Det er på tide å heise det hvite Harry Kane-flagget

De tre første rundene i Premier League har vært fulle av overraskelser og skuffelser, og bevist hvor fort ting kan snu i Fantasy. Men denne runden tok kaka.

Etter hver runde prøver jeg å skrible ned hva jeg har lært etter helgens kamper. Etter en hinsides toppkamp på Etihad, West Bromwich-kollaps, Brighton-samba og Ketchup-Kane, stirrer jeg tomt ute i lufta og føler meg som den Fantasy-idioten jeg faktisk er.

Mané, Mané, Mané… 238 283 managere hadde byttet inn Sadio Mané (9.6) før kampen mot City, 30,1% av oss håpet på mål i fjerde kampen på rad, men Mané takket oss med rødt kort og to minuspoeng. Nå har 362 194 byttet han ut, eierskapet er sunket til 22,8% og tallet vil bare fortsette å synke de neste dagene. Samtidig kan dette åpne opp for at Philippe Coutinho (8.8) er tilbake fra start hjemme mot Burnley neste helg, og plutselig var tårene tørket og smilet på vei tilbake.

Den healeren Kevin De Bruyne (9.9) har besøkt hjemme i Belgia under landslagspausen, vil jeg gjerne ha nummeret til. De Bruyne herjet med Liverpool og lo høyt av meg og de 307 000 andre managere som hadde byttet han ut før runden. Gabriel Jesus (10.4) og Sergio Agüero (11.4) sto bak tre av målene til Manchester City, og med Chelsea borte som eneste røde kamp fram til november, ser den lyseblå festen ut til å fortsette en god stund til.

På Emirates ga Danny Welbeck (7.5) oss svar på hvorfor han fikk starte istedenfor Alexis Sanchez (11.9), med sine to mål og en assist. Welbeck ser, til Simens enorme forundring, ut som en favoritt hos Wenger og kan være en frekk underdog fremover. De to Fantasy-favorittene Alexandre Lacazette (10.4) og Sead Kolasinac (6.0) leverte poeng, og spesielt Kolasinac ser spennende ut hvis han får sikker plass på venstrebacken/vingen/vingbacken/flanken.

Brighton fikk endelig sin første seier i årets sesong, og feide gulvet med et overraskende svakt West Bromwich. I en prisklasse som er vanskelig å finne gode valg, kan Pascal Gross (5.4) være en mann å vurdere, med Bournemouth (B) og Newcastle (H) i sine to neste kamper. Eric Maxim Choupo-Moting (5.5) er også en spiller med Fantasy-potensiale i samme prisklasse. Han er registrert som midtbanespiller, men brukes helt fremme på topp for Stoke. Og når du putter to goaler på ligaens hittil beste defensive lag, skal det være mulig å score på lag som Crystal Palace også.

At Paul Pogba (8.3) ikke står med nok en scoring etter denne kampen, er like tullete som hårsveisen hans. Det ble heller en assist via ryggen til Marcus Rashford (7.5) som scorer i sin andre kamp på rad. At Henrikh Mkhitaryan (8.3) ikke får assisten på scoringen til Romelu Lukaku (11.7), er også bare tull og tøys.

Alvaro Morata (10.1) trenger bare hodet for å score mål i Premier League, og spanjolen troner nå på toppen av poenglista for spissene. Til knappe ti millioner, ser han ut som et must-have på topp utover høsten.

Men akkurat nå er ikke Morata spissen du må prioritere å ha på laget ditt.

For nå som september godt i gang, er det umulig å komme utenom Harry Kane (12.4). Når til og med innleggene går rett i kassa, er det ingen tvil om at de høyere makter har reist sin vei og ikke vil komme tilbake før august neste år. Forrige sesongs toppscorer møter Swansea (H), West Ham (B), Huddersfield (B) og Bournemouth (H) i sine neste kamper, og med Christian Eriksen (9.7) og Ben Davies (5.7) i storform som servitører er Tottenham et lag du fint kan ha tre spillere fra i ukene som kommer.

Om du fortsatt sitter og knuger på wildcardet, brenner det nok enda mer nå enn for to uker siden. Men igjen må jeg ta på meg den kjedelige diplomathatten min og si at det er bare spilt fire runder, og det er så fryktelig mange runder igjen av sesongen.

Sitt så rolig i båten som mulig, selv om det er store bølger rundt deg. Har båten din begynt å ta inn vann, kan et ekstra bytte for -4 poeng være nok til å tette hullene og få vind i seilene igjen. Og følg med på topplagenes kamper i Champions League i midtuka før du ber noen av dine utvalgte gå planken.

Så skip o’hoi mine venner, det er ny runde allerede på fredag! (Sånn, nå har jeg tynt den båt-metaforen nok).