Rundens utvalgte – runde 1

Endelig er dagen her!

Etter uker med grubling, tvil og usikkerhet, er fristen for å velge ditt Fantasy-lag bare noen få timer unna. Forhåpentligvis har du nå bestemt deg for hvilke spillere du skal ha på laget ditt, men hvis du fortsatt sitter i tenkeboksen, skal jeg presentere hvilke 11 utvalgte jeg tror vil plukke flest poeng i den første runden av årets Premier League-sesong.

Dette laget er valgt kun med tanke på første runde, og hver fredag vil jeg komme med mine anbefalinger for runden som kommer.

Her er rundens utvalgte for runde 1:

THIBAUT COURTOIS – Chelsea-keeperen vokter buret hjemme mot et Burnley-lag som vil ha nok med å forsvare seg. Belgieren med den enorme rekkevidden vil få en rolig første dag på jobb, og skal ha ingen problemer med å holde buret rent.

MAYA YOSHIDA – Den trofaste japaneren i Southamptons midtforsvar tilbyr både muligheter for clean sheet og målpoeng på offensive dødballer i et nykomponert Southampton-lag under Mauricio Pellegrino, som gjorde defensive underverker med Alaves i La Liga forrige sesong.

MARCOS ALONSO – Spanjolen som tok Fantasy med storm forrige sesong er den dyreste forsvarsspilleren, men hjemme mot Burnley er 7.0 en pris verdt å betale. Venstrebacken er alltid med i angrep, og kan fort raske med seg et mål eller assist sammen med clean sheet.

AHMED HEGAZI – Med Gareth McAuley ute med skade, er det nyervervelsen fra Egypt, Ahmed Hegazi, som tar plass i midtforsvaret til West Bromwich. Hegazi måler 1,95 på strømpelesten, og passer perfekt til Tony Pulis’ fysiske spillestil. I prisklassen 4.5 millioner er Hegazi forsvareren med størst potensial for poeng i første runde.

WILLIAN – Brasilianeren med den gode dødballfoten har i løpet av sommeren vist at han kan erstatte Eden Hazard som er ute med skade. Når Pedro også er ute med skade til helgen, vil Willian spille hovedrollen offensivt og tilbyr svært gode muligheter for både mål og assist.

MOHAMED SALAH – Enda en nysignering med egyptisk pass i denne rundens utvalgte, og denne mannen er det store forventninger til. Salah har tilpasset seg sine lagkamerater meget bra allerede, har erfaring fra Premier League og passer perfekt inn i løperekka som Watford vil ha store problemer med å stoppe.

KEVIN DE BRUYNE (Visekaptein) – I et Manchester City-lag som florerer av offensiv kvalitet, er den belgiske playmakeren hjertet i laget. Han tar dødballer, han slår gjennombruddspasningene og han avslutter selv. De Bruyne kan fort bli årets poengkonge i Fantasy, og vil starte med et smell mot nyopprykkede Brighton på lørdag.

ALEX IWOBI – Med Alexis Sanchez ute med noe så merkelig som en magestrekk, seiler Alex Iwobi opp som en av de Wenger må stole på offensivt når Arsenal sparker igang sesongen i kveld. Nigerianeren koster bare 5.5, og hjemmekamp mot Leicester er en god mulighet for å vise at han har tatt enda nye steg foran årets sesong.

ROMELU LUKAKU (Kaptein) – Den mest populære spilleren på Fantasy er ikke valgt av 49% uten grunn. Det belgiske tanksenteret på topp er mannen som skal score målene på Old Trafford i år, og 25 mål i forrige sesong kan fort bli til enda flere i år. Når Big Rom i tillegg har en imponerende målstatistikk mot lag på nedre halvdel, får Lukaku kapteinsbindet i første runde.

GABRIEL JESUS – Manchester City’s nyeste ledestjerne på topp tok Premier League med storm da han ankom Etihad i januar, og har alle forutsetninger til å fortsette med sambaen denne sesongen. I tospann med Agüero på topp, vil alle lag på motsatt banehalvdel skjelve litt ekstra i shortsen. Med 11 målpoeng på 10 kamper forrige sesong, er det ingen tvil hva som bor i den lille brasilianeren.

CHRISTIAN BENTEKE – På topp blant denne rundens utvalgte, får enda en belgisk gigant plass på laget. Christian Benteke scoret 15 mål i forrige sesong, og er uten tvil mannen som skal score målene for Crystal Palace i år også. Hjemmekamp mot Huddersfield i første runde er en perfekt kamp for Benteke for å åpne scoringskontoen.

HUSK FRISTEN KL. 19.45 I KVELD! 

Lykke til alle sammen!