Velkommen til TV 2 Sumos blogg

Hei der! På denne bloggen skal vi dele vårt indre liv i TV 2 Sumo med deg. Vi har tenkt å skrive om blant annet innhold, brukeropplevelse, kundebehandling, programmering, distribusjon, nye dingser og spennende ny teknologi. Vi vil også dele våre tanker rundt utviklingen av nettbaserte tv-løsninger og fremtidens tv-opplevelse. Og kjøper vi nye innholdsrettigheter er det her vi forteller det først!

I høst lanserer vi en helt ny Sumo. Her vil du få vite hva som er nytt i den nye tjenesten, og hva som kommer i fremtidige oppdateringer. Vi har nemlig tenkt å lansere nytt innhold og nye funksjoner gjennom hele 2013. Noen planer ligger allerede på tegnebordet, men vi holder også døren åpen for ideer som kommer til oss underveis – blant annet fra dere lesere her på bloggen!

Vi skal gjøre vårt beste for å svare på spørsmål fra deg, og håper på noen spennende diskusjoner i kommentarfeltene.

 

TV 2 Sumo support
Har du spørsmål – kontakt Sumos kundesenter

 

574 thoughts on “Velkommen til TV 2 Sumos blogg

 1. Hei Are! Det stemmer, dessverre. Per dags dato har vi ikke en slik familieløsning, som gir mulighet for bruk av samme Sumo-konto på flere enheter samtidig. Beklager det. Hilsen Lise

 2. Barna ser på en barnefilm på smartTV. Samtidig vil jeg se Strømsgodset/Enga kampen på MAC’en. Er det altså ikke mulig??

 3. Hei Daniel. Kampene blir vanligvis lagt ut med en gang, men i natt skjedde det dessverre en glipp sånn at kampen ikke ble lagt ut automatisk. Den skal ligge ute nå.

 4. Heisann. Jeg er nysgjerrig på om dere har en rutine på når dere gjør direktesendte kamper klare for å bli sett i opptak? Jeg ble nylig abonnent hos Sumo nettopp for å se nattens NBA-kamper (som går midt på natta) når jeg våkner, og kampen som var ferdig for et par timer siden er ennå ikke klar for å ses i opptak? Hva skyldes at det tar så lang tid før kampen blir tilgjengelig, både på pc og Apple TV, som jeg begge sjekker?

 5. Hei. Jeg har lyst å publisere en innlegg her med en del ting jeg synes er direkte svakt med tv2 sumo sett i forhold til den sinnsyke prisen vi må betale for TV2 sumo og dette et innlegg slik at dere kan begynne å få ræva i gir:

  1. Chromecast funker ikke optimalt under live-sendinger, det har det aldri gjort. Jeg har undersøkt dette ikke bare hos meg, men hos flere andre der vi alle har nettverkskapasitet langt over det som skulle være begrensende, dvs, at kvaliteten på bildet iløpet av en match vil svinge slik at det helt åpenbart ikke er på sitt beste hele tiden. NRK får til stabil og superkvalitet på sine live-sendinger, hvorfor ikke dere?

  2. html5 løsningen…hvor lenge i beta? du kan omentrent ikke gjøre noenting og dette i verdens vanligste nettleser, chrome. dette har vært sånn leeeeeeeenge, speed up!

  3. Starte CHROMEcast fra chrome? Dere har altså ingen løsning for å starte chromecast fra chrome, igjen verdens største nettleser, pinlig.

  4. Dere mangler altså apper til en rekke tv’er etc. Jeg kan akseptere dette for mye, men ikke for noe som er så dyrt som sumo. NRK og netflix får til, men ikke dere. Selv bruker jeg ikke android tv, men hvordan går det ann at dere ikke får til noe for dette?

  5. sumo forøvrig…mener dere sumo har en fornuftig navigering? Jeg finner sumo svært rotete og vanskelig å finne ting.

  6. Windows 10 appen….hakke lyst å kommentere en gang, bare prøv den. Prøv den.

  vet dere hva jeg bryr meg nøyaktig ingenting om når jeg ser premier league? (altfor mange) menn i fine dresser som har “analyse” før og etter kampen. Vet dere hva jeg bryr meg om? Maks brukervennlighet, tilgjengelighet på flere plattformer og super kvalitet. Dere bruker mye penger på det første og ingen penger på det siste…skjerpings.

 6. Hei larsjh!
  Foreløpig er det ikke planlagt en app til Android TV, men vi har meldt videre ønsket ditt til utviklingsavdelingen.
  Hilsen Ingeborg

 7. Hei! Jeg lurer når det blir mulig for meg å installere tv2 Sumo appen på min nvidia shield Android TV, når dette blir mulig, så vurderer jeg å opprette et abonnement hos Dere.

  Når jeg går inn på https://play.google.com/store/apps/details?id=no.tv2.sumo og klikker installer, så sier den at den ikke er tilgjengelig på min shield.

  Har dere noen formening om når eller om dette blir løst i nærmeste fremtid?

 8. Leser på diverse nettaviser i dag at TV2 skal satse knallhardt på Sumo og tredoble antall abbonementer.
  Gjennom en enormt kraftig prisøkning da?

  TV2 er bra på mye innhold, men teknologisk er dere jo langt bak alle andre.
  Ikke støtter dere Android TV, ikke støtter bruk på flere enheter og selv med min internettlinje på 150 mbit/s henger Sumo rett som det er (daglig) noe jeg aldri opplever på Netflix, NRK, Viaplay eller HBO.

 9. Hei Tore! Du skal kunne velge kanal under “Direkte TV” ved avspilling i Google Chrome. Angående spoling i HTML5 avspilleren jobber vi med denne funksjonen. Det skal være mulig å spole i andre nettlesere i mellomtiden.

 10. Har dere noen plan for når HTML5 avspiller skal fungere ordentlig? Ingen spoling i direktesendinger, eller kanalvalg f.eks.

 11. Hei!
  Vi har dessverre ikke rettighetene til sesong 5 lenger. Vi kommer til å få den tilbake, men det er dessverre usikkert akkurat når sesongen vil være på plass på Sumo igjen. Sesong 4 ble tilgjengelig ett år etter den ble sendt på TV.
  Innholdsleverandøren skal først selge sesongen på DVD/Blu-Ray, før vi her på Sumo får mulighet til å kjøpe sesongen i sin helhet.

  Ønsker deg en riktig fin dag videre.

 12. Sikkert noen som har spurt om dette før, men hvor er sesong 5 av Homeland blitt av?

 13. Hei! Det er fullt mulig å spole tilbake i direktesendinger på en direktekanal dersom du bruker PC eller Mac. Du kan også velge, dersom du ser på programmet på programsiden, å starte programmet på nytt ved å trykke på restart-knappen ved siden av Play/Pause i videoavspilleren. Dette er dessverre ikke mulig i Chrome da vi ennå ikke har fått inn funksjonen for å spole tilbake på livesendinger i denne avspilleren.

  Dette er dessverre ikke mulig på andre enheter da disse ikke har støtte for cache av videostrøm.

 14. Jeg valgte å avslutte mitt sumo abbonnement da det ikke er mulig å pause en direkte sending. Jeg har flere ganger meldt det inn som en feil under videovinduet men ser ikke ut som det lar seg løse. Liten vits å ha en pause knapp på videovinduet når sending bare hopper til direkte avspilling når du starter den igjen. Litt av poenget mitt med å ha Sumo var muligheten til å pause en fotballkamp når ungene skulle legges for så og fortsette den når de sov.

 15. Håper dere kan få ut finger’n å gi ut en Sumo app til Android TV. Alle andre tilbyder klarer å få til dette. Hva er det dere i TV2 somler med?

 16. Hei StHalvard! Vi har, som du sier, ikke en plan om å utrette en app for Android TV for øyeblikket, men vi noterer ønsket ditt og tar det med videre til utviklerne! Håper du får en fin dag videre! Hilsen Ingeborg

 17. Hvorfor er Tv2 så trege med ting som gjelder Android? Android som operativ system, har en markedsandel på over 60%,men allikevel så prioriterer dere kun Apple. Jeg som mangeårig kunde/bruker av Tv2 Sumo,ser meg mer og mer lei av at en gruppe brukere blir så til de grader nedprioritert. En ting at det ikke kommer samtidig på markedet,men dere har ikke bestemt noe enda! Mens Apple Tv har dette for lenge siden! Hvis det blir til at Tv2 ikke velger å lage en slik app, da får jeg bare se meg etter andre tv/sport tilbud.

 18. Hvorfor er Tv2 så trege med ting som gjelder Android? Android som operativ system, har en markedsandel på over 60%,men allikevel så prioriterer dere kun Apple. Jeg som mangeårig kunde/bruker av Tv2 Sumo,ser meg mer og mer lei av at en gruppe brukere blir så til de grader nedprioritert. En ting at det ikke kommer samtidig på markedet,men dere har ikke bestemt noe enda! Mens Apple Tv har dette for lenge siden! Hvis det blir til at Tv2 ikke velger å lage en slik app, da får jeg bare se meg etter andre tv/sport tilbud.

 19. Hei. Det har alltid vært tregt, helt siden jeg fikk sumo for noen måneder siden. Direktesendt sport hakker ikke, men serier/filmer og lignende hakker hele tiden

 20. Hei Ronaldo! Vi har gjort noen endringer internt her hos oss nå, så forsøk gjerne på nytt nå. Dersom det ikke er bedre kan du sende oss en mail på sumo@tv2.no så kan vi hjelpe deg! Hilsen Ingeborg

 21. Hei. Hvorfor er sumo så tregt på både ps4 og smart tv? Har 75/20 i hastighet, så hastighet er ikke problemet.

 22. Hei, hvordan vet man om kontoen allerede er i bruk, evt av hvem kontoen blir brukt av?

 23. Hei Stianel! Det er dessverre ikke bestemt om vi vil komme med en app til Android-TV enda. Ønsket ditt blir sendt videre til utvikling. Ønsker deg en fin dag videre! Hilsen Ingeborg

 24. Hei ! 😉 Alle episoder og tv programmer har funket med chromecast helt til nåå, at bare noen få tv programmer virker ..
  Hva kan de skyldes?

 25. Det er dessverre ikke bestemt om vi vil komme med en app til Android-TV enda. Ønsket ditt blir sendt videre til utvikling. Ønsker deg en fin kveld!

 26. Hei, har kjøpt meg ny Sony TV – men finner ikke SUMO appen i Android-TV. Vært Sumo kunde i flere år… hva somles det for? NRK og Netflix funker utmerket!

 27. Hei, har problemer med å logge meg på sumo appen, får beskjed at det oppsto feil under pålogging. På xboxone appen. Har dere problemer i dag?

 28. Hei Chris! Vi vurderer utvikling av apper til nye Smart-TV merker, men det er foreløpig ikke klart hvilke produsenter som skal prioriteres. Ditt ønske er notert, og vil bli tatt videre til utvikling.

  Her kan du lese mer om hvilke alternativ som finnes for å få TV 2 Sumo opp på din TV-skjerm: http://blogg.tv2.no/sumo/slik-far-du-tv-2-sumo-pa-tv-skjermen/

  Ønsker deg en riktig fin dag videre, kontakt oss gjerne igjen dersom du har flere spørsmål.

 29. Hei, Jeg har lest på en nettside at Scorpion sesong 2 skulle komme på Sumo i løpet av våren. Er dette sant og i så fall når?

 30. Sagt opp siden dere har ingen planer om app til Android-TV samtidig som prisen skyter i været.

 31. Hei David! Vi har dessverre ikke noe planer om dette akkurat nå, men skal sende ditt ønsket videre. 🙂 Ønsker deg en fin kveld!

 32. Hallo TV2. Har dere noen planer om å lansere en app til Android TV? Det hadde vært topp!

 33. Hei Sumo, har dere sluttet å tilby en gratis prøvemåned for deres tjenester?

  Mvh. Haakon.

 34. Dere har jo nettopp skrevet lenger ned at dere ikke prioriterer støtte for Android TV nå.
  Hva er sant?

  Er dette respektfullt ovenfor deres betalende kunder?

 35. Hei Vidar! Du kan kun være innlogget med en enhet (PC / mobil / Apple TV osv) om gangen med brukerkontoen din. Årsaken til denne begrensningen er at rettighetshaverne av innholdet vi har på Sumo krever at kun én enhet kan benytte spille av innholdet deres samtidig.

 36. Hei! Hvor mange enheter kan brukes til å se på TV 2 Sumo samtidig med samme abonnement?

 37. Takk for info! Det er bra chromecast støttes, får bruke det så lenge. Google nexus player og nvidia shield tv, bruker samme OS, men har forskjellig hardware da. Det er nok ikke så vanskelig å lage en app til android tv os, når det er en android app allerede.

 38. Hei! Vi vurderer utvikling av apper til nye enheter, men det er foreløpig ikke klart hvilke produsenter som skal prioriteres. Ditt ønske er notert, og vil bli tatt videre til utvikling.

  Her kan du lese mer om hvilke alternativ som finnes for å få TV 2 Sumo opp på din TV-skjerm: http://blogg.tv2.no/sumo/slik-far-du-tv-2-sumo-pa-tv-skjermen/

  Ønsker deg en riktig fin dag videre, kontakt oss gjerne igjen dersom du har flere spørsmål..

 39. Hei! Vi vurderer utvikling av apper til nye enheter, men det er foreløpig ikke klart hvilke produsenter som skal prioriteres. Ditt ønske er notert, og vil bli tatt videre til utvikling.

  Her kan du lese mer om hvilke alternativ som finnes for å få TV 2 Sumo opp på din TV-skjerm: http://blogg.tv2.no/sumo/slik-far-du-tv-2-sumo-pa-tv-skjermen/

  Ønsker deg en riktig fin dag videre, kontakt oss gjerne igjen dersom du har flere spørsmål.

 40. Dere må få til støtte for Androit TV rett og slett. Sitter med nvidia shield tv, verdens beste multimediaspiller, uten tv2 sumo. HUFF!

 41. Kjøpte SUMO i går for og bruke på min android box. Viste ikke at appen ikke kunne brukes. Kommer til og si den opp idag!!!!!!!!!

 42. Kjøpte SUMO i går for og bruke på min android box. Viste ikke at appen ikke kunne brukes. Kommer til og si den opp idag!!!!!!!!!!!!!!!

 43. Hei, jeg må si at NRK appen på Android TV er veldig bra, når kommer dere etter? Jeg har bare Android TV, og mobil da, men foretrekker å se Sumo på TV!!!

 44. Hei Plexicrap!
  Det har vi dessverre ingen informasjon om. Vi tar med alle ønsker videre til utviklerne våre. I første omgang velger vi å videreutvikle de allerede eksisterende TV 2 Sumo-appene vi har på andre plattformer.

 45. Hei Joakim!
  Vi melder alle ønsker videre til utviklingsavdelingen, men vi ønsker foreløpig å videreutvikle TV 2 Sumo-appen på allerede eksisterende enheter. Det er mulig at støtte til Android TV vil komme, men det vil ikke bli utviklet med det første.

 46. Akkurat! Har sendt mange mail til tv 2 å prøvd å forklare saken, først trodde de at en må lage en helt ny app, Eg forklarte at de kan bruke leanback, Fikk til svar at det ikke er så enkelt. Nei vel, lei inn en som vet hvordan dette fungerer da, så er dette ganske fort gjort. Folk vill ha det men tv2 vill ikke…. dårlig butikk sier eg.

 47. Vi har meldt videre ønsket om støtte for Android TV til utviklingsavdelingen, men foreløpig ønsker vi altså å fokusere på videreutvikling av Sumo-appen på eksisterende plattformer. Vi utelukker altså ikke støtte for Android TV, men det vil ikke bli tilgjengelig med det første.

 48. Avsluttet også mitt abonnement grunnet manglende Android TV støtte. Det er lite arbeid som skal til for å legge til leanback launcher støtte i en allerede eksisterende Android app. Skjerpings!

 49. Det er vel ikke snakk om å lage en helt ny app bare for Android TV, men å legge inn leanback støtte på den eksisterende android appen. Det burde ikke vært et stort problem å få til. Viss dere ikke får dette til kan dere jo spørre NRK om hjelp:

  https://nrkbeta.no/2015/06/11/nrk-tv-pa-android-tv/

  Ellers syns eg det er merkelig at dere tydelig nedprioterer android. Appen var fullstendig ubrukelig i flere mnd på lollipop og chromecast-funksjonen har dere enda ikke klart å fikse 100%.

 50. Det utelukker ikke andre plattformer annet enn at utviklingsressursene må fordeles, og TV 2 Sumo er tilgjengelig på mange plattformer i disse skiftende mediehverdagene. Du finner oss eksempelvis på Apple-TV, nettbrett, XBox, PlayStation, Mobil (iOS og Android), Smart-TV (for LG og Samsung), og naturligvis via nettleser på PC/Mac. Det er godt mulig du har rett i at Android Smart-TV er verdens største plattform, men det gjenspeiler ikke nødvendigvis hva som er vanlig i Norge. Mange vil også ha mulighet til å koble seg til via Apple-TV eller spillkonsoll.

