Er det lov med hatt på tv? Bloggoranse på lavt nivå.

Hei bloggen, som man sier! Beklager at jeg ikke har blogget noe, har vært buissy med å lese andres blogger. Fotballfrue planlegger blant annet hva hun skal ha med seg på bryllupsreisen, Ulrikke Lund har vært ute og reist nesten jorda rundt og Rachel Nordtømme har vært på fotoshoot med Mann  – så sånn gikk nå dagan. Tar nesten 24/7 å holde seg oppdatert. Men – her er dagens bloggoranse: (Catchy ord for konkurranse på blogg): Er det lov med hatt på tv? Har såpass frizzy hår at jeg nesten må ha det, reiret egner seg ikke så godt i HD, men ser man kanskje ut som innleid musician i Håkan Hellström -band? Vad tycks? Dere bestemmer. Demokrati i praksis.

 • Hildepilde

  Ha på deg hatt, du 😉

 • Eva

  Hat er hot! 😀 Tror du ville kledd det, pass bare på å velge en som er riktig for deg!

 • Eva

  *Hatt

 • Haha, lo godt av dette lille innlegget. Hatt er flott. Jeg liker veldig godt den lille flosshatten som Jan Thomas (tror jeg det var) ikke var så fan av.

 • Anonym

  Nei, silikon er bare tull. til alle som tenker på å gjøre det. NEEEEI, putt heller et par gamle sure sokker i bh’n , funker akkurat eller ehrm….nesten like bra:D

 • ikke bra vær ærlig ssei teng så di e fra starten e det alle beste og kan ikke en persjon ta deg for den du e så e det den sitt problem ikke ditt for og sei det sånn e ikke størelsen på kroppen eller størst pyupper minst mage som teller mest det som teller aller mest e hvordan persjonen e i det indre sei det så det e og la teng gå sin gang kan ikke persjonen ta deg for den du e uten eksempel silikon i puppa så e det han så har et problem og da e han heller ikke noe og samle på

 • Anonym

  vanessa hold opp du er jo kjempe lekker ikke tro at du er stygg for du er kjempe lekker
  bli kjereste med goggen nå du er en lekker babe

  hilsen en kuul jente
    

 • Anonym

   Når du starter en karriere som skuespiller og samtidig har en blogg så må man tåle å få kritikk. Jeg er sikker på at Vanessa bryr seg fint lite om denne bloggen, siden det helt sikkert ikke er hennes valg å få denne bloggen. 
  Jeg syntes hotel cæsar i grunn har  blitt dårligere. Den startet dårlig, ble bedre, men nå er den litt dårlig igjen. Noe av dette har kanskje med at det blir nye skuespillere ganske ofte og at de har spilt inn så mange episoder som de har hjort, det er jo ikke rart at de begynner å miste litt ideer om nye spennende episoder. Det er ikke alle som er like flinke skuespillere på hotel cæsar og må nok ærlig innrømme at du er den verste. Og ikke si at det er ikke hun som bestemmer hva hun skal si og gjøre, for det er ikke det som er problemet. Problemet er den utrolige dårlige måten hun utfører dette på. Hun er sikkert en bra person, men en bra skuespiller er hun ikke, uavhengig av hva slags rolle hun spiller. Det er fullt mulig at hun kan utvikle seg til å bli en bedre skuespiller sånn som Runa, men jeg så mye mer potensiale på Runa enn det jeg gjør på deg. Det er mange andre jobber der ute som jeg tror kunne passet deg bedre. Så lenge det er konstruktiv kritikk må man tåle å få det i slike sammenhenger.

  Jeg syntes silikon er hot i små mengder om nødvendig. 

 • adrian edvardsen

   nei det er jo ok

 • anbefaler  ikke silikon    det er   noe du  ikke bør gjøre  det er  farlig 

 • Not. Det kan være farlig. Du er ikke gammel nok. Du er fin akkurat som du er, Vanessa. Trust me! Du har en perfekt kropp. Stol på meg.

 • Helge er et kunstverk.. 

 • Sliter litt med å bruke denne, siden jeg har kun 4 mbit samband.
  Problemet er at ikke finnes noe mulighet til å “tvangstyre” applikasjonen i SD, den vil da stå å “swappe” mellom SD og HD med resultat at film henger, for så å komme igjen, osv….
  Hvordan kan jeg løse dette?
  Pr nå går jeg ut i IE og starter på “gamle måten”, da fungerer alt tilfredstillende.