotte

  Hei Annsofi 😀 Jeg må bare si det, du er så sykt rå! Stemmen din er helt utrolig!! Jeg har heid på deg helt siden første gang du sang på audition! Ble så utrolig glad når du sang At Last igjen i dag! Kan du ikke synge Hurt av Christina Aguilera? Stemmen din minner veldig om hennes og jeg tror du knuser de andre hvis du synger den! Og da må du bare fyre på! Eller så kan du synge The Story av Brandi Carlile! Med din stemme i en av de sangene så kommer du til å knuse Atle og Hans laaangt ut av hele konkurransen! Du BØR vinne hele greien! Skal stemme masse på deg!

 • Kathrine

  Gratulerer sååå mye med finale plass!!!!
  Lykke til videre <3<3

  Stoor kos, fra meg og familen xD

 • Charlotte

  Og btw, til alle dere som bare slenger drit til Annsofi her inne: hvis dere er så forbanna misunnelig på at hun har ett UTROLIG talent, kan dere ikke bare grave deres egen grav og bare ligge der og råtne?! Eller faktisk bare slutte å se på x factor hvis det er så forferdelig å høre på! Dere er jo så pinglete at dere ikke tørr å skrive deres egne navn engang! Blir så oppgitt av sånne misunnelig tapere som dere! Det eneste talentet dere har er jo bare å rakke ned på de andre som faktisk har ett talent!
  Så, BURN okey!

  PS: Annsofi, I LOVE YOU <3

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us '0 which is not a hashcash value.

 • Anine

  Gratulere med plass i finalenXD du er kjempeflink!! husk at du ikke må bry deg om de stygge kommentarene, da… men det gjør du nok ikke:) derfor er det bortkasta av dere som faktisk slenger dritt etter folk ….
  Lykke til videre !!!

 • Hei Annsofi
  Takk for en super opptreden 🙂
  syns stemmen din er helt rå, syns det hadde vært fint om du hadde tatt en låt av Tracy Chapman det hadde kledd stemmen din .
  Lykke til i finalen

 • Charlotte

  For det første Stian så er hun 16… in your face. Det har absolutt ingenting med juksing å gjøre! Er det så forbanna vanskelig å forstå at hun er SYKT flink! Hun har en helt utrolig stemme. Og bare så du vet det så er det som oftest de med hes stemme som er syyyre flink å synge! Selvom du synger som en hes geit så trenger du ikke å la det gå utover andre. Skulle jo trodd du var 5 år så barnslig og tragisk som du oppfører deg…

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 • Camilla

  Hei Hei!

  Her er et sangtips du kan prøve deg på en gang du får muligheten til det. Janis Joplin med Mercedes Benz.. Lykke til

 • Kristin

  Gratulere kjempemasse. Du er rå. Noen tips til sanger:
  Time Flies – Vaya Con Dios, Ain´t no sunshine – Bill Withers, Mercedes Bens,
  Kiss me deadly, Lisa og mange fler av Lita Ford.
  Masse lykke til!!

 • Sanna

  Hei!

  Jeg vil bare gratulere deg med at du kom videre til finalen Annsofi, også vil jeg gi et forslag til sang yil finalen.
  Helt fra første audition har jeg tenkt at denne sangen må du bare synge!
  Sangen heter “Ain`t no other man” av Christina Aguliera.
  Den er kjempebra!
  Du må bare høre den!
  Vis du hadde sunget den i finalen er jeg nesten helt sikker på at du hadde gått videre!
  Christina Aguliera har en utrolig stemme, og det ar du også!

  Håper du i alle fall gidder å søke den opp på Youtube:)
  Hilsen ei 11år gammel jente fra Trondheim:)

  Lykke til i finalen!
  Sanna:-)

 • Ane

  Gratulerer med finaleplass Annsofi!!! : D
  Jeg har heiet på deg helt fra første gangen jeg hørte deg! Stemmen din er helt unik og du har et veldig stort talent : ) Dette høres kanskje litt feil ut, men jeg var helt sikker på at du kom til å ryke ut idag. Ikke fordi jeg syns du fortjente det, men fordi du rett og slett ikke er helt den typiske personen til å vinne. Det er alltid ung-gutter som vinner slike konkuranser, pga at alle de forelska fjortis-jentene sitter å stemmer på dem! Men du kom heldigvis videre og jeg kommer definitivt til å stemme på deg i finalen! : ) : )

  Forslag til sanger du kan synge i finalen er:
  – the story – brandi carlile
  – paparazzi – ladygaga
  – unfaithful – rihanna

 • Øystein

  Hei Annsofi.

  Så litt på de sangene vi kunne stemme på, som du skal synge i finale.
  Og så slo det meg at sangen “STOP” med Sam Brown hadde hvert perfekt for deg å synge.

  Men det er vel litt sent å komme med det nå!

 • Lene

  Annsofi, kjære deg. Du er ufattelig flink når du synger sanger som At last. Det meste andre er du bare ikke flink i. Da du sang Speechless, ble jeg dritskuffa. I dag ble jeg glad for at opptrednen din med At last var bra, men ble knust da Mo gikk ut. Mo har vært stabil hele veien og fortjener en finaleplass sammen med Atle og Hans. Du vil ikke vurdere å ta av deg hatten slik at Mo får den plassen han fortjener..? Du vet hvor glad han ville blitt..

 • Lasse

  Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeees !
  Gratulerer med finaleplass!
  Det har du virkelig fortjent !
  Å hente frem ‘At last’ var et taktisk sjakktrekk !
  Du var helt fantastisk på scenen i kveld.
  To nydelige sanger som du sang sånn bare du kan,
  og begge var innertiere! Det var rett og slett
  gripende å høre på deg. Du var best av alle i kveld,
  og sånt blir det fortjent finaleplass av.
  Med deg, Atle og Hans i finalen er utfallet helt åpent.
  Alt kan skje!! Du har jo like store sjanser til å vinne
  som de andre to. Valg av sanger blir så viktig nå.
  Hvis jeg fikk bestemme 🙂 skulle du synge 2 gamle (!) soul-
  klassikere; ‘Summertime’ (Porgy and Bess) og ‘Over the
  Rainbow’ (Trollmannen fra Oz) ! De er som skapt til deg
  begge to, til deg og finalen. Det er STORE sanger, som
  veldig mange (litt eldre enn deg..) kjenner og har et sterkt
  forhold til… Du kan skape magi med de sangene, AS, og den
  som klarer det neste fredag vinner..
  Uansett hva du velger å synge ønsker jeg deg lykke til i
  finalen neste fredag. Skal heie, og stemme, masse på deg !

