Miks fotballen med en V75-bong på lørdag

Det er en herlig lørdag i vente for alle oss som er glad i fotball og trav. Drillos menn skal i ilden mot Sør Afrika på bortebane. Hele moroa ser du på TV2, TV2 Sport og TV2 Sporten.no fra 13.30. Senere på kvelden skal de spanske europamestrene ut i ren gruppefinale mot Tyrkia hjemme på Santiago Benabeu i Madrid. Kampen ser du på TV2 Sport fra kl 22. Travet da? Fantastiske forutsetninger for V75-spillerne i Drammen. Ingen klarte 7 eller 6 rette på Forus sist lørdag. Det betyr at gedigne 6.6 millioner overføres til denne ukes syverpott. Det betyr at syv rette i V75 vil gi dobbelt så godt betalt som normalt. Dermed er det bare å ta strikken av lommeboka. Her kommer noen vurderinger til lørdagens løp som munner ut i et V75-forslag som koster 2160 kr å levere inn. PS! Det er lov å spleise. Innleveringsfrist kl 15.00.

V75-1: 1 Bokli Oda blir stor favoritt. Kommer til å lede lenge. Har vunnet sikkert i enkelt selskap to ganger på rad, men møter mye tøffere motstand nå. Må garderes. 9 Laeskog Ronja vant lett etter pause sist. Min favoritt. I håp om en smell tar jeg på tre superdypinger. 3 Lykke Lotta (lenge godtgående mot Bork Odin og co sist), 6 Kremix (satt fast for lenge sist, står fint til, Jomar Blekkan klart kuskepluss) og 8 Haugdokka (endelig er Cato Antonsen tilbake i vogna, se opp).

V75-2: Her tar jeg en råsjanse og bankertipper 2 Reds Touchman som nå har løp i kroppen etter lang pause. Kom ut uten nøtter sist (kastrert i vinter). Fikk et håpløst løpsopplegg på en bane der ingen hentet noe bakfra. Jeg synes hesten så fin ut. Etter min mening gjorde han en vel så bra prestasjon som 6 Milljoy (favoritt fredag ettermiddag), selv om sistnevnte var foran Reds Touchman i mål. Her står Reds Touchman perfekt til. Det kan bli tet. Er uansett sikret en god posisjon. Kom igjen rød kusk!

V75-3: Sterke svenske og danske gjester på farten. Rapportene fra Danmark sier at 4 Calistoga US er en klink vinner, men jeg stoler ikke på dansker i alpinbakken. Danske gjester har slitt fælt på piggføre tidligere i vinter. Det kan det bli i Drammen på lørdag. 9 All In One As kan få drømmeløp i rygg på ledende 1 Kæra Johnniepojken. Obs, Obs.

V75-4: 10 Tao Prins blir folkebanker. God sjanse for traveren som har vunnet 6 av 6 løp så langt, men jeg garderer med 3 Ernst. Han har fungert fint i startvognprøve på Leangen. Går Ernst 1.30 fra tet, kan storfavoritten tape.

V75-5: 7 Navy Seal US blir også bankertippet over alt, men jeg liker å gardere store favoritter. Bra vinnersjanse har selvfølgelig Navy Seal US, men husk for all del at Bo Westergård ikke er noen stor vognmann. Hestene hans er gode, men den danske kusken disponerer ofte dårlig. Roter Navy Seal US seg bort, leder 1 Digital Charocal fra start til mål.

V75-6: Skummel løp! 8 Maid for Tag skuffet stort sist. Iflg kusk Olav Mikkelborg slet hoppa med brunstproblemer. Må garderes fra dårlig spor. 3 Tinita Love er jeg skeptisk til. Operert i beina i vinter. Har fungert fint i trening, men kan hun gå rett ut i eliten å vinne? Skulle gjerne hatt råd til alle her. Kan 9 Star Street komme med et kjempesjokk etter innvendig smygreise? Sistevalg i øyeblikket..

V75-7: Her tror jeg de mest spilte hestene gjør opp. Det kan være så enkelt at 1 Stjernejerven leder fra start til mål. Slo 15 Fin Fyr fra likestart i sin siste start. 6 Trym er god og liker distansen, men det er stor galoppfare på startsiden. 9 Ara Faks er favoritt. Må strekes, men det kan bli en tøff tur i sporene.

Bong kr 2160.

V75-1: 1-3-6-8-9-11-12-14-15

V75-2: 2

V75-3: 1-3-4-5-9-11

V75-4: 3-10

V75-5: 1-7

V75-6: 1-3-4-8-9

V75-7: 1-4-6-9

Lykke til!