Navigasjon på Sumo

Som du sikkert har sett allerede, har Sumo fått et helt nytt design. Vi håper og tror den nye siden skal være både enklere, penere og raskere. Her kan du lese mer om hvordan siden er bygget opp, og hvordan du navigerer i nye Sumo.

Sumo-forsiden

Søk

Øverst på høyre side ser du et forstørrelsesglass og et søkefelt, trykk i søkefeltet for å skrive inn det du vil søke etter, og trykk Enter. Resultatene kan være både serier, enkeltepisoder, klipp og annet som ligger på Sumo. Klikk på et relevant resultat for å gå direkte til video eller programside.

Forsiden

Vi presenterer til enhver tid aktuelle og interessante programmer og begivenheter på vår forside, der kan du finne både sport, underholdning, serier og film. Øverst til venstre finner du vår logo, den kan du trykke for å komme tilbake til forsiden når du er andre steder på Sumo.

Index

Innhold på TV 2 Sumo

Litt lenger nede på forsiden finner du en oversikt med alle våre programmer, med overskriften «Innhold på TV 2 Sumo». I utgangspunktet er dette sortert på popularitet, ved å rulle nedover får du frem alle programmene. For å endre hvordan denne oversikten sorteres, kan du trykke enten på A-Å, Nyeste eller Sjanger.

Videre har vi delt inn Sumo i sju seksjoner:

Menylinjen

Programmer

Her presenterer vi det fremste av serier og underholdning, på toppen gir vi deg et redaksjonelt utvalg, mens under kan du sortere på ulike måter ved å trykke på A-Å, Nyeste eller Sjanger.

Nyheter

I tillegg til en døgnkontinuerlig nyhetskanal har vi også en del programmer som gir deg det siste innen ulike felt: Sportsnyhetene, Korrespondenten, Økonominyhetene og Været.

Sport

Selv om vi ofte viser frem sportshøydepunktene på forsiden, er det mye mer å finne i Sport-seksjonen. I tillegg til det som skulle være av direkte sportssendinger, finner du også kamper i opptak, programmer som FC Football og SportsdB18 samt diverse faste sportsprogrammer.

For å se sportsbegivenheter direkte eller i opptak, gå til siden for direkte sport, eller du kan gå til fotballsiden og velge liga i linjen øverst for å finne kampene du ønsker å se. Vi har også egne sider for håndball og ishockey der du også kan se kamper både direkte og i opptak.

Junior

Vi har en rekke serier for barn, blant annet Vennebyen, Byggmester Bob og Lokomotivet Thomas. På Junior-portalen har vi samlet alt dette innholdet, og det blir oppdatert hver helg med nye favoritter for juniorene.

Film

Vi tilbyr også filmer i en rekke sjangre, der flere filmer blir lagt til kontinuerlig. Øverst på siden viser vi frem noen av de mest aktuelle titlene, men du kan også navigere til hver enkelt sjanger og finne noe som passer deg.

Direkte TV

Vil du se en av våre ti direktekanaler (TV 2 HD, Zebra, Nyhetskanalen, Sport, Bliss, Sport Premium (1, 2 og 3), Filmkanalen og Manchester United TV), er du kun et par klikk unna. På direktesiden får du opp alle våre kanaler, og en lenke videre til din egen kanal som du kan programmere selv. Inkludert på direktesiden finner du også en programoversikt på hver kanal, med de forrige og neste programmene, samt hva som vises akkurat nå. Trykk på «Hele dagen» for å vise full programutlisting, og naviger både fremover og bakover ved å dra i tidslinjen øverst.

Alle programmer på Sumo har sin egen programside. Der kan du lese mer om programmet, sendetider og hvor lenge episodene blir liggende ute. Du kan også legge til programmet i «Mine favoritter» ved å trykke på stjerneikonet lengst til høyre på siden. Lenger nede kan du se hver enkelt video som er publisert. Et avspillingsikon når du fører musepekeren over elementet forteller at videoen kan spilles nå, mens et klokkeikon forteller at videoen kan spilles av i fremtiden (klikk på ikonet for å få opp en nedtelling til programstart).

