krysser fingrene

Heihei!
Må bare takke alle som stemte på meg sist fredag, og som gjorde at jeg fortsatt sitter på rommet mitt å øver på låtene mine og gleder meg til fredag:)
Nå er temaet norsk, og jeg skal synge ‘tigergutt-cc cowboys’ og ‘my lullaby-Maria Mena’.
Nå håper jeg virkelig at dere stemmer på meg jenter, vi kan ikke la gutta få overtaket 😀
Også håper jeg alle de som har fulgt meg lenge før x factor også stemmer på meg, for neste uke er temaet forbilde..
-og da skal dere få det dere har ventet på lenge nå!
Da setter jeg meg ned ved pianoet for å skape den osemagiske stemningen som jeg gjorde tidligere i år.
Så nå bare krysser jeg fingrene for at jeg får muligheten til å oppleve det en gang til før jeg flytter tilbake til Sarpsborg:)

 • irene

  hei

  jeg håper og få høre deg synge en Bonnie Tyler låt, eller Toni Braxton (un break my heart)

  masse lykke til på fredag :))

 • Christina Foss

  Dette blir bra Annsofi! Skal stemme på deg, så krysser jeg og Anniken fingrene for at du kommer deg videre så du får vist alle hvordan artist du virkelig er! ;D

 • Dette blir spennende – OG sang ved piano har jeg ventet på så jeg oppfordrer alle til å stemme på den siste jenta i konkurransen for det fortjener hun:-) Lykke til!!

 • geir helge nordvik

  synes du er flink jeg – husker deg fra korslaget der var du også kjempe flink.

  Krysser fingrene for at det blir deg og hans i finalen tilslutt.

  Lykke til på fredag.

 • Håper du kan ta en ” rå” Tina Turner låt og trå til.
  Da tror jeg du kan nå toppen på grunn av stemmen din.

  Hilsen
  Fred ( 65 )

 • C

  Jeg synes dere har plukket ut 2 bra låter denne gangen 🙂 My Lullaby er en super norsk låt som sikkert passer deg veldig godt! Jeg skal stemme på deg hvis jeg ser på.

 • Hege

  Du er jo like flink som gutta i Sarpsborg 08 og de rykka opp i eliteserien! Ja, jeg synes egentlig du er ENDA flinkere!

 • svein

  Stem på Ann Sofi,den siste jenta igjen….
  Kom igjen folkens!!! STEM!!!
  slik at me får høyre Ann Sofi synge Janis Joplin,At Last…….
  Heia Ann Sofi!!! 100 % Passion!!!

 • du rocker heier på deg siden første gang 100% Annsofi pettersen!!!!!!!!!!!!!!! elsker deg din største fan 😀

 • Hanna

  jeg elsker sangene dine særlig på audition hadde jeg vært en gutt hadde jeg vært forelska hihi:D 😀 er din nest største fan for annicka er jo din aller største fan :D:D

 • Hanna

  hihi digger deg

 • Hanna

  100% på at du er best forje fredag rocka du skikkelig 😀

 • heidi

  annsofi, du er best!!!!!! vær så snill å syng And I am telling you med jennifer hudson!!!!!!!!!!! da vinner du helt klart!!!!!!!

 • Hei Annsofi, jeg syns du er kjempeflink:) men ville bare si at jeg savner å høre deg synge slik som du gjorde på auditionen din..da viste du virkelig hva du kan,det var så råbra:) håper å høre deg sånn igjen! du er kjempeflink, håper du leser dette og trør til i morgen, jeg heier på deg, gi alt du kan, plutselig har man ikke flere sjanser….. du er kjempeflink!!! gleder meg til i morgen:)

 • Jannicke

  Seriøst, syng i need a hero av bonnie tylor! Come on girl, you can rock it!

 • Amanda

  Du er best Annsofi!!
  Ingen av de andre som har en så RÅ stemme som seg!!

 • Nils

  Stemmer på deg Annsofi ! 🙂 🙂 🙂

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 • Merete L

  Nei, fy fader, vi må stemme som bare pokker jenter!!! For jeg vil ha henne videre, og høre henne synge neste fredag igjen også =) for DET blir OSEMAGI DELUXE hvis det er den sangen jeg tror det er!!!!

