Dagens gjest: Norges aller triveligste mann!

Herved erklærer jeg Harald Rønneberg for Norges aller aller aller triveligste mann, og det kan jeg si med hånda på hjertet, for jeg har møtt mange hyggelige folk opp gjennom åra, og jeg må si jeg føler meg ganske så trivelig sjæl og. I det hele tatt føler jeg meg noen ganger som en litt slapp kopi av han, du vet sånn rett før printeren trenge ny blekkpatron-kopi og alt bare sklir ut. Om jeg skulle vært en mann på 37 med østfolddialekt med OL-gull i smalltalk, så måtte det vært han. Hva kommer detta av? Hvorfor er jeg så hekta på Harald Rønneberg? Han er det første jeg tenker på om morran og det siste på om eftan, nest etter sweetandsour pottis. Hvorfor så obsessed? Svaret får du på dumboksen (kallenavn for tv som jeg plukka opp da jeg jobba på Spar, en litt kjærlig men ertende måte å snakke om tv på, for selv å vise at nøtta virker) i kveld. 2215. Håper dere ser på, tror det blir fun-nieu! Elsker dere! (Er ikke full altså). E

 • Christin

  Harald er jo en sjarmklump da, så ikke rart du virker en smule betatt! 😛

  skal se i kveld, gleeeder meg! 😀
  så et bilde på facern av deg (?) med litt av en damemåne.. har det noe med kveldens episode og gjøre? 😛

 • Kristine

  ¨Haha jeg elsker deg Else!

 • Monika

  Hei Else
  Sjekk ut http://tegnehanne.blogg.no/
  Der står Henrik frem og bekrefter ny dame! 🙂

  Ps du er kul!

 • masse gode tips 😀