Velkommen til TV 2 Sumos blogg

Hei der! På denne bloggen skal vi dele vårt indre liv i TV 2 Sumo med deg. Vi har tenkt å skrive om blant annet innhold, brukeropplevelse, kundebehandling, programmering, distribusjon, nye dingser og spennende ny teknologi. Vi vil også dele våre tanker rundt utviklingen av nettbaserte tv-løsninger og fremtidens tv-opplevelse. Og kjøper vi nye innholdsrettigheter er det her vi forteller det først!

I høst lanserer vi en helt ny Sumo. Her vil du få vite hva som er nytt i den nye tjenesten, og hva som kommer i fremtidige oppdateringer. Vi har nemlig tenkt å lansere nytt innhold og nye funksjoner gjennom hele 2013. Noen planer ligger allerede på tegnebordet, men vi holder også døren åpen for ideer som kommer til oss underveis – blant annet fra dere lesere her på bloggen!

Vi skal gjøre vårt beste for å svare på spørsmål fra deg, og håper på noen spennende diskusjoner i kommentarfeltene. Vi kan jo begynne med å spørre: Hva synes DU vi bør skrive om i denne bloggen?

117 thoughts on “Velkommen til TV 2 Sumos blogg

 1. Du misforstår totalt!
  Det er Oslo kommune som er reguleringsmyndighet og skal vurdere innvendinger før kommunen fatter vedtak om å godkjenne eller avvise.
  Argumentene dine ovenfor er derfor meningsløse.

 2. JENS sine uttalelser om at det kun er han/APene som kan styre Norge – uomtvistelig førsteplass !!

 3. Dersom vi også skal kåre valgkampens mest overflatiske oppfordring til velgerne, leverer jeg denne, servert av FrP og innrykket i en telemarksavis: “Gjør Stortingsvalget 9. september 2013 til en folkeavstemning om bompenger”.

 4. Nominert er : Charlotte Finnesand (FrP) ” sette handikappede barn til verden er forkastelig og unødvendig, når det er så mye elendighet rundt om i verden vi kunne brukt midlene og energien vår på”.

 5. Bullshit her og fresh et annet sted, og jeg selv skrev at jeg mislikte pidgin.
  Å skrive pidgin er vel i retning av pidgin det også om jeg skal være streng og ren nok?
  The nissemannj from the julekalender sier to me at bullshitter er fine.

 6. Slagsvold Vedums kommentar er basert på fakta. Med Høyres landbruks’politikk’ blir det ulønnsomt med sauehold, og import blir da en realitet. I hovedsak vil sauekjøttet da komme fra New Zealand. Fakta ikke ‘bullshit’.

 7. Stoltenberg, Apene og SV er konsekvente oksebæsjere. Andre oksebæsjer bare av og til.

  Hagens utspill om mordet i Ålesund er ikke et slikt utspill. Det er ganske enkelt sant både generelt i Norge og ift mordet i Ålesund spesifikt. Redaktører som spiller ubedt fornærmet på vegne av etterlatte gjør ingen god figur.

 8. Stoltenberg, Apene og SV er BARE oksebæsj. Andre har unntaksvis tilfeller av det. Hagens uttalelse om Anja er derimot ikke det. Det han sa er ganske enkelt sant både i dette tilfellet og generelt i Ape-Norge.

 9. Foreslår Jens Soltenberg som valgkampens største bullshiter.

  8 år med svada uten handling .

 10. Det er ikke populært hos moderator å legge ut linker, og på en måte kan jeg forstå det. Mye rart som går på nettsikkerheten løs kan skjule seg bak selv bak tilsynelatende harmløse linker. Så oppgi heller søkeord. I dette tilfellet finnes saken bak søkerordene “Fr.P- topp frykter for at nynorsk kan føre til…“
  Også jeg plasserer jeg Hagens utfall i kategorien for i særklasse håpløse utspill, ikke i klassen for saklige argumenter mot den sittende regjering. Det plasserer seg i samme klasse som Carl I. Hagens bruk av et “Mustafabrev“ han måtte vite var et falsum, dersom han hadde tatt seg bryet med å kikke nærmere på innholdet og utøvd en smule kildekritikk.

 11. Oslo kommune hadde all mulig rett til å komme med innvendinger. Så var det opp til regjeringen å vurdere om disse innvendingene var viktige nok til å legges vesentlig vekt på.

  Å unnlate å gjøre denne vurderingen for så å ta konsekvensene av konklusjonen ved praktisk handling, er ene og alene regjeringens ansvar.

  En kiip ting med å sitte i flertallsregjering i 8 år er at man går tom for andre å skylde på når man bæsjer på leggen.

 12. Men kjære vene. Siden når har denne flertallsregjeringen brydd seg om hva opposisjonen mente?

  Grunnen til at de ikke fikk kjørt saken igjennom var sløvhet og unfallenhet. Ikke at de var redde for kjeft fra opposijon eller Oslo kommune.

 13. Om det skjedde, fantes det ingen andstendighet i slike handlinger. Men dette var hanlinger utført av enkletpersoner.

  Den motbydelige FrP-hetsen var det et nærmest samlet pressekorps og venstreside som sto bak.

  For ordens skyld. Jeg har aldri stempt FrP og kommer heller ikke til å gjøre det dette valget. (Dette skirver jeg ikke for å distansere meg fra FrP, men for å slippe en tanketomp “dere FrP-ere”.

 14. For dine uttalelser Torbjørn Giæver Eriksen burde du faktisk stått øverst på lista, sammen med LO lederen….

 15. Greit å skylde på regjeringa.
  MEN min påstand står uimotsagt: Saken ble trenert av Oslo kommune! EndOfDiscussion.

 16. Og blitt hudflettet av opposisjonen for å blande seg inn i Oslo kommunes indre anliggende…

 17. Mine kandidater er : Torbjørn Giæver Eriksen som 1ste bullshitter med Jens Stoltenberg som en suveren nr.2 .

 18. STATEN kunne foretatt dette med grunnloven i ryggen, men
  “Manglende gjennomføringsevne” er jo betegnelsen på R/G..

 19. LINK til omtale av muslimer og innvandrere som ble banket opp er du snill… For du LYVER vel ikke ??

 20. Men anstendigheten var tilstede da muslimer og andre innvandrere ble hetset og banket opp timer etter bombeattentatet? Spar meg.

 21. Hedmarks Frp 2. kandidat som mener at nynorsk avler kriminalitet. Ingen over, ingen ved siden.

 22. Nå er det ellers ikke så store skrupler ved å kjøre over lokaldemokratiet. Venstresiden liker jo å bestemme helt inn i stua til folk.
  Uansett var det regjeringens ansvar og skyld at sikkerheten ikke ble ivaretatt.

 23. Dette her må jeg si utviklet seg til et ekte kommentarfelt Både på galt og vondt.

 24. Tja, jeg velger å tro hun mener det hun sier. Du står fritt til å mene noe annet. Og føler hun et feilaktig inntrykk er blitt skapt, så kan hun dementere eller oppklare. Min reaksjon på utsagnet angår ikke ordinære ordensproblemer og småkriminalitet. Det er den grufulle soloterroren som vil blomstre i distriktene om ikke lokalt politi lusker rundt og deradikaliserer gærningene, i følge Navarsete. Med dette argumentet har jeg store, store problemer. Jeg vil kalle det: bullshit. Men dog et fint eksempel på det som kalles sikkerhetisering!

 25. Så Høyre prioriterte likevel ikke sikkerhet høyere enn regjerninga..?

  Da hadde vi forresten skreket opp om overstyring av lokaldemokratiet… 😉
  “Om man hamrer eller hamres,
  uansett så skal det jamres!”

 26. Regjeringen regjerer. Den kunne skåret igjennom og fått vei i vellinga om saken hadde blitt prioritert.

 27. Leste kommentaren før den ble slettet, og klarer ikke å skjønne hvorfor den ble sensurert.

 28. Det er interessant at du ikke har noe sosialist-kandidater! Mine favoritter er Martin Kolberg og Raymond Johansen. Begge har snakket bullshit gjennom hele valgkampen uten egentlig å si noe som helst.