 51. Og dette utelukker andre plattformer på grunn av?

  Andre leverandører har få problemer med å tilby sin teknologi på flere plattformer i en stadig skiftende mediehverdag.
  Det blir noe bakstreversk med TV2 hvis de ikke klarer å henge med på utviklingen.
  Allerede for 4 år siden passerte Sumo 100 000 abonnenter i følge TV2 og man burde absolutt ta de som betaler for dette litt mer seriøst og med litt mer respekt enn det dere gjør nå.

  Har absolutt problemer med å forstå at ikke TV2 har utviklere som ikke har kunnskap nok til å utvikle en app for verdens største plattform og har vanskelig med å forstå hvilken annen grunn det kan være til det.
  Her finner man nok på tusenvis av tenåringer og studenter som hadde utviklet denne appen på kort tid og dere trenger assistanse.

 52. Begrunnelsen for at Samsung og LG ble valgt først av Smart-TV merkene er at de da beslutningen om hvilke plattformer appene skulle utviklet til var de merkene som var mest utbredt i Norge.

 53. Ok, da mister dere også meg som kunde.
  Det som er dårlig er den totale mangelen på begrunnelse til hvorfor dere ensidig forfordeler en plattformleverandør.

 54. Hei!

  Det er riktig at beslutningen ikke tas på vårt kundesenter. Kundesenteret videreformidler imidlertid informasjon på vegne av TV 2 Sumo. Alle ønsker registreres og gjennomgås, og det foreligger per nå ingen planer om en app til Android TV.

 55. Hei. Vil bare informere om at så lenge dere IKKE støtter android TV så er Sumo helt uaktuelt for meg. På tide å lytte til de som vil bli kunder snart kanskje og utvikle dette.

 56. Hei!

  Hvor kan man henvende seg lenger opp i TV2 systemet enn her på Sumo kundesenter for å ytre ønske om støtte for Android som er den raskest voksende plattformen for tv?
  Regner med at dette er en strategisk beslutning som taes på et annet nivå enn på kundesenteret her eller blant utviklerne.

 57. Hei.
  Har dere noen planer om å støtte Plex(channel-app) i nærmere framtid?
  Plex er tilgjengelig på tilnærmet alle platformer, så ville vært veldig kjekt om Sumo hadde fungert her!

 58. På hvilket grunnlag har dere kommet til den beslutningen? Det kryr jo av folk her inne som etterlyser dette…

 59. Takk for svar,

  da har jeg avsluttet mitt abonnement. Makan til elendig fra TV2 sin side. Tips til fremtiden: lytt til kundene.

 60. Ja, vi tar med alle tilbakemeldinger videre, men det er tatt en beslutning om at det foreløpig ikke vil bli utviklet støtte for Android TV.
  Hilsen Ingeborg

 61. Hei,

  men prøver dere å formidle noe videre og følge dette opp? Eller bare venter dere til de bestemmer seg for å lage? Da kan jo det ta evig lang tid før dere faktisk lytter til kundene?!

 62. Hei Thomas! Vi sender alle tilbakemeldingene deres til utviklerne, men vi har foreløpig ikke noe mer informasjon om støtte til Android TV. Beklager det.
  Hilsen Ingeborg

 63. Hei.

  Når vil dere lage en app for Android TV? Det kan da ikke være så forferdelig vanskelig å lage. Dere er vel klare over at alle nye Sony TV’er som selges nå har dette operativsystemet og dere dermed ikke blir å finne på noen av de?

  Vurderer å si opp abb til dere klarer å få denne lille biten her på plass – for dette er for dårlig.

 64. Det må da være noen som kan gi et svar ang. støtte for Android Tv?
  Nå som det har blitt etterspurt såpass mange ganger så er det helt fantastisk at dere fortsatt ikke kan svare noe mer!

 65. Jeg bringer igjen opp spørsmålet om Android TV. Har dere noe planer om å utvikle app til denne platformen?
  Minner igjen om NRK artikkelen som beskriver hvordan de utviklet NRK appen.
  Det er lenge siden dette først ble etterspurt så nå burde dere har litt mer informasjon ang. dette.

 66. Siden dere ikke vil komme med informasjon angående støtte for Android TV, har jeg nå sagt opp abonnementet mitt.

 67. vet dere når sesong 2 av scorpion kommer?og om blue bloods og hawai five o kommer?

 68. Hei Martin! Vi har dessverre ingen funksjon for å justere ned videokvalitet i appen, men kan anbefale å slå av 4G. Da er det i hvert fall større mulighet for å tvinge ned kvaliteten og redusere dataforbruk 🙂

 69. Hei! Har sumoappen på iPhone. Hvordan/er det mulig å endre kvalitet på visningen? Noen ganger hadde det vært greit å hatt lavere kvalitet slik at den ikke bruker så mye mobildata.

 70. vet dere når sesong 2 av scorpion kommer?og om blue bloods og hawai five o kommer?

 71. takk for raskt svar!!
  Men det betyr at sumo dessverre er uaktuelt.

  Ha en flott kveld!

 72. Nok en som spør om android. Ligger denne i pipe? Når er eventuelt denne ventet lansert?
  Jeg må jo som flere andre påpeke at det er svakt at tv2 ikke støtter denne ennå.

 73. Hei Hanne Kristin!

  Vi pleier å få hele sesonger av Homeland ett år etter de er sendt på skjermen første gang, så om vi får sesong 5 kommer den trolig til høsten 🙂

 74. Hei. Takker for svar. Tv2 sumo begynte å fungere noen dager etter jeg sendte første meldingen og det fungerer fortsatt 🙂

  Mvh skyvandreren 🙂

 75. Hei Skyvandreren!
  Vi skal ha støtte for denne så lenge du har den sist versjonen av nettleseren, men send oss en mail på sumo@tv2.no så kan vi se nærmere på det 🙂
  Hilsen Ingeborg

 76. Jeg har problemer med Sumo både på filmer, serier og direktesendinger. Kan sammenligne med Netflix, Viaplay og HBONordic der alt fungerer tilfredsstillende. Bruker en de heftigste ruterne på markedet og Chromecast.

  TV2 Sumo kommer bare med tilbakemeldinger om å restarte det meste (har selvfølgelig gjort det – uten at saken blir bedre.)
  Har prøvd fra nettbrett, mobil, PC – uten at det blir noe bedre. Det hakker – med lyd og bilde ute av sync.

  TV2Sumo gjør ingenting med saken

 77. Hei. Supert at dere går over til html 5. Vet at det er beta, men på chromebook får jeg bare feilmelding når jeg prøver å starte video/ direkte tv osv at “videospilleren feilet”. Støtte kommer kanskje senere, Silverlight var bare å glemme :). Ha en fin dag videre!

 78. Hvis dere sammenligner antall solgte Android enheter (TVer, Chromecaster og mobil/nettbrett) kontra Apple produkter så tror jeg dere vil bli veldig overrasket over hvor stor Android er i forhold til Apple. Skjønner fortsatt ikke denne forkjærligheten til Diktaturiske Apple alle har.

 79. Hei, jeg kommer meg ikke inn på mitt Sumoabonnement fordi jeg har ny PC og ikke nhar tilgang til mitt passord og mitt brukernavn. Mangler også e-post.

 80. Se her! Veldigt enkelt!
  NRK:
  Lett å utvikle for Nexus Player og Android TV
  Vi gikk tidlig til innkjøp av en Nexus Player for å undersøke muligheten for å få vår ekisterende Android-app for mobil over på Android-TV-plattformen.

  Det viser seg at det er fullt mulig å bruke dagens mobil-app, ettersom Android TV kjører helt vanlig Android Lollipop. Problemet er at brukergrensesnittet er tilpasset fingerberøring og egner seg derfor svært dårlig til å navigere med fjernkontroll.

  For å få en fullverdig Android TV-app måtte vi derfor lage navigasjonen og designet på nytt. For å gjøre denne jobben lettere har Google laget Android leanback; et biblioteket som inneholder GUI-komponenter slik at man enklere kan utvikle et moderne og brukervennlig TV-grensesnitt.

  Ved å bruke leanback-biblioteket slipper man å bygge opp utseende fra bunnen av. Samtidig blir man låst til hvordan komponentene fungerer, slik at brukeropplevelsen blir noe begrenset. Vi har ikke sett noen store problemer med dette, for grensesnittet er meget enkelt, funksjonelt og minner mye om lignende brukergrensesnitt fra konkurrerende produsenter. Android TV er kanskje det første operativsystemet som føles både moderne, robust og ikke minst raskt å navigere i.

 81. Skjønner ikke hvorfor det er så vanskelig å få ut en Android TV app, er bare bruker grensesnittet som må endres litt på sånn at en kan bruke fjernkontroll/spilkontroll istedenfor touch, dette er piece of cake!!!
  Hvis utvikleren ikke klarer dette så finn en ny en!
  NRK og Netflix gjorde dette nesten “over natta”!

 82. Hei,
  jeg så tilbudet om gratis måned og tenkte jeg skulle prøve igjen og se om app og webspiller fungerer bedre nå. Jeg har WIndows 10 PC og Samsung telefon og nettbrett med Android 5.0 og ønsker se TV på Chromecast. Her er status:

  På min telefon og nettbrett får jeg bare opp en grå side når jeg starter Sumo appen. Ingen feil e.l. bare en grå skjerm. I WIndows / Chrome starter videospilleren etter en stund, men det er ingen valg for Chromecast.

  Dette er jo enda verre enn før, noen gode råd til hvordan jeg skal kunne bruke TV2 Sumo?

 83. Vurderer også dette når de ikke kan gi et svar på hva som er deres planer for dette.
  Skjønner ikke denne diskrimineringen av en plattform og mangelen på respekt for alle de kundene som etterspør dette.

 84. Valgte i dag å si opp TV2 sumo. Grunnet til dette er mangel på støtte for Android TV. Og mangel på interesse for å lage app for Android TV.

 85. Før eller siden er dere jo bare nødt til å komme med en slik løsning. Se hva NRK har gjort, tilsynelatende var det en begrenset og overkommelig oppgave. Merkelig at det er så lite fokus på å henge med på hvor markedet går hen.

  På den andre siden håper jeg dere også vil plugge inn i “Live TV” appen til Android TV, slik at en kan samle direktesendte kanaler på en plass, med EPG…

  Ellers har det jo tatt fryktelig lang tid å komme opp med et alternativ til Silverlight i browser også, selv om Silverlight har vært offisielt en død plattform i mer enn 2 år allerede… og ennå ikke i mål.

  Lei inn en ressurs eller to til for noen måneder og bare få det unnagjort…!

 86. Ja vi har en svært liten utviklingsavdeling så det er knapt med ressurser å fordele på forskjellige plattformer dessverre. Vi har fått positive signaler angående Android TV, men inntil en endelig avgjørelse er på plass kan vi ikke si noe mer konkret. Beklager dette.

 87. Har dere en veldig liten utviklingsavdeling siden det er så problematisk å jobbe med flere plattformer samtidig eller i det minste ta en avgjørelse på om og når dette skjer?

  Trodde kanskje TV2 var en innovativ aktør som hang med på den teknologiske utviklingen og ikke ble akterutseilt.

  Dette er blir spurt etter i flere måneder uten at det han kommet noe konkret svar fra dere.
  Har dere virkelig så lange og tunge beslutningsprosesser?

 88. Hei Arthur!

  Vi kan ikke si sikkert om/når en løsning for Sumo på Android TV blir lansert, men dette er tatt videre til utviklingsavdelingen som nå ser nærmere på hvordan vi best kan tilpasse Sumo for de forskjellige plattformene. Vi har fått positive tilbakemeldinger men enda er det ikke 100% avklart om det vil utvikles i nærmeste fremtid da vi nå i hovedsak har prioritert videreutvikling av eksisterende apper.

  Så snart vi har noe mer konkret å gå på skal vi selvfølgelig gi beskjed!

 89. Sterkt ønske om støtte til Android TV!! Dette er allerede utbredt og voksende på flere ledende produsenters enheter.

  Støtte til Android TV bør være en lavthengende frukt, siden dere allerede har løsningen på plass for Android – og kun trenger å tilpasse den TV-formatet.

  Jeg ser dere har støtte til Samsungs Smart-TV løsning, hvilket var fornuftig da de gjerne var ledende TV produsent for få år siden. Nå er det 4 ledende TV-leverandører: Samsung, Sony, LG, Panasonic – alle har valgt forskjellige Smart-TV-system. Sony har valgt Android TV, som har fordelen at apper allerede er utviklet – og kun trenger tilpasning. Det er vel også liten usikkerhet om Android smart-TVen flopper til sammenligning med de andre Smart-TV-systemene? Android er en sterk merkevare, og har et eksisterende, utbredt og godt etablert utviklermiljø, med masse apper som kun trenger tilpasning. Mange med TV-innhold er allerede på plass – blant annet NRK.

  Men – Jeg synes TV2 Sumo bør gi en formell uttalelse om utvikling av appen med fremtidige tilgjengelighet på Android TV. Det vil påvirke valg hos norske TV-kjøpere i valg av TV-produsent/Smart-TV-system – eventuelt i fortsatt abonnement av TV2 Sumo eller ikke…

  I tillegg –

  Dersom Chromecasten utvikles til å bli pålitelig kan man “gå rundt” tilpasning til Android TV. Chromecast er innebygget i Android TV, og da kan forbruker benytte mobil eller nettbrett til å caste TV2 Sumo innhold til TVen. 🙂

  Flere veier til målet – men dere bør legge en plan for apputvikling i forhold til Android TV – og kommunisere den til forbruker! Vi venter på svar annet enn “Din tilbakemeldingen er gitt videre…” 😀

 90. Suits har dessverre sendepause fra skjermen, og siden vi følger TV 2 må vi også ha en liten pause.
  Vi har for øyeblikket ingen informasjon om når serien kommer tilbake. Beklager det.

  Følg med på sosiale medier – der vil vi holde deg oppdatert når det nærmer seg 🙂

  Ønsker deg en fin kveld videre!

 91. Hei!Når kommer nye episoder av suits sesong 4?

  Var sesongen slutt, eller er det bare pause?
  Vh Sandra

 92. Fremstillingen som kommer frem i sluttminuttene på TV2 dramaserie Okkupert episode: 9. er grufull, og vil ikke tjene seriens karakter å sende. Henrettelse i ren IS stil- og i tillegg spilles Nasjonalsangen til henrettelsen blir dette vulgært og lite gjennomtenkt aksept å vise som for mange og et mareritt og en belastning.

  Senen viser at norske borgere (gardister)er klar for å bruke IS metoder og henrettelser i forsvar av landet.

  Dette er skremmende og unødvendig fremstilling som vil tilfører serien negativ omtale og oppmerksomhet.

  Håper TV2 redaksjonen tar hensyn til dette når Okkupert skal vises i dag søndag 29.11.15. på TV 2.

 93. Dere begynte å få spørsmål om app til Android tv plattform for flere måneder siden og gjentar hele tiden at dere tar med ønsket videre.

  Hva er planen for dette nå?
  Dere har jo hatt allverden av tid til å diskutere eller lage appen for den saks skyld.

  Mange av de store tv produsentene har valgt android som plattform nå og salget av Nvidia Shield har tatt av bra.

  Etter så lang tid så syns jeg dere skylder deres abonnenter et ordentlig svar.

  Er dere kommet langt i utviklingen av appen som alle andre leverandører ikke har noe problem med å lage?

 94. Takk for tilbakemeldinger! Vi har notert ønsket, og tar dette med videre 🙂
  Ønsker dere alle en riktig fin helg! Hilsen Kaja

 95. Enig, app til Android TV må prioriteres. Nå må jeg bytte mellom min gamle Apple TV og min nye Nexus Player i forhold til hva jeg ønsker å se.

 96. Svein Tore, nå ligger det veldig mange episoder av Solsidan ute på TV2 Sumo, men de ligger bare en viss tid etter at de blir sendt på TV, så skynd deg å se 🙂

 97. Støtter meg til de fleste andre her; app til Android TV bør prioriteres (nVidia Shield)

 98. Hei Sharmy!
  Sesong 5 av Homeland er ny og har derfor veldig strenge rettigheter.
  Vi har lov til å la hver episode ligge ut i 35 dager. De første episodene er derfor tatt bort nå.
  Du kan lese mer om hvor lenge vi har lov å la ulike programmer ligge ute ved å klikke på “Mer info” under de ulike programmene.
  Hilsen Ingeborg

 99. App til Android TV må komme så fort som mulig! Det er mange produsenter som har bytta/bytter til Android TV, Kan ikke være så stor jobb å konvertere en Android app til Android TV.

 100. Har siden i sommer forsøkt å bruke sumo-appen uten å lykkes. Programmene starter og går i ca 1 min før det begynner å hakke og til slutt klikker det helt. Dette skjer konsekvent på absolutt alle program og har gjort det i flere måneder. Også veldig irriterende at det ikke er mulig å bruke Sumo på Chrome eller Chromecast. Må innrømme at jeg er rimelig frustrert. Helt utrolig at en så stor (og tilsynelatende seriøs) aktør som TV2 leverer et produkt som er så uferdig og latterlig dårlig i 2015. Jeg er i ferd med å si takk og farvel for godt. Har Samsung tablet og Android. Er det jeg som gjør noe feil eller har andre også problemer?

