ny uke daa

Takk for stemmene nok en gang:)
Nå er jeg snart klar for en ny uke. Blir tomt her uten Eivind bffff, men jeg skal jobbe kjempehardt og gi alt på hans vegne på fredag. Eivind får billett av meg også da, og kommer til å sitte blandt publikum 😀
Det blir hyggeliiiiiiiiiig:)
Kom nettopp til Oslo etter en avslappende helg i Sandefjord. Skal bruke de siste kreftene mine den uka her til å overraske big time til fredag.. Også gleder jeg meg litt til å komme hjem til mamma og pappa snart.
Men først skal jeg bli ferdig med den uka her!

Ha en fin uke, så ses vi på fredag.

 • sarp

  Syng Walk away!! 🙂

 • sarp

  …og the moon’s a harsh mistress 🙂

 • Du er døds flink å synge, digger stemmen din!! Stå på, heier masse på deg!!
  xoxo Ingrid

 • svein

  Lykke til med øving og lykke til på fredag!
  Gi oss to magiske framføringer!
  Klem

 • vilde fan nr1

  Heier på deg Du er best! Jeg har noen forslag til hva du kan synge: Womanizer (husker ikke hvem som synger denne) eller Telephone av Lady gaga. Lots of love from Vilde din fan nr1

 • Vetle

  Jaaaanis Joooooplin!

 • Cassandra

  Heisann 🙂

  Kan du ikke synge Kelly Clarkson med My Grown Up Christmas List?
  Den hadde passet sykt!
  Jeg og samboeren min har ventet lenge på at du skulle synge Kelly Clarkson 🙂

  Lykke Til!! Vi stemmer på deg

 • sandra :)

  Hei, jeg er stoooor fan! , jeg syntes du har så fin og “kraftig” stemme!!!!!!
  kan ikke du synge only girl in the world??????(av rihanna)
  stemmer på deg!!!!<3 🙂
  og, forresten HEIA HEIA HEIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  klemm<3 🙂

 • pappa

  Mamma og pappa gleder seg til å få deg hjem og skjemme deg bort litt også.
  Vi, ja hele Sarpsborg—– ja hele Østfold er så stolte av deg.

 • anonym

  du må skjerpe deg Annsofi eller blir det din tur neste fredag etter Eivind.

 • Ååå jeg ville jo at Eivind skulle gå videre!<3 Men jeg liker deg og Annsofi, men nett der ønskte jeg at Eivind skulle gå videre <3

 • Nils

  Om Gud vil så har vi nok en fredag med gode prestasjoner av deg Annsofi. Du synger, vi stemmer på deg 🙂 Låta Long december night av DWAS bør du vurdere å fremføre, likeså låt av Etta James . 🙂

 • Elise mørk

  Syng at last, den var kjempe fin når du sang den På audtion;)

 • Jaa, du må synge Janis Joplin! Syng “Take a little piece of my heart”!

 • Hanne

  Hei – Hvor kom hårsmykket du hadde på deg fredag fra?

  • Annsofi Pettersen

   hei, det var min egen. kjøpte den på bikbok-lady gaga kolleksjonen 🙂

 • ingeborg foss

  Ann Sofie !!!!!

  please sing : 4 non blonds : what`s up !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  100% suksess !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • hei ja ikke lenge igjen nå

 • May

  Neste gang syntes jeg du bør synge noe som er mer rytme i, og ikke bare sånne sakte sanger. Mitt forslag er ‘All I Ever Wanted’ eller noe annet hipt av Kelly Clarkson, hun er min favoritt sanger ever. Men du er kjempeflink asså, du Mo og Atle er mine personlige favoritter og jeg er så glad dere alle fremdeles er med. Blir litt vankselig nå mot finalen da hvem jeg skal stemme på, men det blir nok deg da. <3

 • SiSi

  Hei Annsofi.
  JEG SYNS DU SANG KJEMPE BRA SIST FREDAG!!! 😀
  Er en grunn til at du går videre,folk HEIER PÅ DEG