 • LH

  Du har en fantastisk stemme. På de låtene som passer deg, så er det gåsehud her. Håper å høre mye fra deg i fremtiden!

  Jeg hører mye musikk, og det skal en del for å imponere meg. Idag var du fantastisk… Og den låta du gjør på X-Faktor cd`en er helt enorm!

 • Ole88

  Fantastisk opptreden ikveld!!! All ære til deg Annsofi! Denne finaleplassen har du til de grader fortjent! Blir nok en jevn kamp i finalen, men du vet det alltid er ditt navn som blir ropt opp sist =) Stemmen min er ihvertfall din uansett utfall i finalen!!! Lykke til videre!

 • Siri

  I KVELD VAR DU BEST ANNSOFI !

  Den finaleplassen fortjente du virkelig, du har x-faktor 🙂
  At noen kan påstå at det er blitt jukset med stemmene er helt utrolig, Mo klarte ikke å prestere like bra i dag, og det er jo bare de beste som går videre, og i dag var du absolutt mye bedre enn Mo!! Dette har du fortjent!
  Jeg må innrømme at jeg har vært litt skuffet de siste ukene (bortsett fra da du sang Tigergutt og Maria Mena), for jeg har heiet på deg hele tiden, og i dag var det skikkelig deilig å høre at du fikk det til 🙂 Gleder meg til å se deg stå i finalen sammen med Atle neste helg (forhåpentligvis)!

  Som mange andre her lurer også jeg på hvor du har kjøpt kjolen du hadde på deg i dag? den var helt fantastisk fin! Jeg og vil ha en sånn 🙂

 • Solveig

  Let it rain – amanda marshall

 • Martin

  Først vil jeg spørre disse som skjeller deg ut et lite spørsmål; Hva prøver dere å oppnå? Favoritten din røk ut, så da er det greit å skylde på noen andre? I bunn og grunn er dette kun deres EGEN feil. Når Mo ikke får nok stemmer, så ryker han. Enkel matte. Jeg blir flau over å lese slike kommentarer som noen over her har postet.

  Så, Ann-Sofi; Gratulerer! Jeg skal være ærlig og si at jeg trodde du skulle ryke i dag, men jaggu klarte du det igjen. Jeg syns ikke du er den som har imponert mest i X-factor, men du har et utrolig stort potensiale, og jeg gleder meg til å se hva du velger å gjøre i finalen. Bruk den neste uken godt, slik at vi får se en Ann-Sofi i toppslag i finalen!

  Igjen, gratulerer!

  Martin. 🙂

 • Atle

  Gratulerer med finaleplass ja =)

  God jul, godt nyttår, god påske og alt det der, lykke til i finalen, ha en videre flott dag!

 • kristian

  hei ansofi! du var kjempe flink jeg skal ikke slutte og stemme på deg!!!!!!!!!!!

 • eline

  Hei Annsofi
  Jeg er en STOR fan av deg!
  Håper du kommer i finalen!
  men jeg lurte på om du kunne synge My Lallaby med Maria Mena.
  Du var utrolig flink på den!!
  Håper du ser ønsket mitt!

 • eline

  Annsofi, Annsofi, Annsofi drit bra igjen jo!

 • Charlotte

  Du må synge Lullaby igjen av Maria Mena også burde du synge Hurt av Christina Aguilera og The Story av Brandi Carlile i finalen 😀 Det hadde blitt så bra! Da vinner du hele greien!!!! Gratulerer så sinnsykt mye med finaleplass!! 😀

 • Annsofi, kjære deg. Du er ufattelig flink når du synger sanger som At last. Det meste andre er du bare ikke flink i. Da du sang Speechless, ble jeg dritskuffa. I dag ble jeg glad for at opptrednen din med At last var bra, men ble knust da Mo gikk ut. Mo har vært stabil hele veien og fortjener en finaleplass sammen med Atle og Hans. Du vil ikke vurdere å ta av deg hatten slik at Mo får den plassen han fortjener..? Du vet hvor glad han ville blitt.

  helt enig med deg lene

 • Ingebjørg

  Heii digger deg <3 Gleder meg sinnsykt til finalen, skal stemme på deg <3

  Love you <3

 • Hei Annsofi!
  Så sykt bra syngi i går !
  Du var helt fantastisk!
  Gratulerer med finaleplassen!
  No så håper æ at du vinn alt ! !
  Kos deig vidre!
  MVH Silje1998

 • Anna

  Hei Annsofi!
  du er kjempe flink til og syne den gangen du sang speechless av lady gaga kunne jeg nesten ikke høre forskjell mellom dere!
  Du har så kul klesstil og musikkstil digger deg jeg stemte på deg sist fredag!
  Jeg har en bra låt til deg Pink med sober <3
  Digger deg hilsen Anna

 • Eva

  Annsofi-du lille vakre jente!!Du må ikke la negative utsagn synke inn i deg-ok?VI ER I JANTELOVSLANDET NR. 1-så dette må du overse!!
  Oppfordrer deg til å synge noe av BETH HART !!!!! “OVER YOU”,eller “SOULSHINE”,tror jeg passer din stemme helt perfekt!!!
  HÅPER DU VINNER!!!
  ALT GODT TIL DEG FRA MEG!!

 • Jostein

  Hei Annsofi,
  Gratulerer så mye med finaleplass – fantastisk.
  Jeg regner med at du skal synge mer enn en sang i finalen og da tenkte jeg at det kanskje ville være verdt å vurdere en sang av Brenda Lee. Tror det er mange sanger av henne som ville passe for deg, bl.a. All alone am I, All by myself, Teach me tonight, Too many rivers og You put it all together.
  Lykke til. Håper du vinner.