 101. Vi vurderer utvikling av apper til nye Smart-TV merker, men det er foreløpig ikke klart hvilke produsenter som skal prioriteres. Jeg har notert ditt ønske, og det vil bli tatt videre til utvikling.

  Hilsen Ingeborg

 102. Vi har dessverre ikke rettigheter til å legge ut alle disse programmet på Sumo.
  Du kan bruke søkefunksjonen og den alfabetiske oversikten for å finne frem til programmene vi har på Sumo.

  Vi publiserer også informasjon om nytt innhold her på bloggen, på Instagram- og Facebook-siden vår, følg oss gjerne der:
  facebook.com/tv2sumo
  https://instagram.com/tv2sumo/

  Men jeg vet såpass mye av sesong 2 av Scorpion får vi på Sumo 26. november og at sesong 2 av Madame Secretary kommer 24. november 🙂

  Hilsen Ingeborg

 103. Hei alle med android boxer vis tv2 ikke får laget en app til oss så sier vi opp nå neste sesong av engelsk fotball starter da blir det fort gang for de har betal mye for avtalen

 104. Jeg kjøpte nvidia shield TV fordi jeg var bombesikker på at det virket. Kan dere ikke bare skru av sperren? Det funket på en kinesisk android boks.

 105. Hei Hans Hugo!
  Vi har videresendt ønsket om app på Android TV. Vi har dessverre ikke noe mer informasjon på dette tidspunktet men vil komme tilbake med mer informasjon når dette blir aktuelt.
  Hilsen Eivind

 106. Hei. Med tanke på at dere “foreløpig ikke noen planer for det enda”, altså rundt app til tv’er drevet på android. Phillips, Sony, Sharp, LG og muligens Samsung (nyere modeller) kjøres nå på android. Regner med dere baserer strategien med å ikkee utvikle en app til android på bakgrunn av at antallet tv’er solgt pr.dags dato ikke er høyt nok?? Eller hva er grunnen til at jeg, som eier en Sony-TV, må lide? Ta den vonde turen fra sofaen bort til tv’en å plugge i den forbaska hdmi-kabelen. NRK hadde som tidligere nevnt her en androidTV-app klar allerede i juni. NRK, Norges mest Innovative bedrift……

 107. Hei Kleivis!
  Vi har foreløpig ikke noen planer for Android TV enda, men har notert ønsket ditt og sendt det videre!
  Hilsen Ingeborg

 108. Hei Anders!
  Vi har foreløpig ikke noen planer for Android TV enda, men har notert ønsket ditt og sendt det videre!
  Hilsen Ingeborg

 109. Hei Tore!
  Vi har foreløpig ikke noen planer for det enda, men har notert ønsket ditt og sendt det videre!
  Hilsen Ingeborg

 110. Som andre lurer på her… Er det planer for Android TV støtte? Når evt kommer det?

 111. Hei fruktfatet! Den nye avspilleren er forsatt i beta-versjon, og akkurat den funksjonen jobbes det med, så den vil bli tilgjenglig når denne avspilleren oppdateres. I mellomtiden kan du benytte vår gamle avspiller ved å feks. bruke nettleseren Firefox 🙂

 112. Applikasjonen på PC og iPAD fungerer greit synes jeg. Men andre platformer jeg har benytta (eg: Playstation4 og Samsung SmartHUB) suger gamle svette baller. “TV2-Sumo” appen på PS4 har følgende ekstremt annoying bugs som slår inn hele tida:

  1) Sesjoner dør, pålogging kreves igjen etter man har sett en episode/film uten at man har logget ut
  2) Innloggingsskjemaet glemmer påloggingsinformasjon
  3) Streamen dør – enten pga bufring, eller den bare henger.
  4) Applikasjonen dør – henger seg helt opp og må “Avsluttes” i hovedmenyen på PS4.
  5) Ikoner lastes ikke ned.
  6) Avspilling feiler (som følge av 1 og 2)

 113. Andriod TV støtte takk! Phillips, Sony og Sharp har gått over til Android TV, og så har vi den fantastiske Nvidia shield TV boksen på markedet.

 114. Hei Roald!

  Ettersom Sumo digitaliserer våre programmer fra sendingene som går på tv er det dessverre umulig å unngå å få med reklamene underveis. Dette vil være tilfellet fram til våre programarkiver er fullstendig digitalisert. (Vi har ingen inntekter av denne reklamen).

 115. Dette er jo helt i tråd med alt annet her. Dere tar dobbelt betalt for elendige programmer, og fyller på med reklame. Andre aktører har ikke reklame, jeg abonnerer på dem alle. Mens dere serverer en masse drittpreik om muligheter og rettigheter. Bare tullprat det dere sier her.

 116. Dere har fjernet mulighet for “spoling” på direkte fjernsyn!!?? Det er jo helt sjukt! Hele vitsen med Sumo og nett er jo borte!!? Hodeløst!!!!!!!!

 117. Hei. Jeg har lastet ned sumo-app på min SamsungTV, men den lar seg ikke logge inn. Jeg logger fint inn fra andre devicer.

 118. Reklame vil følge med på innhold vi henter fra TV 2s direktekanaler, dette vil vi ikke ha mulighet til å fjerne men du kan selvfølgelig spole forbi på alle plattformer.

 119. Hei Pål! Dessverre har vi ikke umiddelbare planer om å utvide til flere plattformer med det første, men ønsket ditt er allerede registrert hos utviklingsavdelingen 🙂

 120. Det må vel være en feil når jeg sitter og koser meg med div tvprogram på mitt nye sumoabbonement, men så underveis så er det reklame? Dette må være feil. Fordi det er ikke mulig å være så grådig at når man betaler 129,- kr måneden, som er MER enn de FLESTE andre streametjenestene tar betalt, så skal det jaggu meg dukke opp noe reklamesnutter her og der. De andre streametjenestene har ingen reklame. Og man betaler MINDRE enn hva man gjør med ett sumoabbonement. Når man betaler ekstra hver måned for en streametjeneste så forventer man at disse ikke inneholder reklame! Dette må være feil, ellers sier jeg opp mitt sumo abbonement.

 121. Hei. Når kommer app for android smart TV (Sony 2015 modell) ? Det er utrolig dårlig at dette ikke tilbys.
  Hilsen
  Pål

 122. Hei . Takk for svaret. På min sumo kom episode 3 i dag ,3 oktober….men kanskje en glipp . Jeg har å nå sett episode 3 og gleder meg nå til nr4 på mandag.
  Hilsen Solveig Fjærli

 123. Det blir lagt ut nye episoder på Sumo hver mandag kveld. Episode 3 ble lagt ut 28. september, og episode 4 kommer altså da mandag 5. oktober! 🙂 Hilsen Martha

 124. Hei , jeg har begynt å se I all evighet på sumo men det kommer ingen nye episoder. Er det bare 2 episoder?

 125. tv2 sumo suger hardt!!!!!! Jeg meldte meg inn for å se solsidan så ligger jo ikke en eneste episode ute fra tidligere sesonger FUCK sumo

 126. Hei Stian! Her må jeg beklage sen tilbakemelding. Vi har dessverre ikke utviklet en app til Android TV, så du vil ikke finne den der. Jeg vet at utviklerne er interessert i å utvikle en slik app, men vi har dessverre ikke fått informasjon om når den eventuelt vil være tilgjengelig. Hvis du har flere spørsmål angående appene våre er det bare å ta kontakt her; http://webtvsupport.tv2.no/?group=webtv Hilsen Martha 🙂

 127. Det er dessverre ikke mulig per dags dato, dette er noe utvikling jobber med å få til. Hvis du ønsker å spole i direkte TV kan du benytte den gamle avspilleren som fremdeles er tilgjengelig i nettlesere som mozilla firefox, internet explorer og safari. Hvis du har flere spørsmål angående den nye avspilleren er det bare å sende inn en mail her; http://webtvsupport.tv2.no/?group=webtv Hilsen Martha 🙂

 128. Vi er ordentlig nå, så jeg er interessert i å høre litt mer om hvilket problem du opplever. Dessverre har vi ikke support her på bloggen, så flott hvis du kan sende inn en mail om dette, så skal vi hjelpe deg videre der. Det generelle tipset er å inkludere så mye informasjon som mulig å første henvendelse, for da kan vi lettere isolere hvor problemet ligger. Da er vi altså interessert i å vite hvilken enhet du ser Sumo på, f.eks pc, mobil, ps4, samsung smart tv osv…, evt hvilken nettleser du bruker og hvilke programmer du ser på når det hakker og lyden henger etter. Du sender inn saken her: http://webtvsupport.tv2.no/?group=webtv Hilsen Martha 🙂

 129. Når blir tv2 sumo ordentlig igjen ? Den hakker å lyden er treg. Eller dobbel hele tiden

 130. Hei. Finner ikke sumo app på min nye Android TV. Men har den i Google play på tlf. Finnes den ikke?

 131. Får ikke spilt av direktesendt Nyhetskanalen, igjen. Det funkere ikke i dag, ikke i går, ikke søndag. “Videospillingg feilet”. Det er kun denne kanalen som feiler. Hvorfor? Jeg har testet både Firefox og Chrome.

 132. Den nye avspilleren er kun i beta-versjon nå, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre denne. Spoling er en av funksjonene som vil bli tilgjenglig etterhvert ja.

 133. Jeg har PC, og får ikke til å spole direktesendinger lengre etter at ny spiller ble introdusert. Det var den beste egenskapen dere hadde med Sumo. Vil dere fikse dette?

 134. Men, det er jo den funksjonen på TV2 Sumo som jeg verdsetter mest. Og helt sikkert en god del flere. Vil dere rette opp i dette?

 135. Hei Roger!Hver episode fra sesong tre vil være tilgjengelig i 21 dager. De har derfor blitt fjernet fortløpende etter denne perioden utgår for de enkelte episodene.

 136. Hvorfor ligger ikke episodene 1 til 7 sesong 3 inne av Beauty and the Beast ?

 137. Hei Jonas!
  Dersom du sender oss ditt brukernavn på e-post til sumo@tv2.no og forklarer problemet kan vi undersøke videre. Problemet du opplever skal ikke forekomme så vi ønsker gjerne å hjelpe deg videre.

  Hilsen Eivind

 138. Ja, det gjør jeg vær gang, poenget er nettopp det.. jeg må gjøre det vær gang.. det må vell gå å fikse det ? eller selge rettighetene til noen som klarer det ?

 139. får ikke logga inn på ps3, eller 4.. som vanlig går jeg glipp av kampene pgr av TV2 SUMo… bare å finne streamer på nettet igjen. gratis og funker, bedre enn å betale for å alltid bli sittende å krangle for å få til siste kvarteret

 140. Hei Leif!

  Vi arbeider fortsatt med den nye avspilleren men har dessverre ikke noen dato for når denne blir lansert. Men det nærmer seg for hver dag.
  Hilsen Eivind

 141. Hei Torstein!
  Vi hadde litt problemer men det skal være i orden nå. Beklager eventuelle problemer dette medførte.

  Hilsen Eivind

 142. Hei. Får feilmelding på Derby-leeds som sier: ASSET_NOT_PUBLISHED.
  Hva skjer? Haster.

 143. Nå nærmer det seg slutten på støtte for Silverlight i Google Chrome, og for 3 mnd siden sa dere at dere jobbet med en HTML5-avspiller som skulle erstatte Silverlight. Om det stemmer, så burde vel denne avspilleren snart være klar?

 144. Får ikke frem kampen Arsenal Liverpool. Last ned silverlight kommer det . Vi gjør det, men ingenting skjer.

 145. Det er veldig synd at det virker som dere ikke jobber med dette. Android app har dere jo, og det bør ikke være all verdens jobb å få den godkjent for Android TV. NRK hadde dette på plass for lenge siden

 146. Hei Bente. Jeg ser at sesong 7 starter 04.10.2015 i USA. Enn så lenge så har vi ikke fått noe informasjon om når vi får tilgang til denne sesongen, men vi krysser fingrene for at det ikke skal være så lenge etter det 🙂

  Hilsen Are

 147. Hørte av en kompis at mann må oppgradere sumo med 5000 kr i året for og få tilgang. Dette virker vell drøyt. Blir nok heller sesongkort

 148. Hvorfor får jeg ikke til og se rbk lillestrøm?
  Det kommer opp ‘kunne ikke finne programmet’

 149. Kan man selv endre bildekvaliteten på tv2 Sumo? (samsung smart tv)

 150. Vi har dessverre ikke repriserettigheter til denne serien, så vi har ikke mulighet til å legge ut disse episodene nå. Vi håper selvfølgelig å kunne gjøre dette en gang i fremtiden, men har ingen informasjon om det på dette tidspunktet. Hilsen Are

 151. Angående TV2-sumo app til Android TV, når forventer dere å ha denne ferdig ?

 152. Takk for svar. Det kommer vel en dag, i mellomtiden får jeg bruke PS4 og PC. 🙂

 153. Hei, finner ikke TV2-sumo app på min Sony TV, som kjører Android OS/smart tv.. TV’en er 2015 mod og oppdatert til siste Android versjon.

 154. Hei MK! Det kan være flere årsaker til at du ikke kommer inn på nettsidene. Hvis du sender en henvendelse til sumo@tv2.no og beskriver hva som skjer når du forsøker å gå til nettsiden tar vi gjerne en titt på problemet.
  Hilsen Eirik

 155. Hvorfor kommer jeg ikke inn på sumo? Siden vil ikke bli lastet inn/oppdateres

 156. Vi jobber med å utvikle en HTML5-avspiller som et alternativ til Silverlight, men foreløbig har vi dessverre ikke et estimat på når denne vil lanseres.

 157. Hei. Jeg får stadig beskjed av chrome at silverlight snart ikke vil støttes lenger. Vil jeg i fremtiden måtte benytte en annen nettleser for å bruke sumo, eller har dere planer om å bytte ut dette FORFERDELIGE programtillegget?

 158. Hei Lg!
  Episodene er kun tilgjengelig i 10 dager etter sending på TV på grunn av rettigheter, og perioden er utløpt for episode 10. Du finner oversikt over hvor lenge episodene er tilgjengelig under Mer Info.
  Hilsen Eirik

 159. Hei Stig! Ikke som vi vet om enda, dessverre. Følg med på bloggen, der vil vi kunngjøre eventuelle nyheter rundt dette 🙂
  Hilsen Petter

 160. Teknisk her på huset har meldt problemet videre til utviklerne av Android-appen vår, og disse skal nå være i gang med feilsøking og da følgelig en ny oppdatering til applikasjonen vår. Vi håper at denne er på plass snarlig. I mellomtiden kan du gjøre følgende:

  1) Åpne Play Store

  2) Søk etter Android System WebView

  3) Velg Android System WebView og avinstaller.

  Lukk ned Play Store og start Sumo-appen.

  Ønsker deg en fin dag videre, og ta gjerne kontakt igjen ved flere spørsmål!

 161. Fungerer ikke på Z3 compact heller… svart flimmer på skjermen før man returnerer til startskjerm… Elendig!

 162. TV2 SUMO android app åpner ikke lenger etter oppgradering til lollipop på Xperia z2.
  Har prøvd å installere på nytt.

 163. Jeg bruker Chromebook, som ikke har støtte for silverlight. Men jeg kan installere Android apper på den om jeg har filene (har gjort det med Skype). Kunne dere lagt ut APK filene til Sumo for Iphone/Ipad?

 164. Hei Isak!
  Vi har lov til å legge ut halvparten av kampene til hvert lag i opptak i løpet av sesongen. Det betyr at hvert lag vil kunne få 19 av sine 38 kamper i opptak på Sumo. Kampene kan tidligst legges ut i opptak klokken 23:00 samme dag som de ble spilt, og vil ligge der i én uke eller til neste runde begynner.

  Hvilke kamper som vises i opptak blir som regel ikke avgjort før runden er over, og avhenger av flere ting: Dramatikk i kampen, hvor målrik kampen er, om det er storlag som spiller osv.
  Resten av kampene kan man se via livekanalene når de sendes i reprise der. Tidspunktet de forskjellige kampene sendes i reprise på kan du finne i TV-guiden: http://www.tv2.no/tvguide/

  Hilsen Petter

 165. Jeg liker å se på Premier Leauge, og jeg har problemer med å se de etter at de har gått… hvordan kan jeg se de i reprise på tv2 sumo?

 166. Ulike aktører vil ikke alltid bli tilgjengelig på de samme plattformene til samme tid. Det finnes flere årsaker til dette, som f.eks. tilgang til å utvikle en app til plattformen, ressurser og prioriteringer. Hilsen Eirik

 167. Hei, igjen. tenkte på den ja..
  Trudde at vi kunne se en ny episode i kveld

 168. Tenker du da på sesong 4? Det er usikkert akkurat når hele sesongen vil være på plass på Sumo igjen, men sesong 3 ble tilgjengelig i høst, ett år etter den ble sendt på TV.