 29. Årets valgkampkommentatorfelt = Apple mot Android meninger med noen få Windows harselerende spøker/kritikk mot begge

 30. Anstendigheten var fordufte for lengst da FrP ble gjort medskyldige i 22/7 dagen etter at tragedien var et faktum. Og nåde Siv Jensen om hun hadde påpekt realitetene i usakligheten og avskyeligheten ved måten et lovlig norsk parti ble anklaget.

 31. Det er nok av Rødgrønn bullshit:

  “Advarer mot matkrise med blå regjering
  Advarer mot tilbakeskritt i homokampen
  Frykter for fredsnasjonen
  Avisdød med Høyre og FrP
  Blåblått vil strupe integreringen
  Kvinner vil slutte å tjene på å jobbe
  Advarer Aust-Agder mot Erna
  Sigbjørn Johnsen frykter høyere rente og kronekurs med de blå
  Anna Ljunggren (AP) frykter eksplosjon i sexsalg med Høyre-regjering
  Tror høyreplan vil gi helsekrise.
  Salmonella til folket? Flere Sp-politikere i Dagen
  Redd for private råkjørere. Hallgeir Langeland om private aktører på skinnene
  Når de blå styrer. Smiler tappert mens rosene visner i Frognerparken. Fagforbundets medlemsblad.
  Med Erna Solberg som statsminister vil det ikke bli noen tradisjonell, norsk fårikål. Da blir det bare kål og cola,
  Frykter skoledød med Høyres privatskolelov. Giske i Dagbladet
  Advarer mot brutalt Norge. Jens frykter Erna og Siv.
  Borgerlig regjering kan bety slutten for samisk kultur.
  Ran av Nord-Norge hvis vi får ny regjering til høsten.”

 32. Yess, Høyrestyrte Oslo kommune trenerte aldri stenging av gater rundt regjeringskvartalet. De var bare litt trege i saksbehandlingen.

 33. Stemmer. Med FRP i regjering forsvinner all anstendighet ut vinduet, og det blir gangbart for velkjente fjes å slå politisk mynt på grusomme drapssaker. Hurra.

 34. 4. Jens Stoltenberg, som har hatt Torbjørn Eriksen som statssekretær og rådgiver fra 2005 – 2011!

 35. For det fyrste: Han gjekk som “idealistisk” politikar til rådgjevar i eit privateigd kommunikasjonsselskap med hemmelege kundelister.

  For det andre: Me vert spurt om kva som er mest “bullshit” av to alvorlege drapssaker og ein som handlar om fårikål.

  Det er du som er bullshit, Torbjørn Gieæver Eriksen.

 36. Det var vedtatte planer som ble omgjort av de rød-grønne. De reduserte i tillegg beredskapen på det eneste politihelikopteret vi hadde.

  Dessuten var det en varslet katastrofe. Mange innenfor politiet advarte mot at man ikke fikk politihelikopteret når de virkelig trengte det pga økonomiske innsparinger.

  Hva har forresten de rødgrønne foretatt seg mhp helikopterberedskapen etter 22/7?

 37. Så klart det er spekulativt. Noe annet blir for dumt å si. Etterpåklokskap vedrørende mulig tenkte planer hjelper lite på en hendelse som har skjedd. Vi kan synse opp og ned i mente om at man muligens kunne gjort en bedre jobb, men det er fortsatt _spekulativt_ og ikke noe vi kan konkret hevde er fakta.

 38. Nei, det er ikke spekulativt. Bondevik 2 vedtok blant annet å utvide kapasiteten på politihelikopteret og gjøre det til politielikop_trene_. Stoltenberg & Co skrinla disse planene og bygde i stedet ned beredskapen.

  Hadde den borgelige/sentrumsregjeringens politikk blitt fulgt ville mest sannsynlig mannskapet ikke vært beordret på ferie og terskelen for å få helikopteret i luften ville vært lavere.

