• Pakistan som en stat er vel en abnormitet siden det er et sammensurium av stammer og klaner som tradisjonellt ser med skepsis på andre? Grenser som hovedsakelig er trukket opp med linjal,  fravær av natur-ressurser, osv. Ikke lett å skape nasjonal identitet og felleskap av slikt. Det eneste de har felles er en religion som styrer livene deres fra fødsel til død. Forstår så godt at Pakistan er et land med en enorm emigrasjon. Jeg hadde også emigrert om jeg hadde bodd i et slikt land selv om jeg hadde vært både forb… og skuffet over at landet mitt ikke kunne gi meg bedre levekår.
    Et land som ikke klarer å sørge for innbyggernes ve og vel, er vel knapt verdig å kalles et land? Dessverre er det altfor vanlig i verdensmålestokk.
    Mah-Rukh; jeg våger å fremsette denne påstanden: et land uten en  middelklasse er dømt til å mislykkes.
    Ellers: velkommen tilbake på TV-skjermen.  mvh

  • Hopp over Kiwi og Expert og velg rosa 😉
    Lykke til!

  • Foreslår at dere begynner en time tidligere i morgen :O)