 169. Du kan kun være innlogget med en PC/mobil enhet om gangen med brukerkontoen din. Grunnen til at det er så begrenset, er på grunn av rettighetshaverne av innholdet vi har på Sumo, som krever at kun én enhet kan benytte brukerkontoen samtidig.

 170. Du skal kunne spole tilbake i sendingene via PC/Mac, er det en av disse enhetene du benytter? Spoling i appene er dessverre ikke implementert (enda).

 171. Går det ikke an å spole i programmer lenger? Får ikke opp noen spolelinje nederst på skjermen lengre!!!!

 172. Fantastisk! Jentungen på 3 er snurt når ikkje Zou funker på nye Nexus tableten ho fekk til jul.. 😉

 173. Hei Stig! Vi forsøker å være tilgjengelig på så mange plattformer som mulig, men vet dessverre ikke om eller når en eventuell Sony Smart-TV app vil komme. /Petter

 174. Sons of Anarchy sesong 7 er ny, og har derfor veldig strenge rettigheter for visning på streaming-tjenester som Sumo. Dette betyr at vi kun kan la hver episode ligge ute i fem uker (opplyst om under Mer info). Episodene 1-10 er derfor tatt bort nå. Du kan lese mer om rettighetene for programmer på blogginnlegget vårt her: http://blogg.tv2.no/sumo/rettigheter-101/ Hilsen Martha

 175. Akkurat ferdig med 6 sesonger av the sons of anarchy. Hvorfor ligger episode 12 og 13 fra sesong 7 ute ?
  Skulle gjerne begynt på episode 1 jeg da…… Noen som kan svare ???

 176. Ser det er flere som har problemer med sumo på samsung tv.Jeg sliter med det samme i kveld å,jeg har også nullstilt alt som går an å nullstille uten at sumo fungerer.Og alt det andre fungerer til meg også.Håper at dette blir ordnet snart ,for dette begynner å bli veldig irritabelt.

 177. Nå er det igjen problemer med Sumo på Samsung TV , etter at problemene ble løst på søndag . Alt annet virker og det har IKKE noe med TV å gjøre ifølge Samsung . Hver gang det er en viktig hånballkamp så virker ikke dette.
  NRK – Netflix Hbo og alt annet virker. Og hver gang får man beskjed om å nullstille tv – nullstille router – oppdatere tv. Da kan ikke TV2 skylde på alt annet .Har oppdatert alt som går ann å oppdatere. Og til slutt mister man jo tålmodigheten

 178. Hei,jeg har en samsung smart tv,men nå har jeg problemer med å få tv2sumo til å fungere,det kommer ikke opp noe programmer.Og det hjelper ikke å søke etter program eller,finner ikke noe program kommer det opp.Er det noen som vet hva årsaken til dette kan være?

 179. Hei Nikolai! Vi holder på å utvikle støtte for Android 5 nå, men har dessverre ikke estimat for når dette kommer. Beklager ventetiden!

 180. Får ikke åpen til å kjøre på min Nexus 5 med Android 5 Lollipop.. Kan dere ordne det?

 181. Hei Tomas! Vi har strenge restriksjoner på hva vi får sende utenfor Norge, blant annet er det sperret for direktekanalene, utenlandske serier og internasjonale sportsarrangement. Så dersom du tidligere har hatt tilgang til dette, må det ha oppstått en feil. Beklager!

 182. Hei. Vi bor i utlandet, og i går så mistet vi rettighetene til å se programmer på TV Sumo via Apple Tv, også direkte Tv. Hva skyldes denne endringen i rettigheter, og finnes det muligheter i deres abonnement tilbud slik at vi får se dette i utlandet?

 183. Hei Hege, beklager sen tilbakemelding! Vi venter på en fiks fra Google, etter at deres siste oppdatering gjorde at kopibeskyttet innhold sluttet å fungere. Når dette er løst kommer vi med en ny iOS-app som har støtte for dette. PS: Har du Apple-TV? Du kan airplay’e alle programmer fra iPad-appen nå. Mvh Iselin

 184. Hei! Vi venter på en fiks fra Google, etter at deres siste oppdatering gjorde at kopibeskyttet innhold sluttet å fungere. Vi beklager dette, og håper det vil være løst innen kort tid. Mvh Iselin

 185. koffer i helv…… viser dere ikke alle Cup-kampene når dere har rettighetene på dette???????

 186. TV2 Sumo. Når kommer Sumo appen opp å gå med Chromcast igjen. Sumo logoen kommer opp på min Samsung Smart TV men så går alt i svart og intet skjer. Det funker fint med youtube, så TV2 hva er galt med Sumo appen ?!

 187. Oppdaterte tv2 sumo i dag. Går fortsatt ikke an å chromcaste fra iPad. Når kommer dette i orden?

 188. Hei, jeg har problemer med Tv2Sumo-appen på min Samsung Smart-tv. Jeg blir rett og slett bedt om å logge inn nesten HVER bidige dag. Det er super irriterende, spesielt siden Samsung virkelig gjorde seg flid med å lage det mest shitty skrivesystemet i verden på sine tver.

  Er det noe dere kan gjøre med dette så det kan lagres lengre i systemet og jeg slipper å logge inn hver dag omtrent?

 189. Hej, jag är en svensk kvinna, som har tittat på “spårlöst” Norge i kväll i svensk TV.
  Jag skulle gärna vilja veta hur det gick för Cato, och om han fann en halvsyster i Norge.
  Var kan jag finna denna information?
  Med vänlig hälsning Karin.

 190. Ser fra Paraden men kameran følger ju bare samme folk helle tiden, han må ju stp stille på en plats

 191. Hva skjer med at jeg får opp denne meldingen:
  En moderne familie (2) – episode 10 er ikke tilgjengelig!
  Dette programmet er av rettighetsmessige årsaker kun tilgjengelig i Norge.
  Har du spørsmål, kontakt brukerstøtte.

  …når jeg er i Norge, samme plass som igår da det fungerte helt fint å spille av.

 192. Espen Isaksen er daglig leder i Mosjøen IL!! og heter altså Espen….

 193. er litt spesielt at det dyreste tilbudet samtidig skal være det dårligste !

 194. Hei når kommer app til ps3 å lg smarttv ??? ventet ievigheter 🙁

 195. TV 2 kunne gjerne ha informert om at OL sendingene ikke er tilgjengelig utenfor Norge . Dårlig service !!

 196. Jeg har problemer med å få HD kvalitet på SUMO, ikke noen problemer med HD på NRK. Det var ingen hjelp med av installering og installere på nytt. Er problemet knyttet til selve Silverlight siden Adobe Flash fungerer feilfritt i HD eller har dere kapasitetsproblemer under OL?
  Ingen grunn til å betale for SUMO med SD!

 197. Hvordan er det mulig å gå ut av direktesendt OL utfor å vise reklame, NRK må få tilbake OL så fort som mulig

 198. Hei. jeg lurte på om det går ann å bruke TV2 Sumo da man er i utlandet? er andre nettsider til å se OL man ikke får brukt i utlandet dessverre.

 199. Kan dere få ordnes så appen deres funker med Runtime ART i android 4.4.2?

 200. H bør be Ap om å danne regjering. Realiteten er at H+Fp har 77 mandater og at Ap og sfæren rundt dem har 92. Da blir regjering bare frustrasjon.

 201. Når TV2 nå skriker ut at FRP skal følge handlingsregelen, får de ikke utrettet stort av kjernesakene sine….? hva er begunnelsen for dette? FRP kan spare inn hundre milliarder på ødslingen til denne regjeringen og bruke dem mye bedre i Norge enn å sende dem til Kongo, det er en måte å finne penger til kjernesakene, en annen ting er å fjerne en IDIOTISK pressestøtte…..å heller bruke den på de fattige.

 202. Venstre er forøvrig Norges overlegent farligste og mest ødeleggende parti. De vil legge landet øde med Islam OG underkaste Norge makthaverne i USA totalt. Det virker forvirrende helt til man ser hvem som styrer bak kulissene i det partiet.

 203. Det skisserte resultatet ville være en katastrofe for landet, og et endelig farvel til Norge.

 204. Er dette valgkamp eller statistikk? Så her er greia: Sitat: – med harde angrep på «det borgerlige kaoset» og «urettferdige skattekutt». Sitat slutt. Den eneste nullskatteyteren jeg kjenner til er Gro Harlem Brundtland. Så i beste fall må angrepet sies å være dødt. Totalt dødt. Hva er greia? Er dere i AP totalt hjernevasket alle sammen? Angrep? Mot hva? De fleste ønsker et rettferdig velferdsamfunnsamfunn, hvor rike faktisk bidrar med mest til felleskassen. Om de vil ha noen ekstra millioner selv, så er da det knekkende likegyldig. Sannsynlighvis skaper de bare flere arbeidsplasser. Hva har Gro Harlem Brundtland bidratt med i sitt nullskatteparadis? Lovlig t.o.m. Hva gjør hun for felleskapet idag, annet enn å ta ut 700000 i norske pensjonskroner UTEN å betale skatt? Jan-Erik Larsen: Stopp angrepet på de borgerlig rike. Du har med dette mistet all respekt jeg kunne hatt for deg. Jeg er ikke formuet i det hele tatt, men ser virkelig betydningen av at de som skaper noe, får det de vil ha. Det bidrar mer i felleskassen enn noen rødgrønn politikk vil klare. Ser jo hva dere gjør….

 205. Tror nok ikke SP vil søke seg mot høyre så lenge Navarsete har et ord med i laget.

 206. Hei. Hvorfor diskuterer du ikke muligheten for at Senterpartiet kan komme til å skifte side etter det rødgrønne regjeringsprosjektet er dødt? Vi kan fort få en ren Høyre-Sentrum flertallsregjering med H, V, KrF og Sp. På dagens VG-måling er denne konstellasjonen kun 2 mandater fra rent flertall. Jeg regner dette utfallet som mer sannsynlig enn at Venstre som eneste sentrumsparti kommer til å gå i regjering med Høyre og FrP. Det skjer ikke. Og hva skjer dersom V+KrF holder sammen og ikke vil gå i regjering med FrP? Kan en mindretallsregjering som må finne flertall fra sak til sak dannes ut fra en en blå-blå fløy eller blir det innholdsmessig umulig å gjennomføre?

 207. Vi kan få mye bra uten arbeiderpartiet.
  Vi kan få et fungerende NAV og med det en fungerende sykelønnsordning.
  Vi kan få en fungerende innvandring, hvor løgnere og kriminelle blir kastet ut.
  Vi kan redusere byråkratiet og den absurd store foreningsindustrien.
  Vi kan reparere skoleverket.
  Vi kan få fungerende sykehus og eldreomsorg.
  Vi kan kutte bistand til korrupte.
  Vi kan heve fedjeubåten.
  Vi kan bedre forholdene for syke og fattige.
  osv osv

  Vi kan få det mye bedre uten arbeiderpartiet.
  Jan Erik Larsen og hans kumpaner i First får det nok dårligere uten venner med statsbudsjett som ukritisk handler “pr” fra First.

 208. Dette hørtes ut som et rimelig hjelpeløst/kunnskapsløst grunnlag for å velge et parti å stemme på…… .

 209. Hadde det enda vært så vel, men det spørs om du ikke overvurderer befolkninga… hvis vi skal tro tallene som kom fram forrige dagen. Noe jeg har blandede oppfatninger om. På en måte er det vanskelig å tro på tallene, på en annen side skjønner jeg godt at folk har gitt opp å følge politikken.

  Merker sjøl at jeg knapt gidder å følge med lenger. Har ikke sett en eneste valgsending. Mister jeg trua på demokratiet? Tja.

  – Bare 39 prosent av de spurte vet at det er Audun Lysbakken som er leder i SV

  – 48 prosent vet at det er Liv Signe Navarsete som er leder i Sp

  – 55 prosent har fått med seg at Trine Skei Grande er leder i Venstre.

  – 63 prosent vet at Knut Arild Hareide leder KrF

  – 86 prosent vet at Siv Jensen leder Frp.

  – 89 prosent har fått med seg at statsminister Jens Stoltenberg er leder i Arbeiderpartiet

  – 93 prosent gjenkjenner Erna Solberg som Høyre-leder.

  (Tall fra NRK)

 210. AP har ett formidabelt propagandaapparat ,og de forsøker å vri seg unna så godt de kan, men sannheten kan ikke skjules, 8 år med løgn burde holde.

 211. MDG er kannibaler. De spiser sine egne. Rekk opp hånda dersom du hadde hørt om dette partiet før SV kom i regjering! Regjeringsslitasjen til SV er påtakelig, og velgerne ser seg om etter partier som lover det samme som SV gjorde, og litt til, da SV var utenfor regjering. Det er derfor MDG vokser nå. Dersom de kommer i regjering, vil de gå på en smell. Det “smarteste” de kan gjøre, er å følge Carl I. Hagens taktikk – stille et ultimatium som er uspiselig for “samarbeidspartnerne”, trekke seg tilbake til sidelinjen og fortsette å vokse som “protestparti”. Denne formen for taktikkeri var Carl I:’s spesialøvelse, noe du er godt kjent med. Artikkelen din er på ingen måte nøytral. Den er designet for å gi MDG vind i seilene. Det kan jo hende du lykkes med det, men hvor vanskeleg er det å ri på en “perfekt bølge”?

 212. Personlig lurer jeg på hva som er så vanvittig skremmende med FrP? Er ikke programmet lest – eller har rødgrønn indoktrinering og evige løgner virkelig fungert så til de grader?

 213. H-KrF-V-MDG er da kanskje en mulig koalisjon?
  Med 87 mandater på denne målingen, kan de få flertall. (Selv om det er ytterst usansynlig).

 214. – I sum stiller De grønne seg til venstre for SV. Deres økonomiske politikk har til og med Rødt forlatt! Det vil være utrolig vanskelig å samarbeide med dem om noen helhet. I Oslo samarbeider byrådet og De grønne ofte om byutviklingssaker, men totaliteten gjør at det er langt lettere for dem å samarbeide med venstresiden.

 215. Den aller viktigste grunnen til at SV er på vei til å bli historie, er at de valgte den korrupsjonstatte arogante bedreviteren Lysbakken som leder. Selv ikke ihuga sosialister tåler å se og hore på den mannen.

 216. Trenger ikke gå tusenvis av år engang, endringer kan komme på bare et par århundrer, slik de forøvrig gjør nå og.

 217. Her har du en. Jeg har stemt MDG. Det er ikke. pga. en helhetlig politikk, det makter vel ikke uansett et så slite parti å få til med lite ressurser. Så det får vente.
  Det er pga. visjonene og verdiene jeg stemmer MDG. Beskytte kloden, dyrene og plantene, og kritikken mot velstanden. Vi hadde jo trengt flere jordkloder om alle skulle forbruke slik som nordmenn.

 218. …og en stemme til Arbeiderpartiet eller partiene som lover at de uansett hva vil samarbeide med AP er garantien for fortsatt regjering med AP. MDG går inn der de får mest igjen.

 219. Punkt nummer 1:
  Nei, slik er det ikke.
  Både Venstre og SV jobbet i mange, mange år for å støtte opp under grønn politikk og grønn ideologi.Politikerne i Venstre og i SV jobbet i årevis for å styrke grønn ideologi og for å skape tusenvis av grønne velgere.
  Da kan de umulig mene at de selv skapte dumminger.
  I så fall må de da mene at de selv er eller var dumme.
  Punkt nummer 2:
  Nei, slik er det ikke.
  Både SV og Venstre har en uansvarlig politikk og en mist like uansvarlig politikk som MDG.
  Både Venstre og SV er klart mot at Norge skal få velferd og inntekter fra nye oljefunn og fra oljeutvinning i Lofoten.
  Punkt 2 må derfor falle bort.
  Og punkt 3 er ikke aktuelt før MDG får et antall representanter på Stortinget.
  Punkt 3 er derfor ikke aktuelt nå eller ennå.
  Punkt 4 kan ha betydning.
  Grønne velgere vil trolig tenke over hvordan de skal stemme for å støtte sin egen ideologi og sin egen overbevisning mest mulig og best mulig.
  Og da ser det ut til at de grønne velgerne nå mener at det er best å stemme på MDG fordi de andre partiene bare bruker grønn ideologi til stemmefiske og ikke mener det så seriøst.
  Det ser ut til at punkt 4 fikk betydning på den måten at de grønne velgerne vil stemme på MDG.
  Og da er vi der.
  Da blir det framgang for MDG.

 220. De grønne velgerne var der og er der.
  Partier blir dannet ut fra det velgergrunnlaget som finnes.
  MDG oppstår og får framgang på grunn av grønn ideologi og grønne velgere som finner sammen.
  Det er de grønne velgerne som er vi her og denne gangen.
  Det er de grønne velgerne som bestemme hva de selv trenger.
  Slik er virkeligheten.

 221. Miljøpartiene må etterhvert lese i historien om klimaendringer har det vært så lenge koden har eksistert.Isbreene smelter,vokser,smelter.Temp i havet og luften øker,synker og øker. Svarord o Grønland har hatt temperaturen som på Tenerife og vært isfri.

