Filmtips til helgen

Se det for deg: Middagen er klar, men dere har enda ikke bestemt dere for hvilken film dere vil se. Desperat ser dere gjennom filmkategoriene på de ulike strømmetjeneste for å se om det er noe som frister, mens pizzaen sakte blir kald. Den ene vil se romantisk komedie, mens den andre har sett for seg en spennende actionfilm. Kjenner du deg igjen? Fortvil ikke, vi har filmtipsene sånn at dere slipper å bruke lang tid på å lete.

Creed
Kritikerrost boksedrama der vi møter igjen Rocky Balboa for sjuende gang. Nå ligger fokuset på det unge talentet Adonis Johnson, sønnen til Rockys gamle rival Apollo Creed. Rocky hopper inn som mentor for Adonis, men har han det som kreves for å bli best? Sylvester Stallone var nominert til Oscar for sin rolle i denne filmen.

 

 

 

 

 

 

 

 


Fifty Shades of Grey
Ikke fått med deg hva denne serien av bøker og filmer handler om enda? Anastasia Steele er en naiv collegestudent som faller pladask når hun møter den mystiske milliardæren Christian Grey. Hans appetitt på seksuell dominans både skremmer og fascinerer henne, og forholdet deres blir en berg-og-dal-bane. PS, ikke se denne med foreldrene dine.

 

 

 

 

 

 

 

 


Deadpool
Den kjepphøye leiesoldaten Wade blir kidnappet og utsatt for et brutalt medisinsk eksperiment. Det ødelegger utseendet hans, men gir ham superkrefter. En bitter Wade tar navnet Deadpool, bevæpner seg til tennene og begynner å planlegge en grusom hevn. Morsom og spennende på én gang!

 

 

 

 

 

 

 

 


Et helt halvt år
Motsetninger møtes i filmatiseringen av Jojo Moyes’ bestselger. Lou er en ukuelig optimist med original klesstil som ikke har råd til å flytte hjemmefra. Will er en stilig overklassegutt som har blitt lam og mistet livslysten. Når foreldrene hans ansetter henne for å holde ham med selskap, starter en reise som vil forandre dem begge. PS, skikkelig grinefilm.

 

 

 

 

 

 

 

 


Sauls sønn
”Sonderkommando” kalte man de fangene som fikk i oppgave å rydde opp i nazistenes gasskamre og ta seg av alle likene i konsentrasjonsleirene. Den ungarske jøden Saul er en av dem som har denne forferdelige oppgaven. En av de meste kritikerroste filmene i 2015.

 

 

 

 

 

 

 

 


The impossible
Maria (Naomi Watts) og Henry (Ewan McGregor) reiser til Thailand med barna sine for å feire jul i 2004. Familien har akkurat funnet seg til rette i ferieparadiset når den enorme tsunamien rammer kysten. I kaoset som oppstår, kommer familien bort fra hverandre og må kjempe for livet. PS, intens film fra start til slutt.

 

 

 

 

 

 

 

 


The Perks of Being a Wallflower
Kritikerrost amerikansk ungdomsdrama med Logan Lerman og Emma Watson. Femtenårige Charlie er en snill, naiv gutt som prøver å sjonglere venner, romantikk og skole. Han får uventet hjelp av Sam og Patrick, som har massevis av innsikt i skolen, kjærligheten og voksenlivet. Masse bra musikk og med en uventet twist i handlingen.

 

 

 

 

 

 

 

 


Minions (både norsk og engelsk tale)
I «Grusomme meg» dukket minions opp som håndlangere til skurken Gru, og nå har de gule, sprø vesenene fått sin egen film. Vi følger historien deres fra tidenes morgen frem til 1960-tallets svingende London. På leting etter en perfekt skurk å tjene havner de i både New York og London, der superskurken Scarlett Overkill gir dem i oppdrag å stjele dronningens krone.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paper Towns
Quentin har vært besatt av nabojenta Margo så lenge han kan huske, men de henger i forskjellige kretser. En kveld klatrer Margo gjennom vinduet hans og inviterer ham med på en natt fyllt av eventyr. Men i det han tror at han endelig har en sjanse, forsvinner hun. Ungdomsfilm basert på den populære boken av John Green.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jurassic World
Velkommen tilbake til Jurassic Park, der det er bygd en ny temapark på samme sted som den første. Det skal bli en ny start for bedriften bak dinosaurteknologien, og i begynnelsen går alt bra. Men når en av dinosaurene – en genmodifisert mordmaskin – rømmer, blir familieparadiset forvandlet til et mareritt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Filmene våre finner du her.
God filmkveld!