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 • Merete L

  Kom igjen folkens! Vi må stemme sinnsykt mye i kveld! Hvis det er den sangen jeg tror det er at ho mener, så blir det osemagi deluxe! Ho MÅ bare videre i kveld! Så stem, stem, stem!!! =D Lykke masse til Annsofi =D

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 • vi steme fra sparsbog

  tegged

 • danseløven

  hei håper du er igjen i finalen

 • HeddaMoooori

  Vi i Særp heier på deg. Pappa ser på Beat for beat, mens jeg ser på x factor og han spør meg om du kommer videre. Hilsen meg

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 • Nils

  Heier og stemmer på deg Annsofi ! 🙂 🙂

 • Eline

  DU har en heelt nyyydelig stemme! Jeg elsker deg! Jeg stemmer hver fredag! I kveld skal jeg stemme ekstra mye! Krysser fingrene for deg!

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 • Jane

  Selvfølgelig skal det stemmes på deg, opptil flere ganger :-)! Lykke til i kveld !

 • Pernille

  Hei Annsofi!! Må si du er superflink, og det er kjempe gøy å se ei jente fra Sarpsborg som har kommet så langt!
  Hvis du kommer videre, så håper jeg du satser på å synge Piece of my heart av Janis Joplin, eller en annen sang av henne.. Tror stemmen din hadde passet perfekt til slike sanger 🙂 Masse, masse lykke til!

 • hei ansofi rå sang gleder oss til finalen selfølgelig skal du vine vi stemer på deg heile tia og vi syns du er rå kul 😀 <3

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us '0 which is not a hashcash value.

 • Thea

  HEI! 🙂
  Du er virkelig den jeg heier mest på selv om det er mange flinke igjen nå.

  Du har en fantastisk stemme med et kult særpreg som minner om Janis Joplin. Du har sikkert hørt det før, men jeg vil bare forsikre meg om at du har hørt det! Har du hørt PIECE OF MY HEART?
  Jeg tror du hadde kommet til å fremført den låta med stor glans, og om du hadde gjort den like bra som det jeg tror du kan gjøre den, så er det kun idioter som kunne ha gitt negative kommentarer!

  SÅ VÆR SÅ SNILL, om du har muligheten til å velge en egen sang, så bare vurder denne! For ja, jeg er helt sikker på at du kommer til å gå videre i kveld, du sang kjempebra :))

 • Michelle Zetterstrøm

  Heeeeeeeeei! Digger deg! Jeg fikk tårer da jeg hørte deg synge nothing else matthers. Jeg må bare møte deg. Du er idolet mitt. ILU<3<3

 • Michelle Zetterstrøm

  Ps. du var såååå bra ikveld med tigergutt!!!!! den er så rå,rå,rå!!! og jeg er redd for at du ikke vinner, men,men jeg vet jo at du gjør det så. du har en rå stemme til å være 16 år. jeg ville betalt hva som helst for å møte deg assa!

 • Michelle Zetterstrøm

  sorry!!! på forige kommentar skrev jeg fiel!! jeg mente at jeg vet at du vinner assa <3<3 sorry

 • Hei Annsofi. jeg ser på xfactor og synes at du i dag imponerte veldig stort i dag. Sangen som du sang av Maria Mena var rørende vakker.

 • Emilie

  Hei Annsofi. Syntest du er kjempe flink og heier på deg og Mo !
  Kanskje du hadde passet til sangen Speechless av Lady GaGa

 • HeiHei eg vil bare sei at eg e ein stor fan av dg å krysse fingrane mine for deg c:<3

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us '0 which is not a hashcash value.

 • amalie=)

  hei sann er veldig gla i deg å stemmen du skal vinne hele driten altså du har en kraftig stemme du å eivind da men du er lit bedre =l *still* jeg tror ikke noen tviller på deg jeg å kaninen min digger deg jeg vedder på at kaninen min danser ute når den hører på deg hihi

 • Alison Moyet har mange fine låter som passer stemmen din.. 🙂 stå på!

 • Marie

  Jeg stemmer på deg håper du vinner 😀

 • Camilla H

  Du gjør det kjempe supert hver Fredag..
  Du gjorde en super versjon av `My Lullaby`med Maria Mena..

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 • Annsofi Fan

  Hei! Du sang Drit bra i dag! Tøft at du liker Metallica BTW! Håper du vinner!