 222. Her kan jeg bare gjette.
  Og da gjetter jeg at de som støtter MDG ikke bryr seg noe som helst om det du spør om.
  Jeg regner det som sannsynlig at MDG støtter MDG først og mest.
  Ap og politikerne i Ap jobbet i årevis for å legge grunnlag for et parti som MDG.
  I årevis.
  Ap og rørsla skapte grønne velgere i tusenvis i mange år.
  Ditt spørsmål er etter min mening og mitt skjønn helt irrelevant.

 223. Har stemt H (85), H (89), H (93), V (97), V (01), V (05), Krf (09), De Grønne (13).

 224. Pressen har for vane å vise stor interesse for noe nytt.
  Dette er en typisk nyhet.
  Grønne velgere ble skapt i årevis, men nyheten nå er MDG.
  Pressen og skolen og politikerne i norske partier jobbet i årevis med å skape grønne velgere.
  Nyheten nå er at mange grønne velgere vil styre seg selv og stemme på MDG.

 225. Jeg er nok helt uenig med MDG, men jeg klarer fint å skrive gratulerer.
  De grønne velgerne var der og ble skapt i årevis.
  Norsk skole og norsk presse og SV og Ap og Venstre og Høyre og Sp skapte tusenvis av grønne velgere som MDG nå kan hente og forsyne seg av.
  Til og med Krf var med på dette å skape tusenvis av grønne velgere.
  Noen gjorde forarbeidet.
  Og når MDG også fungerer som et protestparti, vil helt sikkert noen som tidligere stemte FrP se at her kommer det et protestparti som ikke så enkelt vil la seg lede av politikerne i Høyre.
  Jeg kan skrive gratulerer selv om jeg er for fredelig utnyttelse av atomenergi og selv om jeg håper at det blir funn av mer olje og gass i Norge.

 226. Så alt handler om en vellykket fremtoning – ikke om substans i politikken? Minner om at FrP som nykommer sloss for å bli tatt på alvor i mange år, og toppen av “alvor” var å bli inkludert som en del av et regjeringsalternativ. Og dit har partiet kommet i år. MDG vil jo være utenfor blokkene.

 227. Velgere som tilhører denne kategorien, er uvitene om politikk og ikke minst seg selv og BURDE kanskje bare sitte hjemme i sofan og ha de sterkeste meningene uten at det betyr zip.

 228. Eriksen: Du har misforstått fullstendig rollen som ekspert. Du skal opplyse det som skjer. Denne kommentaren er i virkeligheten en propagandaskrift for en part.

  Det Eriksen burde ha gjort er f.eks å forklare hvordan Stoltenbergs utenriksminister har i en uttalelse gitt klar indirekte støtte til overfallsvoldtektsforbrytere. Og endog kalt deres forkvakla handlinger for verdige og anstendige.

  Det er noe som kunne vært både belyst og utdypet om hvorfor Barth Eide i praksis hyller overfallsvoldtekter av norske jenter og voldtektsforbryterne.

 229. Nå tror jeg man skal huske at en stor del av Høyres velgere er enige med FrP når det gjelder innvandring, og at det er når det gjelder økonomi man har problemer med Siv & co. Løsningen er enkel: innfør de beste delene av FrPs innvandringspolitikk, og la Høyre ta seg av økonomien. Alle blir fornøyde. Kanskje bortsett fra profesjonelle snillister fra SV og V, da, men de får jo i hvert fall rikelig med anledninger til å fremstå som gråtekoner, demonstrere sin egen godhet og sutre over en “inhuman asylpolitikk” etc etc.

 230. Siv Jensen er for opptatt med å suge losje og nepotiskk*k.
  En rolle hun påtok seg i Ottawa i 2006, feilet å fullføre i 2009, så nå er det nytt forsøk med å sikre private aktører makta gjennom henne og Erna som er for full nedlegging av det offentlige (alt annet er ren løgn og valgflesk for IDIOTMASSENE).

  Men du er jo frepper så du har vel neppe IQ nok til å forstå hva jeg formidler nå

 231. Føler det er det som representerer FrP. I og med at Jan Haugen først måtte starten en kommentartråd om nettopp det partiet.

 232. Hva som er en skam for hvem er det nok delte meninger om.
  Å komme her med ønsker om at Ap skal havne under sperregrensen ved dette valget og det andre som Peter Bering her kommer med er vel underlig nok.
  Etter min mening er det skammelig med ekstremt dumme kommentarer her.
  Og etter min mening er det ekstremt dumt å komme her med ønsker om at Ap skal havne under sperregrensen i forbindelse med dette valget.
  Og det er skammelig at så dumme kommentarer får så mange liker.
  Og jeg regner med å stemme på opposisjonen, og det mest sannsynlige er at jeg vil stemme på FrP.
  Men jeg skal ikke komme her med ønsker om at andre partier havner under sperregrensen.
  Jeg sørger likevel ikke over at politikere i SV jobber med saken selv for å få SV under sperregrensen.
  Men det er ikke urealistisk eller dumt å se den muligheten at SV havner under 4prosent.
  Når det gjelder Ap er det helt urealistisk å tro at Ap havner under 4prosent ved dette valget.
  Kutt ut slik tull.

 233. Av og til når jeg ligger forkjært med armen “dovner” den vekk på en måte. Du, min venn, må ha ligget forkjært med hodet:)

 234. I NRKs valg sending så man jo at det var i taletid , at FRP fikk minst
  taletid hvorfor , igjen en urett for Demokratiet ,,,, Valget skal vel være
  RETTFERDIG ,,,,

 235. Det hjelper ikke med snakk, uten handling fortsetter det bare som før, og det gjør det vel uansett hvem som kommer i regjering.

 236. Skal bli spennende å se om valgdeltagelsen blir høyere i de kommunene som også skal ha internettavstemming i år.

 237. Sannheten om forskjellene bør ut og fram til velgerne.
  Et flertall av velgerne ønsker sannhet nå.
  Velgerne er ikke redde sannheten og forskjellene.

 238. Politikken kan bare bestemmes etter at valgresultatet er klart og etter forhandlinger.
  Vi skal ha demokrati.

 239. Jeg er helt uenig.
  Mye kan ordnes til det bedre på mindre enn 100 dager hvis planene er der og hvis et minimum av forarbeid og forberedelser er utført.
  De første 100 dagene vil vise om nye politikere og nye ministre er klar for fornyelser og forbedringer.
  Det vil bli lagt merke til med en gang hvis handlingslammelsen fortsetter.
  Nå står installasjonen der.
  Når kommer det et nytt regjeringsbygg eller en løsning eller en start der installasjonen er?
  Jeg håper at jeg tar feil og at det skjer noe nå.

 240. Jeg kan ikke se at T Giæver Eriksen kommer med noe som helst som kan støtte Ap eller Jens Stoltenberg nå eller senere.
  For Høyre og for FrP er det ikke til noen skade at noen i Ap viser fram fantasier og hjelpeløshet.
  Det er ingen grunn til noen angst eller noen bekymringer hvis eller når Ap og støttespillerne viser fram maktesløshet og merkelige fantasier og ønsketenking.
  La de vise det fram hele tiden og alt de har i samme stil som her.

 241. Jeg kan ikke se at det er mulig for SV å vokse i årene som kommer.
  SV har markert seg som et parti som er mot oljeinntekter og mot industri i Norge og mot kunnskaper i norsk skole.
  Med SV i regjering førte Norge krig i Asia og i Afrika samtidig.
  Hva gjorde Sp for å sikre at Norge har beredskapslager av viktig for og viktige matvarer de åtte årene i regjering?
  Og skjønner politikerne i Sp at oljeinntekter gir muligheter for overføringer til landbruket?
  Jeg tror at folk i distriktene skjønner at Sp gjorde lite i praksis.
  Nedleggelser av fødestuer og skoler og lignende i distriktene er ikke noe å juble over.
  Og framtiden for Norge?
  Det nytter ikke med politikere som ikke har peiling og som ikke ønsker å ha peiling.
  Finner og svensker vil klare seg med atomenergi, men i Norge tror ennå mange at vi her i Norge kan klare oss ved å redde hele verden og ved å være sosialkontor for verden og ellers satse på kos og hygge og klapp og klem og smil og TV-underholdning.
  Jens Stoltenberg bør komme seg videre og forbi redde hele verden politikken hvis han vil lede Norge på nytt.
  Og han må skaffe seg peiling hvis han ikke har det.
  Og han må overbevise alle på NTNU om at han har mest peiling med tanke på framtiden.Bare da kan han slippe til på nytt.Bare da.

 242. Du ønske det det er som å ønske sei et land uten form for styring å det vil vi ikke HA ?

 243. Helt riktig Tonning – 8 år og med utrolig bra resultater på omtrentlig alle områder og det i en tid med finanskriser og annen motgang. Det betyr IKKE at vi ikke skal se fremover og ikke tilbake – ikke minst den voldsomme veldstandsøkningen vi har hatt i landet, kombinert med den naturlig nok store tilstrømningen av nye innbygger i dette landet – gjør at vi må tenke nytt og være obs på disse nye utfordringene. Trenger ikke å ha utviklet mer enn gjennomsnittlig empati for andre mennesker for å se at Stoltenberg og Co har vært gjennom en umennesklig tøff tid – og er slitne. Ikke det beste utgangspunktet for nytenkning og utvikling slik om de tydeligvis begynne rå komme på banene igjen. Men det som overrasker – overrasker mye – er jo at faktisk etter nå 8 år så har de borgelige ennå ikke klart å jobbet frem et alternativ – ja nå ser det jo ut til at folk gir blaffen og stemmer borgelig uansett da – men noe “alternativ” er det jo så langt ikke. For å bruke sittere gamle Per Bortens – “det er som å bære en bør med sprikande stauere” – som jo var hans betegnelse på sin tid som statsminister for en borgelig regjering på 70 tallet. Tror ikke Erna får det lettere – og hvilke politikk og nye løsninger får vi ?
  Men pressen må jo glede seg i hvertfall – her blir det mange flotte overskrifter….

 244. Ja for Høyre og Frp er jo så enige…. Så så vidt litt på duellen mellom Stoltenberg og Jensen på mandag – Jensen brukte jo egentlig utrolig mye tid på å fortelle hvor uenig hun er med Høyre om det meste – dette blir bra … NO WAY !

 245. Så sant – dette kan jo bare bli ei røre – og dette eksperimentet vil folk kaste landet ut i .. 🙁 Koallisjonpartiene kunne i det minste vise velgerene en minste respekt ved å fortelle hva slags politikk de vill føre.. burde ikke drg være et minstekrav ???

 246. Der sa du det “angivelig” kameraderi og korrupsjon. Du burde sjekke dine kilder her ! Og hva med Høyres transportpolitiske talsmann som akkurat ble tatt for korrupsjon – Erna gadd ikke en gang å suspendere vedkommende.. Og når ble noen på rødgrønn side tatt for korrupsjon ???

 247. Skal slik enfoldig løgnpropaganda vinne valget for AP?
  Tror folket har fått nok av løgn og stadige skatt og avgiftsøkninger!

 248. Alt som er ment som kloke ord i denne bloggen er visvas fra A-Å. Eneste som kan medføre at Jensegjøken blir statsminister i 2017 er at den nye regjeringen ikke rekker, eller ikke makter, å rydde opp i alt det alvorlige rotet Jens og bandittene hans har stelt istand. Fire år er for kort tid.

 249. Stor usikkerhet med koalisjon Høyre, FRP, Venstre, KRF. Faren for havari er tilstede fordi partiene kompromiløste programmer kommer til å bli upistelige og kan utløst krise immellom dem.

 250. Litt betenkelig at man for ikke lenge siden snakket om en ny norsk “gullalder” i friidrett. Vanskelig å finne gullet blant mye gråstein.

 251. Jeg påstår at det å bruke ordet blåsmurfer er svært moderat i forhold til hvilke betegnelser som brukes på folk som tilhører venstresida på disse kommentarfeltene. Noen bruker ord som kommunistsvin, hjernevaskede amøber, sosialist idioter, demente, osv osv. Så du bør tåle at det blir kastet litt tilbake, eller er du hårsår ?

 252. Ja, jøss… (eldgammel vits): det kan også Inger med Libresse med vinger…

 253. Ja, og veldig ofte i Dagsnytt atten. Tror nok det må være ham selv…

 254. Hateord har etter 22.7. blitt et høyst unødvendig moteord meget brukt av politikere fra “Arbeider”partiet og deres tilhengere.
  Hat har ingen ting med vanlige motsatte meninger innen f.eks. politikk når det gjelder den rødgrønne regjeringen.
  Det skal ekstremt mye av vonde/onde og sterke følelser til for virkelig å hate noe eller noen. På samme måte som å elske. Disse to ordene er i slutten av hver sin ende av en veldig lang følelsesskala av de menneskelige følelsesmessige egenskapene.
  Nå er det på tide at folk slutter å misbruke disse to ordene; hate og å elske… spesielt å hate!

 255. Du glemte den spesielle og skandaløse sykehussituasjonen i Oslo og resten av hele Norge og sykehjem- og eldreomsorgen her i landet … altså.

 256. Men, men, men, da! Hvordan kan du så bombastisk mene det? Er det veldig enkelt å oppdage på andre måter enn den typiske skrive-/utrykksmåten til den enkelte? For den kan faktisk med ekstrem dyktighet, eller som f.eks. lystløgnere med forskjellige nick liksomgjøres som noen andre. Er noe uttaskjærs her nå må jeg innrømme.

  Jeg har selv for tid tilbake bytta profil fra norrønsk kvinneskikkelse til nåværende, men det burde gjenkjennes på meningene/skrivemåten min i noen år. F.eks. bl.a. “Arbeider”partiet.

 257. Ja, og det har vært så mange løftebrudd fra “Arbeider”partiet/den rødgrønne regjeringen i åresvis at nå er nok nok! Det får jaggu være grenser for hva “Arbeider”partiet/den nåværende regjeringen kan tillate seg å mate folk i Norge med. De burde skamme seg langt under skosålene.

 258. “… dere blåsmurfer”!? Bli voksen! Kutt ut dette barnslige pjattet med tåpelige kalleord! Det er ikke noe parti, politikere eller velgere blant de blåe partiene i Norge som heter “blåsmurfer”!

  Jeg har, blant flere andre leker, noen blå lekesmurfefigurer her til barnebarna mine. De er nøytrale leker, ikke i noen som helst politisk betydning.

 259. “Nytt håp for Jens.” Håp meg her og håp meg der!

  Jeg har uttrykt mitt mishag ved slike spørreundersøkelser flere ganger før. Det er bare et bittelite fåtall av Norges voksne befolkning som har lov og rett til å stemme som er utspurt. De er så få at det etter min mening ikke er å regne med i det hele tatt når det, som i dette tilfellet, gjelder utfallet/resultatet av årets Stortingsvalg.

 260. Hvem andre enn Quisling og hans facsistvenner skulle stilles for retten etter krigen mener du ?

 261. Jeg håper venstre går langt under sperregrensen, og både Høyre og frp får bare 30 prosent av stemmene og Krf forsvinner med dem. En blå regjering vil være det verste for Norge bare se på pappapermisjon, sine planer til privatisere Statoil og Vinmonopolet og for å gjøre Norge enda mer av en marionett til USA

 262. Jeg tror Erna kan ha tapt valget med pappapermisjon og skattelette kan ikke brukes hvis de kommer nesten utelukkende til selskaper og rike mennesker. Håp for en rød-grønn regjering.

 263. Du ser ingen steder noen som forsvarer andre partier så fanatisk som dere forsvarer systemet og Ap.
  Selv har jeg vært her i kommentarfeltene i en del år og har sett forskjellige teknikker som brukes for å forsvare Ap og systemet.
  Alt fra forsøk til å overbevise med løgn til latterliggjøring og vulgæriteter.
  Men det ser ut til at dere leter etter “Frp koden” fremdeles, ha ha, dere er dømt til å misslykkes.
  Det er helt umulig å bortforklare galskapen som landet styres etter!
  Bare beklagelig at en del folk er så naive at de tror på dere, men det blir heldigvis bare færre og færre av de etter hvert.

 264. Hei. Dette er jo bare tull. Det er du som kommer med tomsnakket. Innlegget inneholder jo ingenting. Har det ikke kommet deg for øre at: Vi har oppnådd full barhehagedekning, skolene gjør det bedre enn før, det er 1,6 millioner flere behandlinger innenfor helse siden 2005, samferdselsbudsjettet er mer enn doblet siden 2005, kulturbudsjettet er doblet siden 2005 (det har falt i alle andre land), ledigheten er lav, Regjeringen viste virkelig handling i den vanskelige tiden med regjeringskrise mm. Er det ikke mulig å gi litt kredit for alt dette positive? For øvrig er min oppfatning at høyresidens iver etter å gi skattelette i størrelsesorden 25 til 100 milliarder nødvendigvis må føre til reduksjoner i politi, samferdsel, helse, kultur, skole, høyere rente, større ledighet mm. Eksempelvis er et politibudsjett på ca 14 milliarder. Det er denne galskapen jeg frykter. Men jeg oppfatter at du vil gi velferdssamfunnet, et av verdens beste, en knekk. Og, ja, det er lov til å mene det. Men det er ikke mye vakkert.