 • AK

  Nå må dere for faen meg gi dere, be Ann-Sofi trekke seg på grunn av at Mo gikk ut, nei vett dere hva… Er jo helt og holdent rettferdig at hun gikk videre, HUN fikk flest stemmer. Og være så utrolig smålig og frekk, har nesten ikke ord at dere kan si noe sånt?!?! Er jo ikke hennes feil at hun gikk videre heller, hun gjorde sitt beste og kom til finalen, fantastisk gjort det.

  Vet du hva, Ann-Sofi Ikke la sånne idioter trekke deg ned, stå på videre, du fortjener finaleplassen!!! Lykke til!!:))

 • Gratulera så mye Ann Sofi, du fortjente 100% å komme til finalen:)
  Du e best. har heia på deg fra dag ein:)
  drit i de stygge komentarene. you rock pena 🙂

  Stian : Apropos hes geit. Det var visst en ander artist som også ble kalt for hes geit, Oi det var visst Shakira. Er visst verdens kjent hun.. så in your face mohaha.

 • Jeg er den jeg er

  Du er kjempe flink til og synge på X-Factor! Tenk at du har kommet så langt på X-Factor. Jeg er virkelig fan av deg! 😀

 • Hei!
  jeg ønsker at du skal synge I Don’t Belive You- pink
  den hadde passet sikkelig bra til stemmen din!
  håper at du ser ønsket mitt :)!!!! <3

 • Dennis

  Call me when you’re Sober – Evanescence !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ikke akkurat kjent men til stemmen din blir den det 😀

 • mia

  Gratulerer så mye med finaleplass!! Lykke til:)

  Og til dere IDIOTER som må komme med alle de ondskapsfulle kommentarene, hva er poenget?? Hun fikk flest stemmer, get over it. Man kan være uenig, men man trenger ikke synke ned på et nivå hvor man rett og slett driver med mobbing.

 • Hera

  Skikkelig bra opptredener denne gangen! Jeg digger stemmen din!!! og å høre deg synge O holy night var en stor opplevelse, virkelig flott fremførelse! Gåsehud:) Lykke til i finalen!!

 • ja du synger bra, men det avr ikke du som skulel kommet til finalen!, det er faktisk mo som fikkdeg ditt!, hans skrev på sin blogg at det faste tallet hans var 1 og at de skulle sende 1 inn til x-factor sånn at han kom videre!, emn tallet 1 var ditt tall, og han visste ikke det! – så dette var en stor feil! mo skulle vært i finalen, ikke du! syns iallfall de burde trekke på nytt av!, jeg har sagt ifra til x-factor, og sier det tild eg også!

  håper det blir gjort noe med det

 • Jan Erik Lofstad

  Hei Annsofi
  syntes du har mest international X-faktor av de som er med. unik stemme og veremåte, rolig, avbalansert, innlevelse og blid uansett, men lurer litt på om du har hørt på eller syngi Evanescence før? det er etter min mening, perfekte låter for deg,
  mye enegi, følser fra vakkert til brutalt , vet ikke om jeg kan legge linker her men her er en av mine favoritter fra youtube: http://www.youtube.com/watch?v=9Tl8xyS0DAw
  Amy Lee har så mye bra, hadde hvert flott å høre det fra deg oxo
  eller denne: Immortal: http://www.youtube.com/watch?v=jxNsTQjJwiw
  du hadde nok fått hele Norge til å grine 🙂 heier på deg hele veien Annsofi
  take Care
  Jan Erik

 • svein

  Har du røyka noke ” Lejla”???
  Av fire artister var det Mo som fikk minst stemmer,ferdig med det.
  fast nr,he-he.
  Folk som stemmer ser på,og får med seg kva dei skal stemme…
  heilt utrulig kor dum det går an å bli.

 • svein

  Janis Joplin,Christina A,The story,Lizzie eller den sangen på se og hør cdn.
  Lykke til Ann Sofi!
  Ikkje bry deg om at det er tre fire stykker som kommer med dritt,slik er det alltid i ein rar verden.
  98 % er positive tilbakemeldinger!!
  Syng 3 MAGISKE SANGER på fredag.PASSION.sårhet,innlevelse.
  klem

 • Lola

  Du er flink du! Fin stemme, men det var synd at Mo gikk ut. Du får sikkert mye skyld for det, men det er jo ikke din feil at han gikk ut. Jeg hadde nok ikke klart å levd med den skylda, hadde nok trukket meg ja. Mo er best, men du er også flink. Du synes sikkert det er vanskelig å leve med at du gikk forbi Mo, men det er IKKE din feil 🙂

 • Knut

  Kjære lille fantastiske Annsofi !
  Du gjorde en enorm opptreden på Fredag og jeg er sikker på at dette vil gå vegen for deg, helt klrt.
  Lykke til i finalen! Jeg stemmer på deg for du er min store – store favoritt.

 • Lisa Marie

  Hei Annsofi.
  Jeg er en jente på 6 år.
  Jeg er en stor fan av deg.
  Jeg håper du vinner X-Fator..
  Lykke til
  Hilsen Lisa Marie M.

 • Amanda

  du må synge en sang som heter Amazing-sara på fredag, den er så fin og du som er så flink til å synge må bare synge en sang som den… plissss syng den… heier på deg Annsofi.. 🙂

 • Amanda

  Jeg er en jente på 16 år.. pliisss du må synge denne sangen det er mitt høyeste ønske til jul at du skal synge Amazing- sara… pliissss
  God Jul og godt nytt år.. 🙂 <3

 • iselin

  gratulerer med finaleplass !
  Jeg ble så utrolig glad når du gikk videre !
  Stå på, og masse lykke til !
  Klem fra meg <3

 • Emely

  du er dritt bra

 • vibeke

  jeg digger deg Annsofi!
  da jeg så deg første gang var jeg
  sikker på at du kom til å komme videre,
  Du må vinne Annsofi<3

 • ja du synger bra, men det avr ikke du som skulel kommet til finalen!, det er faktisk mo som fikkdeg ditt!, hans skrev på sin blogg at det faste tallet hans var 1 og at de skulle sende 1 inn til x-factor sånn at han kom videre!, emn tallet 1 var ditt tall, og han visste ikke det! – så dette var en stor feil! mo skulle vært i finalen, ikke du! syns iallfall de burde trekke på nytt av!, jeg har sagt ifra til x-factor, og sier det tild eg også!

  håper det blir gjort noe med det hvis ikke så skal jeg sørge for at noe blir gjort.

  mvh reporter !

