Tilfellet Torres

17 minutter Premier League-tid fikk Fernando Torres da Chelsea slo Sunderland 2-1 på Stadium of Light. Og lørdagens innhopp bidro nok et lite drypp til en statistikk som blir mer og mer belastende: i løpet av 22 offisielle Chelsea-kamper står spanjolen igjen med ett fattig kryss i målprotokollen.

Som Oliver Kay poengterer i dagens utgave av The Times, registrerte floppdømte Andriy Shevchenko sju fulltreffere på tilsvarende tidspunkt i sitt uheldige Stamford Bridge-opphold. Så hva gjør man med denne spilleren man lesset inn ublue £50 millioner for tidligere i år?

Joda, i etterpåklokskapens rike er landskapet alltid tåkefritt, men det var mange som stusset når Chelsea fremmet gigantbudet helt ved sluttsignalet av vinterens overgangsvindu. Bortsett fra enkeltkamper i fjor (blant annet to fulltreffere mot nettopp Chelsea) – der Torres viste målteft om ikke annet – hadde spanjolen allerede lenge før kjøpstidspunktet vandret rundt på fotballbaner som om han bar en usynlig sekk på ryggen.

Rykket, 1v1-egenskapene, balansen, bevegeligheten – alle disse fysiske egenskapene som skilte Fernando Torres fra den klassiske tunge midtspissen, hadde gradvis forduftet. Tilbake sto en spiller tydelig blottet for både selvtillit, de tidligere unike fysiske forutsetningene og den lille ubeskrivelige x-faktoren som gjorde han til en av verdens absolutt beste angrepsspillere. For denne triste figuren betalte Chelsea 50 millioner av dronningens valuta.

Pussig er det også at Torres ble hentet til en klubb der Didier Drogba var udiskutabelt førstevalg til midtspissrollen – i en tid der Carlo Ancelotti allerede lekte med énspiss-formasjoner og hvor André Villas-Boas – også en kjent 4-3-3-entusiast – etter sigende toppet ønskelisten som italienerens etterfølger. I ettertid har man også kjøpt en ny midtspiss, 18-åringen Romelu Lukaku, for en solid sum (£18 millioner). Ikke bare er Fernando Torres ukomfortabelt trengt opp i et hjørne av innbytterbenken, nå flyter han også i et tomrom mellom to generasjoner av konkurrerende midtspisser: Didier Drogba blir sannsynligvis en sentral del av startoppstillingen til de viktigste kampene denne sesongen, mens den unge belgieren representerer fremtiden.

Denne konteksten reiser to relevante spørsmål. Først; finnes det håp om at Fernando Torres noen gang finner tilbake til den ufattelig dyktige spissen som vi husker fra praktisk talt hele det forrige tiåret? Deretter må man spørre seg; hvilke realistiske grep kan man gjøre rundt en spiller – uansett hvor lenge den marerittaktige statistikken fortsetter – man tross alt har kjøpt for en svimlende sum?

Får vi igjen se den ”gamle Torres”? Selv heller jeg i retning et motvillig “nei”. Dels fordi egenskapene som gjorde Torres relativt unik – imponerende fysisk struktur kombinert med hurtighet og silkeaktige bevegelser – er lettere å presse ut av en ung fotballspiller. Selv om jeg ikke er noen ekspert på området, virker det for meg at eksplosive/smidige spillere i varierende grad fader og må modifisere spillestilen i den andre halvdelen av 20-årene. Jeg mener vi så tegn til dette hos Torres allerede under de siste 10-12 månedene i Liverpool-drakt. Tendens lett oppsummert gikk han fra en dynamisk ”falsk” 9-er til en mer statisk ”ekte” 9-er.

Dagens fotball er dessuten i ferd med å vise oss en tendens at ”barnestjerner” slukner tidligere enn spillere som etablerer seg senere i 20-årene. Fernando Torres debuterte for Atletico Madrid som 17-åring, året da han ble voksen var han allerede fast i den store La Liga-klubben – året etter trakk han på seg A-landslagsdrakten. I mellomtiden har Fernando Torres vunnet både europamesterskap og fotball-VM (riktignok under sistnevnte hadde nedturen allerede startet), han har giftet seg, blitt far. Kanskje ligamesterskap og Champions League-suksess burde holdt motivasjonen oppe, men jeg kan forestille meg at gjenmotivasjon er vanskeligere for en person som har oppnådd så ekstremt mye i ung alder, enn hos en late bloomer som kom senere til suksessfesten.