 265. “Mange blir “dritt lei” folk som ikke kan diskuter på en saklig måte med gode argumenter i stedet for usaklige påstander,insinuasjoner og negative karakteristikker av folk som er uenige med dem selv.” Sånne som deg selv mener du ?

 266. Om du følger litt med så får du se at det ikke er så “morsomt” men snarere tvert i mot!

 267. Det er fordi de stort sett mener det samme det, og de som ikke har de tradisjonelle politikermeningene blir fort fjernet fra politikken.
  Vi behøver et systemskifte her i landet med ordentlig demokrati ved folkeavstemning i store og prinsipielt viktige saker!

 268. jeg håper ikke Jens Stoltenberg og AP vinner valget til høstem ,. Folket vil ha regjeringsskifte etter 8 års løftebrudd ,.

 269. Hvorfor ble ikke noen av trygdesvindlerne som tidligere hadde sittet på stortinget straffet da, det dreide seg jo om svindel til flere hundre tusen for hver enkelte av de, mens en “vanlig” trygdesvindler ville fått ubetinget fengsel for langt laver beløp?
  Hvordan kan du ha tillit til rettsvesenet i slike og lignende tilfeller?
  Og, hvordan kan det ha seg at diplomater og andre som har lønnet arbeid i utlandet på vegne av landet/staten slipper å betale skatt når de disponerer bolig her i landet?
  Selv ble jeg fortalt hos skattekontoret at jeg måtte kvitte meg med boligen min om jeg skulle bli fritatt for skatteplikt når jeg jobbet og oppholdt meg i utlandet og var skattepliktig der?
  “Tror” jeg har en del substans i det jeg skriver uansett hva du måtte mene om det!

 270. Ja, selvfølgelig mener du som er venstrevridd det. Gud forby at andre vet noe annet en deg. Du har selvfølgelig rett når du sier det….

 271. Nei, Jeg mener at folk som ikke stemmer DLF,Høyre,FRP,Kystpartiet eller piratpartiet er innsnevra. Du er jaggu meg frekk som tør å snakke til meg om du har Eskil Pedersen verdier.

 272. det sei jo sei sjølv av folk ikke stemme blåblå bare grunnet høyere fartsgrense og spritsalg slik om du sier. Vi stemmer på politikken i en helhet.

  tviler på at du stemmer rødgrønt grunnet dei har bare 1 punkt du er enig i? men du har vel flere? derfor stemmer du rødgrønt, fordi du er ENIG med dei i FLERE saker enn dei blåblå sin politikk.

  På lik linje er VI “blåblå” stemmere mer enig i høyre,frp en vi er enige i rødgrønne.

  er det virkelig vanskelig å forstå?

  du skriver videre sitat “Er du 9 år, Henning? Skrivestilen din sier så.
  Kan du ikke heller
  motbevise det jeg skriver med saklige og underbygde kommentarer i stedet
  for slike halvveis sjikanerende og stigmatiserende innlegg som du har
  brukt til nå?”

  Jeg er IKKE 9 år, men takk for at du synes jeg ser ung ut 🙂 . motbevise det du skriver med saklige og underbyge kommentarer? er du helt seriøs? er det virkelig nødvendig med tanke på det du skrive i din kommentar over?

  Alle som stemmer med vett i hodet, stemmer det partiet dei er MEST enig i, og JEG blant annet er mest enig i blåblå enn rødgrønn, derav stemmer jeg blåblå.

  så enkelt er det bare. Trenger jeg virkelig da å motbevise det du skriver med saklige og underbygde kommentarer, når det sei sei sjøl hvorfor du stemmer et parti? At det sei seg sjøl

 273. En ting skal du ha, “flink” til å snakke deg bort fra fakta. At du ikke klarer å se konspirasjonsteorier har sammenheng med lite eller ingen innsikt. Dine historiekunnskaper er vel avslørt all den tid du ikke hadde fått med deg at politikere i dette landet var dømt. Tydeligere kan det vel ikke bli.

 274. Jeg konstaterte bare et faktum. Dem som er så blinde at dem ikke har sett det vanvittige vannstyret de siste 8 årene er tilbakestående. Jeg er klar over at det innebefatter en god del nordmenn. Jeg driter i hva du mener om det,

  Høyresiden i Norge oppfører seg hvertfall som en høyre-side og utfører sin politikk

  Venstresiden er bare udugelige og ansvarsfraskrivende.

 275. Quisling tilhørte politisk den side som tapte 2. verdenskrig, og derfor ble han og en del andre straffet etter krigen.
  Det forstår du vel?
  Så må jeg bare korrigere deg her, nazismen var langt ute på venstresiden nærmere bestemt like til høyre for sovjet kommunismen!
  Demokratiet her til lands er ikke noe ordentlig demokrati når en kun kan stemme på en diktator og hans råd, og folket ikke har noen som helst innflytelse på politikken!
  Stjerne eksempelet her er jo EU avstemningen i -94, da folket sa nei, men politikerne fikk oss inn i EU bakveien via EØS og Schengen!
  Det er ikke ekstremt å si sannheten.

 276. Er du 9 år, Henning? Skrivestilen din sier så.
  Kan du ikke heller motbevise det jeg skriver med saklige og underbygde kommentarer i stedet for slike halvveis sjikanerende og stigmatiserende innlegg som du har brukt til nå?
  Du skjønner det at folk ler av slike tåpelige innlegg som du produserer. Det er bare frekkheter, vissvass og tøys. Ikke noe substans i det. Du mangler saklig tyngde.
  Vennligst forsøk på nytt!

 277. Bra skrevet, håper mange legger merke til denne kommentaren. Enkelte skjønner ikke at i det store og hele er det politiske miljøet harmonisk, selv om man diskuterer så busta fyker.

 278. Nei, min forklaring er veldig enkel og lett å forstå for hvem som helst. Men jeg ser du er blitt sint og begynner med hersketekniker, da foreslår jeg at vi stopper her 🙂

 279. Men du vet fortsatt ikke hvilke resultater disse Galluper noterer eller ikke, vil eller ikke vil.

 280. SKK: Du innser vel at med de RRG fortsatt i regjering vil LO antagelig fortsatt kunne mase seg til altfor store lønnsøkninger, og sette landet i en konkurransemessig enda håpløsere situasjom den dagen olje/gass ikke lenger er lønnsomt.
  Knappest mye å juble for?

 281. Får ta det en gang til, så kanskje du får det med deg. Du fortsetter med dine konspirasjonsteorier, og bekrefter ettertrykkelig det jeg hevder. Ble det litt klarere nå, eller er det like tåkete?

 282. Du bare fortsetter med å komme med konspirasjonsteorier, og bekrefter ettertrykkelig det jeg hevder. Evner du ikke å se dette?

 283. Så ditt spørsmål til meg om jeg noen gang hadde hørt om en politiker som er dømt, var en forglemmelse, eller …Når det gjelder Quisling så blir det noe patetisk å høre at han tilhørte taperlaget. Denne mannen var årsak til at mange nordmenn døde under krigen, og han hadde ett samfunnssyn som de fleste idag fordømmer. Vi kan se noen små grupperinger også her i landet, som inntar samme holdning, ytterste høyre.Blir veldig spesielt å lese det du skriver om at dette landet er ett luredemokrati, når verden rundt oss ser på dette landet som ett velfungerende demokrati. Når du i tillegg drarinn at vi velger en diktator, da blir ditt resonnement så ekstremt, at det har ingen rot i virkeligheten. Man skal være ganske ekstrem for å komme med påstander om at vi blir styrt av en diktator.

 284. Neida, domstolene finner ikke opp lovene, de blir vedtatt i stortinget, og er ett styringsverktøy for juristene.De aller aller fleste lovene innenfor jussen er vedtatt av ett SAMLET, storting (dette finner du ut av ved å se på stortingsbehandlinger), så din konspirasjonsteori om hvem som styrer domstolene, er helt irrelevant. Verre enn det er det ikke. Er godt innsatt i hvordan rettstaten fungerer i praksis. Har sittet som domsmann gjennom mange år.

 285. Ingen konspirasjonsteorier Demo-kraten.
  Sosialistene og deres tjenere benytter seg av løgn, men løgn blir servert på en smart måte:
  Lenge før valgdagen oppgir “Galluper” forskjellige resultater, både når det går bra og når det går dårlig for begge (Rødgrønne og Blå). De vil at folk tror at der er objektive og troverdige. Når valgdagen nærmer seg går det bare opp for Rødgrønn og ned for Blå.
  Når man da utrykker mistanker om at Galluper lyver, kommer de med slike kommentarer som din.
  Smart !

 286. Ja, helt riktig at politikeren Quisling og noen av hans allierte ble straffet etter krigen, men de tilhørte taperlaget de!
  Ingen politikere blir straffet for sine ugjerninger før etter et systemskifte, ser du.
  Derfor bør vi ha et systemskifte der folket får ta avgjørelsene i direkte demokrati ved folkeavstemning i store og prinsipielt viktige saker!
  Men dette nekter politikerne folket, og hvor i all verden har de fått retten til det fra?
  Dagens politiske system har absolutt ingenting med demokrati å gjør, da det er et falskt luredemokrati der folk bare kan velge hvilken diktator de vil ha, politikken har de absolutt ingen makt over!

 287. Du har tydeligvis “litt” for stor tillit til systemet du!
  Ta for eksempel saken der flere tidligere stortingspolitikere, to av dem tidligere statsministere ble etterforsket for trygdesvindel.
  Det var jo ganske åpenbart at de hadde tatt i mot med åpne hender pensjonspenger de ikke hadde rett på.
  Ingen av de ble dømt!
  Tror du en vanlig pensjonist eller en “vanlig” trygdemottaker hadde sluppet unna uten straff i et lignende tilfelle?
  Klart det domstolene er politisk styrt!
  Tror du kanskje domstolene “finner opp” lovene selv??
  Kanskje du selv bør sette deg litt inn i tingene slik de fungerer i praksis?

 288. Du får nok ikke det samme svaret om du stiller det til en gjeng på Grunerløkka klokka 12 om dagen, eller om du stiller det til kontorarbeidere på Majorstua.

 289. Glemte bare å ta med meg at jeg ikke bare har hørt om politikere som har blitt straffet, det er en del av historien vår. Ser ut som historielesning ikke er ditt område. Hvis jeg sier Quisling, demrer det litt da?

 290. Du må røske litt opp i samfunnsforståelsen din, der er det noen hull. Domstolen er en selvstendig makt, og har ikke noe med politikk å gjøre. Politikerne legger føringer for domstolen, men en rett tar selvstendig vedtak.Såpass bør du ha fått med deg. Så nok en gang. hvorfor går du ikke til anmeldelse av forræderne?

 291. Du forsvarer kameratene, og det er bra, men er du redd for å måtte begynne å jobbe etter valget.
  Litt vanskelig å finne en jobb eter åtte år med denne regjeringen.
  Byråkratiet skal slankes.

 292. nettopp. jeg skrev studenter i parantes, bare for å illustrere.

  at det bygges for lite er regjeringen/fylket sin feil. Dei skal ha rare og dyre krav (eks: boliger skal være tilrettelagt handikappede). Og at det skal ganske så mye unødvendig papirarbeid til. Og det tar lang tid før folk får bygge.

 293. Har du noen gang hørt om en norsk politiker som har blitt straffet for sine politiske handlinger her i landet?
  Og, det er jo slik at politikken står over loven, og styrende politikere lager jo loven etter hvert som det passer dem og deres politikk.
  Ingen blir straffet før vi får et systemskifte!

 294. Jamen DU har muligheten til å anmelde for landsforræderi. Hvorfor gjør du ikke det?

 295. Medlemmene av regjeringen ble jo ikke en gang etterforsket for sitt svik etter 2.verdenskrig, og de blir helt sikkert ikke etterforsket etter det sviket de foretar seg nå heller.
  Ikke uten et systemskifte i alle fall!

 296. Hvorfor i all verden skal jeg reise til slike drittland, det er jo nettopp slike tilstander jeg frykter at dumme og onde politikere skal få oss opp i!

 297. har sterkt inntrykk av at du er mer enn svaksynt, nærmest blind, så det blir feil å be andre om å åpne øya. Det å feie for egen dør, er alltid lurt. Prøv det, så vil du oppdage at det blir mye bedre.

 298. Det er ikke fantasier når den tiden kommer fordi styrende politikere har dratt landet fullt av utlendinger og pådratt landet enorme trygdeforpliktelser og andre utgifter.
  Og i tillegg har gitt eller rotet bort folkets skattepenger og oljeformue i utlandet.

 299. Ja, det kan du si….hvorfor er ikke normale folk i disse kommentarfeltene ? Tror faktisk at det er et utslag av at de fleste har mer fornuftig å gjøre enn å legge seg inn i diskusjoner med paranoide typer. Dessuten så begynner det å bli veldig irriterende å lese slike kommentarer som er sprekkfulle av orddelingsfeil og som viser mangel på kunnskap om og/å-regelen. Det burde vært forsket på hvorfor så mange mørkeblå er så elendig i norsk rettskriving.

 300. Helt enig! jeg er ofte innom diverse avisers kommentarfelter og det er helt ufattelig tragisk hvor mye tid en del folk bruker på usakligheter og dritt. At de ikke selv blir lei av å sitte sånn. At de ikke skjønner hvor lite seriøst det er ? Og, ikke minst – at de ikke skjønner selv hvor mye skade de i det lange løp påfører de partiene de ønsker å snakke opp. For så mye usakligheter og pjatt vil i det lange løp bare få folk til å vende disse blå/blå partiene ryggen. Ingen gidder høre på dem lengre.

 301. Hehe.. 🙂
  Hvis du leser hva som står i de linkene jeg henviste til, så er det faktisk skremmende å tenke på at det faktisk er disse som styrer landet vårt..

 302. Nå tuller du! Menigsmålinger kan kanskje manipuleres til en viss grad ut fra hvordan spørsmålene formuleres.Men spørmålet ; “Hva ville du stemt i dag om det var valg?” kan ikke manipuleres.

 303. Har ventet på den kommentaren. Det er noe merkelig med dere blåsmurfer. Når meningsmålingene går den riktige veien for AP, så tyter det fram slike kommentarer som du kommer med nå. Er resultatet motsatt, så høres ikke en lyd av slike konspirasjonsteorier. Hva kommer det av tror du? Mangel på saklighet er nærliggende å tenke på.

 304. Vel! Der er jeg uenig med din konklusjon.Tv2 journalistene heller etter min menig klart mot høyresiden. Skulle noen ganger tro at de deltar aktivet i valgkampetn for høyresiden, og særlig da for Frp.

 305. Da gjelder vel det for deg også? Du får lese gjennom alle de negtive karakteristikken du har gitt andre og se om du kjenner deg igjen.

 306. Det skulle vært en “snowden” hos de som driver med disse meningsmålingene ………

 307. Så mye er IKKE blitt verre.Ting kan gå fra galt til verre, men det forutesetter at det er noe som er galt / ille i utgangspunktet.

  Hva var galt og hva er blitt verre?

  Det meste er etter min oppfatning gått fra bra til bedre!

 308. Ja, enig! I tillegg har høyre skutt seg i foten ved å forslå å fjerne fedrekvoten.Erna undervurdert også velgern ved å anta at et flertatt er imot høyres skattelette fordi folk flest ikke forstår store tall.

 309. Hvis din oppfatning er at det utføres landsforræderi i dette landet, bør du gjøre noe mer aktivt enn å sitte å skrive på disse kommentarfeltene. Du har en mulighet til å gå til anmeldelse, og få dratt disse folkene inn for en domstol.Det du holder på med her daglig, har ingen mening, utover litt humor for en del andre som leser dine kommentarer.Så oppfordringen til deg er at du bør øyeblikkelig gå til anmeldelse av landsforræderne.

 310. Mange blir “dritt lei” folk som ikke kan diskuter på en saklig måte med gode argumenter i stedet for usaklige påstander,insinuasjoner og negative karakteristikker av folk som er uenige med dem selv.

 311. Å kalle andre for innsnevert er ganke lavmål.
  Mener du at alle som ikke stemmer Frp eller er enig med deg ikke kan tenke og handle rasjonellet og fornuftig? Du er jamen frekk.

 312. Frykt er en følelsen som gir sterkere reaksjon hos folk enn andre. Når du i tillegg styrer norske media gjennom pressestøtten og NRK direkte, da får du frem frykt budskapet ditt. Audun Lysbakken har vært daglig på NRK nyheter i 14 dager sammenhengene. Tilfeldig? Et mikroparti som er i ferd med å bli konkurrert av et nytt med samme idelogi?

 313. Jeg har liten tro på at du når det kommer til stykket,ville bifalle hjelp til flyktninger i et annet land.

 314. Når det gjelder bosituasjonen er den like vanskelig for folk som blir skilt. Pga. høye egenkapitalkrav og at ingen makter å sitte igjen med boligen og den må derfor selges. Det bygges kort og godt ikke boliger i dette landet da det er viktigere å redde DnB enn at folket skal ha det bra.

 315. Jeg lurer på hvem som gjør det mulig for Audun Lysbakken å være på NRK nyhetssendinger hver dag i 14 dager. Er den typen nå.

 316. Men det er ikke sant. Jeg foreslår at du tar deg en laaang studietur til utlandet. For eksempel Yemen, Iran eller Hellas for den del.Kanskje du da kunne fått ett annet perspektiv på livet i Norge

 317. Landet styrer ikke til skade for land og folk. Det er derfor ikke noe å bortforklare.Du trenger derimot en god dose realitetsorientering, da din virkelighetsoppfatning er helt skrudd.

 318. Denne menings/(manipulerings)-målinga er typisk for propagandakanalen til AP-Hildrum. Og jo nærmere valget vi kommer, jo mer AP/SV -vennlig vil både målingene og kommentarene bli fra kanalens journalister bli.

 319. Det er vel derfor det er så dårlig stelt her til lands. Ingen har til salt i vassgauten,vi spiser barkebrød til frokost å gå sultne til sengs hver kveld med dobblet slå og store hengelåser på døra.
  OomBlou du har helt ville fantasier. Folks penger er ikke rotet bort i utlandet og det kryr ikke av kriminelle utlendiger i Norge. Hvis alle som ikke er enig med deg skulle jages ut av Norge ville du blitt ganske ensom her på berget. Heldigvis!

 320. Merkelig at så mange vil seg selv så vondt at de ønsker en blå-blå regjering. De rødgrønne har ikke stilt til forventningen på flere områder som for eksempel mijø og fattigdomsbekjempelse. Men å kalle den for en svikerregjering er total skivebom. “Folk flest” er ikke tjent med H og Frps mål.

 321. Slike grunnløse bekyldninger som du her framsetter har ingen rot i vikeligheten. Lurer virkelig på hvordan noen kan bli så hatefull som du tilsynelatende er.

 322. Forskjellen på Bjørn Stulens verden og din verden, er nok at han lever i den virkelige verden og du lever i en oppkonstruert verden.

 323. AP taper i bøtter og spann av stemmer så lenge de må fortsette å late som om at de har lyst til å ha med seg SV og SP videre i regjering.
  AP sliter nok som det er selv, om de ikke skal slite med disse to i “likene i lasten” i tillegg.

 324. Igjen for ørtende gang her og der over tid: Jeg blåser i disse meningsmålingene. Det er når siste stemme er telt opp etter valget som teller.

  For øvrig har jeg ingen tro på at de små, korte, hvite pølsene; “sossisene” – deilig til resten av julematen, forresten – får seg fire nye år.

 325. Det er det stor mulighet for at du ikke vil sette pris på om jeg setter i gang på min måte. Det hadde nok heller ikke blitt godtatt av moderator.

 326. Å importere kriminelle, og å sløse bort milliarder av folket sine penger i utlandet er landsforræderi rett og slett!

 327. Du kommenterer som at du sitter med fasiten. Jeg svarer på samme måte. for etter 8 år er jeg dritt lei av og se sånne som deg fortelle hvor bra venstre siden er og hvor ille høyre siden er. Du har ikke peiling, fleste av dere jeg ser må komme med halvsannheter for å prøve og dra dere unna ihåp om og ikke bli avslørt som de stakkarslige små menneskene dere er. dere tåler jo ikke at folk lever på forskjellige måter. Nå vil jeg virkelig vite hva du mener FRP eller Høyre kommer til og gjøre som er så forferdelig ille??? om det er nedsetting av avgifter som dere sosialister har blitt lurt til å tro ikke er mulig uten og kutte i velferd, sannheten der er at vi ikke aner hvilke penger dem har og rutte med. eller om du misliker dem fordi dem skal gjøre vin lettere tilgjengelig, svar nå, venter spent. 🙂

 328. hvorfor går vi utenfor stupet med FRP regjering da?

  er det fordi dei vil satse på infrastruktur blant annet?
  eller er det fordi SSB har kåret FRP sitt budsjett til det beste totalt sett?

  gjerne opplys meg

 329. trur ikke kuer kan fly nei.

  før trudde vi ikke at frp kunne komme i regjering. Før trudde vi heller ikke at jorden var rundt, eller at vi kunne klone en sau.

  men hvem tok feil?

 330. Om du virkelig tror at dei stemmer blåblå grunne ” Høyere fartsgrenser og sprititsalg i butikker, kiosker og bensinstasjoner.”, ja, da vet jeg ikke hva jeg skal sei om din tåpelighet når det kommer til politikk

 331. Jeg har ikke det nei. men voksent av deg å prøve og diagnostisere meg. “på seg selv kjenner man andre.”

 332. 1. ingen er tilbakestående elller noe uansett hva folk påstår.

  Du sa tidlige oppe sitat “Mye har blitt verre påstår du. Kom gjerne med det. Tomme påstander er null verdt vet du.”, ok, tar den oppfordringen.

  1. studiestøtten
  2. bosituasjonen (for studenter)
  3. veier
  4. infrastruktur på generel basis.
  5. vedlikehold av bygninger
  6. fraskriving av ansvar (blant annet på veier og skolenedleggelser).

  var det nok?

 333. Siden du åpenbart er litt ignorant, og heller ikke likte ordet svikere om Arbeiderparti toppene, så skal jeg gi deg noen eksempler på løgner(marker tekst -trykk ctrl+c for å kopiere -deretter ctrl+v for å lime inn):

  Dette er historien bak Arbeiderpartitoppenes relasjoner til KGB:

  http://www.dagbladet.no/2011/07/03/nyheter/spionasje/innenriks/utenriks/etterretning/17144338/

  http://www.nrk.no/programmer/tv/brennpunkt/1.908112

  Her er Stoltenberg sin løgnhistorie om hvordan han fikk DOR dekknavnet av KGB. (Husk at den første websiden kom i 1993, spillene han snakket om eksisterte ikke enda, og Sovietunionen ble oppløst i 1991):

  http://www.dagbladet.no/kultur/2008/04/08/531926.html

  Her er nok en historie om urederlighet:

  http://www.dagbladet.no/nyheter/2001/12/08/299904.html

  Jeg kan fortsette om du vil?? Jonas Gahr Støre og Trond Giske sine løgner og mildt sagt tvilsomme (korrupsjonslignende) affærer.. Vil du det??

 334. 1. Det heter kontroll og konstitusjonskomiteen. vet du igrunn hvorfor vi har en kontroll og konstitusjonskomitee? vel finn det ut, for tydeligvis har du ikke peiling.

  2. kom med eksempel på hetsing av regjeringen?
  3. Disse høringen kom noe ut av jo, hvor har du bodd? under jorden? helt siden da eller?

  tragedien på utøya og oslo, og politibruken osv osv var en “boost” for dei borgerlige ja. Men med hånden på hjertet, trur du virkelig ikke at dei rødgrønne også hadde gjort det samme om dei var opposisjonspartier? JO. Det er derfor det kalles politikere og politiske partier.

 335. synes det er kvalmt hvor mye rødgrønne tv2 journalister viser at dei er rødgrønne.

  prøv å vær nøytral da. yees

 336. hvem er desse såkalte “freppere” dere vil frem til? er det er folkeslag?

  er det FRP-velgere du mener? for etter min mening er dei vanlige folk som deg og meg, og heter ikke freppere.

  (ja, jeg vet at dere ELSKER å kalle oss freppere, og at det jeg skrev her var ironi)

 337. Tøft av deg å fortelle meg at jeg er tilbakestående. Jeg er dypt takknemlig.
  Men du avslørte bare deg selv som utrolig barnslig nå. Og litt bråkjekk. Mindreverdighetskompleks?

 338. Så ettersom jeg har andre meninger enn deg er jeg altså innsnevret. Greit å vite at du sitter med all kunnskap om alt og har fasiten da.

 339. “..de innvandrerne som de er forpliktet til etter internasjonale avtaler”.. -Vil du vennligst utdype dette?? Det du sier er nemlig ikke helt sant er det vel?? Du bøyer vel fakta litt vel mye her gjør du ikke??

 340. Det er vel liten tvil om journalister flest sin politiske holdning, og hvem de kommer til å føre valgkamp for..

 341. Siden du sier “freppere” kan vel jeg kalle deg raddis vel?? Så “the RADDIS show is on” altså?

 342. Jeg gir opp politikk og konstaterer at Idiotnordmenn har bestemt Norges skjebne om disse klovnene blir gjenvalgt. Når folk oppdaterer seg så lite som dem faktisk gjør. så bare kommer de i små mengder å tør og kommentere at alt er så bra i landet når dem ikke vet noe som helst. Det er mer sørgelig en ord kan forklare…

 343. Bare sånn at du er klar over det, så er du MEDSKYLDIG i de talløse overfallsvoldtektene, knivstikkingene, drapene som har blitt utført mot talløse uskyldige offer her i landet..

  ( dette gjelder forsåvidt alle de andre også som stemmer for åpene grenser)

  Kall disse ofrene sutrepaver og!!!

 344. Det er nok du som lever i en annen verden Bjørn Stulen: Du er vel så gammel at du makter og lese en nyhet om dagen og den er tilfeldigvis til AP’s beste. må være flaut når du sikkert bare bruker NRK til å oppdatere deg. Du og dine likesinnede har ikke peiling på hva dere snakker om.

 345. Var det en konstatering av fakta eller et håp fra pressen dette??

 346. Om det skjer så viser det at ikke alle er like innsnevra oppi topplokket som deg.

 347. Det er oljens fortjeneste ikke dem rød-grønnes. Hvis du ikke makter og forstå det er du jo tvers igjennom tilbakestående.

 348. Mye har blitt verre påstår du. Kom gjerne med det. Tomme påstander er null verdt vet du.
  Samtidig kan du se deg litt rundt om i Europa og se hvordan resten avlandene har det. Tror nok vi har klart oss meget bra gjennom de siste årenes økonomiske kriser av forskjellig art. Regjeringen har gjort en eksepsjonellt god jobb faktisk.

 349. Ikke glem de blåblå sine hovedpoeng da. Høyere fartsgrenser og sprititsalg i butikker, kiosker og bensinstasjoner.
  Alt dette er lette poeng som folk biter på og tror er livsviktige elementer. De glemmer elegant det som virkelig betyr noe i verden.

 350. Hvis FrP får så mye som 20% eller mer ved valget, vil jeg si at det beviser kun at Norge er på vei utfor stupet.

 351. Hørt på makan til rør???? Styrer til skade for folk ???? Norge er et av verdens beste land å bo og leve i og hvem har bygd landet siden krigen? Foreslår at du emigrerer til et annet land som du er mer enig i poklitikken. Er ingen bortforklaringer bortsett fra at vi har det FOR godt og tid til å sutre over tulleting

 352. Tøvete kommentar om å miste statsborgerskapet fordi man er uenig med DomBlou. Enig med Kleppen

 353. Kleppen, hvorfor ser vi ikke flere som deg er i disse kommentarfeltene?
  Stå på, du er ikke alene!

 354. Hvis du er drittlei av å høre det du kaller bortforklaringer, kan jeg garantere deg at vi andre er rimelig drittlei av å lese dine stadige hentydninger pm svikerregjering, svik, regjeringer arbeider aktivt for å skade landet o.l.
  Du kaster ut påstand etter påstand, gulper opp kallenavn over en lav sko, men noen dokumentasjon på de tingene du kommer med er du ikke i stand til å framvise. Derfor blir alt dette du skriver bare oppfattet som sludder og vås. Eller rettere sagt infantilt pjatt.
  Skal du bli oppfattet som saklig og få noe gehør i en debatt, må du nok legge om stilen litt og ta en litt annen tone.
  Det er greit at du er uenig med dagens regjering og dens prioriteringer, men da får du beskrive det også. Med saklige ordelag og et noe mer ryddig ordbruk en det du til nå har brukt.
  Du vil aldri vinne en debatt eller få noen tilhørere med litt verdi hvis du bare kommer med usakligheter, til stadighet bruker kallenavn og ufine navn på de du omtaler. Folk vil bare le av deg. Du blir den som avslører deg selv som kunnskapsløs og litt barnslig.
  Skjerp deg!

 355. Bra for demokratiet at det blir en spennende valgkamp. Forøvrig enig i at målingen fremdeles viser klart borgerligflertall, men framgang for de rød-grønne partiene. Jeg tror på ingen måte at H har tatt seiren for gitt, og de er forberedt på svigninger. Jeg gleder meg uansett til å drive valgkamp og møte politiske venner ( fra alle partier) på stand og ved andre arrangementer. Til alle dere som bruk ulike hatord her, så vil jeg si at forholdet mellom norske politikere er godt. Det faller ikke ukvemsord på det nivået vi ser på nettet, heldigvis. Anders Nordmo

 356. Svik er noe heløt annet enn en valgt politikk. Svik er det hvis en har lovet noe annet enn den politikken man fører. I dette tilfellet har AP, SV og SP sagt ifra før de ble valgt at de vil ta imot de innvandrerne som de er forpliktet til etter internasjonale avtaler. De som ikke har god nok grunn til å få asyl, blir sendt hjem. Husk; de får stadig kritikk fra mange om at de er for strenge. Derfor blir din bruk av ordet svik, helt feil.

 357. Men det er jo sant!
  Dagens styrende politikere drar landet fullt av kriminelle utlendinger og roter bort folkets penger i utlandet.
  Mener du at det er en god jobb å svike sitt land og sitt folk på en slik måte?
  I så fall er du ikke nordmann og burde miste ditt statsborgerskap og bli jaget ut av landet!

 358. Komisk dere blå/blå med alle disse morsomme ordene….”korrupte”, “løgnere”…osv

 359. siste meningsmåling viser fortsatt blå/blå seier, la det være klart.
  Så hvorfor fete overskrifter om at de korrupte sossisene kan vinne valget?
  Journalister, er det krampetrekningen deres?

 360. De borgerlige har nok drevet valgkamp en stund for lenge. Husk at de startet jo like etter at tragedien i Oslo og på Utøya hadde lagt seg. Da begynte de å kalle inn alle mulige rød-grønne statsråder og statsminister til høring / forhør i Stortingets Troll- og konspirasjonskomite. Etterpå har det gått slag i slag med valgkamptriks og hetsing av den sittende regjering. Etter alle disse høringene som det ikke kom noe ut av, så har de gitt opp å bruke Anders Anusen og hans kompis Per K Foss. Derimot har Trine Sutre Grande og den alltid koselige Ketil Solvik Olsen, samt Latvia-elskeren Bård Hoksrud, vært i TV-ruta hver eneste kveld og forsøkt seg på lettvinte poenger. Ellers så ser vi at de blå/gul/blå/grønne sparer trynet til Hareide og den kommende primadonnaen Erna Solberg. Det virker som at Erna bare skal være en solskinnsgudinne som skal spares for politiske debatter mest mulig.

 361. Nå har vi bak oss 8 år med brutte løfter og handlingslammelse!
  Nå må vi få en regjering som kan få til noe -og ikke bare skryt og snakk!
  Så mye har blitt verre denne tiden de rød-grønne har sittet med makten!

 362. Slik retorikk som du (og mange bruker her inne) er så tynn og elendig at folk begynner å bli lei av det. Det er et utslag av dette vi ser på meningsmålingene nå. Tenkende mennesker orker ikke oppgulp og hat-ord lengre nå.

 363. Vær så snill……kom deg opp av det nivået der. Slutt å bruk slike hateord på en regjering som gjør en god jobb. Dere trenger ikke bruke slike ord om dere har mer vektige ting å fare med.

 364. Folk er fornuftige og ser at de rødgrønne fører en politikk som er til fordel for vanlige arbeidsfolk. Med utspill om karakterer i barneskolen og søndagsåpne butikker har de blå gitt posisjonspartiene lette poeng.

 365. Det er tydelig at det å spille på frykt, er det som virker. Synd for demokratiet.

 366. Om ikke SV faller under sperregrensen, lover jeg å nyte et vaskeekte SV-måltid…
  Vel og merke om det finnes kameler igjen.

 367. Med den totale mangelen på handlings- og styringsevne AP har vist i åtte år, ville det være en ren katastrofe for gamle mor Norge om de skulle vinne dette valget. Da har ikke folk fortjent bedre.

 368. Ser du virkelig har riktig fokus på prioriteringene dine i valgkampen.

  Dette er vel et resultat av din yrkesaktive bakgrunn i A pressen og som statssekretær for han som står oppført som statsminister men sørgelig nok bare fungerer som sjefs dukken i Norges svar på Muppert show.
  Siden du har erfaring fra A pressen spør jeg deg om min følgende påstand er TABU i norsk presse?
  Etter ca to timer med sikkert hørbart munnhuggeri i Aftenpostens nettredaksjon ble denne kommentaren sitt korte liv, Halshugget/deletet/slettet/maltraktert/sensurert, og mangen av dere fikk med at den lå der å fikk mer å mer likes under Stanghelle sin kommentar. Grunnen var sikkert det som Jensemann har følt som å ha bli torturert. Ihvertfall så takker jeg Aftenposten for den bekretelsen jeg fikk, med min påstand om TABU og presse etikk.
  En av grunnene til dette såkalte demokrati sin feige maktutøvende elite har vært tabu i Norsk presse. I dag er det ganske tydelig å se hvor hjelpeløst for ikke å snakke om håpløs den politiske situasjon er for Arbeiderpartiet og regjeringen, i hvordan den såkalte fredsnasjonen Norge er det en på engelsk kan kalle USAs bitch. I årene etter krigen ble grunnlaget for dagens norske dukketeater-demokrati. Drapet på den staute Bondepartilederen Nils Trædal i 1948 bidro til å gjøre dette mulig.

  Kjernen i det som skjedde har sitt opphav i den politiske kokelimonken rundt de enorme NORTRASHIP-beløpene som Arbeiderpartiets maktpolitikere hadde fraranet norske krigsseilere i kjølvannet av krigen. Dette store og skjulte pengebeløpet bidro til at flere umoralske politiske handlinger fant sted og en ikke-konstitusjonell praksis ble etablert gjennom stilltiende samtykker fra de andre partiene på Stortinget.

  Et av punktene i denne uhellige og ikke-konstitusjonelle ”non-gentlemens agreement” var at Arbeiderpartiet, som ble styrt av en liten maktelite-klikk, den gang som nå, av de andre partiene ble gitt fri adgang til å begå grunnlovsstridige handlinger. Dette var konkret manifestert i at de andre partiene forpliktet seg til å unnlate å reise Riksrett mot de ansvarlige for Arbeiderpartiets brudd på lov og/eller Grunnlov, uansett hvor grove Arbeiderpartiets lovbrudd eller andre former for rikssvik måtte være.

  Takket være medias svikefulle TABU-taushet mot Norges demokrati har denne praksisen vedvart i tiår etter tiår fremfor å ha blitt rykket opp med roten og avviklet, slik at det norske demokratiet kunne ha blitt gjeninnført.

  Det faller inn i dette mønsteret at Loven om riksrett ganske enkelt ble fjernet fra Norges Lover for få år siden, praktisk talt uten debatt eller kritiske innvendinger fra media. Jeg tillot meg å ta med dette innlegget mitt som ligger i Dagsavisen under tittelen Arbeiderpartiet USAs BITCH.
  Siden du også har jobbet så tett på statsministeren så spør jeg deg hva du vet om Stay Behind som ble etablert etter krigen av CIA og MI6 hvor Jens Christian Hauge var leder?

  Poenget mitt i hele dette scenariet er at våre politikere blir til de grader tatt med… buksene nede her, i forhold til hvem det er som egentlig sitter med makten både her i Norge og stort sett resten av verden. Det at en person som deg sitter å bekrefter, hvor totalt blottet det går ann å bli i forhold til den alvorlige situasjonen vi er midt oppe i nå iht Snowden avsløringene, og den påfølgende feige stillheten som er et faretruende signal på hvor det Norske demokrati befinner seg i forhold til mine påstander..
  Det som er skremmende klart men samtidig usynlig her er hvor totalt vi er bitchet av de få griserike ekstrem kapitalistene som også eier/kontrollerer det militærindustrielle kompleks og media.
  Militær industrien er eier av etteretnings teknologien.
  Etteretnings teknologien er operert av de usynlige. De usynlige som styrer politikerne på ordre fra disse ekstremkapitalistene som er de samme som lager penger ut av luft så lenge noen signerer på å betale tilbake det de lager av ingenting. Med andre ord. Verdien av verdensbefolkningen sine tilgjengelige penger er ikke basert på hvilke verdier som finnes i verden, men hvor mange som signerer med sitt ansvar til å stille verdier til rådighet til det som skal lages av penger. Problemet er at de ikke vet at de blir bøffet fordi det ikke finnes vedier nok i verden for at vi kan stå ansvarlig for det vi har garantert for. Som ikke har noe i nærheten å gjøre med et ansvarlig og bærekraftig vedenssamfunn å gjøre. Vi er i ferd med å bli rævkjørt herfra til helvete i et hurtigere tempo enn en den amerikanske presidentens sin personlighetsforvandling. Av noen få uansvarlige, egosentriske, og onde overmennesker.
  MVH kamerat Per Knutsen.

 369. Du fikk ikke med deg det skrev, som vanlig. Tar det en gang til, så kanskje det fester seg. Likes er ikke sidestilt med innleggelts innhold. Men i din lille verden er likes noe som for deg er en bekreftelse på hva du hevder. Ble det litt klarere nå, eller må du ha det inn med tester ?

 370. Ha ha, her skal du liksom snu det på hodet igjen at manglende likes er en fordel? ha ha.

 371. Nå er det slik naive OomBlou slik på disse forumene slik at dette med likes ikke skal sidestilles med innhold. Det bør du ha fått med deg etter så lang tid. Jeg har lenge skjønt at likes er noe som holder deg oppe, men det har som sagt ingen betydning i forhold til innhold. Det har du skjønt, eller ??

 372. Forsøker du i fullt alvor å hevde at dagens regjering ikke er sosialistisk??
  Tydeligvis er det andre som har mer behov enn meg på “lese seg opp”!

 373. Som sagt OomBlou, du har mange muligheter til å lese deg opp på dette, bibliotek, Google osv. Når du har fått litt input om dette, kan du komme tilbake å ta en meningsutveksling. Inntil du har gjort det, er det meningsløst å diskutere med deg.

 374. Vet du ikke at “sosialisme” er en samlebetegnelse for alle grenene av sosialismen?
  Vet du ikke at kommunisme, nazisme, sosialdemokrati, osv, er grener av sosialisme?
  Du er tydeligvis helt uvitende og feilprogrammert av partiet!

 375. prøv å lese og deretter forstå det folk skriver, jeg sier at moderator bør lære deg å bruke slike debatt forum, for det forstår du tydeligvis ikke, er du klovnen på jobben også slik du fremstår her inne og alle andre forum du bruker? jeg tipper folk ler bak ryggen din når du snubbler igjennom korridorene med papir rasket.:-)

 376. Du har ikke fått med deg Direktør Skifte, at det er deg og ett par andre som holder dette nivået? Du som er en ultra konservativ person, bør vel ikke benytte deg av en moderator. Er ikke du for full ytringsfrihet da? Eller er du på vei til å sette opp visse begrensninger? Altså bort fra ditt liberale ståsted.

 377. Tenkte jeg skulle la være å kommentere deg mere på dette med sosialisme, men tar det en siste gang. Kun fordi jeg nå begynner å få noe medfølelse med deg, og synes litt synd på deg. Du minner om en liten gutt som skriker seg til å få viljen sin.Så her kommer det EN gang til OomBlou: Jeg er ingen sosialist, og har aldri forsvart sosialismen. Jeg er sosialdemokrat, og forsvarer mer enn gjerne det sosialdemokratiet står for. Det at du ikke klarer å skilne mellom en sosialdemokrat og en sosialist, er ditt problem, og noe du må bale med selv. Det finnes mye god litteratur på biblioteket (ett sted du sannsynligvis ikke frekventerer), og du finner mye på google, om du vil finne forklaringer på disse politiske retningene. Så nok en gang OomBlou, jeg forsvarer altså ikke sosialismen. Det nytter ikke å “grine” seg til mere nå, men det ble kanskje litt klarere for deg nå?

 378. så fremdeles ute å krangler med folk istedenfor å ytre dine meninger med innlegg, kanskje moderator burde sende deg en forklaring på hvordan man bruker slike forum?

 379. Du har ennå sjansen til å bevise at du ikke er sosialist som forsvarer sosialismen!

 380. Selvinnsikt forsvinner med hjernevask, ser du, og det er du et godt eksempel på!

 381. Du Direktør Skifte,daglig leder for mange ansatte?? Har ikke helt klart for meg hva du titulerer deg som, men det kan du sikkert oppklare. HA HA! Du må ikke bruke fremmedord som diskutere. Det har du aldri gjort, og kommer sannsynligvis aldri til å gjøre det. Du sitter kun og taster ivei eder og galle, uten noen form for saklighet. Det er årsaken til at jeg legger meg på det nivået du befinner deg. Det er der du føler deg hjemme, og kan boltre deg litt på diverse forumer. Registrere at du uten unntak, betegner alle andre som idioter, og ikke skjønner noenting. Tanken har aldri streifet deg at det er du som er idiot, og ikke alle andre? Nei, sannsynligvis ikke. Der svikter nok selvinnsikten totalt!

 382. Se der ja, der våknet Direktør Skifte også(eller var det daglig leder for mange ansatte??) Satt egentlig bare og ventet på deg. Du og denne merkelige OomBlou er jo ett tospann på disse forumene. Dere går i takt med det meste. Det å gå i takt ligger jo i ryggraden deres. Dere har EN god egenskap, dere utfordrer lattermusklene så og si daglig med deres innlegg!

 383. så du forstod selvfølgelig ingenting ? hvorfor diskutere når man ikke forstår? øhhh

 384. er kommunist byråkraten våknet til liv? jeg tenkte du hadde 3-4 måneder ferie?? slike som deg jobber jo sjelden

 385. Du med dine gjennomtenkte, saklige kommentarer er ett glimrende eksempel på hva som finnes på disse forumene. Du er i en egen klasse, sammen med ett par andre!

 386. Ja, jeg klarer å lese, jeg. Jeg klarer t.o.m. å tenke mens jeg leser. Prøv det du også!

  Erna (H) bedriver diffus luftpolitikk.

 387. Synes vel at det fenomenet med at man skal ha avklart konkret på forhånd hvilke partier man skal ha med seg i regjering er ganske så udemokratisk, og ikke minst en uriktig fremgangsmåte.

  Det er og skal være valget som avgjør, antallet stemmer som gir de enkelte partier oppslutning og påfølgende tyngde i det politiske setet som avgjør. Med å på forhånd utelukke samarbeid, eller avgjøre velgeroppslutning før et valg det bør ikke skje. Pressetalsmenn, og politikere seg like og medier i tillegg bør holde seg for gode til å komme med slike farsotter. Det henger ikke på greip.

  De som også mener at en stemme dit eller dit, gir en stemme dit eller dit er også feil, selv om det med slike konstellasjoner som både medier og særskilt politikere på den røde fløy legger opp til at man må ha på plass før valget gir et inntrykk av at man må ha bred enighet og såkalte plattformer på plass. Det er feil. Som en velger så er det dette bildet som forundringspakken som jeg liker kalle de rødgrønne ønsker å male, noe av det som visker ut de enkelte partiers politiske forskjellighet, og gjør meg usikker på hva de egentlig står for og vil arbeide for. Jeg som velger er opptatt av hva jeg anser som vil være til det beste for meg. Hva jeg setter pris på gjenspeiles i det personlige valget jeg tar. Når jeg da har politikere som rører til forutsetningene ved mitt valg, så blir jeg heller usikker enn sikker i det valget jeg skal til å gjøre, der må jeg gi kudos til de rødgrønne som gjør nettopp dette. De bidrar til å gjøre valget enkelt.

  Stem ikke på dem sier det.

 388. Fikk dessverre ikke med meg denne episoden. Vil serien komme ut på DVD?

 389. liker ikke idol det virker som et program der man blir mobbe offer det samme gjelder norske talenter og xfactor hvorfor må tv2 sende sånne programmer der folk blir mobbeoffer
  gunner greve og jan fredrik karlsen skulle vært sunket i havet sammen med tone damli

 390. ja, men hvis du les den setningen en gang til ordentlig.

  “fotballspillere er de utøverne i sportsverden som er meste sannsynlige til å skade seg”

  Det at fotball har sp mange spillere bidrar til mange skader, men som sagt er også fotballspillere også de som er mest sannsynlige til å skade seg. Det har ingen korrelasjon med antall utøvere. Dermed er det en sammenheng med blant annet hvor tøff sporten er (tøffere, og mer krevende sport –> mer sannsynlig at utøvere skader seg)

 391. Når du har tid til å skrive så mye dumt, så kan du bruke tiden din på å gå inn på youtube.com å søke opp NHL eller NFL hardest hits. Der ser du noen virkelige harde taklinger, blod, svette og blåmerker.

 392. Bare for å være med å diskutere litt her, så er faktisk ikke fotball verdens største sport! Volleyball er verdens største sport basert på antall registrerte utøvere!

 393. Oh great, en moralist. Er du helt fjern eller? Alt jeg gjorde var å motbevise Gustads påstand om at håndball var en “barskere” idrett enn Hockey, noe den ikke er.”høres ut som en gjeng 14åringer som fortsatt syntes det er kult med slossing” – Gå å spis en bolle a mr selfrighteous, jeg har ingen problemer med å nyte en god runde “i ringen” og drama på tven. Det kalles underholdning. Hver person har sin gudegitte rett til å behandle kroppen sin som man vil. Noen spiser hamburger hver dag og dæver av hjerteinfarkt, andre slåss i ringa og tjener penger. Hver sin smak. Dumbass.

 394. Litt merkelig at Samboeren til Karabatic spilte mye penger på kampen da? ingen tvil om at han jukset da, navnet er grunnen til at han fikk gå, Håndball er dritt kjedelig forhold til fotball, Håndball er en liten sport. Fotball derimot er verdens største sport.

 395. At Ronaldo er sterkere enn Karabatic blir bare feil å si, greit Ronaldo er sterk iforhold til andre fotballspillere, men håndballspillere er generelt sterkere enn fotballspillere.

 396. Såklart tror du det, men en håndballtakling på fotballspillere som Suarez og Ronaldo, så hadde det sett ut om de skulle dødd. Og er forskjell på å bli anklaget for juks og å faktisk jukse. Fotballen har vell fler skandaler der en håndballen også?

 397. Er snakk om ballidrett. Og at det er flest skader i fotballen er vell enkelt og greit at det er mange fler som spiller fotball.

 398. Takk for flott innlegg. Interesant å se hvem som står bak nyhetene og filmingen.

 399. Sory sory sory eg trode du var slem men det du egentlig er er grei eg så deg i dag 🙂 eg så at du tok hensyn til Runa:)

 400. Vanessa kan ikke du svare:( vet du va Runa og Storm kommer til og bli sammen

 401. så halve intervjuet og det holdt mer en nok,fikk ikke vite en dritt jeg ikke visste fra før,du som ikke har greie på en dritt.vis man sitter og ser på 1times langt intervju med den fyren så er du bare fjern, få`n vekk

 402. Jeg har ikke sett idol på mange år, men forrige uke så jeg på en episode, den du ble stemt ut av. Jeg fatter bare ikke hvordan hverken Henrik eller Isak kan gå videre imens du ble stemt ut. Henrik hadde jo ikke sangstemme og Isak hadde fått lagt på en reverberation effekt på mikrofonen så han fikk et ekko som teknisk sett forfalsker stemmen hans. Ingen av de kan måle seg med hverken talentet eller stemmen du har, så det at du ble stemt ut gir ingen mening. Dårlig av stemmeren å favorisere uten å ta hensyn til talent, for det er tydeligvis de kjekke guttene som blir stemt frem på tross av at to av de ikke har noen som helst plass som finalist.

 403. Kirsti! Du sang knall bra i dag og den buksa du hadde på digga jeg så hvor er den fra?

 404. Kjempebra innlegg 🙂
  Kakemonster er lett å bli hehe 🙂
  Du er flink til å blogge 🙂
  Lykke til Neste fredag! Heier sikkelig på deg!

 405. Habari?
  Hvis jeg hadde vært dommer så hadde jeg tatt opp 10erne for de andre dommerne!!!!!!
  Mamma lurer på om du får kjolene som du danser med.

 406. Asmund er flik, men du Stella er ikke noe å skryte av. Håper du ryker ut på Lørdag.

 407. Du er IKKE favoritt og heller ingen vinner. Du burder røket ut som første par. Håper du ryker ut snart.

 408. Vi såg dig i Fångarna på Fortet, med dina tre snygga muskel-män. Du va jätte-duktig att gissa gåtor. Och när du klatrade upp väggen i början av programmet, brevid den där fjolliga dragqueen Babsan, så så man hur tight din ass är. “Kolla den tighta assen!” sa jag då till mina vänner. “SÅ tight ass har inte dom norska kändissarna! Och dom klär sig som bondlurkar!” Så jag hejar på dig, Anna. Sväng din tighta ass på dansgolvet, så kommer du vinna hela skiten!.

 409. You already do great, Anders! Feet in “third position”  –  well done!  Elena should be proud of you 😉 Oh and you are so lucky to have her as a trainer and partner, she’s amazing! I’ll support your couple! Greetings and all the best wishes from Moscow! LYKKE TIL & УДАЧИ! 🙂
  =Maria, a dancer from Russia (Junior, C class)=

 410. Hei,

  De to Manchester-klubbene holder til daglig til på Carrington, som er navnet på området. Derfor kalles treningsfeltene til både City og United på folkemunne bare for Carrington. 

  Treningsanleggene ligger bare noen hundre meter fra hverandre.

  Opprinnelige navn:

  Manchester City: Carrington Training CentreManchester United: Trafford Training Centre. Mvh, Jon Martin H.

 411. Det blir mange garderobeskap på Carrington hvis City trener der og. Kanskje du har havnet på feil side av Manchester nå, Jon Martin?

Comments are closed.