 • nb kopiert fra leija

 • Vic

  Annsofi…
  Kan ikke du være så snill å synge en sang av Janice Joplin neste uke, er sååå sikker på at det ville passe deg PERFEKT!!!

  du er forresten knall bra 🙂

 • Nils

  Det mo fansen skriver i denne bloggen er bare trist 🙁 Håper Mo i sin egen blogg nå tar avstand fra disse innleggene og ber Annsofi om unnskyldning på vegne av sine fans og ikke minst gratulerer sine medfinalister med finaleplass.

 • Maria

  Annsofi!
  Du har sinnsykt vakker stemme, du er fantastisk!

 • Dorthea 9 år

  Annsofi!

  Du er kjeeeeeeeeeeeeempe flink til å synge og du er pen.
  håper du vinner. jeg skal stemme på deg!
  og jeg lurer på hvor du kjøper alle de fine klærene dine…

 • Norge487

  Jeg beklager oppførelsen min på det sterkeste! Unnskyld!

 • Karoline

  When I Look At You – Miley Cyrus
  The Climb – Miley Cyrus
  Unbeautiful – Lesley Roy
  Battlefield – Jordin Sparks
  What’s Up – 4 Non Blondies
  I’m Not A Girl, Not Yet A Woman – Britney Spears
  My Happy Ending – Avril Lavigne

 • Runar

  Synd du ikke har fått sunget Janis Joplin – Me & Bobby McGee.
  Det hadde vært såååå tøft å hørt. Samt du har stemmen som skal til for å matche hennes stemme. “PINK” gjør en fantastisk verson av “Me & Bobby McGee” Men kansje en gang i fremtiden får vi høre??:))) Lykke til videre.

  hør på denne du :)))

  http://www.youtube.com/watch?v=wwmUMvhy-lY

 • VIKTIG !!

  DU MÅ SYNGE “BAD KARMA” AV IDA MARIA !!! DEN HADDE PASSET DEG SÅÅÅ GODT !!! Det var alt jeg ville si ;D

 • NB !!

  SE OVENFOR !

 • VELG BAD KARMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Jeg stemmer hundre og femti ganger hvis du gjør det !

 • Sikker på at du kunne synget Kelly Clarksons “Because of you” veldig fint! Tror du hadde gjort den til noe eget.

 • Denne tror jeg passer stemmen din glimrende 🙂
  Tror den opprinnelig er av Jennifer Holiday ….
  http://www.youtube.com/watch?v=cqreUjfXZrs
  Uansett : Lykke til

 • svein

  Ann Sofi skal synge følgende 3 låter:
  My Lullaby-Maria Mena,The Story(jippi) og Tru det eller ei,endelig ein Janis
  Joplin song Me and BobbyMcGee 🙂
  Reservesonger sånn i tilfelle:noke med Christina Aguilera,Lizzie eller Pink!

 • svein

  Ann Sofi,eg høyrde My lullaby på radioen i dag….
  du gjer den songen bedre enn Maria,etter mi meining.
  Kvifor? fordi du synger med sterkere stemme,trøkker til enkelte plasser.
  Masse lykke til med øvinga på den og dine to andre valg.
  Gofinaleklem 🙂

 • morten

  Hei Ann Sofi
  Vil gjerne du skal synge : Anna Berendahl med This Is My Life
  Den tror jeg hadde værtperfekt til deg!!

 • — C:)

  Gratulerer med finaleplassen!, det var veldig fortjent. At last var igjen helt rått fremført. Jeg får frysninger når du drar til å synger “never, never, never know”. Når du bruker stemmen på den måten så minner stemmen din meg faktisk litt om, rart nok…, stemmen til John Lennon… 🙂 feks når Lennon drar til og synger “when I hold you in my arms, and I feel my.. osv” i Happiness is a warm gun. Lennon har som kjent en utrolig kul stemme så det er bare veldig positivt. Jeg tipper derfor du hadde tolket en flott låt som Mind games veldig bra (Lennon bruker “soulutgaven” av stemmen sin i Mind games også), men det er sikkert ikke så lurt å framføre en gammel, forholdsvis ukjent og litt spesiell låt i finalen 🙂 Lykke til i finalen!

 • Til alle dere som klager her inne over at Mo burde gått videre i stedet for Annsofi:
  HVORDAN HJELPER DET ANNSOFI? Dere burde drite i å klage TIL Annsofi om at ho burde gått ut, fordi ho kan ikke gjøre noe med det! Det er ikke hennes feil at Mo er ute! Det er deres egen feil! Hvis dere hadde stemt mer på Mo, så hadde han gått videre han og! Det er stemmene som avgjør, ikke de idiotiske kommentarene deres her inne. Just sayin’ 🙂 Og sier som alle lærere og foreldre sier; Har dere ikke noe fornuftig eller koselig å komme med, så holder dere kjeft 🙂 Lag dere et klageforum å sitt og vær emo der inne, istedet for å kalle Annsofi stygge ting. Lær dere å være glade på andres vegne 🙂 GO ANNSOFI 😀

 • Arild

  Gratulerer med finaleplass. Du har en helt rå stemme. Har du prøvd noe av Elvira Nikolaisen? Tror “Egypt song” hadde passet din stemme perfekt.
  Uansett hva du velger å synge i finalen: LYKKE TIL!

 • — C:)

  Kom på en liten ting når jeg leste Arild sin kommentar. The egypt song er vel produsert av Knut Schreiner såvidt jeg vet. Når du skal lage ditt første album så prøv å få Knut Schreiner til å produsere låter for deg. Det tror jeg hadde vært en perfekt match. Knut Schreiner er en genial mann som har et rocka, genialt sound som jeg tror passer deg som hånd i hanske 🙂

 • Hei

  Hei Annsofi

  Jeg personlig syns at Mo burde gått videre.
  Men du kan jo selfølgelig ikke gjøre noe med det.
  Det vet jeg:P
  Gratulerer med finaleplass,da.
  Jeg skulle virkelig ønske at Mo gikk videre,men sånn er det bare.

  Lykke til…

 • svein

  Ei rose til LOUISE 🙂

 • — C:)

  Tips når det kommer til låtvalg: Av en eller annen grunn så passer stemmen til Robert Plant VELDIG godt til å bli covret av damestemmer – feks er Pink sin versjon av Babe I’m gonna leave you et godt eksempel på det – så kanskje en god, gammal Led Zeppelin låt hadde vært en kul finalelåt?

 • inger marie

  hadde vært kjempegøy hvis du hadde sunget “hurt – christina aguilerea” <3

 • Jeg synes du burde synge “The Story” av Brandi Carlile på finalen. Desverre var ikke dette en av de sangene man kunne stemme på… Jeg tror dette er en låt som passer stemmen din perfekt!

 • Camilla H

  Heisann igjen,Annsofi..
  Gratulerer med finale plassen.
  Wow.. Du,Atle og Hans er i Finalen:)
  Lykke til:)

  Klem
  Camilla

 • Du burde synge en sang av percy sledge ” when a man loves a woman” 🙂

 • singer amandine bourgeois nouvelle synger den best 🙂 haha

 • Silje Elin

  Jeg så deg på TV i går kveld, stemte over 4 ganger. Du synger helt vidunderlig! Jeg elsker stemmen din, uansett om du ikke når til topps i x-faktor vet jeg det ikke er det siste vi hører til deg!

  Hilsen super fan Silje Elin som synes du er kjempe fin <3 🙂

 • Silje Elin

  Jeg synes du burde synge Foolish games, den vil du passe perfekt ! 🙂

 • Jorunn

  AnnSofi. Neste gang du skal opptre må du synge Bette davis eyes av Kim Carnes den vil passe stemmen din helt perfekt.

  Lykke til videre.

 • Jørgen

  Hadde vert gromt å høre deg synge Great Gig in the Sky av Pink Floyd, eller den kvinnelige delen av Spirit Carries on av Dream Theater, stemma di passa perfekt til begge sangane!
  Keep up the good work, du er den desidert flinkaste av finalistane!

 • Vi

  Helt Enig med Jorunn ..
  Dere har nesten helt lik stemme, å den sangen hadde du vunnet med me en gang!:)

  Lykke til !!:)

  <3

 • Emma

  Gratulerer så kjempemye med finaleplassen! Jeg håper du vinner og heier på deg og Atle 😉
  Blir provosert av å lese noen av de drittkommentarene her. Det er ikke din skyld at Mo gikk ut og ikke du, det er folket (inkludert de som ikke har noe annet å ta seg til enn å slenge dritt i kommentarfeltet..) sin skyld. De stemte – du fikk flest stemmer! Derfor fortjente du å komme til finalen, fordi du fikk flest stemmer! De personene som slenger dritt kan gå å legge seg. De trenger hvertfall ikke å skylde på deg, for det kunne likesågodt vært Atle og Mo eller Hans og Mo som står der.
  Jeg synes det er urettferdig gjort av dem å skylde på deg. Håper ikke du tar deg nær av alle de stygge kommentarene som du ikke fortjener å få. Jeg heier på deg!
  YO GO GIRL! 😀

 • Emma

  Lykke til i finalen, forresten! Vinn hele dritten! 😉

 • Ella

  Du klarte dt, du fikk alle målløse igjen. Du slo til og med ut Mo !
  Håper du vinner hele tingen <3
  Stemmer på deg 😀

 • Ella

  Hei, kan du prøve og synge en Selena gomez sang ?

 • Nils

  Hei, hva med å fremføre Lady Gaga – Poker Face ?
  Dersom du får låne kordamene til Hans da 🙂 🙂

 • Anonym

  MO!!

 • Anonym

  MO MÅ TILBAKE!!!

 • Anonym

  MO MÅ TIL FINALEN I STEDET FOR ANNSOFI!!!!!!

 • Anonym

  MOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Anonym

  MO FORTJENER DETTE, DET GJØR IKKE DU!!!!!!!

 • svein

  WAOOOOOOOOOOOOW ANNE!!!!
  NO var du tøff!!! Latterlig!
  Pass på deg sjølv!!! Meir enn nok å holde styr på der ser det ut til!
  Stakkars idiot som går inn for å skrive dritt!
  Hold deg til mo du din amøbe!

 • svein

  Mo fortjener dette,det gjør ikke du?
  Er du 5 år?
  Grow up,få deg eit liv!
  For eit menneske du er,dessverre er det altfor mange sånne som deg i verden!Komisk!!!

 • Hanne

  Neimen herregud a folk nå må dere gi dere! Ann sofi sang mye bedre enn Mo denne gangen og leverte 100%! så det er jo bare rettferdig at han røk ut! Skjerp dere!

  Du sang nydelig Ann sofi! Stor fan! I tillegg var du såååå sykt pen i den kjolen!!

 • anonym

  Hei Annsofi!! Du e best! Kjempe fan av ein fantastisk stor stemme;) Håper du vinner. Hadde hvert fint og høre du sang the story av Brandi carlile:-) Klem og lykke te;)

 • Yvonne

  Herligfred!
  Jeg blir helt skjelven når du synge, Annsofi! Fredag’s opptreden var helt vill.. Begge sangene! Gatulerer med finaleplass!
  Stemmen din er helt vill!
  Du vinner hele x-factor du! Ikke mange jenter på din alder som har så kraftig og klar stemme som deg! : )
  Stå på til topps ! 🙂
  Heier på deg!

 • Ulrikke

  Hei hie, ble superglad for at du kom videre til finalen! Gledet meg masse til å dra dit, men alt blir jo enda bedre når du også kom videre. Gleder meg virkelig til å høre deg (og Atle) live 🙂

 • Hilde

  Nobody’s wife med Anouk hadde passet bra til deg:)

 • :)

  mo kommer kanskje tilbake igjen
  det kan bli ny trekking pga denne feilen om tallet 1 var mo sitt som alle trodde men var annsofi sitt

  så til alle dere idioter
  MO KOMMER KANSKJE TILBAKE SUCK ON THAT BITCHES

 • Line ;-)

  Ikke bry deg om sånne sure kommentarer som den før meg her du.. 😉 Alle som følger med vet at de’ må stemme på det nummeret dere har akkurat denne dagen.. Bare tull å gå rundt og finne på unnskyldninger for at andre røyk.. Likte godt Mo jeg, men nå er det ikke det som er poenget… Det var du’ som fikk stemmene.. fordi du var fantastisk flink.. og hadde valgt de’ rette låtene.. I tillegg er du den eneste som gir meg gåsehud på hendene når du synger… Stå på videre 😉

 • elin

  hahahaha jeg får gåsehud jeg og av GRØSSSS!
  synger helt ræva du burde gitt av deg hatten for mo
  da hadde du blitt mer pop enn det du er nu.
  lille tard

 • :)

  Skulle ikke forundre meg om det var samme feige person som anonymt legger inn sure kommentarer.. kanskje denne ustabile personen heter Ramnefjell til etternavn..? 🙂

  Annsofi sang milevis bedre enn Mo på fredag og Annsofi gikk veldig fortjent videre. Skjerpings dere som ikke klarer å innse det.

 • svein

  He-he,ein person eller to som ikkje har komt over at Mo gjekk ut enda….
  Er det mulig å ha så liten iq????
  Kva kan Ann Sofi gjere med det?
  Ho er med i ein konkurranse der 4 blei til 3,og publikum bestemte.
  Det var faktisk to andre som var bedre enn Mo også,ikke berre Ann Sofi.
  Det er så latterligkomisk LAVMÅL å slenge dritt på internett.
  Skal ein først slenge dritt,får det bli face to face.FEIGING!!!!
  MO er fink ja,men han fekk ikkje nok stemmer.Get over it!
  Verden går videre.Du har eit problem,når du ikkje har komt over det fleire dager etterpå.

 • :)

  Annsofi har en spennende stemme som mangler i norsk musikk, og jeg har likt alle opptredene hennes i x factor finalerundene. Min vurdering er at Annsofi er den mest interessante som noen gang er dukket opp i x factor. Hans har også noen ganger i sine fremføringer noe genuint, rått og ærlig som jeg liker veldig godt. Atle er kjempeflink å synge, men fenger meg ikke. Han synger på en måte for pent og lite interessant, det hele blir for glatt og kjedelig. Men han finner sikkert et ganske stort publikum blant yngre jenter.

 • Ingeborg

  heei<33
  Heier på deg…!!!
  Du synger drit bra,,og du er MYE bedre enn alle de andre:)
  lykke til fra meg,,og husk:::jeg stemmer på DEG!!

 • Lina

  Du vinner ikke uansett .. Du fortjener ikke det hvertfall 🙂

 • Marianne

  Du burde synge en av Bonnie Tayler sine sanger, hun er helt lik din stemme bruk. Lykke til på Fredag

 • Nils

  Annsofi du tar seieren hjem 🙂 🙂 Alle negative innleggene her er tegn på at du er på rett vei mot seier i X-faktor 2010. Den som bruker hevet sverd står lagelig til for hugg, heter et gammelt norsk ordtak. Stå på ! Du synger, vi stemmer 🙂 🙂

 • Lisa

  Du fortjener ikke å vinne! Du er bare egoistisk og bortskjemt!

 • Hilde

  Forlanger en omtelling av stemmene..
  Tv 2 skal rette opp stemmefeilen 😉

  Mo blir kanskje med videre(får vi håpe)! 🙂
  Han fortjener å vinne, vil dette så inderlig, og jobber skikkelig hardt for det i motsetning til visse andre..*kremt*

 • Silje

  Du er litt sær på et vis..:) (men noe av det er positivt da).
  Synes bare det er dumt at du har ødelagt stemmen din..du sang så MYE bedre på første audition enn alle de andre gangene..og blir bare hesere og hesere…selv om man synger hest, betyr det IKKE at man snakker hest, men det gjør du, noe som resulterer i at du har ødelagt/knekt stemmen din…fordi når du snakker så knekker du i stemmen, og da er det virkelig IKKE lurt å synge så mye..;)

 • Anne

  Hei Annsofi 🙂

  Du har en kjempe særegen og særpreget stemme, og synger helt rått! 🙂
  Slik som Silje over sier, må du passe på at du ikke overanstrenger deg for mye, man vil jo ikke at du skal miste stemmen. Kjempebra fremførelse av At Last, men du anstrenger deg kanskje litt for mye..man ser at du sliter litt med stemmen, men ellers er du helt fantastisk flink! 😀
  Helt sykt talent 🙂
  Du er også kjempepen i tillegg til å ha en fantastisk stemme og synge nydelig..! <3

 • svein

  Silje du Silje,My Lullaby var KONGE!!!!!!
  Ikkje noke å utsette,men smaken er som baken….

 • :)C

  Virker som endel av

 • Kathrine

  Skulle gjerne hørt deg synge Gloria Gaynor med I am what I am.

  http://www.youtube.com/watch?v=uj8C43r4zm0

  😉

 • linnea

  Du bare må synge grisen står og hyler :O
  neida

 • la

  dritkult at du skal synge at last igjen.. 😀 åsså er det kult at du kommer fra sarpsborg 🙂 😀

 • Markus

  Du er ein fin prinsesse hehe Og du eller Atle bør vinne hans er Dorlig. 🙂

 • tarald

  du skriker bra

 • Dear John L.

  Det at folk foreslår låter fra Creedence, John Lennon, Pink Floyd, Dream Theater osv er et kvalitetstegn. Det betyr at stemmen din også fenger den litt eldre, veldig musikkinteresserte garde på 30+. Dette er ikke den typiske x-factor tilhengeren. Problemet med de fleste idol- og x factor vinnerne er at de blir borte og faller igjennom etter første album når fjortisshypen har lagt seg. Jeg er ganske sikker på at det ikke vil skje deg Annsofi.. 🙂

 • Nils

  Enig med deg Dear John L. 🙂 Annsofi er unik som artist og kunstner 🙂 🙂 Et kjempetalent 🙂 Håper hun satser innen jazz , blues og , eller soul 🙂

 • carina olsen

  Jeg blir ganske så oppgitt av å lese disse negative kommentarene rettet mot annsofi. Om det er slik at dere ikke liker henne, hvorfor må dere kommentere det herinne?? Om noen ikke likte der, og hadde sagt det til dere hele tiden-hadde det vært noe morsomt?? Å hvilken rett har dere til å kalle henne ting som er stygt?? Jeg så ei ved navn lisa som kalte henne egoistisk og bortskjemt..vell vell..tror nok lisa satte opp ett speil idet hun sa det..! Nei dette er ei jente med et vanvittig talent, og den hese stemmen hennes er gull værdt i dette programmet. Jeg har et problem, for jeg heier på alle 3 som er igjen, så det er kjempetrist med alle som blir stemt ut..vakre mennesker med stort talent, på hver sine vakre måter!!
  Lykke til i finalen ;D

 • STÅ PÅ JENTE,HERLIG STEMME.TRONDEIM

 • Line Jakobsen

  jeg har ventet hver fredag og håpet at du skulle synge en sang fra CHRISTINA AGUILERA. Jeg synes det er rart at du ikke har gjort det for du har akkurat samme stemme som hun, så du skulle prøvd for tror jeg hadde blitt sykt rått med en så bra stemme som du har 🙂

  Tenk på det til den endelige finalen

 • danseløven

  jeg stemte på my lyllabymed maria mena at du skulle fremføre den men gleder meg uansett måtte den beste vinne

 • svein

  Lykke til med Lizzie og Mena låt 🙂
  Gi full gass!!!! Gi heile deg!!! 130 % passion!!!!
  Masse lykke til!!
  Klem

 • Matta

  Gratulerer du er i FINALEN!!!!!!! Jeg var i overnattingsbursdag da og når det var du og Mo igjen trodde alle at Mo kom til å gå videre – men du skal tro det ble bråkete når ditt navn ble ropt opp 😉 Gleder meg til å se deg på scenen 😀 Du er BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3<3 Hilsen Matta (Mathilde):D

 • hei ansoffi du er kjempe søt og er flink
  til og synge

 • :))

  haha daua litt når jeg så detta der “ann sofi tror ikke hun har færre fans enn mo”
  hahahahahah snakk om innbilsk : )
  bare noe du sitter innbilder deg
  forresten du og geit kan kanskje hjelpe hverandre like hes begge to
  bare at geita er nok flinkere enn deg.

 • lise

  du e flink! 😀

 • Leah

  Jeg håper at du kommer til å ha skikkelig show ikveld på senen. D synes jeg manglet veldig. Blir kjedelig å se deg synes jeg når du bare står på en flekk og synger men ikke gir gass ellers.

 • anonym

  Håper å se litt meir show av deg på senen ikveld! D manglet veldig.

 • svein

  dåke som mangla show lol
  Den eine sangen er my lullaby,seier seg selv at det ikkje blir show,men stemmeprakt som gjelder.
  Du er dritdyktig Ann Sofi! Gi heile deg på begge sangene og ta heilt av på
  “When I `m alone” Masse lykke til!
  Finaleklem 🙂

 • sara christine k

  hei du ruller så sykt heiier på deg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • hei!
  jeg lurte bare på hvordan det er og være med på xfaktor.

 • svein

  STEM I KVELD GODTFOLK!!!!
  GI ANN SOFI julegave!!!
  Tøm kontantkortet og mer til :)))
  HEIA ANN SOFI!!!!

 • :))

  hvem faen gidder og tømme kontant kortet sitt på en tragisk liten drittunge
  med like stort ego som jan thomas?
  jeg gidder ikke bruke 1 fuckings krone på å stemme i kveld
  ann sofi i kveld skal du ryke ut !=)
  du er bare tragisk og hel elendig til å synge.
  du burde ikke kommet videre etter første audition engang.

 • svein

  WAOOWW :))
  Du er tragisk :)) TAPER!!!!

 • ida

  du burde synge ”Aint no other man” av Christina Aguleria

 • STYGGESTE JEG HAR HØRT FY FAAAAEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Eline: )

  Breake a leg, Annsofi 😀
  Heier på deg! always :))
  xox <3

  PS: Hvis folk snakker dritt om deg, så la de si hva de vil! å ikke bry deg! du har en kick as stemme, du er rett og slett helt RÅ!!! Du ROCKER!! 😀

 • Mau

  Ramnefjell, nå må du gi deg med de sure kommentarer… 🙂

  Paul Potts var best i kveld, men du var ikke langt bak Annsofi. Superflott gjennomført og best av deltagerne. Hvis du ikke er i finalen i morgen så er det en liten skandale.

 • hege

  du ruuuuuuuuuleeeer Atle i love you :p

 • svein

  Kjempeflott levert Ann Sofi!!!!

  klem

 • oda thea og mina

  DU er BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ANNSOFI<3<3<3<3<3:D 😀 😀

 • Linda

  Nå er din tid i X – factor snart over.
  Det er nå på tide at du trekk deg tilbake og lar de gutta om virkelig kan synge
  få kjøre showet. Du må nok få litt flere år på baken, før du kan stille i samme liga om dem!
  Sorry, the show must go on whit out you, thats reality!!!

 • johanne

  hei… du er den beste på x-faktor og jeg heier på deg og har stemt masse på deg.. helt siden du startet og du er mitt største idol… jeg håper du vinner for du er BEST !!!!!!!

  Du har en fantastisk stemme!! skulle jeg hadde en slit sang stemme !!!

 • Kjære Ann sofi..D er en grunn til at..At last .funker sinnsykt bra på deg,,Du går sinnsykt høyt og ned på tonene..Du trekker ut stemmen å alle kan høre dine variasjoner …….Let frem di gammle kvinnelige stjernene..Å forny dem <3 love you..

