• ann

  skal first house styre norges befolkning -og alle politiske prosesser stoppe opp first house kan fort bli et sjelsord .

 • Peter Bering

  H bør be Ap om å danne regjering. Realiteten er at H+Fp har 77 mandater og at Ap og sfæren rundt dem har 92. Da blir regjering for H bare frustrasjon.

 • Regjeringsskifte

  Når TV2 nå skriker ut at FRP skal følge handlingsregelen, får de ikke utrettet stort av kjernesakene sine….? hva er begunnelsen for dette? FRP kan spare inn hundre milliarder på ødslingen til denne regjeringen og bruke dem mye bedre i Norge enn å sende dem til Kongo, det er en måte å finne penger til kjernesakene, en annen ting er å fjerne en IDIOTISK pressestøtte…..å heller bruke den på de fattige.

 • Regjeringsskifte

  Jeg kunne ikke vært mer enig, dette er så elendig arbeid og kommentarer fra denne Jan Erik Larsen at man skulle tro han var gift med søstra til jens og bodde i kjelleren til jens

 • Regjeringsskifte

  Jeg er dritt lei å lese denne “EKSPERT” kommentaren Jan-Erik Larsen sine kommentarer som bare er ren AP propaganda, mannen er inngift i AP familien, han er medlem i AP og taler AP sin sak, er det så vanskelig for TV2 ¨finne folk som er litt nyansert? Dette er elendig håpløst å måtte lese.

 • Thomas Garrigue

  Så slapp katten ut av sekken: Det ble en topartiregjering, slik undertegnede har trodd helt siden valgnatten.

  *Jeg hadde rett, viktig at alle leserne får med seg dette i det videre”

  -Men fortsatt skal det forhandles. Kan vi ende med en ettpartiregjering?

  *Jeg gjetter videre*

  -Forhandlinger betyr jo mulighet for brudd, og brudd i denne konteksten
  kan teoretisk bety at Erna må regjere alene.
  *Jeg er Mr Obvius*

  Dette var den mest overflødige “ekspertkommentaren” jeg noen gang har startet å lese.
  Betaler virkelig TV2 eller andre for rådgivere av dette kaliberet?

 • Zaphirax

  Her har du en grundig forklaring på det

  http://www.youtube.com/watch?v=CFisoGUMKBM

 • Peter Bering

  Venstre er forøvrig Norges overlegent farligste og mest ødeleggende parti. De vil legge landet øde med Islam OG underkaste Norge makthaverne i USA totalt. Det virker forvirrende helt til man ser hvem som styrer bak kulissene i det partiet.

 • Peter Bering

  Fremskrittspartiet har både Europas og Nord-Amerikas fremste økonomer på sin side både ift investeringer og “Handlingsregelen” og ift import av mennesker. Det er noe lokalt, særnorsk og systematisk stupid ved norsk debatt styrt av rare og språkbeskyttede lokale partiledere, redaktører og samfunnsakademikere.

  F eks har en dame som er gift med milliardæren Ulltveit Moe og som underviser i økonomi ved UiO avslørt seg som fullstendig “scatterbrained” for åpen mikrofon gjentatte ganger. Ellers virker mange norske økonomer å ha lest litt finansteori samtidig som de er HELT blanke på realøkonomi og på tidshorisonter over ca fem år.

  Fremskrittspartiet har langt de mest intelligente tankene om samfunnet av samtlige partier i Norge.

 • Zaphirax

  FrP ønsker ikke å fjerne handlingsregelen, eller bruke særlig mer enn i dag. Det de ønsker er et skille mellom forbruk og investeringer i handlingsregelen. Det er jo selvsagt forskjell på å investere i norsk infrastruktur og å gi statlig ansatte høyere lønn.

  Hvis vi ikke hadde hatt veier i Norge i det hele tatt så ville Norge ikke fungert, hadde vi bare hatt bitte litt veier i Norge, ville Norge fremdeles fungert svært dårlig på alle områder.

