Support

Navigasjon på Sumo

Som du sikkert har sett allerede, har Sumo fått et helt nytt design. Vi håper og tror den nye siden skal være både enklere, penere og raskere. Her kan du lese mer om hvordan siden er bygget opp, og hvordan du navigerer i nye Sumo.

Sumo-forsiden

Søk

Øverst på høyre side ser du et forstørrelsesglass og et søkefelt, trykk i søkefeltet for å skrive inn det du vil søke etter, og trykk Enter. Resultatene kan være både serier, enkeltepisoder, klipp og annet som ligger på Sumo. Klikk på et relevant resultat for å gå direkte til video eller programside.

Forsiden

Vi presenterer til enhver tid aktuelle og interessante programmer og begivenheter på vår forside, der kan du finne både sport, underholdning, serier og film. Øverst til venstre finner du vår logo, den kan du trykke for å komme tilbake til forsiden når du er andre steder på Sumo.

Index

Innhold på TV 2 Sumo

Litt lenger nede på forsiden finner du en oversikt med alle våre programmer, med overskriften «Innhold på TV 2 Sumo». I utgangspunktet er dette sortert på popularitet, ved å rulle nedover får du frem alle programmene. For å endre hvordan denne oversikten sorteres, kan du trykke enten på A-Å, Nyeste eller Sjanger.

Videre har vi delt inn Sumo i sju seksjoner:

Menylinjen

Programmer

Her presenterer vi det fremste av serier og underholdning, på toppen gir vi deg et redaksjonelt utvalg, mens under kan du sortere på ulike måter ved å trykke på A-Å, Nyeste eller Sjanger.

Nyheter

I tillegg til en døgnkontinuerlig nyhetskanal har vi også en del programmer som gir deg det siste innen ulike felt: Sportsnyhetene, Korrespondenten, Økonominyhetene og Været.

Sport

Selv om vi ofte viser frem sportshøydepunktene på forsiden, er det mye mer å finne i Sport-seksjonen. I tillegg til det som skulle være av direkte sportssendinger, finner du også kamper i opptak, programmer som FC Football og SportsdB18 samt diverse faste sportsprogrammer.

For å se sportsbegivenheter direkte eller i opptak, gå til siden for direkte sport, eller du kan gå til fotballsiden og velge liga i linjen øverst for å finne kampene du ønsker å se. Vi har også egne sider for håndball og ishockey der du også kan se kamper både direkte og i opptak.

Junior

Vi har en rekke serier for barn, blant annet Vennebyen, Byggmester Bob og Lokomotivet Thomas. På Junior-portalen har vi samlet alt dette innholdet, og det blir oppdatert hver helg med nye favoritter for juniorene.

Film

Vi tilbyr også filmer i en rekke sjangre, der flere filmer blir lagt til kontinuerlig. Øverst på siden viser vi frem noen av de mest aktuelle titlene, men du kan også navigere til hver enkelt sjanger og finne noe som passer deg.

Direkte TV

Vil du se en av våre ti direktekanaler (TV 2 HD, Zebra, Nyhetskanalen, Sport, Bliss, Sport Premium (1, 2 og 3), Filmkanalen og Manchester United TV), er du kun et par klikk unna. På direktesiden får du opp alle våre kanaler, og en lenke videre til din egen kanal som du kan programmere selv. Inkludert på direktesiden finner du også en programoversikt på hver kanal, med de forrige og neste programmene, samt hva som vises akkurat nå. Trykk på «Hele dagen» for å vise full programutlisting, og naviger både fremover og bakover ved å dra i tidslinjen øverst.

Alle programmer på Sumo har sin egen programside. Der kan du lese mer om programmet, sendetider og hvor lenge episodene blir liggende ute. Du kan også legge til programmet i «Mine favoritter» ved å trykke på stjerneikonet lengst til høyre på siden. Lenger nede kan du se hver enkelt video som er publisert. Et avspillingsikon når du fører musepekeren over elementet forteller at videoen kan spilles nå, mens et klokkeikon forteller at videoen kan spilles av i fremtiden (klikk på ikonet for å få opp en nedtelling til programstart).

Enkelte programmer har også flere sesonger, disse ser du under programnavnet. Hvis et program har ekstramateriale eller relaterte videoer, listes disse ut under hovedprogrammene i sine egne seksjoner. For eksempel har Hotel Cæsar sin egen seksjon med ukesammendragene, mens Villdyrlegen har ekstramateriale for hver episode i sesong 2.

Ta gjerne kontakt med oss via e-post, vår Facebook-side eller vår Twitter-konto dersom du lurer på noe.