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 • Hei Annsofi,

  Gratulerer med en nydelig fremføring av Lullaby og enda en plass videre.

  Har du hørt “Last Days And Nights Of Rock And Roll” med Simone fra d’Sound. En ballade for din stemme!

  Lykke til videre!

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 • Ave

  Du var helt fantastisk i kveld! Fortsett sådan!!

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 • Lilla

  Hei!
  Stilig i dag! 🙂 Jeg lurte på hvor genseren du hadde på deg i dag er fra?

 • Tor M

  Hei!

  Det du gjorde i dag var det råeste du har gjort i Xfactor til nå! Helt fantastisk!!! Og, vi er STOLTE SÆRPINGER ALLE SAMMEN!!!!!! Heia DEG!!!!!! T

 • malin

  hei:) DU er definitivt min favoritt! Jeg lurer på om du vet hvem som synger den sangen når man ser tilbakeblikk på de som ryker ut?

 • Cristina

  Hei jeg stemte på deg 30 ganger i går og jeg heier selfølgerlig på deg og x faktoren din.
  DU KOMMER GARANTERT TIL OG VINNE!!!

 • DU var bare rå i går kvel, er imponert….

 • malin

  åååå har aldrig hørt noen som synger så fint stemte på deg 20 ganger i går ps:har ikke mere penger på korte men skal få i mere penger til neste gang.
  du er helt rå

  kan du synge en av micael jackson eller metalica de baser helt perfektt til stemmen din<3

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us '0 which is not a hashcash value.

 • ida

  jeg stemmte 12 gabger på deg i gård fradeg

 • gyl

  hei Ann-Sofi stemte på deg en haug ganger igår 🙂 Du kommer til og bli en skikkelig bra artist en dag, du har et supert talent du kan komme lang med:)
  Håper alle stemmer videre og videre fler og fler ganger så du kommer i mål med denne konkuransen ,stoor klemme og masse lykke til neste fredag vi gleder oss allerede til fredag 🙂

 • Nils

  Gratulerer Annsofi og Mentor Karlsen 🙂 Knallgode fremføringer 🙂 🙂

 • Thomas

  Janis Joplin
  Janis Joplin
  Janis Joplin
  Janis Joplin
  Janis Joplin
  Janis Joplin
  Janis Joplin
  Janis Joplin
  Janis Joplin
  Janis Joplin
  Janis Joplin
  Janis Joplin
  Janis Joplin
  Janis Joplin
  Janis Joplin
  Janis Joplin
  Janis Joplin
  Janis Joplin
  Janis Joplin
  Janis Joplin
  Janis Joplin
  Janis Joplin
  Janis Joplin
  Janis Joplin
  Janis Joplin
  Janis Joplin
  Janis Joplin
  Janis Joplin
  Janis Joplin

 • Espen

  Hei,

  Jeg skulle ønske du sang Oh mother, som den du har lagt ut på youtube;)

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 • Hei! Hva heter sangen som spilles når deltagerne ryker ut? “as i see your picture inside my mind….” hva heter denne sangen? 🙂

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 • Lilly

  Til Kristine: Sangen synges av Aleksander With! Elsker den sangen!!

 • Men hva heter sangen? Finner den ikke på youtube 🙁

 • andreas_bobby

  SÅ kult :D. Det blir norske tradisjoner den kvelden! med norske sanger 😛

 • Du synger nydelig, ikke la noen andre kommentarer enn de som sier det gå inn på deg! Tor Milde tror jeg forøvrig ikke synger så veldig fint :S
  Jeg heier på deg, det gjør mange, mange andre også!
  Stå på å syng dommerne og alle andre rett i senk!
  Sunniva C

 • haha, så søt henrik 😀

 • Anonym

  Maria, Maria, Maria…Du må alltid huske at om én enkeltperson mener at det du gjør ikke er bra nok, så er det ikke det som betyr noe. Det vil alltid være noen der ute som mener negativt om en, UASNETT hva man gjør. Tenk deg alle de virkelig store stjernene som finnes i verden, alle de har mangemange haters. Det hadde sikkert blitt et leksikon om man hadde samlet alt det negative som står på nettforum, youtube og lignende om dem, men det betyr jo absolutt ingenting! Det er ikke disse de lager musikk for, det er for de som liker det de gjør , de som ser det unike og spesielle i dem! Det er nettopp det du også må gjøre, Maria. Ikke heng deg opp i de som ødelegger troen du har på deg selv! Du har absolutt grunn til å være stolt av deg selv og det du presterer, og føle at du fortjener plassen din i idol, for det gjør du virkelig! Jeg ELSKER hver gang du går opp i de lyse tonene, jeg kjenner musikken gjennom hele kroppen når du synger, og det er sjeldent jeg gjør! Ønsker deg masse lykke til på fredag, ikke fordi jeg tror du trenger det, men fordi du fortjener det! 

 • Ok, jeg er kanskje bare 15, men du er da ikke gammel! Tvert imot, så synts jeg heller noen av deltagerne er litt for unge og burde komme tilbake om 2-3 år. Du synger så utrolig nydelig, og jeg heier på deg!

 • Anonym

  Kjære Maria,
  Du er en artist som har varige kvaliteter og dybde med en flott stemme. Jeg er så heldig at jeg har hørt deg live og vet at du er god.
  Det er veldig mange voksne og godt voksne der ute som er ute etter noe å relatere seg til. Du kan komme til å betye mye for mange. Stå på og lykke til!

 • Anonym

  Personlig, blir jeg så pinlig berørt av de som står bak slike typer meldinger/uttalelser, at jeg faktisk skammer meg dypt & indelig over å dele artstilhørighet med disse menneskene.. 
  – Slike uttalelser er utelukkende grunnet i misunnelse, da de som faktisk ikke liker det som blir servert fra scenen (eller i andre sammenhenger, for den saks skyld), kommer men en helt annen form for kritikk..
  Lykke til videre i konkurransen!

 • Paul André Sommerfeldt

  Du er en flott artist. Ikke bry deg om teite kommentarer. Lykke til videre 🙂

 • Anonym

  Du har ikke den beste stemmen av deltakerne. Men du har sjel i stemmen din. Og takket være alderen så har du en trygghet på scenen, og ikke minst sette eget preget på låtene. 

 • Mari Kosberg

  Sjekk ut denne sangen, Maria! Tror den hadde passet deg og pianoet ditt veldig bra 🙂
  Gavin Mikhail – Titanium (Acoustic Version)

 • Anonym

  Wow maria! Du er på bare så vakker og så flink til og synge. Alle vennene mine heier liksom på alle de mest unge med partymusikk men din musikk er så NYDELIG! Heier på deg! Hilsen Synne 12 år fra Asker 🙂

 • Mari Hjul

  Kjære Maria! I mine øyne og med mine ører er du så talentfull. Jeg føler at du er et medmenneske, sensitiv, følsom, kreativ og klok. En kvinne med masse erfaring og kunnskap, samtidig som du har barnet i deg fyllt med nysgjerrighet og lekfullhet. Jeg kjenner ikke deg som person, men jeg har fått et godt inntrykk av deg. Du er en artist! Du gikk inn i konkurransen som en artist og kommer til å gå ut av konkurransen forhåpentligvis med seieren i boks som en artist! Jeg tenker på deg og hvilken utsatt situasjon du er i, med mye press, stress og folk som mener ditt og datt. Artist verden er jo slik,men konkurransen setter alt så ekstremt på spissen. Du er satt i en situasjon med mange dyktige mennesker og sterke personligher rundt deg. Jeg håper du ser på det som noe positivt og at det ikke stresser deg. I blandt føler jeg selv i hvertfall at med så mange inntrykk rundt meg, så er det lett å miste seg selv i det hele. DU er så sterk og DU er så fantastik dyktig. Sorry språket men faen du har alt i deg! Du kan det her! Stol på det, for du har noe stort, noe helt unikt! Publikum stemmer og du har vært av de 3 siste som har ventet på svare om å få bli igjen i konkurransen. En utrolig vanskelig situasjon som kan skape mange tanker. Og jeg hadde vært redd for å bli stemt hjem og tenkt hva vil folket ha og der igjen stress. Mitt råd er: ikke prøv å tenk på hva seerne vil ha, men at du heller stoler på at du kan. Stol på at slik du vil synge sangen, din følsomhet, din tolkning og talent skaper magi. Et tips på veien er da å gå inn i teksten, et ord for meg kan bety noe helt annet for deg. Smak på ordene og da vil du kjenne at du at ordene sitter djupt inne i deg og at følesene kommer til deg helt naturlig. Jeg har alltid vært ekstremt nysgjerrig på hvorfor noen lykkes så ekstremt, mens andre ikke. Hemmeligheten ligger i hvordan man bruker hodet.Det er ofte bare veldig små forskjeller mellom de beste og resten!!
  Jeg blir irritert når noen sier at du er en alt for gammal bitch. Forsøk å bare ikke ta det innover deg, du vet veldig godt selv at du ikke er det. Slik jeg har fått inntrykk av deg så er du et så omtenksomt menneske, men husk også å tenke og ta vare på deg selv oppe i alt dette. 
  Nå er jo jeg en av disse menneske som sier ditt og datt til deg, men jeg ville så gjerne si til deg at: Du vet best selv! Jeg har troen på deg! Lykke lykke til!
  Beste hilsen Marihøna.(marihøner bringer lykke)    
     

 • Lisa lilleseth

  Det var syn juni at du ikke visste at Dagny Dallimore var moren din og at du trodde at Ingeborg var moren din. Jeg støtter deg på dine vegende,

 • TV2Kimrhaugen

  Når det gjelder Herman Stengel så er talentet ubestridt. Stengel har svært mange spennende kvaliteter. Men jeg er rett og slett usikker på hvor mye spilletid han får og om han klarer å dominere i tippeligaen på et lag jeg tror kommer til å svinge mye i prestasjonene. Det samme kan jeg si om hans tidligere lagkamerat Trondsen i Stabæk. Han får spille ennå mer, men antagelig på et lag som kommer til å slite. Trondsen er vel så spennende. Zymer Bytyqi er en fin fin spiller. Debuterte jo som 15 åring og er fortsatt ung, bare 17 år gammel. Han har mange spennende kvaliteter, men han burde med fordel være involvert i flere mål. Videre må han spille kamp etter kamp etter kamp etter kamp, så kan det bli riktig så bra.

  • JonasSt

   Er enig i det aller meste her, men jeg tror Stengel har bedre sjanser for fast spilletid enn gjerne du mener. Ihvertfall hvis han klarer å få ut deler av potensialet.

   Bytyqi har nok slitt litt som følge av den lett vinglete personligheten sin. Vil være i Sandnes, vil til Salzburg, vil hjem, vil vekk, vil være.. Satser på at han nå har blitt moden nok til å ta rette valgene og så stå for de i etterkant. Rett og slett bedre impulskontroll.

   • TV2Kimrhaugen

    Helt riktig. Det beste nå er om han tar det helt “med ro” og konsentrerer seg om å spille regelmessig og levere gode prestasjoner over tid. Så vil det andre komme naturlig – HVIS han presterer. Det er ingen tvil om talentet.

    • JonasSt

     Da kan vi stryke det håpet.
     VG: Zymer Bytyqi ønsker seg vekk fra Sandnes Ulf, og kritiseres for holdningene av Sandnes Ulf-trener Asle Andersen.

     • TV2Kimrhaugen

      Det kan vi stryke, det er helt sikkert! Jeg avstår fra å spekulere videre 🙂

 • Kjartan

  Emil Hansson og Petter Strand for henholdsvis Brann og Songdal? To veldig like og spennende spillertyper.

  • TV2Kimrhaugen

   Vanvittig spennene Hansson og gledelig at han har valgt å spille aldersbestemt landslagsfotball for Norge og ikke Sverige 🙂 Det er å håpe at han tar stegene og etterhvert etablerer seg i Brann. Men jeg mener at det ikke skjer i år og derfor ville jeg ikke ha han med på en “se opp for liste”. Men han har alle muligheter til å komme med på en slik liste i årene fremover. Strand gjorde sine saker bra på La Manga, rett og slett imponerende. Dette var en spiller jeg ikke kjente til før dette. Fortsetter han på samme måte og utvikling blir han kjempegod. Men denne sesongen kommer for fort i forhold til at han skal inn på listen, mener jeg 🙂

 • Rasmus Frette Berge

  Fredrik Gulbrandsen?

  • TV2Kimrhaugen

   Tja…Tja…Tja….Er jammen ikke sikker. Han har endel spennende kvaliteter, men jeg er svært usikker på om han kommer til å levere jevnt over så gode prestasjoner at han blir et stort OBS!