Dennis Storhøi er dagens skipper. Oppi skuta erre gull, blant annet dessa godbitene her! E for eeeeenjoy!

Gameshovet Sangfugl!

Terrorsiktet i Gøteborg

Nils Arne og Co!

 • Rebekka

  Hei 😀 Jeg er stor fan av Torsdag Kveld fra Nydalen, og lurte på om dere kunne legge alle episodene på film? Både denne sesongen og den forrige. Så har vi alt samlet og kan ha maraton me Nydalen heile kvaldå 😀

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 • Trine

  Kjempemorsomt program dere kan gjerne lage mer av alt mulig, (suns ikke headlines er d morsomste men…) dere er jo så kreative at hvem vet hva som kommer med i neste program.
  Når er neste program?
  Hilsen ei jente som alltid ser på TKFN men d kan gjerne være litt før på kvelden, blir trøtt neste dag ;D

 • Tøft c:

 • Anonym

  Kjempe fin blogg , Vanessa , digger deg ♥

 • morsom blogg 🙂 ! Nå som Runa har Tom syns jeg det er fint at du har Goggen. Bare pass på og vær deg selv og slapp av, så går det nok fint! 🙂 Du trenger ikke silikon for at folk skal like deg. btw, søtt dikt 🙂

 • Anonym

  Hei Vanessa<3 du har verdens kuleste blogg.. du er bare den beste på Hotel cæsar.. 🙂 du er kjempe fin <3^^ , det er bra at du ble sammen med goggen dere passer så sammen ^^, håper du liker kommentaren min ,, kan du plis svare ( : hilsen vanessafan 🙂

 • Anonym

  jeg er forelska jeg<3 kul blogg kan vi bli venner (heter martinsykkel)

 • Kan også ha sammenheng med korleis media og TV klarer å hausa opp FA cupen. I dag tek Premier League all fokus, sammen med Champions League. SKY har hovedrettigheten på Premier League, mens ESPN har FA Cup. Ser jo samme tendens i Norge. TV2 kjører hardt på Tippeligane, mens Cupen får mindre fokus. 
  Pengene i Premier League og betydningen av denne (belønningen) er også vesentlig større enn FA cupen. Så det er klart at toppklubbane heller prioriterer PL framfor FA cupen, og dermed gjer publikum dette også. 

  Et annet eksempel fra Norge er korleis Viasat profilerer FA cupen, samtidig som andre medier ikkje har lika mykje forhåndsomtale om FA cup oppgjør som dei har for Premier League. Tv2 gjer ein vanvittig god jobb med å kjøra gode reportasjer og oppbygging til kamper i Premier League som Viasat ikkje er i nærheten av. 

 • Vinner av FA cup burde fått en CL plass, da hadde plutselig cupkampene vært livsviktige, å mye mer spennende. Cup er, og skal være mer spennende enn liga! 2 cup-pokaler til Liverpool i år 🙂 YNWA

  • Anonym

   Helt enig. Er ikke så rart at man ikke bryr seg så mye når en 4. plass i ligaen er verdt 10 ganger så mye som å vinne cupen. La CL plass gå til de som vinner FA cupen og la nr. 3 i ligaen spille CL kvalik.

  • Helt enig! Få statusen til cupen opp!!!!

 • Forsåvidt interessant, men mye av forskjellen skyldes vel også at sesongkort er mye mer utbredt nå en tidligere. De fleste klubber inkluderer ikke cupkamper i sesongkortet, og cupkamper kan dermed bli en litt for stor ekstrakostnad for mange av de som har kjøpt sesongkort.

 • Etter min mening kommer nok cupens synkende interesse av klubbenes prioriteringer. Ta for eksempel Arsenal; De siste årene har de brukt særlig ligacupen som “ung-guttshow.” De har prioritert bruk av ungguttene fremfor seier, som tilsynelatende ikke trekker veldig mange tilskuere… Cupens status har sunket veldig, og jeg som Liverpool supporter er selvfølgelig veldig happy for en Finale i år. Problemet er at spranget fra en PL-tittel og en Ligacup-tittel er enormt. Jeg har fulgt laget mitt siden runde1, men for mange starter ikke jubelen før semifinale og finale. Dette er litt av kjernen. En cup i England stater gjerne å bli “litt” interessant i semifinalen. Dette kommer som sagt av prioriteringer fra klubbene. Folk gidder gjerne ikke kjøpe billetter til en cupkamp med jr. og reservespillere. Dette sier seg selv! Håper statusen kan bli hevet i fremtiden!.. Det er ingenting som er så morsomt som spennende cupkamper!!!