La meg presentere “TV 2 Sporty-familien”

Snart er TV 2 Sporty i gang igjen. Jeg gleder meg. Er det noe vi mangler i jungelen av reality, såpeoperaer og spenningsserier er det programmer som opptar temaer som er så viktig i livet vårt- nemlig helsa vår.

For de som ikke har fått med seg helt hva dette TV 2 Sporty er, kan det enkelt forklares som et helse og livsstilsprogram. Altså et  tv-program som skal inspirere, motivere og engasjere deg til en sunnere og mer aktiv livsstil. Uansett nivå, ambisjoner og utgangspunkt. Ikke gjennom propaganda og belærende fakta, men gjennom motivasjon og treningsglede. I programmene utover høsten vil du møte på mange forskjellige personligheter og aktiviteter. Du vil møte dem som har lykkes med å gjøre trening til en del av sin hverdag, og du vil møte på de som ønsker å få det til. Du vil du få tips til å løse de problemene du kan møte på i hverdagen som det å få tid, ork, eller overskudd til å trene. Og du vil få hjelp til å spise sunnere, mer variert og “i farta”.

Jeg  er så heldig å få lov til å være en del av dette teamet med sporty TV 2-mennesker, som jobber med dette programmet.  Å kunne være en del av denne gjengen i den rollen jeg trives best i: som treningmotivator og treningsekspert er fantastisk. Jeg vet hvor viktig fysisk aktivitet er for både kropp og sinn. Å spre treningsbudskapet og å se mennesker nå sine mål er det beste som finnes.

Jeg kan røpe litt nå før sesongstart om en familie vi kommer til å bli bedre kjent med:

Familien Flemmig Kristensen, fra Konnerud i Drammen.

"Sporty-Familien", Familien Flemming Kristensen. Her er vi under opptak.

Familien Flemmig Kristensen er en herlig og sammensveiset familie. Men som mange familier der ute sliter de med problemer de fleste familier vil kjenne seg igjen i: tidsklemma. I en hektisk hverdag er det ikke så lett å få tid til trening, aktivitet og å spise sunt når det er så mye som står på agendaen: barn skal hentes og bringes og plikter må gjøres. Treningsrutiner som har sklidd litt ut kombinert med stillesittende jobbhverdag  gjør at mor og far har noen kilo som har kommet krypende de siste årene.

De ønsker hjelp og enkle tips til å finne tilbake til trivselsvekta og å få “sportykabalen” (som jeg liker å kalle det) til å gå opp. Over 10 uker skal jeg hjelpe de med nettopp dette. Vi skal se på muligheter til hvordan de enkelt kan øke hverdagsaktiviteten, vi skal se på hvordan de enkelt kan finne tilbake overskuddet og energien i hverdagen slik at de har enda mer tid til å leke med barna.  Og vi skal se på enkle og sunne oppskrifter på mat som alle i familien vil synes smaker godt.

Stikkord som går igjen er enkelt. For familien Flemmig Kristensen gjør mye riktig. Dette skal de fortsette med!- Vi skal bare sammen jobbe med å også ta de enkle og smarte valgene som utgjør den store forskjellen.

Hvordan det går kan dere følge med utover høsten. Premieren er søndag 4. september klokken 19.00 på TV 2.

Mamma Kari og energibuntene Martin og Henrik er klar for sportyhøsten!

Tom, familiens overhode viser hva som bor i han! Dette lover bra!

Anne Marte Sneve

Anne Marte- som gleder seg til en Sporty høst!