Det er altfor tidlig å avskrive Fernando Torres. For det kan godt være at Chelsea-spissen finner tilbake til nettmaskene på permanent basis, men da heller som ”straffefeltspiss” enn i form av den bevegelige, dynamiske, smidige angriperen vi husker fra glansdagene.

Hva gjør man så med Tilfellet Torres? For øyeblikket virker situasjonen låst. At en 27-årig verdensstjerne skal spille seg til selvtillitt for reservelaget på en forblåst Conference-arena virker absurd. Et januarsalg gir heller ingen mening – få klubber er i stand til å ta over lønnen til spilleren, og det eksklusive selskapet med storkapital på bok vil neppe gå i en slik felle – hvorfor skal kokurrerende storklubber ta over Chelsea sine bekymringer? Fotballspillere kommer dessverre ikke med garantilapp.

twitter tkkarlsen (norsk) / karlsentk (english)

 • Interessante påstander, men at Torres ikke scorer tror jeg er mere tilfeldigheter enn aldringstegn. Dessuten tror jeg at han er kapabel til å nå toppnivå igjen, han må bare finne seg tilrette. Men det bør helst ikke ta lengre tid en det det allerede har gjort! Når du tenker på andre klubber ved januarsalg… Anzhi kanksje?

  Mens du er så flott i gang, kunne du funnet en forklaring om som skjedde med Chelsea under fjorårets sesing? hva kollapsen skyldtes?

  • Anonym

   Den har allerede blitt forklart en rekke ganger på hvorfor Chelsea kollapset.

   Det startet i forsvaret, en rekke skader som lammet for flere uker, noe som smittet videre på laget, og en alt for smal stall. Chelsea var for avhengig av å ha de faste 11 friske for at de skulle holde seg på samme nivå.

   • Desverre tror jeg problemet ligger dypere enn som så. Og siden tk har større innsikt enn brorparten av oss lesere her på tv2sporten kunne han kanskje kommet med sine synspunkter. Når Ancelotti ikke visste, hvem kan da egentlig vite?

 • Anonym

  Mye bra lesning her, og jeg tror nøkkelen til å forbli en god spiller er at du ikke er den største driblefanten. Her foregår det mange bevegelser beina faktisk ikke er skapt for å gjøre.
  Men hvis ikke Torres slår til ut over i sesongen tror jeg det kommer og koke på brua, man kan ikke ha en spiller som kun blir et pengesluk mens han spiller som langbein. Tror faktisk også at kjøpet ble presset frem, nekter å tro at Ancelotti ønsket Torres, ikke i den formen han var i.

  Synes det bare ble drøyt at Russern skulle bla opp 500 mill for en spiller som fremdeles slet etter store skadeproblemer.

 • Med så mye erfaring du har så burde du vite bedre enn å legge ut noe så usaklig. Torres er fortsatt relativt ny i klubben, det er flere spillere som er nye, ny manager og ny spillestil. Dette er faktorene som gjør at verken Torres eller resten av Chelsea har det beste spillet for tiden.

  Gi André Villas-Boas tid til å finne seg til rette, gjøre Chelsea-laget samspillt og tilpasset systemet til hans og du kommer til å se Chelsea som de var i gullsesongen 2009. Ikke kom å gi slike påstander før hele laget fungerer som det skal og at Torres faktisk gjør noe dårlig da. Hittil har ikke Torres gjort noen blundere og han har spilt godt men uten de store sjansene.

  Mvh.: Chelsea-supporter

  • Jeg tror du mistforstår hovedsaken av budskapet i bloggen. AVB kommr til å få Chelsea til å fungere, noe annet har jeg ikke påstått. Imidlertid mener jeg – basert på mine observasjoner av Torres over de siste ti årene – at han mar mistet ferdigheteter og forutsetninger på flere sentrale områder, ikke minst når det gjelder fysikk. Deretter antyder jeg – hvis du leser nøye – skeptisk i forhold til hvordan jeg mener FT vil passe inn i systemet AVB foretrekker å spille. Og som du sikker vet – dette er ikke rakettforskning – passer FT rimelig dårlig i en bred offensiv rolle, samtidig stiller Drogba (+ muligens Lukaku på sikt) foran spanjolen i midtspisskøen. Der har du kort oppsummeret esensen av mine argumenter, håper det var oppklarende.