Enkelte programmer har også flere sesonger, disse ser du under programnavnet. Hvis et program har ekstramateriale eller relaterte videoer, listes disse ut under hovedprogrammene i sine egne seksjoner. For eksempel har Hotel Cæsar sin egen seksjon med ukesammendragene, mens Villdyrlegen har ekstramateriale for hver episode i sesong 2.

Ta gjerne kontakt med oss via e-post, vår Facebook-side eller vår Twitter-konto dersom du lurer på noe.

23 thoughts on “Navigasjon på Sumo

 1. For noe tøv. Enten er det løgn, eller enorm naivitet fra din side. Hvor mye krever det å fjerne denne reklamen fra opptaket? Dette er verdens enkleste ting å ordne hvis det er sånn at dere ikke tjener noe på det.

 2. er det mulig å få engelske kommentator på premier league hvis man skulle ønske det, i stedet for norsk?

 3. tv2underholdning….

  Må kunne vise alle sendinger lenger tilbake enn 1 år! helst tilbake til 1992 🙂

 4. Hvofor blir programmene lagt så seint ut på sumo ? Eks Dicte , greys a osv. Det var ikke slik tidligere. Nå kommer programmene inn lenge etter at de har vært sendt på tv

 5. Hei jeg er ikke så glad i nye sumo for det er enkelte program jeg ikke finner. Som f.eks programmet Vettskremte pøbelunger finner jeg ikke når jeg prøver å søke det opp. Jeg lurer på hvorfor?

 6. Vi har ingen bekreftet dato for Android-app, men vil komme tilbake med informasjon så snart vi har noe nytt.

 7. Hei! Ja, vi viser to kamper per runde. De blir vist på direktekanalene TV 2 og TV 2 Zebra, som du kan se på TV 2 Sumo. Hilsen Tor-Erik

 8. Hei Jon Vegard! Vi sender to kamper per runde på Sumo via direktekanalene TV 2 og TV 2 Zebra. Vi legger også ut opptak av hele runden 24 timer etter kampene er spilt. Hilsen Tor-Erik

 9. Når kommer dere med noe som støtter android (mener ikke mobiler som som s3 osv…) Da mener jeg nettbrett og en voksende trend med android pcer som kjører på samme operativsystem? Det burde jo ikke være så vanskelig å få til så lenge det alt finnes til mobil?? Begynner å bli rimelig utolmodig rundt dette, siden canal digital tar seg overbetalt for å se fotball fra dere! Kutt ut ms silverlight og gå over til noe som funker for alle! Jeg er bombesikker på at kundemassen ville blitt MYE større så fort dette hadde kommet på plass for dere! Lurer også på hvorfor det ikke finnes noe sumo app til f.eks samsung smarttv’er?

 10. På iPad er vi allerede, på Android-nettbrett kommer vi forhåpentligvis før sommeren, men kan dessverre ikke love noen lanseringsdato på dette.

 11. Hei, @facebook-100003504110809:disqus , siden vi tar opp mange programmer direkte fra våre TV-kanaler, er det ikke til å unngå at reklamen for eksempel midt i programmene kommer med. Vi har ingen inntekter av denne reklamen. På alle våre forhåndsvisninger og hele sesonger av serier er det ingen reklame, og du kan spole kjapt forbi med den runde markøren på tidslinjen om du vil hoppe over reklame i andre programmer.

 12. I fullskjermmodus så kan du trykke på den knappen som lar deg bytte mellom episoder. Ser du på direktesending, så trykker du på den knappen som gir deg programoversikten. Avspillingslinjen vil så forsvinne når du ikke bruker musen.

 13. Pingback: Redesign av TV2 Sumo - Sixty Blogg

 14. Hei, det er en feil som vi også har oppdaget, og som utbedres nå. Du kan prøve å gå ut av fullskjermvisning, og så trykke på knappen for å gå tilbake til fullskjermvisning for å se om det hjelper i mellomtiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *