Alt

Våre beste Modern Family-øyeblikk

Sesong 6 starter fredag 6. februar. Her er våre favoritthøydepunkter fra sesong 1 – 5! 

MF06

Hva er det med denne gjengen som gjør at man bare blir så glad i dem, og at man kan se episodene om og om igjen? Er det det at man kjenner seg igjen de utfordringene som oppstår i familier som ikke er helt A4? Eller er det det at karakterene bare er så godt skrevet at det er umulig å velge én favoritt?

«En moderne familie» er en sitcom med en ny vri, en såkalt «mockumentary», blanding av fiksjon og fakta, der karakterene innimellom snakker direkte til publikum. På den måten føles personene enda mer reelle, fordi man leker med grensene for hva som er ekte og hva som er skuespill. Serien «The Office» er et annet eksempel på denne sjangeren.

En moderne familie har vunnet nærmere 100 priser totalt, og var nominert til beste TV-serie (komedie eller musikal) for femte år på rad fra 2010 til 2014 – helt fortjent syns vi!

Se sesong 1 – 5 her!

Fredag 6. februar er favoritt-storfamilien vår endelig tilbake med ny sesong – og på TV 2 Sumo ser du de selvsagt én uke før de vises på TV. Som en oppladning til nye episoder har vi tatt et tilbakeblikk og funnet våre favoritthøydepunkter fra de fem foregående sesongene (for ordens skyld i kronologisk rekkefølge)! Enjoy!

Når Mitch og Cam skal vise frem sin adoptivdatter Lily for første gang, og Jay nettopp har sagt at Cam er litt “drama queen” (sesong 1 episode 1).

Phil – Cool dad  (sesong 1 episode 1).

Når Phil og Claire spriter opp forholdet med å spille rollespill. Claire drar på restaurant uten noe under kåpen, men så setter kåpen seg fast i rulletrappen (sesong 1 – episode 15).

Hele Jordskjelv-episoden, og når Luke nesten får en bokhylle i hodet (sesong 2 – episode 3).

Når Phil og Claire skal gjenskape et fotografi fra barndommen, og sniker seg inn i hagen til huset de bodde i før. (Sesong 2 – episode 24)

Når Luke treffer Phil i hodet med en basketball, og tilfeldigvis treffer mål (sesong 3 – episode 4).

Og når Luke og Phil skal prøve å gjenskape basketball-øyeblikket (sesong 3 – episode 4).

Når Mitch og Cam blir påkjørt bakfra, og vedkommende stikker av! (Sesong 3 episode 5)

Hele Phil’s-psophy-episoden! Den kan sees om og om igjen! “When life gives you lemonade, make lemons, and life will be all like ‘whaaaat?'” (sesong 4 – episode 2).

Og til slutt dette vakre øyeblikket fra da Mitch og Cam endelig får gi hverandre sine ja i slutten på sesong 5!

Nå klarer vi nesten ikke å vente på den nye sesongen. Som nevnt kommer den på TV 2 Sumo 6. februar – se klipp fra første episode her!