  • Stian, på hvilken måte er dette blogg innlegget til Tor-Kristian usaklig? Han er så objektiv som det går ann.

 • Torres er desverre død må jeg si. Har ingen tro på at han skal komme tilbake….. Hilsen en litt små deprimert Chelsea fan…

 • Jeg må si meg enig i dette innlegget på alle måter, men ønsker gjærne å påpeke at Torres viste gamle tendenser helt på slutten av hans Liverpool-karriere.

 • Anonym

  Han passer rett og sett ikke inn i systemet til chelsea. Du ser kamp etter kamp at torres ikke er den type spiss som passer inn i chelsea laget, dessuten må nesten torres alltid opp på kantene for å skape noke. Men torres her sett bra ut, det er bare rett og slett at han ikke passer. Et klubskifte er nokk det eneste håpet til torres. En retur til la liga, hadde helt klart vert de beste. Kanskje atletico?

  • Atletico solgte jo Forlan og Aguero så kan godt hende det blir retur ned til hjembyen 🙂

 • Helt sykt at folk kritiserer Torres til de grader for tiden. Han spiller jo ikke dårlig? Han mister jo ikke ballen hver gang han har den? Som flere har nevnt har Chelsea nylig fått en ny manager, de tester ut forskjellige formasjoner og forskjellige spillere. Daniel Sturridge feks. er på et like godt nivå som Torres. Hovedforskjellen er at Sturridge scorer. Men hva så? Har Chelsea aldri scort når Torres har vært på banen? Har ikke han hatt noe å si for seierne? Noen som husker kampen mot Stoke? Han spilte sjukt bra! Merk dere at formasjonen fra Stoke matchen ennå ikke er blitt brukt igjen. Den var god for Torres, men ikke like god for Chelsea helhetlig (endte jo 0-0). Fram til nå har AVB gjort en del endringer og testet litt forskjellig. Torres kommer med en scoring snart skal dere se. Tipper den kommer når han og Sturridge kjemper på topp sammen 🙂
  Nå må vi ta oss sammen og se på helheten, ikke enkeltspillere!

  • Denne bloggen, Abdullah, omhandler enkeltspilleren Torres. Og i følge mine observasjoner er Fernando Torres langt ifra nivået han viste for noen år tilbake. Deretter forsøker jeg å gjøre rede for disse observasjonene, vanskeligere er det ikke. Som sagt avskriver jeg heller ikke Torres, men sett i lyst av konkurransen og hvordan ABV er kjent for å stille taktisk, synes fremtiden vanskelig for spanjolen.

   Samtidig man se Torres sine prestasjoner i kontekst: muligens han vise til gode enkeltkamper for Chelsea, men neppe til den grad man forventer av et 50 millioner pund kjøp som en gang i mine øyne var verdens beste angrepsspiller.

   • Henviste ikke til bloggen, men generelt sett. Overalt snakkes det om at Torres er ditten og datten. Tok kommentarfeltet i bloggen din som en mulighet til å spre et godt budskap til Torres’ fans og like så godt si mine meninger 🙂

   • Du kommenterte nesten alt jeg skrev, utenom serieåpningen mot Stoke. Skulle gjerne hatt ditt synspunkt på Torres’ spill i den kampen.

    • Jeg synes FT presterte godt mot Stoke, og det er slik – og enda bedre vi ønsker å se han utover høsten. Men når det er sagt, synes jeg én positiv kamp er tynt bevisgrunnlag til å bakke opp en sak om at en spiss som jeg en gang husker som verdens beste, er i ferd med å finne tilbake til gamle stortakter.

     Du er forresten mer enn velkommen til å lufte frustrasjon og andre meninger på denne bloggen, bare hyggelig det. Keep’em coming.

 • eh, jeg bare lurer… hva har dere i tv2sporten imot Torres??

  • Kan du ikke utdype dine synspunkter i forhold til sakens innhold. Da er det mye enklere å gi deg en fornuftig tilbakemelding, Magnus.