  STÅ PÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • svein

  Flotte songvalg,Ann Sofi 🙂
  Gi HEILE DEG!!!!! Syng At last som det var det siste du skulle gjere på denne jord….du skjønner kva eg meiner…
  Atle og Mo er storfavoritter hos bookmakere til å bli dei to beste…
  Syng MAGISK på fredag,to magiske framføringer!!!
  Masse lykke til!!!
  Klem 🙂

 • Hei ann sofi.
  bra gjort om fredagen.
  Jeg ville bare spørre om du forsatt er i tale fot med Madeleine Walther?
  Du skjønner jeg er stesøsteren hennes.
  Du vet Jan Roger fra Det store koslaget, han er musikk læreren min.
  Du får stå på til neste gang, og prøv å få tak i meg på Face book.
  Min profil er glenn spydslaug.

 • Hei vi er 2 jenter som elsker og se på¨xfactor Vi elsker deg Annsofi besøk bloggene våre http://www.anna2001.blogg.no og http://www.lolizzm000.blogg.no
  Klem Anna og Ronja <3

 • Henriette

  Hei Ann sofi digger deg og husk spar på stemmen

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 • Jane

  TAKK for at du valgte At last i dag 🙂 !! Den er bare råbra til din stemme ! Ja, jeg ble glad
  😀 !! Julesangen var også kjempefin ! Heier og stemmer på deg i dag og ! Lykke til videre !!

 • jenny

  hei!!! jeg heier på deg du er kjempe flink til å synge, du MÅ vinne!!!
  klem jenny 🙂

 • ingrid 12 år fra SKI!!

  hei…..
  jeg er en jente på 11 år snart 12 som skulle ønske var like tøff som deg
  jeg elsker og synge selv men er ikke like tøff som deg og sliter med og ta sjanser når de kommer men uansett stå på videre heier på deg!!!
  ps: du bør synhe litt tøffe sanger for det passer stemmen diin bets<3
  klemzzz!!! ingrid<3

 • Marie stor fan

  hei ville bare si at du er verdens beste og jeg håper du vinner og jeg skal stemme masse og uansett hva du synger så blir det bra og jeg synes du er bedre en lady gaga, rihana, beyonce og mical jacon til sammen 😀
  hilsen en som skal stemme 😀

 • Sandra

  Hei!
  Er en jente som går på sandbakken, og synes du har en skikkelig bra stemme! Jeg stemmer på deg hver uke, og håper du kommer langt! 😀
  Lykke til!

 • Hei Ansofi du er veldig flink (;

 • sofie urholmen

  Hei Annsofi jeg stemer på deg ver dag håper så indelig at du kommer til finalen 🙂 håper du kommer vidre stemer og stemer så masse jeg kann 🙂 lykke til 🙂

 • Bente

  Nydelig den lilla kjolen du hadde på deg idag 🙂 Hvor får dere antrekkene fra?

 • Selma

  Hei!
  Har du hørt Christina Aguilera – You Lost me?
  Jeg tror denne sangen hadde passet bra til stemmen din!

  Lykke til videre 🙂

 • Astrid

  Du bare må syne BLACK VELVET i finalen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Marlene AnnsofiFan :D

  jeg synes du er søt og alt det der liksom, og du har en helt sinnsyk stemme. du fotjente å vinne over mo selvom han er kjempe søøt da. Også ville jeg vel egnetlig bare si en ting til deg, jeg vet ikke om du bryr deg, men jeg vil gjerne høre deg synge mere fra pink. dere har så lik stemme. du sang låtene hennes mye bedre enn hun selv gjør. det er særiøst det peneste jeg noen gang har hørt. og at det kom fra deg var jo ingen overaskelse. Du har den beste stemmen gjennom hele x-faktor og idols historie innenfor norge. Også er du så pen. ”forbilde nr 1” 😀 store klemmer til deg og jeg ønsker deg masse lykke til neste fredag 😀

 • hei dyktige jente.Skulle likt å høre deg synge The Story av Brandy Carlile

 • noe med Bonnie Tayler… du har helt Rå stemme og jeg tror eller jeg vet at du passer til noen av de sangene hennes 😉

  LYKKE TIL VIDERE 😉

 • K

  HERREGUD. Du gikk videre å ikke mo. ikke mulig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Marianne

  Gratulere med finaleplass! Jeg syntes at du skal appelere til Sarpsborgs supporterhjerte, kle deg i supporterutstyr og synge Sarpsborg 08s “Der storhet gror” i finalen. Det hadde vært helt topp!

