Hemma igen!

Har nyss kommit hem från resan till England där en av mina kusiner gifte sig. Mycket trevligt att träffa släkten men nu är det tillbaka till verkligheten och premiären som närmar sig med stormsteg. Nu är det dags att sova, kl 08:00 är det dansträning.

 • jensden1

  Ja,og mens vi er inne på det;hvem betaler lønna til Bondevik?Og hva gjør han egentlig for det norske folk?Det er noe som heter;I ditt ansikt sved skal du ete ditt brød,men det er vel ikke mye svette der i gården!

 • Soppen

  Etter siste dager utspill i pressen fra Hareide får jeg ikke håpe det.

 • Hoffern

  Ååh nei, Jens har tatt kaka! Men, han har brukt fellesskapets penger til å kjøpe seg venner i alle verdenshjørner, så han vil garantert bli tildelt en viktig stilling i en internasjonal organisasjon som sine norske forgjengere av noen julenisser

 • Reidar Storbæk

  Nei! Ferdig med den saken.

 • StemmerBlankt

  Kan man ta Sp seriøst?
  De har prostituert seg i åtte år nå, og nå som det blir et regjeringsskifte ser de plutselig i en annen retning…
  Hva småpartiene på vippen kommer til å gjøre er ikke godt å si.
  Det kan vel komme an på hvor mye utpressing de klarer å bedrive ovenfor regjeringen.

 • $18008594

  Kan sentrum gjenoppstå? nei det var en katastrofe for landet, etter Gro er Bondevik den som har rasert vårt land mest.

 • ann

  mange politikere bruker mobbeteknik i sine valgmøter vi velgere ser jo hvordan ståa er .

 • hansolavbakken

  Jeg veit ikke om jeg ville gått så langt som å kalle dem psykopater, akkurat, og jeg er ikke uforbeholdent enig i resten av innlegget ditt heller – men du har funnet essensen av noe riktig her, ja. Men det skal jo også sies, at det mediaskapte foksuet på politike blokker, kontra hvert enkelt parti heller ikke hjlper på situajsonen, siden partilederen da hele tiden blir tvunget til å ikke bare vise sin egen politikk, men også tenke på at uttalesne må være av en slik art at det ikke skader deres posisjon innad i “sin” blokk.

  Da må det bli mye rot når det komemr til uttalser og valgflesk…

 • Regjeringsskifte

  Norge trenger en ny generasjon med partiledere, folk som evneer å ta innover seg at de kan faktisk ta feil………….denne regjeringen har konsekvent blå nektet på alt, slikt går bare ikke i 2013…

 • Psilly

  Mye av svaret er jo at desto lengre ut i valgkampen vi kommer, dess mer tid får partilederne til å vise sitt sanne ansikt, altså som maktkåte psykopater som sier absolutt hva som helst i håp om å kapre en stemme.

 • Peter Bering

  Valgkamper i såkalte “indirekte demokratier” som Norge er bare egnet til å frastøte alle fornuftíge mennesker med taktikk og retorikk fremfor noe som helst reelt og konkret. Et motbydelig spill som media og karrieremanipulatører som artikkelforfatteren lever og ånder for i sin egen lille boble langt vekk fra borgere og realiteter.

  Da jeg utelukkende pga divergerende politisk syn ift statsavhengige og mentalt hanemarsjerende norske redaktører nå er utestengt fra SAMTLIGE norske media, inkl tv2, men altså bortsett fra akkurat dette blogginnlegget på tv2, ønsker jeg alle et godt valg og en regjering uten Ap og/eller Venstre.

 • hansolavbakken

  Jeg tror mye av svaret ligger i dagens mediahverdag – med SoMe, Nettaviser, Nett-TV osv. på toppen av de tradisjonelle mediene Radio, aviser og TV blir eksponeringen av politikere, og da i særlig grad partilederne så stor at folk rett og slett går lei av den nekle grunn at de oversvømmer meidene og stenger så å i alle andre personer, saker og inntrykk ute. Det er noe å tenke på, i dagens multimediale hverdag…

 • Anonym

  Overbevisende og flott gjennomført dans forrige lørdag. Gleder meg STORT til i morgen, Anders! Du og Elena er mitt favorittpar! Lykke til, stå på !

 • jeg skjønner ikke hva du prøver å oppnå? Serie A er utrolig morsomt å se på, og alle lag har faktisk en sjanse der. Jeg ser ikke på La liga pga .. ja bare se på de som har vunnet siste 10 årene.

  bryr meg bare om morroa å se på fotball.
  sist men ikke minst.. Italia er i generasjonskifte etter 2004. Det siste gode året! Om ikke alt for mange år. 2-3 år? vil Italia pøse på med ferskt blod både i Italia og Europa!
  Forza

 • Anonym

  Krast å kalle han ubrukelig, han er jo kapabel til ganske geniale ting, men etter mitt syn er gutten fortsatt litt for ustabil (og ikke minst skadeutsatt) til å være en seriøs utfordrer til å bli capocannoniere.

 • det er fordi du er en inkompetent noob.

 • What you know about Serie A hater? Bedre enn Bundesliga, bedre enn Ligue 1, bedre enn portogisisk, og sånn vil det alltid være!