Hvad gör vi? Nu kör vi!

Det danses og det danses på dansefabrikken i Nydalen. Vi trosser smerter fra gnagsår og ømme, tidligere ubrukte muskler. Plasterbudjettet til TV 2 er for lengst sprengt, for det plastres, ises og teipes føtter for alle penga. Blod, svette- foreløpig ingen tårer, men de kommer nok de også. Men vet dere hva- det er verdt det!

I dag har jeg og Henrik danset i 10 dager, og det går riktig vei. Vår første dans er cha cha. Det er en krevende dans med mye fotarbeid og hoftebevegelser. Nå begynner trinnene å sitte sånn någen lunde, men de tekniske detaljene er langt fra bra nok. Derfor er det bare å jobbe videre.

Både jeg og Henrik har konkurranseinstinktet i orden, derfor vil vi selvfølgelig at alt skal være så bra som overhodet mulig. Det har så langt ikke vært vanskelig å motivere seg for treningene, tross vonde sko og gnagsår, fordi det er så utrolig gøy! Jeg storkoser meg i dansesalen sammen med Henrik, vi ler og tøyser samtidig som vi får gjort det vi skal- og ingenting er vel bedre enn det.

Etterhvert skal dere få mange morsomme videoklipp både fra før, under og etter trening – so stay tuned!

Nå skal jeg legge meg å drømme litt svensk igjen- två, tre, fyr och en..

 • “Du føler ikke at det er litt rart å svare på kommentarer som ble postet for 2 uker siden?”

  Nei! Skulle jeg føle det, mener du?

 • Arild2440

  Du føler ikke at det er litt rart å svare på kommentarer som ble postet for 2 uker siden?

 • “5) Agnete Haaland som representant for Kultur-Norge.”

  Hmm… Jeg tror ikke jeg vet hvem det er.

 • “Har forstått at en del synes de er tøffe som står fram med fullt navn, ikke alle er helt enige i det.”

  Jo, de er tøffe.

  Men som det heter når det gjelder bl.a. trafikksikkerhet:

  “Det er ikke tøft å være død!”.

 • “Det at Martin Kolberg misliker Frp er faktisk en god grunn å stemme Frp.”

  Men ikke det at Frp misliker de andre fire nevnte?

 • Tor Mikkel Wara:

  Hva med Thomas H. Eriksen?

 • “Her har nok Wara bomma litt. På første plass troner den ubestridte ener: Carl Ivar Hagen.”

  Har Frp valgt ham som fiende?

 • johnjohans1

  Si det med humor. AP`s svar Komiske Kolberg

 • Fan63

  Her har nok Wara bomma litt. På første plass troner den ubestridte ener: Carl Ivar Hagen.

 • tjukken18

  Jeg vill kalle dem samfunnets verste fiender…
  En nydelig bukett, alle like elsket av landets tenkende individer…

 • Laban

  Synest valgkampen begynner å bli en parodi på seg selv med alle disse agurknyhetene. PR-rådgivere har alltid en skjult agenda. Agenda til Wara er skjult i en av disse “beskrivelsene” .. og i dette tilfellet er det “Arbeiderpartier hadde Stein Erik Hagen som hoggestabbe i 2009” . Bra. Dette er ett godt eksempel på den fiendtlige holdningen regjeringen har ovenfor de i dette landet som sysselsetter flest mennesker utenfor det offentlige.

  Senest i går uttalte Kristin Halvorsen at “formueskatten til de 7% rikeste i landet er nok til å dekke frukt og grønt satsningen i ungdomsskolen” . Mange borgere blir provosert når de hører at rikingene skal få skattelette. Og via eksempler så går de fem på. Enkleste måte å vinne velgere på. Men det store bildet er at de siste 8 år har mange flagget ut. Senest Seadrill i Stavanger. Mange mister jobben pga skattepolitikken som ikke gjør det mulig å konkurrere mot utenlandske selskaper. Særnorsk formueskatt.

 • the_94th_united

  Nå vil jeg si at dere venstreekstreme ikke har mye bedre dannelse akkurat.

 • Perso22

  Ja Tor Mikkel.Her har du jo plukket på øverste hylle i arogansens og dumskapens høyborg .

 • gvor

  Hva med LOs Thon boikott. En demonstrasjon i at de har økonomisk makt via sine medlemmer til å skusle bort en 1/2 million kroner. Respektløshet er usjarmerende uansett hvem den er siktet mot. Det er en ærlig sak å være uenig i partipolitikk, men å bedrive straffesanksjoner på eget initiativ mot enkeltvelgere er jo bare skremmende. Det er ikke en oppgave for et overordnet organ.

  Var det Lo som også hadde en sjarmerende pr-kampanje mot privatisering av helsevesenet ved forrige valg? Der hvor helsepersonell i det private ble fremstilt som reneste, ja hva skal man kalle det, gærninger. Herregud så flaut.

  Intelektuell aktivitet og finesse er tydeligvis helt fraværende. I tillegg klarer de selv å bygge seg et antirenome, og gjør seg selv til drømmefiende nr.1, mot hvilket parti det nå skulle være.

 • Pellepoliti2

  haha, snakker meg om… NM i å drite seg ut for snaue 2000kr…

 • Pellepoliti2

  Rene skjære Brekkmiddelet

 • Arild2440

  Det at Martin Kolberg misliker Frp er faktisk en god grunn å stemme Frp. Makan til motbydelig, frekk, selvgod pamp skal man lete lenge etter.

 • drusus

  Ja, med slike fiender trenger man jo ikke venner. De overnevnte har gjort en utmerket innsats for FrP i valgkampen 2013. Partiet burde sende en flaske god rødvin til hver og en av dem etter valget (eller kanskje en tepose i Krekars tilfelle).

 • ann

  lanskje du kan komme hjem og hjelpe til med den grønne politikken slik at de for starthjelp fra deg .evaj joly .