 • helena

  hei ansofi jeg er helena jeg vil att du skal stnge Rocking*around the Christmas tree eller aica med new york jeg har blogg jeg heiter :helena1913.blogg.no numeret mitt er 41395189 snakast:)

 • Thomas

  Marianne:
  Vil du at hun skal drite seg ut forann hele norge????????

 • Emme! ANNSOFIFAN!!!

  Heeeeeeeey!!!! Jeg digger deg Annsofi <3
  du er min favoritt;)
  du har en rå og kul stemme og du har en kul stil;) <3
  Jeg håper du vinner HELE X-factor!!!

  Du passer sykt til Pink sanger stemmen din er UTROLIG!

  Tusen klemmer fra Din største fan!!
  og Lykke til

 • anders

  hei digger stemmen din, og håper du vinner hele x-factor kan du ikke synge saybia the day after tomorrow du hadde passet den syyykt bra !!!! stor fan

 • em

  Nå er det Walk away som gjelder..da står du igjen som de siste to:)
  Lykke til:D

 • Nils

  Gratulerer Annsofi ! 🙂 🙂 Har stemt på å høre Lullaby igjen, foreslår også sinead o’connor nothing compares to you og fighter christina aguilera. Min svakhet skal være min styrke heter det og at last er jo et bevis på det 🙂 Bless u, Annsofi 🙂

 • Tove hermansen

  Hei Annsofie

  Det var en fantastisk kveld i dag, det var med spenning de siste minuttene når det stod mellom deg og Moe. Og jeg tok seiers dansen i stua. Det var så bra og jeg heier på deg, og det har jeg gjort siden først sending. Stå på og jeg håper vi får høredu synger en Bonnie Tyler låt. Og jeg vet jeg har flere med meg- så vekk mentoren din og trå til med Bonnie. Og jeg skal stemme i finalen – har ike gjort det før men nå gjør jeg det. hilsen en Mormor med sans for god musikk. Stå på jente dette drar du i land og lykke til videre.

 • Du sang meget bra,samt att du har noen flotte toner også.Du kommer langt,du er jo bare 16 år og jeg må bare ta av meg hatten for deg
  Jeg sitter inne med god kjennskap til jazz music,
  Ser din veg lykke til kjøper cd din

 • SPØRSMÅL

  hei, gratulerer med finaleplass ;D

  Du hadde på deg en fantastisk fin kjole i går kveld, vet du hvor den er kjøpt? 😀

 • du er kul og flinkk til og synge. Du burde synge mine av tayler swift.

 • Ingrid

  Hei Annsofi!

  Du hadde passet så bra til å synge sager av Duffy. For eksempel sangen Mercy 🙂

  Ingrid

 • kan ikke du synge den nyeste sangen av miley cyrus

 • Fan

  Annsofi må bare synge Proud mary! hadde vært rått!

 • Anonym

  Ja enig med fan, hun må synge proud mary! da får hun nok mange stemmer og vinner hele driten!

 • Lillelulla

  Hadde vært kult om hun sang proud mary og tok skikkelig av! Garantert seier!

 • Stortfan

  Hei Annsofi! Jeg er et stort, emm.veldig stort fan av deg! liker godt å synge selv og ønsker å melde meg på x factor selv! Du er et stort forbilde for meg og jeg digger deg!

  Det kuleste hadde vært om du sang Proud mary! den er det både futt i og man kan bruke stemmen sin skikkelig, vil på d sterkeste anbefale deg den sangen. Folk kommer til å stemme på deg for du kommer til å passe deg sangen og den er rå og stemmen din er rå! perfekt kombinasjon da!