   • pfff herregud… dere legger jo ut negative ting om han hele tida.. det er ikke noe galt med det torres gjør, men når resten av chelsea svikter og aldri gir han noen gode baller så kan man ikke forventa han han skal score hele tida heller.

    • I Liverpool det siste året så var det heller ikke Torres sin skyld…han hadde jo ikke gode nok medspillere, og nå sies det samme om Chelsea…er det bare meg eller er Torres fellesfaktoren her?
     Faktum er at Torres har bare scoret 1(!) mål på 22 kamper, vil ikke si at tv2sporten har noe imot Torres, men bare melder nyheter…sånn som nyheten at Torres ikke er så veldig god lenger. Tidenes flopp i PL.

    • Det er ikke akkurat så mye positivt å si om Torres heller, da… 

    • Enig i at resten av Chelsea svikter, vi er ikke raske nok på banen, hvis man ser Manchester lagene spille, så spiller de FANTASTISK fotball, mens Chelsea roer ned med engang og spiller “safe”, håper Chelsea starter med Sturridge-Torres-Mata på angrepsfronten fremover, alle 3 har farta, teknikken og skuddfoten. KTBFFH!

  • Fordi de er Liverpool supportere.. De har jo ALDRI tidligere United, Chelsea osv spillere i TV 2 PL. Bare massevis av tidligere Liverpool spillere..

 • Jr

  Som regel enig med deg, Karlsen. Men om du har sett årets Chelseakamper, eksklusiv Sunderland-kampen, har du sett en bevegelig Torres med godt driv, dra av flere mann, kommer til sjanser på hodet og godt skudd.

  Greit nok at han floppet i fjor, men den Fernando vi har sett så langt i år kommer til å score mål for chelsea! 

  • Selv om kanskje Torres har vist “positive takter” er han kun en skygge av utgaven fra forrige tiår. Og impacten denne sesongen er langt under den man kan forvente av en 50 millioner pund-spiller (kontekst, kontekst). Dessuten sier jeg også i bloggen – om du tar deg tid til å lese nøye – at han godt gjerne kan finne igjen scoringsteften.

   • Jr

    Det er sant, du garderer deg der:) men helheten er kritisk!

    nå skal det sies at jeg “håper” han våkner! Men Torres uttaler jo også selv at AVB passer han bra, og den nye, mer fremoverrettede spillestilen kler Torres. mitt poeng er at denne artikkelen hadde vært helt korrekt i Juli, idag er den tynn:)

 • Torres blir nok aldri så god som han var i begynnelsen av Liverpool karrieren. Og som Liverpool supporter ser jeg på summen av handelen Liverpool gjorde med han (kjøp for 22mill, salg 50mill, 65 mål på 102 kamper) som meget god. Det er klart (etter min mening) at Chelsea betalte for mye for han, så Liverpool solgte til rett tid, selv om han skuffet en hel klubb etter å ha sagt at han ville bli og kjempe klubben opp igjen. 

 • Enig med det meste som står her. Det er dessuten vanskelig å var kritisk i artikkler som helgraderer sine utsagn på alle punkt, så sånn sett var den jo og “clever” og åpen for ettertanke. Ettertanke er vel akkurat det som trengst og for mangen når det gjeld “problemet” Torres, for det tegner seg jo meir og meir som et “problem” som må løysast. Media og fans vil jo gnage og gnage rundt dette til den dagen han eventuelt starte og skåre eller at han blir solgt.

  Personlig meiner eg han vil starte å skåre temmelig kjappt. Eg tenker allerede i morra…mot Leverkusen. En må tenke at Chelsea har stall til å benke Torres borte mot Sunderland, men putte han rett inn i startelleveren igjen i CL – nåke som eg trur har vore tanken til AVB.

  Eg trur litt kontinental fotball vil gjer Torres godt! Og måla kommer – sann mine ord!

  Håvard har talt 😀

 • Selvtillit er jo grunnleggende for hver fotballspiller, uten den er det umulig å lykkes. I fjor slet Rooney på samme måte som Torres. Han var ute i kulden, scorte ikke mål og var egentlig på vei ned. I motsetning til Torres hadde Rooney en mann som hjalp han tilbake, Sir Alex Ferguson. Jeg tror det ikke er spørsmål om Torres fortsatt har det eller ikke. Jeg tror det er spørsmål om det finnes en som kan hjelpe Torres å finne tilbake til sitt gamle gode jeg, da han virkelig stolte på det han gjorde. 

  Det er ikke lett når han står opp hver eneste dag og ser noe negativt om seg selv. Jeg synes også det er latterlig at alle skal blåse opp prisen hans. Torres bestemte faktisk lite av at han skulle koste 500 millioner. 

  Når alt er sagt så har jeg tro på at gutten kommer tilbake! Ikke bare for min egen og klubbens del, men også for Spania og fotballverden! Jeg vet hvilket kaliber denne mannen har og hvis han kan finne tilbake så tror jeg Chelsea vil nyte godt av det og ikke minst alle som elsker fotball!

 • Anonym

  Dette føyer seg inn i rekken av Chelsea-fiendtlige medieoppslag fra Norsk Presses’ side.

 • Torres trenger benitez!

  • Anonym

   Lett garry 😉

  • Absolutt en mulig forklaring…

 • Jeg er helt enig med deg Tor-Kristian. Kjøpet av Torres kan komme til og bli ett av de største floppkjøpene som noen gang har blitt gjort i Premier League. Jeg tror nok vi alle stiller oss det samme spørsmålet, kommer det til å løsne? For da er Torres farlig. Jeg er Liverpoolfan, og har mistet respekten for Torres, men ser man på spilleren Torres, så er han en klassespiller når han er i toppform.

 • Anonym

  Det er ørsmå marginer i fotball på dette nivået. De egenskapene som gjorde at Torres var en fryktet spiller, som TKK også poengterer, er ikke så ekstreme som de har vært tidligere. Da tenker jeg spesielt på det enorme rykket. Når disse egenskapene er redusert med noen prosenter, vil han ikke lenger ha det fortrinnet han hadde som fotballspiller. Det er en grunn til at typiske vingspillere (neida, Torres er ikke ving) må legge om spillestilen for å være konkurransedyktige når de er i siste halvdel av 20-årene.

  Men nedturen til Torres kom vel tidligere enn noen kunne ha forutsett.

  Personlig tror jeg vi aldri vil få se Torres så god som han var i Liverpool.

 • mik.balto17

  Nå har ikke jeg lest gjennom innlegget ditt Karlsen, og skal la deg slippe (flere) fjortiss meninger og kommentarer. Men jeg håper ikke at din konklusjon rundt Torres er at han begynner å bli utdatert. Jeg er Liverpool-fan helt inn til beina og kan ikke uttrykke skuffelsen med ord engang etter måten han dro på. For meg var han en god blanding av Dalglish eller Rush for supportere som er litt eldre enn meg. Det er ikke bare det med han at han har den “show”-faktoren som Ronaldo, Messi osv. også er kjent for. 

  Nå vil jeg ikke sette Torres helt der oppe med Ronaldo og Messi, men han har helt klart potensialet. Han har et rykk og talent med ballen som veldig få har, han er sterk og har avslutninger (fra Liverpool-tiden altså) i verdensklasse. Jeg var på Anfield i fjord høst da han banket inn 2 mål mot Chelsea, da hadde han mer eller mindre nettopp kommet tilbake fra skade, det MÅ jo bare vise hans egentlige kvalitet. 

  Torres er ikke en som bare har jobbet hardt for å bli fotballspiller, han har et eller annet ekstra ved seg som de nevnte Messi, Ronaldo osv. Jeg tror at hvis Chelsea hadde tørt å kvitte seg med Kalou, Anelka i spissrekka, og satset på trioen med Malouda og Drogba på sidene og satt en Torres klart og tydelig frampå der, så ville vi fortsatt hatt mye godt, kanskje til og med bedre enn hans første sesong i Liverpool, i vente. 

  Jeg er vel en av de få for øyeblikket som hadde elsket å se Torres tilbake i Liverpool, for den kvaliteten han har ser du veldig sjeldent, nå har vi vært heldige med å få på plass Suarez, men for meg var Torres viktig. Den typen han har vist med overgangen til Chelsea er ikke den Torres egentlig er, han passer i og for seg ikke inn i deres spillestil heller, men det er en annen sak. Overgangen i seg selv, var vel et tilfelle av at Torres ville få med seg PL-tittelen før han eventuelt skulle dratt videre til andre ligaer. 