  Vi har en hel del vei i Norge, men det blir spart inn på vedlikeholdet i den tro at man da sparer penger. Det blir litt som at man har et hus som man ikke vedlikeholder for å spare penger. Regjeringen vegrer seg også for å bygge ny vei fordi det medfører fremtidige vedlikeholdskostander.

  Det samme skjer jo også når man kjøper hus, det vil medføre fremtidige vedlikeholdskostander. Spørsmålet er bare om det er smart å “spare” på den måten.

 • fornuften22

  Det viktigste er å få til fornyelser og handling og å slippe mer handlingslammelse.

 • Regjeringsskifte

  så kjære Erling Rimehaug fortell oss hva som skjer om FRP bryter handlingsregelen..venter spent. forklar oss også hvordan AP omgår regelen….og bruker langt over 4%

 • Stian Andrè Lindberg

  Ivar Hoff bør få seg nye øyer tror jeg 😀

 • Stian Andrè Lindberg

  Jeg syns med Fredrikstad hjerte at Vidar Martinsen har vært mye bedre enn Jørgen Horn eller andre Norske midstoppere på lista 😀

 • Han er ikkje norsk

 • KimRobinHaugen

  Hei Strikken,

  Mulig jeg lager en liste som også inkluderer utenlandske. Alle til stopperne ville i høyeste grad aspirert til topp 10. Koppinen, Bjørck og Ciss er klasse. Så får du nesten vente i spenning. Ciss har vært meget god og jeg har sagt det mange ganger. I tillegg til de kvalitetene du nevner, har han et voldsomt tilslag på ballen.

  Ellers på lista di, hvis jeg tenker på topp 10 i Norge uansett nasjonalitet er det noen jeg er helt sikre på at ikke ville vært med: Kippe, Strandberg, Sigurdsson og Horn, selv om de alle er gode stoppere. De resterende måtte jeg tenkt litt på.

 • KimRobinHaugen

  Samme til deg, les innledningen bedre:

  Sesongen er ennå ikke over i Norge, men her kommer en kåring av de 10 beste norske midtstopperne i norsk klubbfotball

 • KimRobinHaugen

  Det eneste som er latterlig er at du ikke kan lese ordentlig. Jeg limer inn setningen som du burde fått med deg. Det var til og med understreket. Korcsmar er fra UNGARN og ikke Norge.

  Sesongen er ennå ikke over i Norge, men her kommer en kåring av de 10 beste norske midtstopperne i norsk klubbfotball

 • InterMilanoo

  korcsmar burde vært på top 10 listen !! Store tyske lag som vil ha han

 • Hvor faen er Korcsmar? Han er ikke engang på ”grovuttaket” ditt. LATTERLIG

 • Strikken

  Jeg ville satt opp mine topp 10 liste slik; (med utenlandske spillere i TL)
  1. Ciss (TIL)
  2. Forren (Molde)
  3. Madsen (Godset)
  4. Korcsmar (Brann)
  5. Andre Muri (Vålerenga)
  6. Sigurdsson (Viking)
  7. Strandberg (RBK)
  8. Björk (TIL)
  9. Kippe (LSK)
  10. Horn (FFK)/Koppinen (TIL)

  Som du sikkert ser er jeg TIL-supporter, men jeg mener alle de tre TIL-spillerne bør være på lista. Spesielt Ciss har vært ekstrem både i midtforsvaret, men også på venstreback. I mine øyne er han den beste midtstopperen i Norge. Han er hurtig, sterk, og god til å lese spillet. Svakheten er selvfølgelig i lufta. Siden han er så kort, må det mye spenst som må til for å nå opp til de høye spissene. Noe du vil endre på lista?

 • du  er drit fiiiiiiiiiinnnn vanessa eg elskar og se på holell cesar du er kul

 • Vi gleder oss til å se deg!! KrFU heier på deg vett 😀 Masse lykke til, klem fra Hanne Marie