Premiere

Disse seriene kan du glede deg over i høst!

Gled deg over TV-høsten på TV 2 Sumo, vi har knallgode serier og herlige dokusåper å vise deg!

Se hvilke underholdningsprogrammer som kommer.

Disse filmene er nye på TV 2 Sumo i august.

Younger

Seerfavoritten «Younger» byr på romantikk, intriger og vakre mennesker – what’s not to like?! «Younger» ser du først på TV 2 Sumo – nye episoder hver onsdag morgen!


Loch Ness – miniserie fra BBC

På et skjær i magiske og myteomspunne Loch Ness blir det funnet et menneskehjerte. Samtidig blir et lik oppdaget ved foten av et fjell. Med dette starter jakten på det som antas å være en seriemorder i det lille søvnige samfunnet.. I hovedrollene finner vi Siobhan Finneran, kjent fra «Downton Abbey», og Laura Fraser fra «Breaking Bad». Se alle episodene på TV 2 Sumo!

Mercur – deilig dansk drama

«Mercur» er en hjertevarm serie om frihet, forandring, mot, rock og piratradio. Gled deg til denne danske serieperlen! Se «Mercur» her – nye episoder hver torsdag!

Revenge Body with Khloe Kardashian

Khloé Kardashians tar treningsinspirasjonen til nye høyder i ny serie! Det har vært mye fokus på Khloé Kardashian’s kropp i mediene gjennom årene. Hun har blitt omtalt som «the fat one» i Kardashian-familien, og dette har ført til at hun har fokusert mye på kropp og trening. På TV 2 Livsstil og TV 2 Sumo 20. august kl. 19.30 – ny episode hver søndag!

Vendela + Petter

Sommerens mest omtalte kjærestepar får sin egen serie! Se «Vendela + Petter» fra 21. august! Nye episoder mandag til torsdag.

Suits

Seerfavoritten «Suits» er tilbake! Gled deg til rykende ferske episoder fra 24. august. Mike er tilbake i firmaet. Harvey ønsker å bli partner i firmaet. Harvey ber sin tidligere terapeut, Dr. Paula Agard, ut på en date. Men han blir forhindret av jobb, og da konkluderer Paula med at han ikke er klar for et seriøst forhold heller. Nye episoder hver torsdag.

The Kardashians

Si hva du vil om The Kardashians, men et kjedelig liv har de ikke. Sesong 13 byr på flere skandaler og intriger enn noensinne! Premiere 27. august – med nye episoder hver søndag.
Se tidligere sesonger her!

Bloggerne

I den syvende sesongen av «Bloggerne» kommer vi tettere på livene til 7 av landets største nettprofiler. Vi følger våre bloggere gjennom alt av livets opp – og nedturer og blir med på innsiden av deres hverdagslige utfordringer. Kroppspress, barneoppdragelse, vennskap og kjærlighet. «Bloggerne» er tilbake i september – mer ekte og ærlig enn noen gang.

Iskrigerne
I årets sesong har Vålerenga Ishockey fått ny hovedtrener – Roy Johansen og Espen «Shampo» Knutsen har gått over i rollen som sportssjef. Dette blir den siste sesongen der vi følger de fargerike spillerne. Kommer i oktober!

Riviera (C More)

Amerikansk thrillerserie med Julia Stiles, Lena Olin og Iwan Rheon fra «Game of Thrones». En amerikansk kunstkjenner lever et glamorøst jetsettliv på den franske rivieraen, men når ektemannen plutselig omkommer i en ulykke, starter en farlig jakt på sannheten. Se alle episodene 6. september!

Tin Star (C More)
Tin Star er en rykende fersk westernserie, med Tim Roth og Christina Hendricks («Mad Men») i hovedrollene. Politimannen Jim flytter til en idyllisk småby i Rocky Mountains i håp om et rolig liv, men byen blir plutselig rammet av en rekke kriminelle hendelser. Snart blir også mørke hemmeligheter om Jims fortid avslørt. Premiere 12. september!

GrenselandHOVEDROLLEINNEHAVER: Tobias Santelmann skal spille politimann i dramaserien «Grenseland».

Denne høsten ser du dramaserien «Grenseland» på TV 2 og TV 2 Sumo. Tobias Santelmann (36) og Ellen Dorrit Petersen (41) – begge kjent fra «Frikjent» – spiller to av hovedrollene i dramaserien.Politimannen Nikolai Andreassen (Santelmann) blir tilfeldig dratt inn i etterforskningen av et selvmord på hjemstedet sitt, men han skjønner raskt at det er snakk om et mord. Premieredato slippes senere. Les mer om serien på tv2.no!

Life of KylieBilderesultat for life of kylie

Minstemann i Kardashiansflokken har fått sitt eget tv-program! Gjennom «Life of Kylie» får et blikk på innsiden av livet til Kylie Jenner – profesjonelt og privat. Kommer i oktober!