 • Annsofi dan #1 Tonje

  Annsofi! Jeg er din STØRSTE FAN!!! Jeg håper du vinner HELE GREIA og at jeg får møte deg en dag. Det er mitt aller største ønske. Hilsen;
  Tonje Madeleine Johannessen! <3

 • Annsofi FAN #1 Tonje

  Annsofi! Jeg er din STØRSTE FAN!!! Jeg håper du vinner HELE GREIA og at jeg får møte deg en dag. Det er mitt aller største ønske. Hilsen;
  Tonje Madeleine Johannessen! <3

 • Madelen :)

  hei annsofi håper du leser denne!!! jeg stemmer på deg vær gang jeg har også sån hes stemme som deg jeg er 11 år jeg heier sykt på deg stå på i finalen<3 love you!!! jeg er den som heier mest på deg i hele norge!!! <3 står foran tven og heier kjempe mye !! <3

 • Madelen :)

  du eier du er nommer 1 !!!!! du vinner det skal jeg sørge for!!!! alle sammen stem på annsofi!!!!!!!!!!!!!!!!:D

 • Roar

  Kjære Annsofi.

  Roar tror på deg. Vær deg selv så klare du dette bra i finalen. Grip sjangsen til deg du er søt og pen. Jeg vil at du skal vinne hele x-factor.

  Du sier at du har erfaring jeg ser det. Jeg har sanger jeg vil du skal synge vår herre klinkekule tekst og melodi av Erik Bye ambe og ambe tekst og melodi av Michael Jackson med den stemmen du har.

  Jeg heter Roar jeg er 44 år jeg vil du skal vinne hele X-factor for du er sangstjernen min.

 • annsofi du er best,kommer og ser på deg i finalen vettu;-)
  ses da<3
  lykke til

 • Annsofi lover nr.1

  Hei!!
  Jeg så finale del en i dag! Du var sykt bra!! Jeg DIGGER deg!!!♥ Du er bare best!!!!!!! Elsker deg!!!!

 • Ann Sofi fan!!

  Hei Ann Sofi 😀
  Jeg stemmer på deg og håper du vinner alt!!
  Jeg stemmer i allefall 6 ganger hver gang:D
  Jeg digger deg og stemmen din!!!!

 • danseløven

  stemmer på deg gleder meg til i kveld til du skal synge den nye sangen til x factor singelen + my lulla by

 • svein

  Stem i vei GODTFOLK!
  Stem På ANN SOFI,slik at vi får høre henne synge 3 sanger til!!!

 • kjekken

  Setter en knapp og noen hundrelapper på oddsen på at du vinner i dag. Vi får se hva som skjer! 🙂
  Syng your heart out hvis du får synge i kveld!!

 • Jorun

  Jeg stemmer- og stemmer og stemmer. Vil gjerne høre deg i kveld igjen…. Lykke til.

 • Maren – Digger Ann Sofi

  Hei Ann Sofi! 🙂
  Det er så utrolig dårlig at du gikk ut 🙁
  Jeg vet at du kan komme vidre uten X- Factor, men det er helt klart at det har hjulpet deg vidre 😀
  Jeg begynte og grine når du røk ut hihi <3
  Jeg SKAL kjøpe plata di da den en gang kommer ut 🙂
  Har tro på deg Ann Sofi! 🙂

  Lykke til vidre!!

 • Ida

  Neeeeei! ;'(
  Ble kjempe lei meg når du gikk ut.. Jeg synes du hadde fortjent og synge i kveld og… : )
  Lykke til videre!

 • Marthe

  ANNSOFI !! du er helt utolig bra !! jeg hører på speechless av lady gaga nå, det kunne gjerne vert deg som sang ! du er en sykt go artis !!

 • Hei Annsofi =)
  Kjempetrist at du gikk ut i kveld. Hadde virkelig håpet å sett deg i finalen. Synes du har et kjempestort talent, Og for all del: Ikke la dette stoppe deg. Jeg er sikker på at du kan nå langt uansett. Om du gir ut plate kommer jeg definitivt til å kjøpe den 😉 Ønsker deg kjempemasse lykke til i framtiden, håper virkelig du fortsetter å drive med musikk. For du er et kjempetallent =)

 • Emilie

  KJEMPE trist at en sånn sang stjerne sånn som deg røk ut 🙁 Du er SYNNSYKT god til og synge og du fortjener seieren men gratulerer med en VELLFORTJENT 3 plass 😀 Klem Emilie på 11 år som har deg som forbilde 🙂

 • Cero

  Synd at vi ikke fikk høre din vakre røst i dag. Du er ung og har årene foran deg og vi kommer garantert til å høre fra du i årene som kommer – du har det som skal til!
  Gratulerer med bronse, kjempeprestasjon! 🙂

 • åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå

 • svein

  Du har masse av tid,Ann Sofi!
  Du har fått vist hva du kan,på ditt beste er du magisk!!!!
  Du har ei unik stemme! Med dei rette folka rundt deg,kan du nå langt!
  Tusen takk! Masse lykke til videre!
  klem

 • Annsofi,du er beeeeeest! Du skulle ha vunnet! Hehehe du får komme og ta noen timer med Margrethe : ) Hilsen stedatteren til Margrethe

 • Nils

  Gratulerer Annsofi 🙂 Lykke til videre 🙂 Takk for mange fine opplevelser 🙂 Ha en riktig god Jul 🙂

 • Jeg var på Hellerudsletta igår! Og jeg hadde så håpa pådet var at deg og Atle som skulle synge for meg, men den gang ei. Jeg vil bare at du skal vite at du vant LETT en finaleplass i mitt hjerte! Du og Atle!<3

 • Lola

  DU kan IKKE synge. Norge har ikke gehør. Men bra du gikk ut før du fikk “synge” på lørdag 😀

 • Det hadde vært på tide at en jente vant 🙁 !!!!!! Jeg stemte på deg Annsofi! Du var definitivt best!

 • Anonym

  http://www.youtube.com/watch?v=f8E07NEZMAs Du er peen! 😮 Likte spesielt 0:47 😉 Damn!

 • nam !!!!