  Jeg så Stoke-Chelsea og foruten målforsøkene så var den Torres-“versjonen” der noe av det beste jeg har sett på år og dag av spanjolen. Chelsea må bare tørre å satse på han, i stede for Drogba, Anelka som nå kanskje må godta å spille litt mer andrefiolin. Andre ting som kan ha noe å si på hans prestasjoner er farten, i forhold til spillere han skal kobles med, Lampard er en tregere versjon av Gerrard mener jeg. 

  Man så jo det også i Liverpool, når Gerrard ikke spilte og ble mer og mer skadet etterhvert gikk jo det utover Torres sine prestasjoner også. Men for å konkludere så ville ikke jeg satt noe bekymringstegn på Torres sin utvikling som spiller, tror det heller er valg av klubb som har forstyrret hans prestasjoner. Ikke at Liverpool er bedre på noen måte der (noe de jo er ganger 1000 selvfølgelig) men Chelsea blir feil i forhold til alt for Torres.

 • Vent og se!

 • Anonym

  90% Av alle torres-artikler jeg leser, vinkler skribenten artikkelen til enten hvor mye penger denne spissen kostet, hvor dårlig han passer inn i chelsea, hvor lang tid det vil ta før han finner formen eller hvor mye du skal satse på denne spissen i forhold til lagets andre angrepspillere. Du er absolutt intet unntak. Du vinkler din artikkel flere ganger til hvor mye denne spissen kostet, som jeg tror alle som til en viss grad følger med på fotball har fått med seg. Du skriver om at han har mistet motivasjonen til å vinne ligamesterskap og Champions League. Det er bare tull! Han sa i sitt første intervju for Chelsea at han hadde samme ambisjoner som Chelsea Football Club hadde, nemlig å vinne titler. En stor grunn til at han gikk til Chelsea var nettop på grunn av dette. Du skriver så mye om hvordan han aldri kommer til å finne tilbake til den formen han hadde, det inntrykket får ihvertfall jeg. Men i slutten av innlegget sier du at det er altfor tidlig å avskrive Fernando Torres. Det er så selvmotsigende at jeg nesten ikke finner ord på det. Jeg synes du er en fotballekspert med mange gode meninger, men dette innlegget var en ripe i lakken. Mulig jeg misforstår det du egentlig mener, og håper derfor på svar.
  Chelsea4ever

 • Anonym

  sattan kor folk masser om torres? neii messi va jo ikke “barne stjerne” heller ?å han e fortsatt god han messi ;)))

  • Anonym

   Er jo ikkje sånn at _alle_ barnestjerner blir dårlige tidlig då..

  • Anonym

   messi er fortsatt svært ung da-.- Han er ikke mer en 23 slik jeg har forstått det…. Så jeg vill fortsatt kalle han for en barne stjerne. Torres er 27 bare slik du vet det……

 • Hvorfor skriver alle så lange kommentarer ?? Er så kjedelig å lese dei då…

 • hvorfor syter alle over artikkelen? syns den var veldig oppsumert over hva slags muligheter Torres har i chelsea både i dag og i fremtiden. Gudene vet hva som egentlig har skjedd med han, etter hans siste ingrep på sykestua har han rett å slett virket litt tregere i bena syns jeg, både for Lfc og Chelsea. Men jeg er sikker på at Torres ikke kommer til å gi opp pga en elendig start i den blåfargede trøya! 

 • Anonym

  Jeg leste en plass att FT ikke skåret så veldig mange mål i Liverpool heller uten att Gerrard var på banen og spilte han opp!? Jeg synes han var på topp når Spania vant EM sist og har vert på en nedangående form siden det.Han har virket uispirert hvis ikke Gerrard har “passet på han” og foret han med nokk pasninger han kunne jobbe med. Synes det var genialt å selge han nå, tror han liker seg best som stjerne alene. 

 • Må bare sei da att Torres e ein satanst god fotball spiller men har ikkej funne seg til rette i Chelsea og trur han ikkje kommer til og gjere dte heller. ville heller solg han og fått en god del penger og selgt han til en klubb der han passer bedre inn.
  Fra ein United fan

 • Veldig enig i mye av dette!

