Danser- uten Henrik :(

I går hadde jeg og Henrik akkurat danset i 14 dager! Minst tre timer hver dag.

Meen, den godeste Henrik Frisk reiste til England i bryllup, og for å besøke familien sin. Det forstår jeg jo at han må, og vi har kommet veldig langt i dansen, så det går nok helt fint. Jeg tenkte likevel å prøve og få til å danse litt.. Det er ikke lett alene. Får ikke gjennomført koreogragien alene, men får øvd litt på grunntrinnene, og de enkelte partiene i dansen. Kan jo ikke være dårligere når han kommer tilbake..

Uansett, det kan være greit å få absorbert alt jeg har lært de siste to ukene, det kan til og med være at jeg blir bedre av det. Også får jeg jo litt overskudd til vi går inn i de siste dagene før premieren 🙂 I tillegg får gnagsårene mine gro, og det er jo heller ikke dumt.

 • rbh

  Stoltenberg II brukte selv aktivt rødgrønn om sin koalisasjon. Høyre frp har ladri brukte dette offentlig. Dette er journalistskapt. Forresten var den forrige regjerningen rød-rødgrønn-grønn tre partier med ulike logoer, dette er en blå regjering, men fremfor alt er det “Solberg regjeringa”

 • venstresiden

  hahaha! Derfor LO støtter de så mye som de gjør? tror ikke at landets største arb.livs organisasjon ville støttet AP hvis dett ikke var ett parti for arbeidere.

 • Peter Bering

  Som jeg skrev for tre uker siden:

  V og KF vil bevisst og planlagt droppe regjering, ha som eneste mål å plage en kortvarig regjering av H og Fp, innen rimelig kort tid la seg fange inn av Ap og Sp hvor de politisk hører hjemme, for så å danne regjering med disse. Alt vil så fortsette som hittil, bortsett fra at KF får kaste enda flere milliarder til korrupte land og at Venstre får gjøre Norge islamsk enda raskere. Stoltenberg får fortsette sin ekstreme ødeleggelse av organisasjonen og kulturen i offentlig sektor og sikret oljefondet som det enorme korrupsjonsfondet utenfor borgernes kontroll det er.

  H+Fp tapte valget med ca 43 % av stemmene. Hadde de fått ca 46%, f eks H 28% og Fp 18%, tror jeg at de hadde vunnet minst 85 mandater og majoritet på Stortinget. Kondolerer til alle som ville ha en ny retning i et svært vanstyrt Norge, hvor Ap-regjeringen tar æren for og dekker over med uforskyldt oljerikdom, noe andre land ikke kan, og ødelegger landet innenifra.

  Og nå er første trinn skjedd som beskrevet.

 • nicoline

  Hvor er videoen?? den var jo så fantstisk morsom!!

 • MonikaLarsson

  Sorry Calle, Lets Dance i Sverige är mycket bättre, showdansen var dålig. Alla kan inte vara Molly

 • MonikaLarsson

  Ursäkta att jag trasla till det Blandade ihop danserna

 • MonikaLarsson

  Är ingen Dansexpert Men Paso doblen som calle och Linny dansade var paso för var det enligt klädseln och musiken Jag menade jiven dom dansade jive ok men musiken var  mera likt chalesstone.

 • MonikaLarsson

  Jiven ni dansade var jive steg, men musiken liknade mer som charlesstone

 • Dansexperten har talat :p

 • MonikaLarsson

  Pason ni dansade var inte jive utan Charleston kära vänner

 • MonikaLarsson

  Den Pasodoble ni dansade var inte paso detta car charlstone

 • Kos deg masse min vakre venn!

 • Liv Johanne Huglen

  Masse lykke til videre, vet hvordan det er å bli syk midt i en slik prosess. Jeg driver med det samme som deg og blogger om det. Jeg har totalt gått ned 19kg og holder på videre. Du er super heldig som har Jan Thomas og mange støttespillere med deg på laget. Masse lykke til videre. Står på dette klarer du!!
  Mvh Liv Johanne
  http://www.dgoalivet.blogspot.com

 • Anonym

  Hva het hun blonde legen det var et lite klipp av mot slutten av dagens episode? Lykke til videre, du er flink!

 • Så sykt fin du har blitt med litt mørkere hår:)) Luv it

 • Anonym

  Herlig hårfarge, du er nydelig Mari 🙂

 • Anonym

  Synes ikke du skal ta deg nær av hva som eventuelt blir påstått om deg ifm. kontrakter.

  Synes det er ganske feigt å gjemme seg bak anonyme kommentarer, og ikke si det direkte (face-to-face). Har liten respekt for mennesker som velger en slik løsning for å få sagt “ting”.

  Håper de står frem.

  Lykke til på lørdag – skal gi deg en stemme:)

 • tack snalla 🙂

 • Hahaha, mener du nise? xD

 • Nej ! Mote er noe som ikke passer for alle former .. Man bør helst være ganske tynn for og kle siste mote.

 • Anonym

  Du får si ifra om du trenger en step in:) men, da er det nok du som må lære meg å danse;)