En objuden gäst på träningen

Idag dök det upp en objuden gäst på träningen i form av en vesp?! (geting). Då reagerar danspartnern så här…

[youtube yYteJzfzQmo]

 • Svampebob-kjeks er veldig godt 😀

 • Anonym

  Synn du røk ut Anka jag heida deg!!

 • Anonym

  Du kom lengre og fikk fler stemmer enn KRF politikeren som taler i tunger – det er en seier i seg selv.

 • Lykke til begge to 🙂

  Atle er såå morsom <3 haha

 • Dere kommer til å vinne hele “skal vi danse” 🙂

 • Nora Mehren Mathiesen

  Lykke til idag! Heier like mye på dere idag som jeg alltid har gjort! 🙂
  Kos dere!

 • Eeh… Hvor er researchen din? Valencia har under Llorente greid på to år å nedbetale gjelden fra 520 mill euro til nå 370. Treneren ansettes kun et år av gangen, og det er lagt begrensninger på lønninger og kjøp. Det er fortsatt en lang vei igjen, men å si at konkursen kun er bremset opp er fullstendig feil. Under Solér ble det gjort MYE, MYE feil, men han hentet bl.a. spillere som Villa!! Og med tanke på kampen mot Chelsea blir jeg STOLT av å se at jeg holder med en underdog med dårlig økonomi som spiller 1-1 mot en klubb med nærmest uendelige muligheter hva gjelder spillere etc.

 • Anonym

  Nå håper jeg at de beholder stammen i laget, beholder Emery og finner en sunn løsning på hvordan man skal nedbetale gjeld osv. 

  La Liga trenger lagene som Valencia, Atletico Madrid osv. for å opprettholde en viss spenning! 

 • desverre vinner milan

 • Anonym

  Absolutt ikke, og synes de viste frem litt for mange av akkurat de svakhetene jeg skrev om i den kampen. Var en veldig frustrerende kamp å se – selv om det jo alltid er litt morro å se The Flying Donkeys ta poeng! 😀

 • Juventus vinner i år; den beste troppen i år: Buffon; Liech-Chiellini,Barzagli, De Ceglie; Krasic, Marchisio,Pirlo,Vidal,Elia; Matri…..Benk: Bonucci, Quag,Delpa, Pazienza, Estebagi, Pepe, Giaccherini, Iaquinta, Toni, osv 😀