Alt

Stopper førpremieren av «Jakten på Berlusconi»

 Vi beklager å meddele at førpremieren på kinofilmen «Jakten på Berlusconi» dessverre er avlyst.

Etter at kinosjefer over hele landet truer med boikott av den norske kinofilmen «Jakten på Berlusconi», har TV 2-ledelsen bestemt seg for å droppe førpremieren på TV 2 Sumo.

Etter planen skulle «Jakten på Berlusconi» ligge tilgjengelig for Sumo-abonnentene i 48 timer denne helgen, mens kinofilmen har ordinær premiere 12. september. Etter at nyheten ble kjent har distributøren Euforia Film opplevd et massivt press fra kinosjefer over hele landet.

– Flere norske kinosjefer har gitt beskjed om at de vil boikotte spillefilmen «Jakten på Berlusconi» på grunn av helgens førpremiere på TV 2 Sumo. Vi i TV 2 har investert penger i denne filmen og har en klar avtale med produksjonsselskapet. Men når kinosjefer over hele landet vil boikotte filmen fordi den skal vises i 48 timer på TV 2 Sumo, vil det i så fall bety en økonomisk katastrofe for produksjonsselskapet 4 1/2 og distributør Euforia, sier TV 2-direktør Trond Kvernstrøm.

Filmen blir lagt ut på TV 2 Sumo senere i høst. Vi kommer tilbake med mer informasjon senere. I mellomtiden kan du kose deg med filmen «Kong Curling»
fra samme regissør – helt gratis!

Se «Kong Curling» her

Nysgjerrig på hva du kan vente deg i Ole Endresens nye film?
Se trailer fra «Jakten på Berlusconi» her:

Jakten på Berlusconi er en komikerspekket storfilm om travkusken Bjarte, spilt av Edward Schultheiss (kjent fra bl.a Himmelblå) som kidnapper premierehesten Berlusconi for å slette gammel gjeld, og dermed er jakten i gang. Denne kjendistunge gangsterkomedien innehar Henriette Steenstrup og Morten Ramm (dette er Morten Ramms skuespillerdebut!) i rollene som økokrimduo, samt Atle Antonsen, Jon Øigarden og Bjørn Floberg – alle som ganske sleezy typer. Regissør er Ole Endresen, som også har stått bak komediesuksessene Kong Curling, Lilyhammer, Team Antonsen og Etaten med flere.

Filmen har kinopremiere 12. september. Se klipp fra filmen her.

Morten Ramm og Henriette Steenstrup som Økokrim i Jakten på Berlusconi.
Morten Ramm og Henriette Steenstrup som Økokrim i Jakten på Berlusconi.
Bjarte Lem (Edward Schultheiss) i sulkyen på Bjerkebanen.
Bjarte Lem (Edward Schultheiss) i sulkyen på Bjerkebanen.

 

Vinn Apple TV

Vi deler ut en Apple TV til en heldig vinner! Svar på ett enkelt spørsmål og bli med i trekningen.

Vinnerne kontaktes per epost.