 • Les Paul
 • Beer_oculos

  Hehe, hadde helt glemt den. LOL Veldig bra!

  Korrupsjonsjegerinnen….

 • sjises

  Symboleffekt

 • sjises

  Men de kan også bruke mykere ord som “våkne opp”, “sosialister” og “kneblet”

 • sjises

  Ja, det var en del flinke politikere som sluttet/måtte slutte etter Dolkesjø. Men Siv stod igjen (som den eneste)

 • Les Paul
 • Fullt Navn

  Rødt synes det var synd at TMW trakk seg fra politikken.

 • Det kan jo ha sammenheng med kuppet av ikkedemokratiske institusjoner (i hovedsak media/forlag, utdanning og fagforening) initiert av KGB via underbruket STASI… hvor blir det av STASI-arkivene? Det har kommet fram at utenlandske forskere stadig forundres over hvorfor de ikke når fram med sine søknader, i motsetning til i andre land. Slik, har de fått faktisk (definisjons)makt i Norge, innflytelsesagenter heter dette i fagterminologien. “Behovet” deres har ikke vært til stede i like stor grad som i andre land.

 • På hvilken måte mener du debattene som feks krever FB-konto er bedre enn andre debatter? Hvor mange dager tror du det tar å lage en troverdig falsk profil?

  Si det som det er. Du ønsker å kneble en masse folk som av en eller annen grunn ikke kan stå fram offentlig.

  PS
  Har forstått at en del synes de er tøffe som står fram med fullt navn, ikke alle er helt enige i det. Særdeles ikke i disse overvåkningstider.

 • Igec

  Det beste med Kolberg er at han virkelig ikke skjønner og oppfatter hvor langt ute på jordet han faktisk er!

 • Terje Røberg

  Hmmm var det etter … eller før han dro ned til Kirgisistan og hadde møter med presidentetn der. Korrupt som få. Ble avsatt og lever vel pr dags dato i eksil i Russland! Ja dem har vel gått i “læra” noen steder!

 • Finn Oddvar Stensrud

  Der har du et poeng! 🙂
  Jeg har lurt på hvorfor kommentarfeltene totalt domineres av høyreekstreme holdninger – parret med dårlig folkeskikk?
  Det er ikke det at man vil ha en “blå” politikk, jeg reagerer på – nei det er personhetsen og mangel på språklig dannelse: Ord som “tulling”, “klovn” m.v. blir flittig brukt om de man er uenige med…
  Det må være flaut for “Erna” og “Siv” at venstresidens ufine debattanter utgjør en så liten andel av netthaterne?

 • Finn Oddvar Stensrud

  Helt enig – men jeg tror vi også tar med ekstremister på høyresiden. Vi har opplevd terror fra ytterste høyre – vi kan; meget sannsynlig oppleve terror fra ekstreme islamister. Ekstreme terrorister på ytterste venstre – slik som de hadde i Tyskland – har heldigvis ikke vært til stede i Norge.

 • SolarClep

  Sjekk opp hva som hendte på Dolkesjø.

  Hagen kvittet seg med den liberale fløyen og satt tilbake med byoriginaler og bygdetullinger. Og siden har ikke partiet forandret seg.

 • Regnskapsfører

  No shit? Skjønte du artikkelen?

 • Beer_oculos

  Haha, dette er ekte valgflesk! 5-kløveret..
  …med Komiske-Kolberg, har savnet å trene lattermusklene HaHaHa. Nå er han ferdig med å spille inn ” Enda ondere hensikter III”, og skal igang med FrP-nøtter igjen HohoHaha Haaaa
  Men lista må jo være mye lenger, hva med Inga Marthe Torkildsen, og NRK dama Ingunn Solheim som legger igjen sneglespor i stolen når hun ser Jens, Ostetoll-Vedum, dameavdelingen i Dagbladet med Marie Simonsen som skriver best etter 3 flasker rødvin, og GRO landssvikeren hæhæhæhæ, vræææl,

 • frank

  Wara ble aldri kastet ut av FRP! Så vet du det. Han valgte å legge aktiv politikk på hyllen, og starte i annen type jobb. Så slipper du å spekulere på det mere!

 • Bjørnar Hansen

  Vi har et demokratisk problem når Eva Joly nærmest hetser 500 000 nordmenn for sympati med Frp. I prinsippet så blir de jo stemplet som dumme individer. Mulig Eva J hadde passet inn i et mer diktatorisk forum a là Hvite Russland hvor hun ville treffe meningsfeller med nedsettende synspunkter på landets borgere,

 • dagjohansen

  Ja, og hvorfor ble Wara kattet fra Frp?

 • vesleheksalakris

  Hvorfor korrupsjonsjeger og miljøforkjemper Eva Joly?

 • Gamleoslo

  ??

 • El Josso

  Tor Mikkel Wara burde også lage en liste over FRPs verste venner. Der burde kommentarfeltmilitsen sikre seg en god plassering.

 • $18008594

  Helt enig med

  Tor Mikkel Wara 😉 må legge til mange flere , mange skulle vert hivd ut av landet for lenge siden som Profetens Ummah tullinger.

 • Perso22

  1-5 For noen exempler !!

 • merket

  Riktig, de har skremt vekk sine KJERNEVELGERE !

 • Simen Midtfjord

  Jeg ser at iallfall fire av disse i år igjen har gjort sitt for å skaffe Frp flere velgere. Kulturnorge som enhet har vel også gjort sitt med avisstuntet sitt med underskrifter.

 • fornuften22

  Jeg aner ikke hvem nummer fem er, men jeg har ikke TV.
  De andre har minimal betydning slik jeg ser det.
  Det er dumhet og sløsepolitikk og handlingslammelsen og feilvurderinger og bløff som er de virkelige fiendene.
  Da nummerere jeg ikke.
  Enkeltpersoner kan gjøre lite, og spesielt de to øverst på fem på topp her har liten berydning.
  Krekar og Joly betyr lite.

 • Lars Jøran Nordberg

  Yess! Det er det! =) Venstre er Norges eldste parti, men det er, slik jeg ser det, det mest moderne partiet som finnes på tinget per dags dato! 🙂

 • Lars Jøran Nordberg

  Sammen er vi sterke. Partibarometerene viser at Venstre er veldig sterke nå før valget! Vi har vært oppe i 7… Jeg håper sinnsykt mye på at vi oppnår 10% på valgdagen! Det ville gjort Venstre at Venstre ville fått igjennom ufattelig mye liberal og grønn politikk, som jeg tror nordmenn hadde satt stor pris på. Da får de se da, hvor mye frihet de får med vårt parti.. Vi vil jo fjerne en del unødvendige lover som fungerer mest som gledesdrepere, mer enn de er nødvendige… Så vi får se! =D Jeg gleder meg i alle fall veldig til Valget!!! Godt valg!

 • Guest

  Det jeg syntes er fint er at det er noen FrPere som deg, som liker oss Venstrefolk. Jeg har mye oftere hørt frpfolk snakke nedlatende enn positivt om oss Venstrefolk,

  Dette er første gangen. Så Det var veldig hyggelig lesning!
  🙂

  Jeg har nemmelig heller ikke så veldig i mot FrP. Har vurdert det flere ganger, men de er ikke så liberale som jeg vil at et parti skal være for at jeg skal kunne stemme på dem…

  Så jeg ønsker deg og FrP også lykke til! Jeg vil ha en borgerlig regjering. Helst en regjering der alle er med. Altså en fireparti-regjering, med eller en treparti er mer gunstig for meg. Jeg vil først og fremst ha en blågrønn regjering. Men om det ikke går, vil jeg ha en regjering bestående av Venstre, Høyre og FrP. Det tror jeg ville vært en bra mix for norge.

  For begge våre partier, baserer seg på liberalismen.
  Jeg den sosiale liberalismen, mens du den klassiske, (selv om FrP i praksis fører en sosialliberal (noe mer autoritær enn venstres, politikk) politikk.

  Godt valg! Ja, jeg også liker Abid Raja. Men han skuffet meg når han sa at han var i mot surrogati, og i mot å legaisere hasj… Men men, får håpe at FrP gjør det om vi får en V, H, FrP regjering! =) Det hadde vært en sinnsykt spennende koalisjon!! 🙂

 • Lars Jøran Nordberg

  Ja. Det jeg mente. =) Man stemmer det partiet man liker best. Ikke det man liker nest best fordi det er større, (…)… Om man stemmer ut i fra størrelsen på partiene så vil jo det bidra til å gjøre demokratiet fattigere, og det vil ikke hjelpe ditt favorittparti opp.
  (Om da ikke favorittpartiet ditt er en av de aller største da=P )

 • S. Eide

  Og han fikk den og der sitter han fremdeles.

 • ann

  statsministerens store velgerskare er de utlendinger som ikke snakker norsk .och der mullane gir gode råd .hvordan norsk samfund fungerer må ikke debatteres for bra

 • Peter Bering

  Nei, men det hadde blitt en katastrofe av uforminsket muslimsk invasjon og grenseløst hykleri. Det er mulig at alle disse fire partiene allerede tenker på samarbeid. Velkommen Noristan.

 • Psilly

  Oi oi oi, da snakker vi, en rød-grønn-gul Arbeiderpartiregjering, tror du vi hade fått tilbake statskirken?

 • Peter Bering

  Ap burde samarbeide med V og KF samt Sp.

 • Skeptisk_ja

  “Valgkampmaskina” er meg og de andre i grasrota av partiet, som banker på dører, står på valgtorg – snakker med folk.”

  Din uttalelse.
  Jeg står for min.
  Late som om man kjører drosje fordi det er der man får ærlige meninger – helt til det avsløres at det er en reklamefilm med betalte folk i baksetet. En “rocke”video som liksom er laget for venner … Informasjonsoperasjonene for å sette dagsorden og de store kanonene. Millioner på innynding med roser. Liksominteressen for de svake noen uker i året. LO som liksom krever, men som bare er en del av maskinen. Det er valgkampmaskinen.

 • Inge Hermanrud

  Ser poenget. Godt valg! Venstre er et glimrende valg!

 • NorskArbeider

  Dagens….SV 3,5% 🙂
  Mandater: De rødgrønne 60 De borgerlige 100, dette er en ren utklassing!!

 • ElToro74

  Jeg skal gi media litt, men bare litt, mer cred nå. Stort sett er de ganske flinke til å følge APs og deres kommunikasjonsrådgiveres linje når det gjelder temaer som tas opp og vinklingen. Det står jeg ved. Et godt eksempel er hvordan formueskatten har vært trukket frem; det enkleste og billigste retoriske poenget for AP, men en skatt hele resten av verden har avskaffet fordi den er idiotisk.

  Valgkampmaskinen er agendaen i mediene. Den er ikke de halvpreppede rosedistributørene. Beklager om det sårer. 2009-valget ble vunnet gjennom bløffen om “borgerlig kaos”, eller det som ellers kalles demokrati; en sak som APs PR-rådgivere kjørte hardt og som satt bra i en homogen medievirkelighet hvor ingen medier brukte en kcal på å diskutere om APs krav om å tilsidesette velgernes stemmer var legitimt.

 • Psilly

  jeg skrev regjeringen, eller har ihvertfall presisert det nedenfor i tråden. Det er det som er det som er rapportert i pressen, poenget mitt er uansett det samme, nemlig at slik propaganda virker, også mot egen velgermasse. Ellers er det jo forsåvidt og et faktum at ingen partier har større valgkampkasse enn Ap.

 • Tore Sinding Bekkedal

  Staten bruker en milliard på sine PR-folk, ikke partiet.

 • Tore Sinding Bekkedal

  Jeg sier ikke at vi utgjør hele, men jeg syntes bare at den skyggeverden-aktige karikaturen du tegner av Arbeiderpartiet ikke kunne stå uimotsagt – som om PR-rådgivere liksom skulle være et fenomen som gjaldt Arbeiderpartiet spesielt.

 • Så bra ;)Men ikke stem grønt da…da blir det flere avgifter.

 • Arild Tiller Schjefstad

  Er ikke noe rettferd i det spleiselaget derfor mener jeg å stemme riktig i håp om å sette folket først.

 • Anders Solheim

  “Du veit ikkje ka du snakka om”…
  De som huske resultat av meningsmålinger fra tidligere valg, vet at det er store avvik fra målinger til de faktiske valgresultatene.
  Til og med valgdagsmålingene har veldig store avvik fra faktiske resultater.
  Hvem som regjerer etter valget er det ingen som vet, ingen som kan spå.

  De som ønsker regjeringsskifte må ikke ta noen seier på forskudd, men mobilisere for fullt. Siden de Rød-Grønne tydeligvis har som eneste stratetegi å angripe de borgerlige, hadde det vært på sin plass med motangrep.

  De borgerlige kan tape valget i år på snillisme.
  Siden Jens har sagt at de ikke må snakke stygt om landet vårt, er det ingen som gjør det…

 • Så heldig da..her jeg bor går det verken buss eller tog.Men jeg som ufør må betale mer av min inntekt i avgifter, enn du må av din inntekt,om du er arbeidsfør vel å merke..rettferdig spleiselag det?

 • Arild Tiller Schjefstad

  Kjører kollektivt og oppfordrer flere til å gjøre det samme.

 • SNTM

  Som sagt så vil det være verdt hele Venstres politiske troverdighet. Og fremtid på Stortinget. Dessuten er jeg, i motsetning til en viss løs kanon av en eks-partileder, av oppfatningen at FrP står nærmere Venstre enn Ap. Nettopp fordi V og FrP er liberale partier. FrP har mange gode liberale forslag selv om forskjellene er store på miljø og innvandring.

 • Mens du kjører barna i barnhagen….miljøvennelig det…

 • John Atle Vestvik

  De siste dagene har de i alle fall fratatt kanalen all mulig troverdighet. I andre media uttalte de at de så frem til diskusjon om deres famøse sykehjemsundersøkelse. Og følger det opp med å ikke åpne for innspill til egne forklaringer.
  Monolog er kanskje TV2`s sære nye definisjon av diskusjon?

 • NorskArbeider

  Venstre har 6,9% mens SV er på 4% er det noen som forsvinner er det de rødgrønne.
  De borgerlige partiene har 100 mandater….Frp og høyre har 80 alene
  Det er bare å si Morna Jens….

 • John Atle Vestvik

  Nå ser det ut som det er din egen strategi du forteller om her da Stein KK. Ville helst bedt deg ta ansvar for egen strategi heller enn å prosjisere tankene dine over på Jens S. Men det er som kjent vanskelig for en som projiserer å skille mellom egne og andres tanker. For ikke å snakke om det å ta ansvar.

 • Jan Poseidon Welde

  Pluss at de deler ut drøssevis av røde roser, dyrket av underbetalte og uorganiserte arbeidere i Afrika, det er “solidaritet” overfor norske gartnerier – og SP for den del . . .

 • Jan Poseidon Welde

  .. og hva skulle et løfte fra Venstre være verdt ….?

  For alle som ønsker regjeringsskifte: stem Høyre eller FrP, alt annet vil være et sjansespill med bortkastede stemmer til de små utpressingspartiene, når disse havner under sperregrensen!

 • Stjernefox

  Jeg også Få Venste over 4 %, sånn at de borgerlige vinner!

 • SNTM

  Det er ingen som har påstått at Arbeiderpartiet har brukt 1 milliard på PR. DÉT eksisterer kun i ditt hode. At Ap som parti har finansiert dette er det kun du som påstår at andre sier. Å påstå noe sånt ville vært ensbetydende med tvangsinnlegging iom at Aps totale valgkampbudsjett ligger på 25 millioner.

  Det som er påpekt er REGJERINGENS pengebruk når det kommer til PR-eksperter. I 2011 så utgjorde dette beløpet 1 milliard. I 2013 er det sannsynligvis enda høyere. Hvis man ikke ser at dette er et usannsynlig pengesluk som selvfølgelig også har påvirkning i både valgkamp og sittende regjerings rennomé, så må man nesten være indoktrinert. At det ikke er en del av Aps eget budsjett gjør det på ingen måte bedre. Man sløser altså med skattebetalernes penger i stedet for sine egne.

 • Jan Rune Traa

  Har visst vært litt hard med tastaturet, beklager norsken, men innholdet står jeg for fremdeles… 😉

 • Geir Ødegård

  Dette er en tapt kamp for Ap da de fører en valgkamp totalt blottet for egen politikk og egne ideer. Alt dreier seg om drittkasting mot høyresiden, og det bør normalt ikke være nok for å vinne et valg.

 • Kai A. Stensson

  TV2 var eid av amedia (tidligere A-Pressen og før det Norsk Arbeiderpresse)
  Etter de ble solgt i 2012 så ble tonen i de politiske artiklene en smule forandret.

 • Lisbeth Ovidie Storvik

  Som medlem i Arbeiderpartiet kunne jeg ikke vært mer enig.

 • Jan Rune Traa

  Det blir regjeringsskifte.
  Så valget står mellom en mørkeblå regjering, eller en blågrønn regjering. Jeg vil gjøre mitt for at den nye regjeringen kommer til å føre en så grønn polityikk som mulig, at den har et god sosial profil og en god næringspolitikk. Derfor stemmer jeg Venstre ved valget!
  Og om du fremdeles er i tvil så vil jeg bare minne om at Venstre er det ENESTE partiet før dette valget som har fått topp karakterer både fra næringslivet for sin næringspolitikk, og fra miljøbevegelsen for sin miljøpolitikk!

 • Kai A. Stensson

  Arbeiderpartiets Valgkampmaskin er ikke en mystisk organisasjon med mange sleipe mørkemenn.

  Det er vanlige folk som oss, som bryr oss.

 • Johannes Georgsen

  Hehe, original teori. Og George Bush sprengte tvillingtårnene.

 • Johannes Georgsen

  Ap kan spare seg det blåblå fugleskremselet: Norske folk vil
  på valgdagen få kalde føtter og vippe forhåpningsfulle H+FrP ut av flertall.

  Det blir borgerlig flertall, og ren H-regjering. V/Krf går som sagt
  ikke i regjering med Frp. Frp vil ikke avsette Jens for å innsette en
  V/Krf/H-regjering. Og hvis Frp mot formodning skulle la seg innsette med H av V/Krf, så vil det være vel vitende om at V/Krf i løpet av fire år vil gruse og slite en slik regjering ut.

 • Jens lovet jo Sponheim Fylkesmannsjobben i Hordaland..

 • Johannes Georgsen

  Ap kan kutte skremselet om blåblått flertall. Det norske folk vil på valgdagen aldri gi H+FrP flertall, uansett hva meningsmålingene sier. Kall det folkesjela, – den som alltid vil stemme mot EU.

  Det blir borgerlig flertall i år, og en ren H-regjering. V/KrF vil ikke regjere med FrP. FrP vil ikke avsette Jens til fordel for en V/KrF/H-regjering (sist FrP ble krenket valgte Carl I Hagen Ap), og skulle jeg ta feil og det blir en H/FrP-regjering så vil det være verdt det: V/KrF kommer på fire år til å slite den helt ut.

 • Lisbeth Ovidie Storvik

  Påstanden om at Arbeiderpartiet bruker 1 milliard på PR fra det offentliges budsjetter er herved motbevist. Den eksisterer nå både i ditt og Psillys hode.;-)

 • SNTM

  Og min link til en artikkel som beviste pengebruken ble slettet, flott moderering TV2. Det spiller ingen rolle at milliarden ikke er i valgkampbudsjettet. Selvfølgelig er den jo ikke det. Regjeringen bruker 1 milliard på PR-eksperter av skattebetalernes penger. Altså i stedet for å bruke egne. Om du mener ikke det har effekt så sier vel det mer om deg. At det i valgkampbudsjettet til alle RG er enorme overføringer fra LO hører også til historien.

  Et spm til deg. hva mente du med at denne milliarden kun eksisterte i Psillys hode? Du innrømmer beviselig at denne milliarden eksisterer.

 • Lisbeth Ovidie Storvik

  Vi er frivillige i valgkampen, intervet. Såkalt valgkampkanon. 😉

 • Psilly

  Siden du ikke engang gidder å klikke på lenken jeg postet som dokumenterer dette skal jeg la deg få leve i den villfarelsen at det dreier seg om en fantasimilliard.

  http://www.dagbladet.no/2011/11/26/nyheter/politikk/arbeidsliv/medier/pr-radgivere/19174490/

 • Lisbeth Ovidie Storvik

  Jo, det har med saken å gjøre. Din påstand er at Arbeiderpartiet bruker en milliard av skattepengene til Pr, og det er bare sprøyt. Er det deg TV2 bruker til faktasjekk, kanskje? ;-))

 • Psilly

  Det har ingenting med saken å gjøre om det står i artikkelen eller ikke, nå slettet de jo det første svaret, dessutern kommenterer jeg en kommentar og ikke selve “artikkelen”. Regjeringen er nok “de” som bruker en høyst reell milliard på pr, men for all del min politikerforakt er total og begrenser verken til Ap eller det som kalles venstresiden.

 • Lisbeth Ovidie Storvik

  Riktig spørsmål til deg er hvem er “de” ? Hvis du mener det er Arbeiderpartiet må du nok gå en runde med deg selv, psilly. Dessuten anbefaler jeg deg å lese artikkelen selv. Hvor står det i artikkelen at Arbeiderpartiet bruker 1 milliard av skattepengene til folket til valgkamp? Du lever opp til navnet ditt, ser jeg. Når slike som deg argumenterer så kommer gjerne fakta i veien for en god historie.

 • Disqusor

  Sponheims glipp ? Han og Jens hadde en guttetur på høyfjellet , uten mobiltelefon !

 • Lisbeth Ovidie Storvik

  Du må lese artikkelen selv, tror jeg. Hvor står det at Arbeiderpartiet bruker 1 milliard av skattepengene til folket til valgkamp? Fordummende.

 • intervet

  Hvor mye fikk du av LO da ?

 • Debattant

  Som at AP prøver å skremme potensielle Venstre-velgere over til AP fordi de liksom bidrar til FRP sin asylpolitikk?

  Hva jeg misforsto er ikke så interessant. Det som er interessant er at det har skjedd før. Og mennesket lærer som kjent ikke av sine feil.

 • Arild Tiller Schjefstad

  Jeg har forhåndstemt på venstre for deres ærlighet og ønsker om en grønn fremtid for meg og mine barn og barnebarn….Alt skal ikke stå og falle på olje.

 • Fiskern9

  Hvis man er mer enig i hva en blågrønn regjering vil klare enn alle andre alternativer, så er vel strengt tatt det man burde stemme?

 • venstresiden

  lo, sikkert bare tullball fra din side. Det er da ingen bløff. du så jo selv at han snakket i bilen? Har du det helt bra du?

 • per johnny halden

  Jens Stoltenberg har vel ikke tid å skrive brev i disse dager ,rett før valgkampen har han vel nok med å dele ut de røde roser .
  Samt drive skremselspropaganda ,mot de blå fordi det er ingen andre enn Jens og AP som kan styre Norge.

 • NorskArbeider

  Han fikk betaling fra en passasjer har det kommet frem…det ble ikke registrert betaling og da er det underslag i verste fall om Jens tok imot, noe han sanyeligvis ikke gjorde.
  Nå var jo hele greia en gedigen bløff fra AP og 90% av Norges befolkning er negative til denne bløffen om å ” Snakke me folket”…

 • venstresiden

  eeh, har det totalt klikket for deg? fratas sertifikatet? Og uansett om man synes det er rart at han ikke hadde kjøreseddel, så bør man ihvertfall holde godt kjeft hvis man ikke vet mer om hvordan det fungerer enn dette. Han tok ikke imot betalng, ergo trenger han ikke kjøreseddel.

 • magnarStoroy

  Tre parti? Då vil eg ha Venstre, Senterpartiet og Kristeleg Folkeparti på Stortinget, og med Trine Skei Grande som statsminister.

 • magnarStoroy

  Sperregrensa gjeld berre for utjamningsmandata. Altså det siste mandatet i fylket. T.d. har Møre og Romsdal åtte mandat som alle 13 listene kan få, medan det niande mandatet, utjamningsmandatet, kan berre tildelast parti med over 4% i landet totalt.

 • DATATUFS

  valgflesk sier man? Erna er personifiseringen av
  dette

 • per johnny halden

  Viss det skal bli ro i leiren , så må venstre hoppe over til de røde ,
  det er der de tilhører , så viss de blå vil vinne , så må de kutte ut venstre . Høyre må slutte å stemme for APs forslag i stortinget
  hele tiden , dette virker som om de plasserer mellom rødt og blått
  derfor må dere velgere som vil ha forandring ,,,, STEMME FRP godt
  VALG

 • wergeland123

  Du fikk ikke med deg det skrev, som vanlig. Tar det en gang til, så kanskje det fester seg. Likes er ikke sidestilt med innleggelts innhold. Men i din lille verden er likes noe som for deg er en bekreftelse på hva du hevder. Ble det litt klarere nå, eller må du ha det inn med tester ?

 • OomBlou

  Ha ha, her skal du liksom snu det på hodet igjen at manglende likes er en fordel? ha ha.

 • wergeland123

  Nå er det slik naive OomBlou slik på disse forumene slik at dette med likes ikke skal sidestilles med innhold. Det bør du ha fått med deg etter så lang tid. Jeg har lenge skjønt at likes er noe som holder deg oppe, men det har som sagt ingen betydning i forhold til innhold. Det har du skjønt, eller ??

 • OomBlou

  Hmm, hvorfor liker langt flere det jeg skriver enn det du skriver da, om det var feil det jeg skriver altså?
  Har forresten sett deg også kommentere på en bilside, neppe noe fornuftig da altså, men likevel.

 • wergeland123

  Fra ditt ståsted så er det slik at alt som er til venstre for FRP er sosialistisk, så ikke overrasket over det du skriver. Nettopp derfor bør du lese deg opp på dette emnet, slik at du har en noenlunde plattform å gå utifra. Der du befinner deg nå, har ingen realitet i din oppfatning av politikk i dette landet. Det er ikke mulig å se på deg som seriøs i samfunnspolitiske spørsmål. Derfor har jeg gang på gang prøvd å hjelpe deg bort fra å sitte å drite deg ut, slik du så å si daglig gjør. Biler og hestekrefter, inntil du får lest deg kraftig opp på politikk !

 • mittfedreland

  Ja, men til hva?
  Regjeringsskifte blir det nok, og da håper jeg på et sterkt Frp.

 • OomBlou

  Forsøker du i fullt alvor å hevde at dagens regjering ikke er sosialistisk??
  Tydeligvis er det andre som har mer behov enn meg på “lese seg opp”!

 • wergeland123

  Som sagt OomBlou, du har mange muligheter til å lese deg opp på dette, bibliotek, Google osv. Når du har fått litt input om dette, kan du komme tilbake å ta en meningsutveksling. Inntil du har gjort det, er det meningsløst å diskutere med deg.

 • OomBlou

  Vet du ikke at “sosialisme” er en samlebetegnelse for alle grenene av sosialismen?
  Vet du ikke at kommunisme, nazisme, sosialdemokrati, osv, er grener av sosialisme?
  Du er tydeligvis helt uvitende og feilprogrammert av partiet!

 • wergeland123

  Tenkte jeg skulle la være å kommentere deg mere på dette med sosialisme, men tar det en siste gang. Kun fordi jeg nå begynner å få noe medfølelse med deg, og synes litt synd på deg. Du minner om en liten gutt som skriker seg til å få viljen sin.Så her kommer det EN gang til OomBlou: Jeg er ingen sosialist, og har aldri forsvart sosialismen. Jeg er sosialdemokrat, og forsvarer mer enn gjerne det sosialdemokratiet står for. Det at du ikke klarer å skilne mellom en sosialdemokrat og en sosialist, er ditt problem, og noe du må bale med selv. Det finnes mye god litteratur på biblioteket (ett sted du sannsynligvis ikke frekventerer), og du finner mye på google, om du vil finne forklaringer på disse politiske retningene. Så nok en gang OomBlou, jeg forsvarer altså ikke sosialismen. Det nytter ikke å “grine” seg til mere nå, men det ble kanskje litt klarere for deg nå?

 • Erik L Thoresen

  Synes vel at det fenomenet med at man skal ha avklart konkret på forhånd hvilke partier man skal ha med seg i regjering er ganske så udemokratisk, og ikke minst en uriktig fremgangsmåte.

  Det er og skal være valget som avgjør, antallet stemmer som gir de enkelte partier oppslutning og påfølgende tyngde i det politiske setet som avgjør. Med å på forhånd utelukke samarbeid, eller avgjøre velgeroppslutning før et valg det bør ikke skje. Pressetalsmenn, og politikere seg like og medier i tillegg bør holde seg for gode til å komme med slike farsotter. Det henger ikke på greip.

  De som også mener at en stemme dit eller dit, gir en stemme dit eller dit er også feil, selv om det med slike konstellasjoner som både medier og særskilt politikere på den røde fløy legger opp til at man må ha på plass før valget gir et inntrykk av at man må ha bred enighet og såkalte plattformer på plass. Det er feil. Som en velger så er det dette bildet som forundringspakken som jeg liker kalle de rødgrønne ønsker å male, noe av det som visker ut de enkelte partiers politiske forskjellighet, og gjør meg usikker på hva de egentlig står for og vil arbeide for. Jeg som velger er opptatt av hva jeg anser som vil være til det beste for meg. Hva jeg setter pris på gjenspeiles i det personlige valget jeg tar. Når jeg da har politikere som rører til forutsetningene ved mitt valg, så blir jeg heller usikker enn sikker i det valget jeg skal til å gjøre, der må jeg gi kudos til de rødgrønne som gjør nettopp dette. De bidrar til å gjøre valget enkelt.

  Stem ikke på dem sier det.

 • janhansen94

  Det er akkurat det som vil skje. ALT VIL ORDNE SEG!

 • fornuften22

  Jeg kaller ikke oppmerksomhet til demokrati og valg og valgkamp og til ytringsfrihet og til menneskerettigheter her i Norge for navlebeskuelse.

 • TV 2 Sumo

  Vi er klar over at dette har tatt altfor lang tid, og vi var for tidlig ute med å love at appen skulle bli klar. Dette beklager vi. Det har vist seg mer utfordrende enn forventet å lage en app som ivaretar beskyttelse av video på en tilfredsstillende måte, samtidig som den er kompatibel med flere modeller. Vi ser på flere mulige løsninger, samtidig som vi også jobber med å få på plass gode tilbud på andre plattformer.

 • La det være valgfritt å ha undertekst på sendinger.

 • Ingrid

  Hei. Blir det noe endringer med Sumo på Altibox? Er ikke noe særlig fornøyd med dagens UI/UX. Forresten så har det ikke virket på et par dager heller. Har det vært noen problemer med dette i det siste? /Ingrid

 • Supermann1

  Helt enig, virker som om at TV sendingene har MYE høyere FPS (Frames Per Second, altså bilder per sekund) enn sumo.

 • Supermann1

  Når blir betaen åpen / sumo 2.0 lansert?

 • Robert_K01

  Når blir det mulig å få sett fotball fra Premier League i 50 bps? Sammenligner man med TV ser Sumo sendingene veldig “hakkete” ut…

 • 7024

  2 ting TV2.

  Smart TV app bør være en enkel sak og fikse ganske fort?

  Og hvorfor klarer dere ikke å lage en app som fungerer godt for Android brett ?
  Feks Samsung galaxy t 2? Fungerer jo strålende å se fotball på iPad. (Har begge deler)

 • disqus_ZSvn9F9zur

  mulig å få se engelsk fotball på android app?? får ikke HD1 opp som valg på appen????

 • Tor H Hilmen

  Får ikke opp noe vindu til å legge inn kode.

 • lena_68

  Kommer ikke opp noe vindu å legge inn koden her. Logger på som vanlig, og kommer bare til det vanlige vinduet.

 • Hei
  Jeg sitter å venter på en Google TV ( http://www.google.com/tv/)… men får å få kastet ut altibox må jeg kunne tilby TV2 til resten av familien( dere har laget noen avhengigheter).

  Vil “nye” Sumo fungere tilfredstillende på Google TV?

 • Ohmi

  Gleder meg!!!! 😀

 • adrian

  må man ha silver light på ipad, for å se program??

 • Sterling

  TV2 Sumo er nå ute med app for windows 8, og det ser veldig bra ut!!

 • Men det mangler endel innhold der? Hvorfor gjør det det?

 • Når kommer tv2 sumo som en app til Windows 8 og Xbox?

  Har sett på ESPN og andre sportstilbydere på Xbox, hvis dere får noe lignende, så er jeg solgt!

  PS: Utmerket Windows Phone app dere har fått, stå på! 🙂

 • Håper at dere lanserer snart TV2 Sumo på Ps3.
  Hadde blitt en trofast og lykkelig kunde.

 • Simen Sveum

  samme her

 • Fikk invitasjon til Beta på mail. Logger inn, fyller inn koden, trykker aktiver og får feilmelding “no user”.Jaja kan vel ikke forvente at alt skal fungere;)

 • Bjørn

  Vesentlig forskjell på mobilplattformer kontra spillplattformer. Også med tanke på at de sier de støtter iphone og android, men ikke sier noe om ps3. Når de da støtter iphone bedre enn android, men ikke bruker nevneverdig energi på å meddele dette så blir litt dumt.

  Men det kommer vel…

 • TV 2 Sumo

  Heisann! Vi kommer med en løsning for smart-TV, men kan ikke love når det blir. Vi jobber med den nye tjenesten nå, og kommer med masse nyheter i løpet av de neste månedene. 🙂

  Mvh Iselin

 • TV 2 Sumo

  Hei Hanne! Nye Sumo er lansert for noen få brukere, og vi sender ut invitasjonskoder fortløpende til de som har meldt seg på! Meld deg på her: http://www.sumo.tv2.no

  Mvh Iselin

 • TV 2 Sumo

  Hei Marius! Takk for tilbakemeldingen! Vi har planer om å komme ut på smart-TV, men vi kan ikke si nøyaktig når det blir. Men vi lover mye spennende nyheter utover høsten! 

  Mvh Iselin

 • TV 2 Sumo

  Hei Egil! Kommer du ikke inn på siden http://www.sumo.tv2.no?

  Mvh Iselin

 • TV 2 Sumo

  Hei Bjørn! Ja, vi kommer med en egen app til Android, men kan ikke si når. Akkurat nå jobber vi med lansering av den nye tjenesten, men har også som mål om å være på alle de store plattformene. Du kan imidlertid se Sumo på Android-telefoner via TV 2-appen og sport via TV 2 Sporten-appen! 🙂 Mvh Iselin

 • TV 2 Sumo

  Vi jobber for tiden med å utvikle en
  helt ny og forbedret versjon av TV 2 Sumo, med enda mer innhold og en bedre
  brukeropplevelse. I tillegg jobber vi med forbedring av eksisterende
  applikasjoner, samt lansering av Sumo på helt nye plattformer! Vi kan derfor
  ikke si eksakt når Sumo vil være tilgjengelig på Samsung smart TV, men lover at det i
  løpet den kommende tiden vil komme mange spennende nyheter.

 • mrbauer

  Hei, når får jeg tv2 sumo til min samsung smart-tv? 

 • BarePer

  Så sant, så sant. Det er lagene som er best i forsvar og som satser mest på det som kommer til å gjøre det best i EM. Hellas, Danmark, Irland, Sverige og selvsagt England. Dette er lagene som kommer til å dominere turneringen.

 • Anonym

  i hope he will succeed!

 • Anonym

  Jeg har ikke sett idol på mange år, men forrige uke så jeg på en episode, den du ble stemt ut av. Jeg fatter bare ikke hvordan hverken Henrik eller Isak kan gå videre imens du ble stemt ut. Henrik hadde jo ikke sangstemme og Isak hadde fått lagt på en reverberation effekt på mikrofonen så han fikk et ekko som teknisk sett forfalsker stemmen hans. Ingen av de kan måle seg med hverken talentet eller stemmen du har, så det at du ble stemt ut gir ingen mening. Dårlig av stemmeren å favorisere uten å ta hensyn til talent, for det er tydeligvis de kjekke guttene som blir stemt frem på tross av at to av de ikke har noen som helst plass som finalist.

 • Anonym

  Det var helt perfekt sunget Kirsti!!!!!!Det var noe av det fineste jeg har hørt noen gang:) hehehe ja må jo bruke penger på deg for vi vil jo at du skal vinne vet du 🙂 !!!! <3 <3Du bør si "Bank I bordet ja! " har ikke vært det selv jeg før jeg begynte å si at jeg ikke hadde blitt syk og plutselig ca ei uke etter jeg så det så ble jeg forkjøla,Vond hals,hodepine:/ Så du bør ikke si det bare til ditt eget beste! 🙂
  God helg Klem <3 🙂

 • Anonym

  Kirsti! Du sang knall bra i dag og den buksa du hadde på digga jeg så hvor er den fra?

 • kevin gjør meg en tjenste og slapp seb og hils fra meg

 • Linnéa Myhre

  Olala! Heia Lars!

 • tenk å få danset med deg, Atle..

 • Anonym

  Er det noen som vet noe om seertall i.f.t. denne elendigheten?

 • Anonym

  Ja, dette her er helt krise …

 • Anonym

  Fytterakkern, dette var det dårligste jeg har sett. Dette må dere slutte å sende ellers mister dere alle reklamepengene deres.

 • Anonym

  Dette er det dårligste jeg har sett noengang. Blir dette sendt hver dag også?

 • Anonym

  Nice post.

    Young people, positive attitudes are the key to our future.

 • Anonym

  Strålende skrevet, sterk personlighet!

 • 1.Liverpool
  2.Manu u
  3.Chelsea
  4.mancheter City
  5.arsenal

 • United, Chelsea, City, Arsenal og Tottenham har alle i skrivende stund bedre spillerstaller enn Liverpool. Så nei, det lukter ikke CL av Liverpool. Var på UIlevåll og så Enga – LFC. Skremmende at en midtbane til ca £50 millioner ikke klarer å herje med Vålerenga 2/Follo.

 • Anonym

  1. Manchester United
  2. Chelsea
  3. Manchester City
  4. Tottenham
  5. Liverpool
  6. Arsenal

 • Anonym

  Bra lesning 😀

 • Liverpool kommer aldri foran Arsenal på tabellen, Fabregas eller ei. Framover ser Arsenal minst like bra ut som i fjor, med Van Persie i storslag, og Gervinho som har startet bra i Pre-season. Fabregas var skadet i store deler av fjorårssesongen, så det trenger ikke ha mye å si. Når man i tillegg har fått inn igjen Vermaelen i forsvaret, ser laget bedre ut enn det gjorde på samme tid i fjor. Trenger bare en solid makker til Vermaelen.

 • Per Fekt

  For Liverpool gjør det ingenting at to av Mesterliga-konkurrentene ikke har hatt en minneverdig sommer. Selv om Kenny Dalglish ikke rår over en komplett spillerstall, har de likevel tatt flere steg i løpet av ferien. Manageren har i hovedsak fått tak i de britiske spillerne han ville ha – i hvert fall i midtbaneleddet. Charlie Adam, Stewart Downing og Jordan Henderson er kanskje ikke de hotteste i Europa, men de gir Liverpool sårt tiltrengte kvaliteter og bredde.
  Vilke kamper i sommer er egentlig minneverdig for Liverpool?

 • Anonym

  Nha, det er en måte si: I år! På, siden sesongen starter om 2 uker 😛

 • Anonym

  Er dette en ny måte å si “Neste år” på..?