  Masse lykke til! 😀

 • anonym

  Hei Annsofi! Er stor fan av deg synes du har en kjempe fin og rå stemme.
  Du er kjempeflink. Måtte hvert kjekt og høre deg synge Me and bobby mc gee. Tror du past og synge den sangen. 🙂

 • Anonym

  EGO!

 • Hei Annsofi <3

  Jeg digger deg kjempe masse, og det har jeg gjort lenge og ble overaska når du sang første gang<3. du hva så flink 🙂 Jeg håper du vinner garantert <3
  Klem cathrine 🙂

 • Luring

  Du synger drit bra.
  Prøv en skikkelig “seig” utgave av “I put a spell on you” , med Creedence.

  Lykke til.

 • Leah

  Hei Annsofi.

  Du er ei kjempe søt jente som kan synge men jeg synes at du beveger deg alt for lite på senen og derfor blir det litt kjedelig å se på deg :/ Kan du prøve å gi oss publikum litt mere show i morra? Jeg tror at det kan hjelpe deg å vinne. 🙂

 • Leah

  Det hadde vært rått om du synger Proud Mary i morra med skikkelig show 🙂

 • Emilie

  ÅÅ du er SUPER duper god..Jeg har litt så mørk stemme som deg..Eller ja..Men stemmer og stemmer! Du har veldig fin stemme men jeg er litt enig Leah du beveger deg litte, beveg deg mer du vinner uansett med DIN stemme..

  HEIA ANN-SOFI!

  Stem : 1 til 26400 eller ring 829 49 201.. Hvis du ikke stemmer er du feig!

 • Annsofi, du må bare vinne hele konkuransen altså!
  Du er heelt super flink!
  Jeg har mobil så jeg stemte på deg for 5-6 kroner 🙂
  Jeg stemmer hver gang med min egen mobil 🙂
  Pliz alle sammen, stem på Annsofi da vel!!!!!

  Heia Annsofi!!!!!!!!!!!!!!!!
  Du vinner!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Izelin

 • Hei Annsofi 🙂

  Kan du synge Halo av Beyonce please <3
  Du hadde passt til Halo av Beyonce eller If i were a boy av Beyonce altså <3
  Du MÅ vinne…. Jeg er ikke enig med Leah og Emilie ihvartfall!
  Bare gjør sånn som du ønsker på scenen du, Annsofi`en vår!

  Hilsen fra Izelin

 • Nils

  Gratulerer Annsofi 🙂 Kjempefin fremføring 🙂 Du leverer gode musikalske opplevelser 🙂 Stemmer og stemmer på deg 🙂 🙂 Husk at Herren alltid går foran 🙂

 • Hei Ann Sofie! Du er nå vår lille store stjerne fra borgenhaugen. Ferdig med den! Lev ut dine drømmer og bruk stemmen din for alt den er verdt! Vi har stemt i vårt hjem og håper sarpinger gjør det samme! Lykke til i kveld!

 • maren

  det var dumt at du røk ut vi heide veldig mye på deg du er så kul du er en lykke stjerne for alle her jeg ble så sur da du røk ut jeg syntes du byrde vinne x faktor.jan fredrik bør årne deg en plate du ruuuuuuuuuuuler!!!!!!!!!!!!!
  du er en engel for alle ann sofi du burde vinne på alt du meller deg på

  du er så kul!!!!!!!

  🙂

 • Annsofi 2.

  HEIA HEIA HEIA ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
  Liste:
  1.Mo
  2.Annsofi
  3.Atle
  OSV.

 • åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå

 • treie plass er ikke gale.Men du skule ha vunne:)

 • ta og kjøp deg en Peugeot 508 GT !

 • mb2000

  Newcastle Arsenal 4-4

 • Anonym

  ”Spanjolen knuste Liverpool-fansens hjerter”, Nei det her e mer sannsynlig ”Spanjolen lettet Liverpool-fansens hjerter”.

  • og du kaller deg selv for liverpoolsuporter? han var uten tvil deres beste spiller, så selvfølgelig ble hjertene til alle ordentlige liverpoolsupportere!

   MVH: en Arsenal-fan

   • Anonym

    Ja han var våres desidert beste spiller 2-3 år siden..

    Dokker Arsenal fans skal nu bare ti stille, dokker hater jo Nasri og han var dokkers beste spiller i fjorårets sesong.

    • Anonym

     Ja, vi hater Samir Nasri (pga. at han dro), han var vår beste spiller den sesongen. Hvorfor skal Arsenal fans ti stille? Vi elsket han den tiden han var på Emirates og ville jo selvfølgelig at han skulle fortsette der. 

     Den setningen du kommer med til slutt gir ingen mening med forrige kommentar… 

   • Gerrard var den beste da og den beste nå!

 • Mats Lehne

  Testemonialen til Gary Neville, hvor kameratgjengen fra Manchester som skulle være med å prege en hel fotballverden over flere tiår igjen var samlet og spilte sin kanskje aller siste kamp sammen på Old Trafford. Mitt største minne, uten tvil! Mange av dine følgere på twitter er røde, det er nok litt av grunnen til Rooney oppslutningen 😉

 • 8-2 seieren står sterkt i minne, men kanskje 2-1 seieren over Chelsea, da gullet virkelig var sikret, står høyere. Herlig følelse. Ellers var 3-1 seieren over nettopp Chelsea i år kanskje enda mer minnbart, hvor vi husker Torres sin latterlige bom på åpent mål.

  • mb2000

   Ikke glem Rooney sin straffebom!

  • Men han hadde skaffet oss poeng om ikke dommeren hadde gitt dere 2 mål som var offside

 • hvis du har med floppen Torres, hvorfor har du ikke med Robin van Persie som har vært PL desidert beste spiller i 2011?

  • Fordi han syntes Torres sin greie var bedre?

   Har kanskje noe med at Torres var såpass dyr, og floppet så mye.

 • Suarez mot United 6. Mars 2011? 

 • Guest

  Jeg stusser litt her Jon martin, du snakker om det dalglish har fått til med liverpool? Og skryter av det utenfor banen, det er mulig de står mere samlet nå, men når alt kommer til alt…..Han har kjøpt for ca like mye som united, han kjøpte en spiss for 350 mill!!! Og de ligger på 6.plass i PL….Spør du meg, har han ikke utrettet stort 😉

  • håkon bleie

   i fjor var liverpool en klubb på 12. plass(noe rundt der) hadde ligget på nedryksplass og hadde en gjeld på 300m£. nå ligger de på sjette har null gjeld og vinner fotballkaamper. han kjøpte også en annen spiss for 190 mill. kroner som har herjet i premier league. men jeg er enig i at carroll og downing ikke har vært gode hittil. Liverpool spiller en fotball som er underholdende i motsetning til når hodgson var manager.

 • Anonym

  Spurs – Arsenal 3-3

  ManU – ManC 1-6
  Newcastle – Arsenal 4-4
  ManU – Arsenal 8-2
  Liverpool – ManU 3-1

  Og ikke minst dramaet siste runde i fjorårsesongen. 

 • Christopher Sørlle

  Spurs-City 1-5
  United-Arsenal 8-2
  United-City 1-6
  United-City 2-1
  Blackburn-United 1-1

 • Deadline day i Januar.

  Husker jeg våknet opp og fikk med meg at Liverpool hadde lagt inn et bud på 30 millioner pund på Carroll. Prisen vet vi alle endte 5 milioner høyere. Men dette var noe nytt i forhold til Liverpool og overganger de siste årene. Dette var et klart bevis på at de Gillett og Hicks virkelig var ute av klubben og at de nye eierne og ledelsen i klubben var klar for å minimere skaden for et salg av Torres.

  Det at de også la inn bud på andre spillere, viste at de virkelig ville forsterke stallen og begynne å bygge et vinnerlag for fremtiden.

 • Chelsea 2-1 Man United