  Er (dessverre) en tendens der mange som er gode tidlig, ikke er gode når man kommer godt opp i 20-årene.

  Raul er forsåvidt et eksempel som kan sammenlignes med Torres selv om det ikke var like ekstremt. Men da han nærmet seg 30 forsvant mye av det han var kjent for i tidligere år og han mistet veldig for veldig mye selv om han ideelt sett hadde mange gode år foran seg.

  Nå vet jeg at Raul gjør bruk bar sukess u Bundesligaen enda, men milevis unna der han en gang var.

  Håper Torres finner veien tilbake, men tviler på det. Husker han fra glansdagene som 19-20 åring i Atletico og da var han kanll, selv om jeg er Real fan..

 • Hei sann.
  Som Liverpoolsupporter så gråt jeg da han forlot Liverpool. Jeg var sur, bitter, forbanna og følte at han dolket oss i ryggen der og da. Sånn i ettertid så er det lett å peke nese til Chelsea, vi fikk Carroll og Suarez for “en Torres” sånn sett så sånn i etterkant så er jeg fornøyd.

  Alikevel blir det latterlig å avskrive en spiller etter så kort tid i en klubb. Jeg er hellig overbevist om at Torres tilslutt vil bøtte inn med mål for Chelsea, men jeg MÅ få lov, som Liverpoolsupporter og godte meg litt for hver kamp frem til det skjer.

  Ps og en liten kuriositet.
  Jeg tror Torres skal prise seg lykkelig over at han ikke skal gjeste Anfield før mai 2012, med andre ord, da har det gått nesten 1 1/2 år faktisk siden han forlot oss. Jeg sier ikke at vi vil glemme det, men hadde denne første kampen han spilte mot Liverpool vært på Anfield og ikke på Brua så tror jeg nesten ikke at han hadde fått hentet seg inn enda….

  – Walk on.

  • Anonym

   Nå har vel ikke Caroll vist så voldsommt mye mer i LFCdrakten enn Torres har gjort i Chelseadrakten…

   For den vannvittige summen LFC la på bordet for Carroll ville jeg ikke pekt for mye nese hvis jeg var deg… 

   • Anonym

    Torres 3 mål på 26 kamper. Carroll 4 mål på 17 kamper (har i tillegg vært plaget med skader). I tillegg var Carroll minst 15m £ billigere enn Torres og er 5 år yngre.

    Men når dere alltid må sammenligne Torres med Carroll, hvorfor ikke sammenligne han med det som er fakta? Torres vs Carroll og Suarez ? 🙂

    Dvs 3 mål og 4 assist mot 13 mål og 8+ assist.

 • adrgje270693

  Bare og innse at torres aldri kommer tilbake, han var et one season wonder. Jeg må si jeg undervurderte chelsea for jeg tenkte de aldri kom til og toppe floppkjøpet Schevchenko men de har jo så til de grader gjort det med torres.

  • Anonym

   Herregud for en idiot du viser deg å være med denne kommentaren din

  • One season-wonder? Veit du i det hele tatt hva det er for noe?

 • Anonym

  Jeg deltok på quiz også fikk jeg spørsmålet.. Stav etternavnet til den tidligere Liverpool spissen Fernando.
  Så jeg begynte å stave, J—–U—–D—–A—-S.. 

  Også fikk jeg feil?? noen som kan forklare meg dette?

 • Selg han hjem til Atlético Madrid. Trygt miljø for en spiller uten selvtillit.

 • Der kom det han trengte! Ett mål mot drittlaget som ikke greier å vinne noe uten dommeren på sin side

  • Anonym

   Kunne ikke hvert mer enig. Utrolig at han bommet på den sjangsen, tror ikke det blir noe veldig bedre for han senere i sessongen desverre

  • Anonym

   Hvor gammel er du egentlig?

 • nando is back 🙂 nesten hvertfall…

 • Tror vel du kan ta tilbake det du har skrevet her?
  Eller lage et nytt innlegg angående Torres.
  For dette var det han var. 
  Nå er han den Torres vi vil se…

  He’s back!
  KTBFFH