Catching up!

Hei  alle sammen!

Herregud nå er det lenge siden jeg har skrevet. Sorry!

Har vært så mye å gjøre med jobben og nettet har vært ganske ustabilt etter en storm herjet her for litt siden, men nå har jeg endelig litt tid så jeg kan catche up 🙂

Siden sist har jeg jobbet, jobbet og jobbet. Når jeg kommer hjem orker jeg så vidt å bestille take away. Så det er ganske hardt, men definitivt verdt det.

Ellers er det egentlig ikke så mye å melde, begynner å savne hjem til Norge (!) litt faktisk. Selv om det er helt super awsome her så merker jeg at det er altfor lenge siden jeg har sett folka hjemme.

Runa og Mamma spesielt. Det er så rart å tenke på livet jeg hadde  i Norge. Jeg lurer jo på hvordan det går, selv om det sikkert er helt likt som da jeg dro…

Men! Nå kan jeg ikke skrive mer. Skal faktisk på date med en fyr jeg traff på butikken her om dagen. Han spurte om autografen min, som om JEG liksom skulle vært kjendis !!! – men guess what a? HAN er kjendis! Hihi. Gleder meg skikkelig!! Forteller mer senere. Elsker virkelig LA! Alt kan skje her.

Love and Peace, Vanessa.

 • tæssen takk for oppdatering vanny ;D you rock! kom deg hjem på tv-skjermen her snart daee..

 • tulleblogg! 😛 hahahhahaa!

 • Tina

  På tide med ny header Vanessa!!!!!!

  I LOVE YOU <3.

 • desiree

  hei vanessa

 • marte

  ja enig godt å ha deg er i bloggen

 • Silje

  Du er kul Vanessa!!!!
  Jeg ville ha kommet meg hjem det er så dumt at Runa dør.
  Jeg syns at Runa og Liv skulle ha levd enda lenger

 • Guest

  Å jeg slo nettopp med den heiteste gutten på skolen men nå angrer jeg håper du leser dette Andre jeg elsker deg men jeg ble hissig når du bare kysset Sofia det er venninnen min men resten tar vi en annen gang dette er Vanessa Nymans blogg DU RULER