– We are your girlfriends!

Elizabeth Reaser: «You won't be mean to me, right?» Harald: «Nonono, we are your girlfriends in there!»

«Er det til meg eller datteren min?» Storberget vurderer å spørre kona om han kan henge det signerte bildet av Elizabeth Reaser over senga.

Kaizersgitarist Geir Zahl og Harald mener organist Helge Risas ansikt er som et velkomponert kunstverk.

Kaizerstrommis Rune Solheim masserer Kaizerslydmann Johan Kristian Berntsen mens de diskuterer hvor mange oljefat de kommer til å trenge de neste dagene.

Elizabeth Reaser hadde med seg sin gode venn og skuespiller Justin Kirk på norgesturneen!

Janove Ottesen signerer plakater backstage.

  • Litt tips til forbedringspotensiale: Innlegget ditt er for langt, og du kommer inn på emner folk ikke er interessert i å lese om når de ser overskriften din.
    Det hadde også vært fint om du la ved et bilde eller selve utsagnet til JT, så vi som ikke har sett saken vet hva du referer til 😉

  • Og my god, I love you! 

  • Pingback: Mas fotos de Elizabeth Reaser promocionando ‘Breaking Dawn’ en Oslo (Noruega) – 18 de Noviembre - Diario Twilight()

  • Helge er et kunstverk.. 

  • Jeg møtte selv Elizabeth i går, før Gallapremieren og jeg kan med hånda på hjertet si at hun er en av de hyggeligste menneskene jeg har møtt! Av Ashley Greene, robert Pattinson og henne (de jeg har møtt fra Twilight) er det definitivt hun som er mest “down to earth” og pratsom. Kjempekoselig!