Kjendis?

Var på café med Gillian og kjærsten hennes Rick i dag rett ved Santa Monica beach og så skjedde det rareste, plutselig oppdager jeg at rett bak Rick så sitter det en fyr som ligner så utrolig på Ryan Gosling fra Drive, og jeg blir bare helt satt ut og opp med lipglossen og lommespeilet og hele pakka, og idet jeg er på vei bort for å spørre etter en autograf, så oppdager jeg at fyren har en deltakerlapp klistret på t-skjorta som sier at ”I´m a participant at the look-a-like competion ”, og der står jeg ved siden av bordet hans med en lapp i hånda og bare stammer, I´m so sorry, I thought you were Ryan…. Flause!! Jeezzz as 🙂

 • Andreas Engh

  Har noen gang hendt at jeg har sett noen som ser kjent ut og skal til å hilse på vedkommende, så etter litt tenking finner jeg ut at jeg ikke kjenner vedkommende. At jeg bare har sett personen på tv. Tenk så flaut om jeg bare hadde gått bort og sagt hei og trodd at vi kjente hverandre fra noe sted 😛

 • sara hermansen

  hei,du er jo i hotell cæsar, og du har jo ikke hvert der på en stund så jeg lurer på om du kommer tilbake engang.håper det:D

 • marte

  hun kommer med masse klær og penger og litt problemer

 • OndKanin

  bedre å drite seg ut enn å dø av forstoppelse