  Pussig igjrunn hvor renhårige og korrekte vi skal være når vi uttaler oss her til lands. Men når det kommer til å æreskjelle og slakte enkelte mennesker, som f.eks., Hagen er det nesten ingen ting som blir for grovt eller for mye.

  http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10143265

 39. Om det kom fra noen andre hadde det vært gøy, men dette er bare en ny limrik….statsrpdene i den rød grønne pugger settinger og bruker dem hele tiden, det er urkomisk.

  Vi har gjort mye, men skal gjøre mer.
  Det har aldri vært sattset så mye som under denne regjeringen
  Under bondevik2 ble det brukt bare

  Disse 3 bl.a er blitt så kjedelig at selv en hjernevasket rød grønn velger må da snart fått nok?

 40. ha ha ha ha..du har rett i en ting..”han kan ha” men han har ikke. Hvorfor tror du ikke han kritierer Jens Stoltenberg selv om han har en million grunner til det?

 41. Nå har jeg lest artikkelen, og for meg er det helt klart at hun egentlig mener “kan bli” selv om det står vil bli.

  Om kriminelle slår til i utkantene pga tynt med politi,mener du at man skal som en hund legge seg på ryggen og overgi seg helt? Om man ser en forbrytelse blir begått og politiet er 4 timer unna eller kanskje nekter å komme skal man da bare passivt se på uansett hva som som skjer?
  Borgervern som tar loven i sine egne hender er en ting,men borgervern som selvforsvar er en anna ting. For eksempel er jo natteravner en slags forebyggende form for borgervern. Borgervern trenger ikke nødvendigvis bety at man driver selvjustis og at man bryter norsk lov.

 42. Jeg finner det derimot utrolig at folk henger seg opp i slike ting, i stedet for å se på hva det faktisk er fyren sier. Han kan ha like rett i det han skriver om, uavhengig om han tidligere har arbeidet for AP eller Høyre. Det handler om noe så enkelt som å skille mellom sak og person.

 43. Jens Stoltenberg ” Vi fører en ansvarlig politikk” ( Men han har ikke gjort noe i lys av Brochmann-utvalgets alarmerende konklusjoner, og forbrukt 85% av oljepengene i strid med handlingsregelen)

 44. Vil bare minne om at Morten Andreas Meyer tidligere Høyrestatsråd jobber der,Torbjørn Sølsnes tildigere politisk rådgiver for Høyres stortinsggruppe og Tor Mikkel Wara tidligere stortinsgrepresentant for Frp jobber også der.

 45. Ha ha ha ha, og vinneren er: Torbjørn Giæver Eriksen!
  Du får sikkert en premie hos Jens om du er snill. :))

 46. Tja kanskje deg selv????
  Ikke det at jeg stemmer høyre,ap eller FrP…
  Men syns dere alle er like og fortjener alle å motta prisen!
  Og dette skriver ikke jeg for å være frekk,men er mektig lei av valgløfter som ikke blir holdt,svada som dette,baksnakking og skittkasting,mangel på sjølkritikk og skjønn……
  Listen er lang!
  I år blir valget vanskelig for så langt har jeg ikke hørt en person som fortjener min stemme……

 47. Torbjørn Giæver Eriksen

  Partner i rådgivningsselskapet First House. Mangeårig betrodd
  medarbeider for statsminister Jens Stoltenberg (Ap), senest som
  statssekretær ved Statsministerens kontor (2005-2011)”

  Dette burde få resten av landet til å sky dette selskapet som pesten, det er jo implementert i AP og denne regjeringen, de kan da aldri inneha troverdighet overhodet ovenfor andre kunder???

 48. Det aller dummeste utspillet i valgkampen kommer vel strengt tatt daglig fra Krf og Venstre – at de vil samarbeide med Frp. Det er uforståelig at seriøse og gode sentrumspartier velger å bruke valgkampen på å gi et høyreekstremt parti som Frp makt. Skivebom, og tror velgerne vil straffe dem hardt.

 49. Ja jeg finner det nesten UTROLIG at ikke folk reagerer mer på slikt i dagens Norge, dette bare viser hvor gjennomsyret AP er blitt og hvor enorm makt de har…skremmende. Om regjeringen bruker first house….burde resten av Landet SKY DEM SOM PESTEN!!!!!!!!!!!!!!!!

 50. P.S Hagen sier det alle tenker men ikke tør si. slik har det vært i 40 år, men om 10 år så er dette akseptert.

 51. så TV2 betaler deg for å skrive dritt om oposisjonen? det er skremmende, det er nesten urkomisk at en person med ditt “KALIBER” lol ikke finner plasser til andre enn Veum på listen, jeg kan finne mange som gruser Hagen og Oktay sine stunt, men de ser jo ikke du for du er KORRUPT!!!! og du burde aldri jobbet i First….jeg ville aldri brukt en slik knot

 52. Den største bullshiten her er vel at en som ikke er partipolitisk uavhengig og i tillegg kan ha skjulte økonomiske interesser i valgresultatet opptrer som overdommer.

  Hagens utsagn var ikke bullshit etter definisjonen som legges til grunn her. Hagens har god peiling på hva han snakket om. At det var usmaklig er en annen sak.

  Men jeg kan ikke hjelpe for at jeg tenker tilbake på hvor raske både venstresiden og media var til å gå på FrP-jakt etter 22. juli. På ulike direkte og indirekte måter ble FrP gjort medskyldig ved hjelp av hatfulle-ytringer-teologien.

 53. Andre Oktay Dahl har jo rett! Høyre har hele tida prioritert sikkerhet høyere enn regjeringa, og det må være lov å trekke en konkret konklusjon. Å avvise Dahls utsagn uten diskusjon og på en så usaklig måte (man karakteriserer ikke politiske utspill på en negativ måte) er også en form for bullshit. Rødt kort til Eriksen!

 54. Skjønner ikke helt hva Oktay Dahl tenkte på med den uttalelsen. Det blir i beste fall høyst spekulativt, i verste fall meget kynisk og lite omtenksomt ovenfor de etterlatte.

  Vedum sin kommentar er mer flåsete enn alvorlig vil jeg tro. Ikke akkurat noen treffende kommentar, men den omhandler da ikke drap på andre mennesker.

  Hagen derimot forventes det ikke noe annet fra.

 55. “Mangeårig betrodd medarbeider for statsminister Jens Stoltenberg”. Objektiv type regner jeg med..

 56. Jeg ville ta Trygve Slagsvold Vedums uttalelse: “Det blir ingen norsk fårikål med Erna!” ut av den listen. Det er bare morsomt! Er det ikke?

 57. Om jeg tror FrP mener det samme som de rødgrønne? Haha. Godt du har fantasi, det virker ikke som du har så mye annet.

 58. Vil ikke ha hverken Erna eller Jens som statsminister. Vil ha FrP og Siv Jensen som statsminister. FrP er eneste parti som kan rette opp de rødgrønnes skakkjørte Norge.

 59. ja, om du tror at FRP mener det samme som de rød grønne må jeg skuffe deg. Du sliter nå hva? bruk hodet og tenk miljø og økonomi, ikke bare miljø din ert

 60. forklar…ANSVARLIG!!! dette har uansett hva du måtte mene med ØKONOMI å gjøre, ellers bor du vel hjemme på gutte rommet?

 61. Nå er det ikke alle partier eller velgere som er helfrelst i CO2/klimareligionen og tror blindt vet du!

 62. H+Frp-regjering med eller uten flertall sammen blir resultatet. Jeg ser ikke for meg H i en mindretallsregjering avhengig av sak til sak støtte i Stortinget, hvor Frp vil stemme mot regjeringen i alle saker de er uenige i og sikkert få støtte fra venstresiden i noen tilfeller.

 63. Om ikke disse meningsmålingene er relativt optimistiske, så er det ihvertfall utrolig å se en FrP velger som ikke slenger dritt til sentrumspartiene.

 64. “Den rødgrønne regjeringen har, med flertall i ryggen, hatt et avklart og forholdsvis avslappet forhold til Stortinget.”

  Ja, de har i åtte år satt Stortinget ut av spill. Alt har vært avgjort på “kammerset” og vært uten reelle debatter før votering.

  Dette er ikke noe å fremheve som en god ting. Dårlig journalistikk.

 65. Med tanke på hvilken klimapolitikk de driver, er de ikke spesielt fremtidsrettet etter min mening.

 66. H 26,4 %
  Frp 28,2 %
  V 7,3 %
  Krf 8, 3%
  Ap !9,6 %
  Sv 3,4 %
  Sp 2,8 %
  Dette blir det på Mandag 🙂 Godt Valg H + FRP + V (KRF )

 67. Nå må en se valgresultatet før en kan uttale seg for mye, men skal det være demokratisk må det bli statsråder, etter som hvor mange velgere et parti har. Men jeg tror en kan få seg en overraskelse med et mye større Frp. en det partibarometeret viser

 68. Katastrofen inntreffer om vi får 4 nye år med rød grønn med fortsatt vekst i byråkratiet og nedbygging av privat sektor, altså NULL verdiskapning, men fortell meg hvordan denne regjeringens politikk kunne overlevd uten oljepengene?

 69. Skal det bli Høyrepolitikk må jo FRP med. FRP er vel det eneste partiet som står for en fremtidsrettet politikk og snakker om fremtiden, resten snakker om fortid. Det ønsker ikke jeg å stemme på.

 70. ettersom det er for tidlig med makten til de grønne håper det blir en minister som våger og stå for de ordene som blei sagt i valgkampen .ettersom norge råtner på rot behøvs det kunnskaper .

 71. De neste 4, 8, 12, 16…. årene kan bli vanskelige for Jens….
  APene har neppe råd til å svi av 1 milliard i året for at Jens skal kunne bli coachet og fortalt hvordan han skal reagere, og hva han til enhver tid skal uttale…
  LO har vel heller neppe midler til å opprettholde dette for Jens & Co

  Kan dette bety at APene heretter vil fremstå som “vanlige folk” ?

 72. Jeg så Dolly-håret;) Lekkert<3 Jeg bare synes du og Egor er kjempeflinke. Klem fra Karoline 11 år.

 73. Kan man starte med styrketråkk allerede andre uka hvis man har godt grunnlag fra langrennssesongen?

 74. “Og samme hva stjernespissen skulle finne på, vil United-manageren alltid
  føle noe ekstra spesielt for ham”

  Ja, at han har innsikt i Fergusons både nåværende og fremtidige følelsesliv, har jeg litt vanskelig for å tro. Ellers bringer dette innlegget særdeles lite nytt på banen. Forøvrig ville jeg byttet ut “følelsesløs” med “kompromissløs” i innledningen.

 75. Hva var det som gjorde at bloggen var så god?
  Bare fordi det var kritiske synspunkter på United regner jeg med.
  Eneste jeg fikk ut av dette, var at dette var bare noe subjektiv vinkling, uten noen form for kilder eller spesiell sannhetsverdi, men fakta av dette får vi vel aldri heller før han evt kan bli solgt.
  Har liten tro på at så mange har innblikk i Fergusons tanker rundt dette.

  Har selv aldri lagt merke til at Ferguson har så mye mer faderlig forhold til Giggs, enn han har hatt mot f.eks Nevillene, Beckham, Scholes m.fl

 76. Maria har allerede laget en plate: “Bli med meg”  og kom ut i fjor. Den er virkelig VAKKER!!!!!
  Stå på Maria, vi heier og stemmer i Thovaldslyst :-))))

  Morten og Camilla

 77. Hei! Lykke til i kveld… du har en fantastisk stemme! Unik! Kom med plate snart så kan
  vi nyte din musikk i bryllupet vårt til sommeren! 🙂

 78. Veldig glad for å se at du gikk videre! Med talentet ditt bør det ikke mangle på selvtillit, du både ser og høres helt fantastisk ut hver eneste gang. I tillegg er det herlig å se at du er så grepa at du snakker åpent ut om alle de tingene du gjør. Fortsett sånn:) Vær stolt av deg selv og lykke til på fredag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *