Tilbake!

Etter mye frem og tilbake bestemte jeg meg for å stikke hjem en tur, så nå er jeg i Norge igjen. Var skikkelig rart og koselig å komme tilbake, spesielt å se Runa og Mamma.

Mamma døde helt av alle de nye klærene mine, kjenner jeg henne rett kommer hun sikkert til å låne masse uten å spørre…

Men whatever!

Er litt stressa for tiden, en bekjent fra USA er også i Oslo nå, og jeg hater at han er her! Vet ikke hva jeg skal gjøre. Orker ikke alt dette dramaet! Det var jo derfor jeg dro fra Norge in the first place. Også med EN gang jeg kommer tilbake så BANG : Drama !

Vanessa.

 • Lex Luthor

  er det skuespilleren som spiller vanessa som styrer denne bloggen?

 • Sara

  Kan du ikke bruke litt bilder også? blir kjedelig med bare tekst :L

 • Emilie<3

  Håper at du klarer å roe deg ned og ikke tenke så mye på han derre fyren :S Godt å være tilbake i Norge?

 • Guest

  herrigud håper det går greit med deg.Husk at du har moren din her ikke holdt det hemelig si det til mamman din.HUn kan redde deg.IKKe bli redd om mamma blir sur om de ***filmene du trenger noen.Måne har den greia husk det.hade:) liker bloggen din !!!!

 • marte

  klar deg fin vanessa..:)ikke tenk på den fyren

 • Nope
 • Iben

  Jeg synes at han rock young ikke er helt god i hodet at han har lyst til og ligge med monica

 • Emilie<3

  Du klarte deg jo fint da 🙂 Men minnepennen er det foresten Måne som har (men det vet du sikkert ;)) Men på tide med ny header Vannessa. Love you <3

 • Lex Luthor

  Seriøst, er det marthe skuespilleren eller tv2 redaksjonen som styrer denne bloggen?

  • Kristine B

   veit ikkje men tror ikkje d e Marthe da

  • Silje

   selvfølgelig

 • Silje

  trur det du