En grei start

Endelig er vi i gang. Lørdagens premiere er vel overstått og vi er i gang med trening til dans nr to. Det gikk ikke supert på lørdag, men heller ikke dårlig. Med poengene 7-6-6-6 av dommerne, ligger jeg og Henrik i midten av danseparene. Jeg synes det er greit å ha litt forbedringspotensialet til neste gang, så håper jeg vi får en jevn stigning på “danse-formkurven” ut over høsten.

Lørdagen var uansett fantastisk morsom. Jeg storkoste meg på parketten, og ville egentlig danse mer da jeg var ferdig. Premierefesten var også veldig bra, dansen fortsatte der i de sene nattetimer.

I dag har vi vært på kostymeprøving, og jeg er meget godt fornøyd med kjolen jeg så flott skal bære under quickstep’en. Det blir mye hopp, sprett og moro, så det er bare å begynne å glede seg!

 • Syns du bør dra til med helmaraton Eivind:)

 • Desverre, så viser United at savnet av en kreativ midtbane er stor.
  Anderson varierer for mye, men på sitt beste så åpner han opp midtbaneleddet og forsvaret til motstanderene. Cleverly håper snart kommer tilbake, når han fikk ballen så var det en vei, og det var fremover.
  Med Carrick og Fletcher er det alt for ofte støttepasninger og til sidene. Sjelden frem over.
  Giggs går fremover, men face it, han er 38 år gammel. Men fortsatt en av de beste vi har.

  Håper Fergie har sett dette selv og handler en verdensklasse kreativ midtbane sentralt.

 • Anonym

  skal stemme som baare det:) lykke tel!

 • Lykke til!! Krysser fingrene for nye 10’ere på lørdag! Dere er fantastiske 🙂